ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב שיריץ תוכנות כבדות ( לתכנות C++ ותכנון חומרה). פעם או פעמיים בשנה אני אשחק בו America's army אם זה לא יצריך כרטיס מסך מיוחד. כרטיסי המסך והאודיו יכולים להיות On board מאחר ולא רואים סרטים או שומעים מוזיקה על המחשב. צורב, זכרון וכונן קשיח (320 GB) סטנדרטיים. יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך 19 רחב של LG. הבעיה היא לבחור מעבד שיתאים לצרכים שלי ולוח אם תואם. אשמח לקבל המלצות למפרטים, או סתם המלצות למעבד + לוח אם תואם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה מ TMS: http://tms.co.il/preview/spec/bmpdj63w כמה שאלות ? המעבד יש שם כמה סוגים עם קירורים שונים מה ההבדל ומה שלקחתי יספיק ? איך המארז והספק? יש גם cm 690 או פוסידון וספק יש את ה ליברטי 400 ה crosair שווה 60 שקל יותר ? הזכרונות יש גם של OCZ gold כמעט אותו מחיר מה כדי ? ואיך הצורב ? יש דגם חדש יותר 66 של LG לקחת? וכרטיס מסך אני צריך למשחקים כמו FIFA וכאלה לא משהו רציני בערך ב 800 שקל ואולי 1000 עם ממש כדי לחרוג
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב קטן (בסגנון NUC) ומסך, בעיקר לשימושי אינטרנט/אופיס/לימודים וראיתי את שני אלה של HP: מחשב HP Pavilion mini מבוסס מעבד i5: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1303~2~9.htm ומסך 23" גם של HP: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1113~6~56.htm יש למישהו ניסיון\היכרות עם שני המוצרים? ממליצים? אם יש מצב לכלול SSD בנוסף זה נראה לי יהיה חיובי במחשב מסוג זה. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים והחריגה היא מקסימום 3100 [table][tr][td]מעבד: [/td][td] AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 מחיר: ₪670 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪70 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] CoolerMaster Storm Scout כמות: 1 מחיר: ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 מחיר: ₪92 [/td][/tr][tr][td]קשיח…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. הורכב לי המפרט הזה (המסך עם תקציב נפרד) לפני חודש ועכשיו חסרים לו חלקים. כמו שאפשר לראות אני צריך מארז+ספק כוח, לוח אם, זכרונות ודיסק קשיח אחרים. אני מעדיף שהדיסק הקשיח יהיה 2TB. הטופס שמילאתי כאן:
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T9300 2.5 4096mb 667MHz DDR2 80GB 7200 rpm Nvidia Qudro NVS 135 מסך 14.1 סוללה 9 תאים נקנה באוגוסט 2008 3 שנים אחריות בינלאומית יד שניה למי שלא הבין כמה שווה המחשב? ואם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי מחפשת מחשב נייד. בגדול השימושים הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה. אין צורך בכוח עיבוד גדול. לא יצא מהבית, יעבור בין החדרים ויחובר לטלוויזיה מידי פעם (לכן חשובה יציאת HDMI ויכולת ניגון HD בצורה חלקה). חשוב ממשק עבודה נוח, וזמן סוללה לא קטן, גודל מסך ממוצע (לא מכיר את הגדלים). אין צורך במערכת הפעלה, חשובה אחריות של לפחות 3 שנים. התקציב הוא 3K, אשמח לקבל גם המלצה לחנות אמינה באזור המרכז. תודה רבה, דוד.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן בפורום אבל זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם אז תודה מראש לכל העוזרים! ביצעתי כבר הזמנה ברשת המחשבים המושמצת (שלא בהכרח בצדק) "אייבורי". המחשב מיועד לאחותי הקטנה שלא דורשת יותר מדי עיבוד גראפי למשחקים (סימס למינהם), אבל אם קונים כבר מחשב אז למה לא. רק לשם הבהרה עבדתי שם כמה חודשים עד לפני שנה וקצת ואני לא מעודכן כל כך בחומרה... המפרט: מארז פשוט- מספיק גדול כך שלא יהיה חם מדי והוספתי מאוורר 12. מעבד- ATH'64 5600X2 D.C. AM2 קירור סטוק. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק גם ככה. השאלה היא אם עדיף לקחת מעבד אינטל באותו טווח מחיר שממש יותר טוב כי ידוע לי שסדרת הcore מוצלחת ממה שיש לamd להציע, אבל amd תמיד היו חזקים בתמורה למחיר. צורב- לא משנה. דיסק קשיח- א…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי הקטן, הוא משחק משחקים רשת בעיקר כמו CS ו MU ONLINE , DEKARON. בטח שלא יעשה OC , המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי כלל. אנא השתדלו להכניס למפרט כרטיס מסך ולא מובנה על הלוח וכמו כן השתדלו שלא לחרוג מהתקציב. את המחשב אני רוצה לקנות עוד היום. תודה מראש לכולם עריכה: את המחשב אני אקנה מ KSP שבירושלים לכן אעדיף שתבנו את המפרט משם.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד וצריך המלצה, המחשב ישמש כמעט אך ורק לפיתוח (Visual Studio, SQLServer וכו') ועיצוב (PhotoShop, Flash וכו')... אלו הקריטריונים הקריטים לי: 1. סוס עבודה! מאוד חשוב שיהיה מחשב ח-ז-ק! 2. מסך רחב, איכותי וציפוי זכוכית 3. זמן בטריה ארוך כמה שניתן ושהמחיר שלה לא יהיה בשמיים 4. נוחות המקלדת 5. WiFi - האם יש צורך בכלל לציין את זה היום?! רצוי אבל ממש לא קריטי שיהיה לו Bluetooth... לגבי תקציב, מעדיף לשמור את זה מתחת לאיזור ה-8 אבל מוכן להתגמש אם ההצעה מספיק טובה... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב לצרכים משרדיים (בעיקר עבודה על word, קצת גלישה באינטרנט). הביצועים לא כל כך קריטיים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להציג סרטי HD (יש כרטיסי מסך OnBoard שעושים את זה?) אשמח לראות מפרט שמאפשר הצגת סרטי HD ומפרט שלא מאפשר כדי להחליט אם זה שווה את השקעת הכסף. אין לי צורך בציוד היקפי, מסך או כונן אופטי, אבל יש צורך בכונן קשיח. (אני מעריך ש-500GB יתאימו)
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעבודה משרדית נטו. הדרישות הן שהמחשב יריץ כמה חלונות פיירפוקס, אופיס, קצת סרטים, מוסיקה וכו'... אני צריך לקנות איתו מסך (לא משמעותי לי הגודל), מדפסת, מקלדת עכבר(אלחוטיים ושיהיו נוחים) וצורב. אם אפשר לדחוף לתקציב גם איזה זוג רמקולים איכותי זה יהיה נחמד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם תקציב עד 2200 ש"ח וחשוב לי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי ושיהיה לו מסך יחסית גדול 15'~14' ובטריה שיהיה לפחות 4~3 שעות ושאם אפשר וזה מאוד חשוב לי שיריץ תוכנה שנקראת guitar pro 5
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן PPL, קניתי מחשב חדש: D805 P5LD2 7600GT PQI TURBO DDR 2 667MHZ 1GB Big Typhoon MX518 Logitech Internet PRO Compucase Cl_6A19 + 400W HEC WD Sata 2 200GB צורב DVD NEC ד"א, שלחו לי בטעות 2 7600GT ואין לי לוח SLI. ככה שהרווחתי עכשיו משהו כמו 1000 שקל. ס'א.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?5500-6500 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים FHD, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך כבר במפרט[/ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ,DVD צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL וATI 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כמו מה ? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא מתוכנן OC אבל OC בינוני במסגרת התקציב לא יזיק 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים …
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - עד 5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטנט, אופיס, צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - מסך 20-22", עכבר ומקלדת (לא חייב אלחוטיים),רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בבקשה להתבסס על הרכיבים הקיימים ולא להתחיל לשנות תודה מראש! מעבד AMD 5200 זכרונות 667 2X1GB כ.מסך ATi 2600XT 256 DDR4 דיסק קשיח 160GB נא להשלים: ספק כח מארז לוח אם תומך CROSSFIRE תודה
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש ביתי פשוט בלבד (אינטרנט, אימייל, אופיס וכו'..) הוא למשפחה עם ילד בן 8, שדי מתלהב ממשחקים כמו פיפא וכו'.. (משחקים פשוטים ולא כבדים במיוחד) התקציב שלהם הוא 2000 ש"ח (לא כולל מסך) אולם השאיפה היא להגיע לפחות. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Pentium Dual-core E2200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L דיסק קשיח - Western Digital דגם WD3200AAKS נפח 320GB זיכרון 2048 (או 2 סטיקים של 1024) אין חשיבות ליצרן. שיהיה 800MHZ. כרטיס מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 PCIe צורב DVD - תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור מארז וספק HEC 6A19B BLACK 300W. האם יש משהו לשנות? דעו/המלצות? ובכלל, למישהו יש המלצה על חנות מחשבים בבאר שבע? ממה שקראתי …
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחשב עריכה windows 7 64bit, לתוכנות Avid, Adobe master CS6, 3D Max. 1. תקציב מקסימאלי של 5,500 ש"ח 2. המחשב ישמש לעריכת וידאו HD, גרפיקה דו ותלת מימד שני מסכים של 1080 3. אשמח לקבל מידע על ציוד היקפי גם ( 2 מסכים, מקלדת, עכבר, לוח גראפי WACOM) 5. שהמחשב לא יהיה רועש נורא, 5 מתוך 10. 6. לא מתוכנן לבצע המהרה למחשב. 7. עדיף מבחינתי שהמחשב יורכב בחנות 8. אשמח לקבל מידע באיזה חנויות אפשרי ועדיף לקנות, אני לא מכיר. באזור המרכז (ירושלים, ת"א, כל האזור) 9. חשוב לי שיהיה חיבורים קדמיים של USB 3, עדיפות לקורא כרטיסי SD מובנה 10. אני מעוניין לשמור על אופק שדרוג על מנת שאוכל לשפר אותו במקרה הצורך מהבדיקות שעשיתי וממה שראיתי שממליצים פה: i7 860/920 8/16GB RAM nVidia עם CUDA כונן …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימרים בסדר שיריץ משחקים בצורה טובה תקציב לא ידוע מפרט של לוח האם http://rapidshare.com/files/247671434/cpuz.htm.html קובץ מצורף מפרט מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זהו המיפרט הסופי: מפרט מחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 - 800 ¤ לוח אם- Gigabyte GA-EP43-DS3L 475 ¤ דיסק קשיח - Western Digital WD5000AAKS - 306 ¤ זיכרון פנימי G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK 206 ¤ כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 830 ¤ מסך - LG W2042T 790 ¤ ספק כוח - EZCool 450W Retail 210 ¤ מארז - RAIDMAX APEX w/o PSU 166 ¤ מחיר כולל 3800 ¤
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לקנות? הדגם הראשון: HP EliteBook 8530p 15.4in Laptop Core 2 Duo 2.53 2GB/250GB http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...0-3889924.html הדגם השניי, הידוע והמוכר לכולם, hp dv5-1190EJ: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819770.html המטרה בשניהם היא זהה - עבודה, משחקים (אם מריץ את החדשים והכבדים ביותר מה טוב, אבל לא דרישה בגדר חובה), צפייה בסרטים עם סאונד איכותי. מה הייתם בוחרים תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Tomb Rider, Just Cause 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב לסטודנט. עם מסך LCD 19. XP ו גיגה זכרון (מספיק???) אני אשמח לקבל גם המלצות לחנות בב"ש (מעדיף לא KSP או Ivory ) תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-