עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה מחשב AMD 64 BIT עם 512 מגה זיכרון כרטיס מסך או 9800XT או 6600GT (הטוב מבין השניים) , צורב LG , הארדיסק של 80 (עדיף SATA) התקציב הוא 4500 (בלי מסך) !!! תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  2. ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: 5000 שקלים (אולי קצת פחות אבל זה בערך התקציב ואני אל משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך שום ציוד הקפי דבר ספציפי שלא צריך למחשב: ללא אוברקלוק עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V נושא הקירור במחשב חשוב לי כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני צריך מחשב למשחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח ללא מסך! חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר (או יותר מסביר) 1GB זיכרון דיסק קשיח SATA (מינימום 80GB) כל השאר תחליטו אתם... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו/תמונות ועבודה בפלאש. יש לי תקציב של כ6000 שקל. אני רוצה מחשב חזק וטוב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיחזיק למספר שנים. אני לא צריך ציוד הקיפי, רק את המחשב עצמו. אני צריך חברה אמינה וטובה ממנה אני אקנה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. אני כבר יודע שהכרטיס מסך הוא 8800gtx בבקשה שהמחשב יורכב בksp ksp.co.il זה קרוב לי לבית ואני קניתי שם פעם מחשב אז אני סומך עליהם לא צריך ציוד היקפי רק מקלדת ועכבר

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by ido-nava,

המחשב למשחקים והוא לא כולל מסך אך כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים. המחשב צריך להיות עם 2GB זיכרון ומעבד 6300E. ולא מיועד לו אוברקלוק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by kobi0100,

אני רוצה שכל המשחקים הכי חדשים שיש יפעלו על הרמה הגבוה ביותר (עדיף של אינטל) כמו: GTA IV וכו" יש לי מסך HD של סמסונג 22 אינץ (אם זה חשוב) תודה לכל העוזרים !!! :-* :-* :-*

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. רציתי לדעת קודם אם המפרט פה הוא טוב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ6600IPC3 אם יש הצעות אחרות.. יתקבלו בברכה לא צריך ציוד היקפי. מחשב למשחקים כמו call of duty ודומים לו.. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. התקציב הוא 2700 אבל אפשר חריגה עד 500 ש"ח. מטרות המחשב: משחקים כעיקר שיריץ משחקים כבדים טוב(עד כמה שניתן בתקציב כזה). לא צריך בכלל ציוד היקפי. שיהיה מחשב שקט אבל לא חייב שקט במיוחד. אני מעוניין שהמעבד יהיה Quad.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  11. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אממ.. משחקים כעיקר שיריץ משחקים בחלקם כבדים בחלקים קלים. אני מאמין שמחשב בתקציב הזה בערך מריץ כל משחק בשוק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יש הכל לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. דיוידי צוב וכונן דיסקטים יש.. כרטיס קול בא מובנה אני מאמין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. אתם המומחים…

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  12. אני מצטער שהתקציב לא מוגדר, פשוט כרגע היא מעוניינת במחשב שמיועד ללימודי גרפיקה באוניברסיטה, בתקציב הכי נמוך שאפשר מבלי לפגוע ביכולת של המחשב עצמו (אז כמה שיצא, 3K, 6K והלאה), אחד עם מסך והשני בלי (לא בטוח אם היא תישאר עם המסך הנוכחי), כולל ציוד הקפי. תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by APT,

היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לטובת עבודה משרדית 1500-1700 ש"ח לא מתוכנן OC כמובן אבל עדיף שהמחשב יהיה שקט בתודה מראש... דרך אגב אם יש אפשרות לשים כרטיס מסך GF9600 זה יהיה נהדר.. תוה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. Started by BIR,

שלום וצהריים טובים לכולם. אחותי בקרוב תיהיה רשמית סטודנטית במכללת אורנים והיא רוצה מחשב לעבודה משרדית להדפסות וכאלה.. ברשותכם אני מבקש מפרט לא בתקציב כול כך גדול..בכול זאת זה מחשב לעבודה משרדית. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300 ש"ח +- ~אפשר לחרוג ב100 או 200 שקלים זה לא קריטי. כמו כן המחשב ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,אינטרנט,אופיס,הדפסות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת +עכבר ורמק…

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  16. מסך 15, בלי דרישות יותר מדיי גבוהות לרזולוציה מטורפת - רק שירוץ ב85 הרץ ב1024X760 לא צריך הרבה GB (אפילו 20 יספיקו) זיכרון 256 יספיק מסך על לוח האם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש כונן דיסקטים וCDROM תודה! עריכה : מבדיקות שעשיתי הבנתי שעדיף לי את ה SEMPRON 754, אם אפשר לוחות אם עם כרטיסי און בורד טובים - תודה!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  17. המחשב אמור להיות בעל כושר עיבוד טוב... כי מי שצריך את המחשב עובד עם תוכנה להכנת שלטים (משהו כזה) , קוראים לה CASMATE ... אז צריך כוח עיבוד חזק ... וחוץ מזה לא נראה לי שצריך משהו מיוחד... למשהו שכבר התנסה בעניין... אשמח לעזרה... יש לציין שהוא עבר מפנטיום 3 למעבד יותר חזק... והעבודות עלו יותר מהר... השאלה שלי האם זה כבר הגבול שניתן להבדיל במהירות... או שאם המעבד יהיה יותר חזר יבדילו עוד יותר? בכל אופן אשמח להצעות... תודה

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  18. מבקש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית וצפיית סרטים ללא מסך מקלדת עכבר רמקולים וכרטיס רשת. אם אפשר כרטיס קול שאינו מובנה בלוח אם. ובאם יש חנויות מומלצות תגידו לי איזה ואיפה (עדיף אזור המרכז) תודה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  19. שלום רב, הייתי רוצה לשאול אותכם מה כדאי לרכוש ב-2000 ש"ח עבור עבודה משרדית(אינטרנט וקצת אופיס). אני לא צריך מסך ואני כן צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כונן קשיח כרטיס מסך(מצידי שיהיה משולב על הלוח אם) CD-ROM פלופי מארז עכבר מקלדת רמקולים

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות כגון: Maya, Premiere, After Effects... אפשר בבקשה מפרט טוב? תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. שלום, אני משתחרר עוד מאט ואני צריך להתחיל לברר איזה מחשב אני קונה, כי המחשב שלי ממש עגלה כרגע. רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו... עדיף שיהיה מעבד אינטל תקציב: 6500 שקל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  24. אני צריך המלצה למחשב לשימוש משרדי, שיוכל גם להפעיל משחקים ברמה טובה נגיד PES 10 וכאלה. שיכלול מסך 19-22" וציוד היקפי. יש לי העדפה לחנות סקיי פי סי. אבל אם יש לכם המלצה על מקום אחר באזור המרכז אז גם אפשר, עדיף איזור השרון.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. שלום! אולי תוכלו להרכיב לי בבקשה מפרט למחשב מבוסס AMD? אני לא צריך: מסך, צורב, CD ROM, FLOPY, מקלדת עכבר, ורמקולים. מעבד AMD בבקשה מעל 2000 MHZ, אם אפשר אז גם 512 RAM כרטיס מסך חזק ומארז אלומיניום טוב, בבקשה גם ספק כוח חזק בהתאם. לוח אם שיתמוך בAGPx8. קירור טוב למעבד וכרטיס קול טוב. תקציב: מקסימום 5500 שח תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.