ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
שלום איזור-חומרה, אני צריך עזרה בבנית מפרט לצורכי גיימינג. התקציב שלי הוא 2300 ש"ח בלבד, אבל אני מתכנן להעביר למחשב החדש את הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך מהמחשב הקודם משום שלפי דעתי הם מספיק טובים ואין צורך לקנות חדשים. tl;dr - לא צריך כרטיס מסך ודיסק קשיח. אז קודם כל המחשב החדש צריך לתמוך בדיסקים הקשיחים האלו: (אני מקווה שזה אומר לכם משהו) ובכרטיס המסך שלי nVidia 9600GT שאולי אני אשדרג בעתיד כשיהיה לי עוד כסף... -אני לא צריך ציוד היקפי -אני אשמח אם יהיה צורב. אם זה בא על חשבון משהו אחר אפשר לוותר. כמובן שיהיה כרטיס רשת וקול מובנים בלוח האם חשוב לי מארז שקט ו...זהו אני מקווה שהתקציב לא נמוך מידי לגיימינג, אפילו אחרי שהורדתי את הכ.מ והדיסקים הקשיחים ע: מותר לחר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה קורה? טוב אני צריך מחשב חדש אז החלטתי ליהיות ילד טוב ולענות על השאלות שבחוקים ;D ;D.... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500$, אני מעדיף מחשב מארה"ב... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים כבדים, אוברקלוק, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD גדול, עם אפשר להשיג גם LCD קטן (4.5") למארז, כרטיס טלוויזיה, מקלדת,עכבר, רמקולים 5.1, כונן DVD וצורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם: DFI LAN PARTY UT ULTR…
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני להכין לה מפרט, היא אינה משחקת בעקרון במשחקים אבל היא רוצה מחשב טוב שיחזיק לה לאורך זמן ודגש על סאונד טוב לסרטים מוזיקה וכו'. חשבתי פחות או יותר על התבנית הזאתי: AMD 64 +3000 Epox mobo (cant remember the model name) 512 pc3200 mb R9600XT QUALITY LCD 17" Monitor Creative T5400 *OPTIONAL audigy 2 zs DVD CDRW *OPTIONAL DVD-RW GOOD LOOKING CASE LOGITECH keyboard+mouse (MX700) FLOPPY והרכבה... אם תוכלו לתת לי מפרט מדוייק ומומלץ אני אודה לכם, כמו כן אני זקוק להמלצה על מסך דק 17" איכותי (לא מוגזם כמובן) ושיהיה גם יפה, אני מדגיש שהתקציב אינו קבוע אבל בעד חלקים איכותיים היא תשלם הרבה (לא חסר כסף). אני לא מהמשתמשים שאומרים תנו לי את המחשב הכי טוב ב30 אלף, אבל י…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. 2500 2. משחקים(די כבדים...לא CRYSIS כמובן לול) וסרטים. 3. בלי שום ציוד היקפי. 4. לא צריך יותר מדי מקום בדיסק הקשיח, 250 זה מספיק...ואם זה ממש חשוב אז 160 גם בסדר. 5. מעדיף מעבד של INTEL וכרטיס מסך של ATI אבל אם זה כזה משנה אז אין לי בעיה. וכרטיס זיכרון אני מעדיף 2 של 1GB. 6. צריך מחשב די שקט עם מארז שישמור אותו קר..ומארז טיפה יפה אם אפשר. 7. לא אכפת לי מערכת הפעלה חוקית או לא חוקית, העיקר שיתקינו לי מערכת הפעלה ואנטי וירוס. 8. אם אפשר להשקיע את הרוב על כרטיס מסך, זה חשוב לי. 10. לא מתוכנן OC. עשיתי לפי איך שביקשתם לבקש מפרט...מקווה שבסדר. :-\ בכ"מ, בלי קשר למפרט אני סתם רוצה לשאול על איזה רמקולים אתם ממליצים לי...אני רוצה רמקולים 5.1, אני אהבתי את הלוגיטק X-…
-
- 65 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חבר שלי היום ביקש שאני אביא לו מפרט למחשב. המחשב לא בשביל משחקים, לא מתוכנן ל-OC... בעיקר לעבודות אינטרנט, צריבות, הורדות ובעיקר ביקש שהמחשב לא יתקע כל שנייה... הוא גם ביקש שיכלול מסך LCD וציוד היקפי כולל מקלדת ועכבר רמקולים וכו'... והכל ב-5,000 ש"ח, זה אפשרי? תודה!
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1.תקציב עד 1800 2.שימושים - מחשב לסבתא שלי, אני חושב אינטרנט ואני יודע WORD או כדומה. 3.יש צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. - 6. עדיף שקט, לא קריטי. 7.8.9.10.11 לא 12.לפי דעתכם. אני רוצה לקנות אותו בספטמבר אם יש משהוא שכדי לחכות לו. תודה. *עברתי קטת בפורום ומצאתי: אז זה בערך מה שיש?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים , לא הכי כבדים בשוק, ולתוכנות גרפיות כמו פוטושופ נתנו לי את ההצעה הבאה באייבורי ב2340 מה יש לכם להציע לי ?: מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 101 בעל גריל קידמי לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 160 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz שדרוג למעבד אינטל Q6600/E8500 רק 65 ש"ח ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים במחירים הזולים בארץ לדוגמא: Q9550 ,Q9400אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-E…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני ממש אשמח לעזרה. אני צריך לאחי מחשב לגיימינג אני בקרבי ככה שאין לי זמן לבנות מפרט או את המחשב שלו... מה שרציתי לעשות ועשיתי עם המחשב שלי בזמנו. אפשר לחרוג מהתקציב מקסימום עד ל3K (כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים) אז בעיקרון הוא צריך מחשב לגיימינג הוא לא יעשה אוברקלוק או משו ויש לו מסך 22 אינצ' בעיקרון אבל הוא רוצה לחבר אותו לפעמים ל42 (טלויזיה בסלון)בעיקר סרטים וכאלה.. (אגב אם הוא יחבר את זה ל42 הוא יוכל לשחק בצורה סבירה במשחקים ?) המחשב הוא נטו לגיימינג וסרטים וכו'.. אני אישית מעדיף שהמפרט יהיה עם HD5770 נראה לי הכי מתאים לדרישות ולתקציב.. אם יש משו ששכתי לציין תשאלו.. הרבה זמן לא הייתי בפורום... תודה רבה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 2500 ש"ח יש לי מחשב אני פשוט רוצה לשדרג בעיקר למשחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה.. כרגע קיים אצלי מעבד core 2 duo 4300 זיכרון פנימי: 2 GB כרטיס מסך: radeon x-1650 pro בקיצור אני צריך כרטיס מסך חדש, ספק כוח, מעבד, לוח אם..(תוספת זכרון פנימי עם צריך) התקציב עד 2500 ש"ח למשחקים עם גרפיקה גבוהה תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מסך וצורב לא צריך שיהיה אינטל רצוי.. אך לא מחייב אם ההבדל במחיר משמעותי..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה עריכה: גם ללא כל ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה לא צריך ציוד היקפי כרגע
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט וגם בקשר לחנות המוכרת באיזור ראשון והמרכז אם מישהו פה יכול לבנות לי מפרט. אז ככה אני רוצה לפחות 4 ג'יגה ראם, כרטיס מסך טוב שאני אוכל לשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 19inch lg הרזולוציה המקסימאלית שלו זה 1000 על 1200 בערך או משהו כזה. וכמו שאמרתי החנות חשובה שתהיה באיזור תל אביב והמרכז חנות אמינה וטובה. עם עדיפות לחנות בראשון.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט תקציב 2500-3000 ש"ח ללא מסך אך עם מקלדת ועכבר. בנוסף צריך כ. רשת אלחוטי. המחשב מיועד לילדה בת 10-11 שרוצה להתנסות בפוטושופ אך ייתכן שבעתיד הלא רחוק ישמש גם לדברים אחרים. עקב הגיל הצעיר ברור לכם שאני לא צריך משהו רצחני אבל אני עדיין רוצה שיריץ את זה בגאווה. האם צריך להריץ גם ויסטה? שאלה יפה לטעמי לא, אבל אם אפשרי לתת מפרט שיוכל להריץ זאת בעתיד (בכל זאת אין מה לעשות ומתי שהוא כולנו נצטרך להריץ ויסטה) זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך בבקשה מפרט, עדיף מחנות באזור המרכז, עדיפות אפילו גדולה יותר ממש בר"ג... מחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, והדבר הכי כבד שיריץ יהיה משחקי Comfy לילדה בת 5.. אמור לכלול מסך וציוד היקפי. ללא מדפסת. תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני לא משחק כל כך במחשב אבל חשוב לי מחשב עם עבודה חלקה וזריזה. הדגשים על מעבד, לוח אם וזיכרון חזקים. הארדיסק 500 גיגה ואני צריך כרטיס קול טוב אם יש בלוח אם כרטיס טוב שמתקרב לCreative X-Fi Xtreme אז לא צריך להוסיף כרטיס קול.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק מפרט למחשב בתקציב של 3.5K-3.8K , בשביל משחקים כבדים (ut3, crysis, gears of war....), ללא ציוד היקפי. צריך בנוסף צורב DVD פשוט, ושהמחשב יהיה די שקט (לא הכרחי יותר מדי). הערה: אני מאוד רוצה 8800GT 512mb PCIe אז אני מעדיף מפרט שיצמצם את בקבוק הצוואר עד כמה שניתן עם התקציב הזה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
זה בשביל דוד שלי אני צריך שיהיה בו מעבד חזק שיחזיק לכמה שנים טובות ושהמחשב יהיה בעיקר למשחקים... אם אפשר בבקשה תתנו לי שתי הצעות אחת של AMD ואחת של INTEL תודה מראש! (ללא מסך או כל ציוד הקפי אחר)
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב ... 3000-3100 חשוב מאוד! מסך 22 רחב אני רוצה מחשב AMD.. שיהיה ליבה מרובעת.. 4G זיכרון דיסק קשיח 160GB + תודה רבה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500 לא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כך כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מבין בזה אז כנראה שלא.. 11. במפרט…
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שיהיה כולל מסך 19" LCD לפחות... לא צריך מקלדת עכבר רמקולים וכאלה שיהיה 2G זכרון לא ישמש למשחקים כבדים בעקרון אבל שיהיה כרטיס מסך לא מובנה... תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
צריך מפרט ב3700 כולל מסך דק... ומומלץ גיגה זיכרון פנימי... תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-