עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני צריך מחשב נייד 3,000K להקרנת מצגות וסרטים כבדים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. ניתן לחרוג 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקרנת מצגות וסרטים כבדים בכנסים ואירועים שונים שיתפקד בצורה חלקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dorratz,

שלום אני צריך מחשב נייד ב-5000 ש"ח בשביל סטודנטית למשפטים. המחשב ישמש אותה לאופיס ולשמיעת שירים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים, אנא קחו את המפרט מ-KSP.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  3. Started by Avivc4,

אוקיי אפשר בבקשה הצעה למחשב נייד הכי טוב שאפשר להשיג ב4000 ש"ח. זה לא מחשב למשחקים וכאלה, אלא לעבודה כזה..מחשב כזה רגיל, משרדי. בבקשה, לא לעבור את ה 4000 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך דגם\שם\מפרט למחשב נייד בסביבות ה5000~ המחשב מיועד למשחקים, ספורט בעיקר, אבל גם עבודות אופיס. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אוקיי אז ככה.. זה לצרכי עבודה של אבא שלי צריך ג'יגה זיכרון אפילו 2 אם אפשר.. (שווה להשקיע ב DDR2?) הכרטיס מסך חשוב פה מאד.. QUARDO (אם כתבתי נכון).. המחשב ישמש בעיקר לעבודות עם תוכנות כמו AUTOCAD מעבד - מה כדאי בשביל עבדוה עם AUTOCAD? הסנטרינו? הדותן? או פנטיום M? דיסק קשיח - למה יש רק 5200 (או 5400 אני לא זוכר בדיוק) RPM? זה חוסך בחשמל? יש 7200 למחשבים ניידים? זה כדאי? וכמובן שצריכים את כל השיכלולים כגון בלוטוט WI-FI צורב DVD כל השאר.. התקציב דיי גדול... אני לא בטוח בו אבל זה בערך 3000 דולר +.. אני מאמין שיותר בשביל מחשב כזה חזק.. הוא צריך להיות תותח בכל המובנים! המחשב צריך להיות מחברה מוכרת (DELL, IBM etc..) תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  6. הי לכולם , אני צריך מחשב נייד חזק שמיועד ליותר לתוכנות כמו וורד , מוזיקה , סרטים ולא משחקים ! אני הבנתי לכרטיסי המסך NVIDIA במחשבים הניידים עשו בעיות והם פגומים - אז מה נסגר עם זה? אני לא רוצה בעיות כאלו , היה לי חבר שקנה מחשב דיי טוב כשהוא השתמש במחשב זה עשה ריסטרים מוזרים ומסך כחול. דרישות : DUAL CORE אפשרות לשדרוג 4G זכרון WINDOWS XP או בלי מערכת הפעלה - העיקר לא ויסטה וכמובן שיהיה מקלדת נוחה בקשר לגודל המסך, אני לא בטוח - מסךלא קטן ולא ענקי - מסך נוח - אשמח לשמוע המלצות ואחריות - הכי חשוב ! לפחות 3 שנים אחריות! תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hadash,

מחשב נייד שמיועד נטו בישביל צורכי משרד כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב וכ'ו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. היי, האם לדעתכם קניית מחשב בחו"ל תהיה זולה משמעותית או יש המלצות בעניין? מתלבט לגבי רכישה באם בארץ או בחו"ל. התקציב לא מוגדר במדויק, אבל הבנתי שקשה למצוא משהו נורמלי בפחות מ-5000 ש"ח ולכן זה הגבול התחתון. בעיקר חשוב לי מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים, סוללה שתחזיק כמה שיותר שעות ומחשב טוב לעריכת וידאו, לא מאוד כבדה, אבל גם לא פשוטה, משהו באמצע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו AVID, PREMIERE וכן צפיה בתכני HD וגלישה כמובן. א) במידה …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. אז ככה בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה. אבל אני צריך שהוא יהיה גם חזק בשביל משחקים חדישים וסרטים (ז"א שיהיה כרטיס מסך איכותי). * גודל המסך: 15.6 אינץ' * אני מעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל שניתן. * שיהיה יצאת HDMI ו לפחות 2 של USB * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * שיהיה של חברה מוכרת, ובעל אחריות רשמית ובין לאומית. * מחשב שלא מתחמם הרבה. * מבחינת משקל - לא קריטי לי, אני הולך להתנייד איתו הרבה אבל העיקר שיהיה חזק ויהיה שווה את הכסף אשמח לקבל הצעות רבות ככל האפשר! מבחינת התקציב אני גמיש.. אבל לא מעבר ל5 אלף (כאילו משהו בין 3.5-5 אלף).

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by iCe_bLaSt,

אמא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד (במקום לקנות לי IS-7 ) המהירות של המחשב לא ממש חשובה ... הוא לא נועד למשחקים ולא מתוכנןOC (כן בטח OC לנייד ... :) חשבתי על המחשב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1156077835.htm מה אתם אומרים? ד"א שלושת הקריטריונים היחידים שלי הם 1.מחיר 2.חברה אמינה 3.מקום שיספק תמיכה טכנית כמו שצריך באזור המרכז\יותר דרומה מהמרכז אה וגם חשוב שיהיה מסך לפחות 14 אינצ' ומודם 56K

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, דוד שלי מגיע מארה״ב בקרוב ואני צריך משם לפטופ לשימוש לאוטוקאד. מלבד אוטוקאד המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. התקציב הוא בעיקרון 600 דולר, אם חובה אז אפשר להגיע עד 800 דולר. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. חבר שלי מחפש לרכוש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט (אולי גם ממש מעט סרטים באיכות HD, אבל לא חובה ) התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. רצוי לחסוך ככל האפשר ואם אפשר פחות מהתקציב יהיה מצויין המסך שהוא מעדיף זה 13.3 אינץ'. אם חייב לחרוג זה עד 2500 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. רצוי שיהיה מסך רחב, שהמחשב לא ישקול יותר מ 3קילו. שיהיה חזק ושיחזיק להרבה שנים. רוב הזמן הוא יהיה במקומות עם חשמל כך שבטריה חזקה היא לא יותר מדי חשובה אבל תמיד כדי שתהיה לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחשב נייד שיכול לשמש כטאבלט (מסך מתפרק)עד 14 אינצ' עבור אישה מבוגרת לצפייה בהרצאות באינטרנט וכתיבת מסמכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. ניתן לחרוג עוד 500 רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אישה מבוגרת לאינטרנט וצפיה בהרצאות והקלדת מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. היי, שני מחשבים: צרכי גיימינג, בשבילי: התקציב גדל - אני זקוק למחשב נייד לצרכי גיימינג בתקציב של עד 6.5K, אפשרות לחריגות קלות בלבד. כשאני אומר גיימינג אני מדבר על משחקים כמו Team Fortress 2 ודומיו. מראה חיצוני חשוב! אני צריך משהו אסתטי ולא מרובע מידי. מחשב לאחי, אוניברסיטה: עד 4K. גם פה המראה חשוב. יש המלצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום רב. צריך מחשב נייד לסבתא ונכדים עד 2500 ש"ח לשימוש בתוך הבית * מטרות המחשב? לומדת אופיס ברמה בסיסית וגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 17" * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם מתאים, אני לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נורמלי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, אין צורך בזמן ארוך במיוחד אבל לא קצר מידי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך נייח * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר חברות, תציעו ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by idibar,

* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי (סרטים, אינטרנט וכו'), בנוסף אני צריך חיבור למסך מחשב רגיל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לדעתי כן, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, אני צריך שהמחשב יתפקד …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. אני צריך הצעות למחשב נייד לעבודה, שיוכל לעבוד עם תוכנות כמו AUTOCAD , כרטיס מסך מובנה , מעבד חזק , הרמה מקום בזיכרון (HD) התקציב לקניה הוא 4000 - 4500 ש"ח. וזה דיי דחוף תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by AmL1,

תקציב פחות חשוב נגיד משהו באזור 9-10K חשוב שיראו בו טוב שיהיה לו כל מה שצריך בשביל חיבור אינטרנט טוב=] שיהיה עם מסך גדול ושיהיה קל תודה=]

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  23. אני מתחיל ללמוד חודש הבא טכנאי מחשב ורשתות ואני צריך מחשב נייד לשימוש שם אם זאת אני גם השתמש בו לסרטים,מוזיקה ומשחקים קלים וכמובן איטרנט שלא יהיה מסך קטן מדי ולא גדול מדי,שיהיה בגודל סטנדרטי ממוצע אחד מהמשחקים שאני רוצה שיעבוד עליו להנ"ל הדרישות שלו: Pentium II 400 or above 256 MB or above RAM 600MB or above 32MB or above 3D Display Cards with DirectX support זהו כעקרון... האם התקציב מספיק?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by *BYZ*,

למשחקים, סרטים, מוזיקה לפחות שיריץ לי בסבבה את ה-GTA באג יצאו החודש במבחר מחשבים טובים, אני חושב לקנות משם....

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. אינטרנט, מוסיקה, סרטים שירוץ כמו שצריך. אולי גם משחקים בקטנה (פחות קריטי) עדיף 1GIGA זכרון. ניתן להזמין מכל חנות אמינה בארה"ב שעושה משלוחים לניו יורק. עדיפות ל BHPHOTO.COM JR.COM תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.