עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dark_zero,

אני צריך משחב למשחקים כמו HEROES 5 וHELLGATE כשהוא יצא ומשחקי רשת ואינטרנט אני מעדיף מעבד אינטל CORE 2 DUO וכרטיס מסך הייתי מעדיף GF7600GT אני לא צריך שום ציוד היקפי הארד דיסק של 160 גיגה יספיק לי אפשר לחקוג מהתקציב טיפה משהו כמו 100-250 ש"ח תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  2. היי חבר'ה! אני מחפש מפרט מחשב לאח שלי(נמאס מזה שהוא משתלט לי על המחשב). כאמור התקציב הוא 3000(אם אפשר אז פחות),משחקים הוא לא ממש משחק אז לא צריך כ.מסך חזק(נראה לי שאפילו ONBOARD יספיק). השימוש העיקרי שלו הוא לאינטרנט ,צפיה בסרטים ושמיעת MP3,רמקולים כבר יש,ללא מסך כמו שכתבתי ורצוי 1 ג'יגה זיכרון ו160 ג' HD מינימום. אם אפשר לתת לי חנות באיזור המרכז (לא אייבורי,יש לי נסיון לא טוב איתם) אני אודה לכם. תודה,

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by dodoboy,

שיכלול: - מסך דק -זיכרון 2 גיגה 3000 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  4. שלום. אני צריך מפרט ב3 אלף אפשרי לחרוג קצת רק אם זה באמת חשוב... המחשב ישמש למשחקים מוזיקה סרטים ואינטרנט אז רצוי כרטיס מסך טוב שילוש טוב וכ.קול על הלוח שהוא טוב מאוד יחסית! אוברקלוק לא אופציה לבינתיים אז לא צריך קירור עצבני אבל בכל זאת שיהיה מארז מאוורר עם כמה מאוורים בכיוונים טובים ושהלוח מעבד והזכרונות איתנו אופציה לא רעה לאוברקלוק... רצוי שתציינו את שם החנות בה בניתם את המפרט ואם אפשר גם מאיפה עדיף לקנות עקב מחירים מוזלים.. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by the hero,

המחשב בעיקר מיועד למשחקים...(אמרו לי פעם שלמשחקים אפשר מעבד מאעפן והעיקר כרטיס מסך פצצה) המפרט צריך להיות כולל מסך (אני לא יודע במה כדאי להשקיע יותר-מעבד או כרטיס מסך?)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Amit_S,

אני צריך את המחשב נטו בלי ציוד הקיפי בלי מסך בלי כלום רק את המחשב עצמו. שיהיה כמה שיותר טוב בתקציב הזה.... משחקים אינטרנט אופיס כמובן שיריץ את וויסטה בקלות וכו'

7. Started by DarkSight,

אני צריך מפרט במחיר 3200-3300 שקל שיהיה מיועד לאינטרנט ו WORD אשר כולל מסך, מקלדת וגם עכבר תודה מראש נ.ב. רצוי שהמפרט יהיה מKSP בבקשה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Kitzony,

צריך מפרט ב3300 שקל כולל ציוד הקפי ומסך תודה. בידווי, המחשב צריך להיות בצבע שחור אפור. -המארז,המקלדת,העכבר,הרמקולים,המסך בקיצור הכל...

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5…

10. Started by avi.hagit,

מחשב ללימודים אופיס וכאלה מסך טוב מקלדת עכבר אם נשאר מקום גם למדפסת תודה לעוזרים מה אומרים על זה Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL8 (945P) s775, GBL, SATA II זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 6200LE 512MB Max, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3290 ¤

11. לשימוש משרדי , מוזיקה וסרטים ...

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  12. אני לא כזה גיימר רציני אז אני לא צריך כרטיס מסך חזק מידי לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי ללא OC לא בתכנון של להתקין ויסטה אז נלך על 2 גי'גה זיכרון מארז עדיף שיהיה שקט כזה בסבבה אבל לא צריך להשקיע על זה את רוב הכסף בתקציב (בכל זאת תקציב נמוך) ותאמת שחשבתי על חנות SKYPC ככה זה גם קרוב לבית והכל אז יהיה בסדר... אשמח לתגובות ועזרה

13. Started by cold-fire,

חבר שלי צריך מפרט ב3500 ש"ח ללא מסך מ ksp.co.il רצוי amd והרדיסק 80 gb ומארז של ה135 שקל מספיק המחשב בגדול למשחקים תודה

14. Started by or550,

המחשב צריך להיות למשחקים חדשים כמו crysis וכאלה ולא צריך מסך ועכבר ורק אם נשאר כסף אז מקלדת[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 16:21:42 מקפיץ

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by Sai,

אמממ מחשב שיהיה מבוסס על מעבד AMD ללא הראד דיסק תודה.. ב3500 שקל ...

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by mena,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3700-4000 חצי במזומן השאר בתשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול ,וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיאה מקורר טוב ו…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

כלשהו. כמובן עדיך עם לוח אם טוב, מסך, מקלדת ועכבר ורמקולים ועם כל שאר הרכיבים הטובים.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by ShOw-Time,

שלום לכולם, אני מחפש נטו מחשב, בלי ציוד הקפי. בעקרון לא ממש אכפת לי ממשחקים אבל אם כבר קונים אז שיוכל להפעיל את המשחקים של היום סבבה. יותר חשוב שיפעל מהר, לא יתקע ויוכל להפעיל כמה יישומים בו זמנית ושיפעיל FHD בצורה חלקה. אם אפשר לקבל את המפרט מKSP או מעוד חנויות מאיזור הקריות זה יהיה מעולה. המחיר שוב, הוא 3K תשתדלו לא לחרוג. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב שלי הוא משהו כמו 3000 ש"ח והמטרה של המחשבים היא בעיקר למשחקים,הורדות,סרטים וגלישה באינטרנט. אין לי צורך בציוד הקיפי. אני צריך מפרט מלא, אין ברשותי שום חלק שלו. הקירור במחשב חשוב לי, היופי של המארז עצמו פחות, העיקר שיפעל טוב. אם אפשר בבקשה הצעה למחשב INTEL וAMD, או למה שעדיף, אני פשוט לא מבין בזה וחלק אומרים לי שAMD עדיף ואחרים שINTEL עדיף. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by blacklfag,

נכון להיום אני לא משתמש במחשב לשום דבר חוץ מאינטרנט וסרטים. אבל חשוב לי שאני אוכל לשדרג אותו בעתיד כדי שאני אוכל להשתמש בו גם למשחקים. עוד דברים שאני צריך: -מקלדת ועכבר אלחוטיים, כי השולחן מחשב שלי הוא גם השולחן עבודה/כתיבה. -דיסק קשיח גדול (לסרטים, מוזיקה). ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/122/ אם הכרטיס מסך מובנה זה אומר שאי אפשר בעתיד לשדרג אותו? ואם אפשר גם המלצה לחנות.

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום. הכותרת אומרת כמעט הכל.. בנוסף, נדרש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). מסך איננו נדרש. המשחקים יהיו ברמה בינונית, אף אחד לא הולך לשחק על המחשב הזה DOOM 3 בULTRA.. חשבתי על מפרט מבוסס AMD 2800+ 939, עם כרטיס מסך 6600. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל תשתדלו שלא בהרבה. תודה מראש לכל העוזרים! נדב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HeroesCut,

שלום, אני צריך מפרט ב4.5K ושהכרטיס מסך יתאים למסך בגודל 22 אינץ', מבקש לא לחרוג בכוח אך אפשר לחרוג טיפה. המטרה העיקרית היא משחקים, שאר הדברים הם: גראפיקה,אינטרנט וכו' לא צריך ציוד הקפי, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by A.j.23,

צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by idan007,

תודה למי שנכנס, אני צריך מחשב עם מעבד אינטל חזק בשביל עבודה גראפית. אגב זה לא כולל מסך תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. הוא צריך כמו שאמרתי מחשב לעריכה +משחקים. - הוא לא מתכוון לעשות OC. - בבקשה רק מעבדי אינטל. - חשוב שיהיה חיבור Firewire במחשב. - עד 4000 בערך. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.