עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד לעבודה ומשחקים (לא כבדים במיוחד אך ארצה ש supreme commander forged alliance ) ירוץ עבודות תיכנות ובניית אתרים PHOTOSHOP מידי פעם צפייה בסרטים וכו' תקציב 5000 ש"ח גודל מסך 15.4" יש מצב לWIDESCREEN אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה אולי באיזור חיפה או שחנות באינטרנט לרכישת המחשב תודה לעוזרים דן. דרך אגב אשכול קודם קצת לא הייתי בעניין שלי זה לא הבנתי ממש סליחה על הטימטום

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. המחשב הוא לא למטרה מסויימת, לא למשחקים כבדים ולא צריך להיות משהו מיוחד. הגבול הוא בסביבות ה2000 שקלים ורצוי שיהיה החלקים הטובים ביותר במינימום מחיר. לא חובה אינטל אפשר גם AMD.... תודה מראש. לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. Started by dRoyal,

שלום, אני בונה מחשב המיועד להתחבר לטלוייזיה(fullhd) ואמור גם לשמש כfile-server ברשת הביתית... המפרט שהרכבתי : Intel Core I3 550 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX 569 ש"ח 1 GIGABYTE GA-H55-UD3H (H55) VGA + DVI and HDMI - ATX 549 ש"ח 1 G.skill ECO DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 549 ש"ח 1 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 129 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) ATA - bulk 130 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 II Advance 449 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 2,545 ש"ח חוץ מהערות כלליות והצעות לשיפור, האם המפרט מספיק כדי להציג סר…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. Started by Adi Ruben,

היי כרגע יש ברשותי מחשב נייד HP 250 G2 שהוא i3 עם כרטיס מסך Intel HD Graphics אני מעצב כגון אני צלם ואחרכ מעצב תמונות אני חושב על לקנות מחשב נייד כי אני הולך להיות ככל הנראה בשנת שירות השאלה לי מה הפרמטרים ששוה לי לבדוק לפני הקנייה ? אני צריך I5 או יותר נכון I7 שהיה בתוכו גם ssd וגם עוד הרדדיסק של 1tb לפחות לתמונות , ושהיה לי בתוכו כרטיס מסך טוב אבל גם שיעלה לא במחיר של 10 אלף שקל אלא במחיר שפוי של עד 3 אלף 4 בגג ! אשמח להמלצות .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. בניתי מפרט אחרי סקר והתייעצויות שונות עם חברים. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט ואופיס בעיקר. אני מתכוון לשדרג את המחשב הקיים שיש לי בצורה די מקיפהולהעביר לחדש רק כמה רכיבים בודדים כגון: 1) כרטיס מסך GFORCE 6600GT 2) הארד דיסק 150GB (כתוספת) 3) מארז עם 3 מאווררים 4) צורב DVD X16 ומה שאני חושב לקנות חדש זה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤439 כמות:1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 -------------------------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. שלום,אחרי חיפוש מתיש,החלטתי לקנות את הdel E6400 אבל לא בארץ,הפרש המחירים הוא יותר מ2000 ש"ח!!! אז אחלטתי שאני מזמין מחול,מישהו קנה פעם כך?יש שירות כזה שנותנים לך כתובת בארהב,ואתה רוכש עם הכתובת הנ"ל והם שולחים לארץ, מישהו רכש כך פעם? או יש למישהו המלצות יותר פרקטיות?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. היי, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימוש משרדי בסיסי, גלישה באינטרנט וכד' - לא משהו כבד מדי. ספציפית, מאחר שהנייד לא מתוכנן לשנות מיקום יותר מדי (אבל עדיין צריך לשמור על אופצית הניוד ) הם מחפשים מחשב עם מסך גדול יחסית (15.6"). דרישה נוספת היא כונן SSD ועדיפות שיבוא עם אחת מגרסאות Windows 10. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל עדיף שיהיה מחשב טוב שיחזיק מעמד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000-3,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש מפרט למחשב ב 3000 ש"ח לצורך אינטרנט סרטים ופיתוח ב visual studio, eclipse וכו' (ראיתי מפרט ב איבורי עם מעבד quad 6600 האם משתלם לקנות בחברה? אם לא מדוע?)

9. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. Started by ranger_z,

שלום, לאחותי יש מחשב נייד מהדגם hp ze4523ea זה מחשב קצת ישן עם מעבד athalon-xp mobile הזיכרון שהוא בא איתו הוא DDR I 266Mhz 256Mb כרטיס המסך הוא על הלוח אם ומשתמש בחלק מהזיכרון. בדקתי באתר crucial.com איזה זיכרון יתאים למחשב הזה, וזה רושם שהמקסימום זה 1GB שאין תמיכה בECC ולא בparity כלומר לא חייבים להשים זוגות דומים של זכרונות שיעבדו ביחד. הלכתי לשני חנויות שונות, באחת ניסו להשים שבב של 1GB DDR I 400Mhz ובשנייה ניסו להשים שני שבבים שונים של 512Mb 333Mhz ו1Gb מחברות שונות. בשני המקרים הBIOS לא מזהה את הזכרונות החדשים כשהם מותקנים ביחד עם הזיכרון הישן, וכאשר הזכרונות החדשים מותקנים בלי כרטיס הזכרון הישן המחשב פשוט לא עולה (הוא מופעל לשתי שניות ומתכבה וחוזר חלילה - כאילו שאי…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  11. יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (מעבד AMD 1.33) הגיע הזמן לשדרג שאלה מיקדמית למי שאינו ממש מתמצא האם יש דבר כזה יחס עלות תועלת מירבי אל מול ביצועים אם כן אשמח לקבל מפרט (היות והיחס תועלת עלות הוא החשוב אין להתחשב במחיר...) באם אין רעיונות (ובעצם בכל מקרה) אשמח לקבל מיפרט עד 6000 ש"ח ישומי המחשב משחקים כגון : CIV 4, HEROES 5, וכן CALL FOR DUTY כלומר חדישים אבל לא הכי כבדים שיש, או שאולי אני טועה? כמו כן שימוש רגיל של אינטרנט מסמכים, שירים וכדומה. המיפרט צריך לכלול גם : מסך 17 LCD (ואני יודע שזו התקלה...) רמקולים 2.1 ציוד הקפי (מקלדת +עכבר) צורב (עדיף DVD) אין חשיבות לכרטיס קול מיוחד, או ליופיו של המארז שאלה נוספת ברוב המוחלט של המיפרטים שאני רואה כאן יש מעבדי AMD האם הינם בהכ…

12. שלום אני מנסה לעזור לאחי לקנות מחשב ואשמח לעזרתכם. המחשב שלו כבר לא עובד טוב והוא מחפש להחליף למשהו סביר כרגע שיהיה אפשרות לשדרגו יותר מאוחר הפרטים 1. מה התקציב המקסימלי? 1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כבר יש מסך led 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מדי …

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב אודיו.. התקציב שלי הוא 4000 שקל. אני צריך מעבד I7 ו 8 GB אני צריך גם שהמחשב יהיה שקט ויהיה בו כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו GTA ... (גם שקט), אני רוצה לקנות את המחשב בחנות RSM תודה!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by FrozenStorm,

שלום לכולם, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב נייד בטווח זמן הקרוב (עוד כ15 ימים) התקציב כ-5500 עם חריגה מינימלית ואפילו פחות (אך יש עדיפות לנצל), זה יהיה המחשב העיקרי שלו. המחשב צריך להיות חזק גם לשימושים של גיימינג בינוני, ומחברה אמינה. ניסיתי לחשוב איתו בייחד לדרישות המינימום ואלו הן: מסך בגודל 15.6 מעבד i5/i7 ראם 8GB SSD+HDD כרטיס מסך עם עדיפות לnvidia (שיהיה מסוגל להריץ COD ברמה טובה) USB 3 לפחות חריץ 1 אפילו תציעו מספר הצעות ונעשה את השיקולים לאחר מכן. אם יש מחשב שלא תואם את דרישות המינימום ולדעתכם מתאים נשמח לשמוע. תודה לכל העוזרים!

15. Started by N.Y,

קניתי לפני שבועיים מחשב מפרט רלוונטי q9550 asus p5q pro corsair 4G 800Mhz CL4 Sapphire HD4870 512MB GDDR5 אני רוצה עכשיו לקנות מסך... בעיקרון אני רוצה מסך 24'' אבל אני מפחד שהרזולוציה תהיה גדולה מדי בשביל הכרטיס... מצאתי מסך של סמסוג T240 ויש לו חיבור HDMI.... מישהו יכול להגיד לי אם המסך הזה יתאים?? ואם לא אז אם 22'' יתאים?? אני רוצה מחר ללכת לקנות אז בבקשה תגיבו!

16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR לרוב וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לכלול כרטיס מסך, אקנה 1080ti יד שניה לבנתיים , לפי מה שאני רואה ההבדל בין 1080ti ל 2080 בביצועים הוא לא משמעותי בכלל אבל כן במחיר (אין לי צורך בRTX כרגע) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

17. המחשב יהיה מחשב שני בבית, ישמש לגלישה, הורדות, מוזיקה וסרטים, לפעמים גם משחקים - לא חדשים. התקציב הוא 3000, ניתן למתוח קצת עם זה ממש קריטי. קודם כל מסך 19 אינצ' LCD מצאתי של ACER ושל PHILIPS ב 1300 ש"ח. 1700 ש"ח למחשב, אמרו לי DUAL CORE כדאי? או שאפשר להסתפק ב INTEL רגיל? או שאולי עדיף AMD, האם 64 BIT? המחשב נקנה להרבה זמן. הדרישות הן: מעבד חזק וטוב להרבה שנים לוח אם - עדיף עם כרטיס מסך מובנה סביר כי אני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך. זיכרון - 512 לפחות האם יש אפשרות ל DDR2? דיסק קשיח - 120 או 160 GB ושישארו כמה גרושים לציוד הקפי כמו, מסך, עכבר ורמקולים או שעדיף לרכוש מחשב מוכן, ראיתי הרבה באתר P1000 במחיר של 2800 + מסך 17 אינצ' LCD?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. Started by Idan120,

היי אני מחפש מחשב עד 4.5 אלף [אפשר לחרוג קצת מהתקציב], המחשב יהיה בעיקר ללימודים [הנדסת תוכנה] ההעדפות היחידות שיש לי זה שהוא לא יהיה יותר מידי כבד ושיהיה לו SSD/אפשרות להוסיף SSD בעבר המליצו לי על ThinkPad E490 והשאלות שלי הן בעיקר עליו אם למישהו יש המלצה על מחשב אחר זה יתקבל בכיף עקרונית מה שרציתי לדעת שלא כלכך הבנתי לבד זה: 1. האם יש הבדל בין הE490 לL390 חוץ מגודל מסך ומה מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 2.איזה תצורה עדיף יש מליון סוגים למחשב הזה עם מעבדים שונים וחלקם עם כרטיס מסך הבנתי שיש מעבדים שעל הדף נראים חזקים יותר אבל בפועל עובדים לאט יותר מכל מיני סיבות השאלה שלי היא איך אפשר לדעת איזה אחד עדיף לקחת שיעבוד טוב ולא לאט יותר ממה שאמור להיות …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. אני מנסה לעזור לבת משפחה שמדריכה בגנים ומשתמשת הרבה במוזיקה על מנת להפעיל את הילדים. העניין הוא כזה, בהתחלה היא עבדה עם קלטות ולאחר מכן למדה לעבוד עם דיסקים וכל הקשור לך (ריפ, צריבות, הכנת רשימת שירים ועוד) את הדיסקים הללו היא משמיעה ברדיו-דיסק נייד. על מנת לשדרג את העסק חשבתי על האופציה של רכישת נט-בוק וחיבור לרמקולים למחשב כאלה עם חיבור לחשמל לצורך הגברה. חשבתי להרוויח בצורה הזו את הנוחות של אגירת השירים והשמעה על פי הצורך. השאלה היא האם לדעתכם חיבור של נייד לרמקולים יביאו לתוצאה סבירה מבחינה איכות השמע (להזכירם מדובר בגני ילדים) ויותר חשוב מכך מבחינת העוצמה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by headg,

עדיף tablet למישהו יש רעיונות?.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. שלום חברים, אשמח להמלצות, אני מחפש מחשב חזק שלא יגביל אותי, לעבודה עם תוכנות פיתוח למיניהן, הרצה של VMs וכו. הרבה זיכרון (16 או יותר, נראה לי עדיף כבר שיהיה 32) דיסק מהיר מסך מט גדול ואיכותי במיוחד, כך שאפשר לעבוד גם בשמש (17 זה מעולה) מקלדת מלאה ונעימה להקלדה בלי דפיקויות מוזרות ואם אפשר גם לשפר במשקל (פחות חשוב משאר הפרמטרים) אין צורך בצורב, אבל שיהיו הרבה חיבורי USB ושטויות אחרות תודה רבה, מיכאל

22. שלום, אני בונה מפרט למחשב עבור חבר שלי והייתי מעוניין בעזרתכם. מטרות: הפעלת משחקים מהשנה האחרונה באיכות סבירה (הוא בעל מסך 22') , סרטים, מסמכים, אינטרנט. להלן המפרט: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ¤ 420.00 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E ¤ 385.00 2GB Kingston Value ¤ 190.00 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ¤ 410.00 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II ¤ 360.00 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA ¤ 105.00 Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler ¤ 160.00 CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ¤ 340.00 VX 550W Active PFC 12cm Fan ¤ 419.00 Total ¤ 2,789.00 1) מה דעתכם? האם בתקציב הנ"ל (2800 ש"ח) זהו המפרט הטוב ביותר? 2) מתוכנן OC למעבד לתדר 3.0-3.5 G…

23. Started by o_talmi,

זה מה שאמרו במשרד החינוך שכרגע מוציאים WIN7 רק 32bit "זה מה שקורה שאתה מקשיב לאנשים שלא מבינים כלום דבר ראשון כדי לנצל את המערכת של 64 ביט אתה צריך להשתמש בתוכנות שכתובות ב64 ביט, אחרת אם תתקין תוכנות שתואמות ל32 ביט זה יעבוד אך המחשב יעבוד בתכלס יותר לאט בשביל לנהל את הזיכרון איתן כמו שצריך ככה שאתה עושה הפוך על הפוך. 64 ביט זה חובה רק למי שרוצה יותר מ4GB זיכרון ולמרות שתחת 32 ביט יזוהו רק 3.25GB זה בפועל שווה לך יותר כי הניהול של הזיכרון יהיה יותר מהיר בטיפול בתוכנות של 32 ביט שהן הרוב המוחלט בשוק ולא יעלמו בשנים הקרובות אם אתה חושש מכך"

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by ros007,

שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב אשר ישרת אותי לצרכים משרדיים + גלישה באינטרנט וצפייה לעיתים רחוקות בסרטים. כמו כן אני מעוניין כי ניתן יהיה בעתיד לשדרג את המחשב. שאלתי האם המפרט שמוצע להלן מתאים לי והאם יש מומלץ לי לשדרג מספר רכיבים ואם כן למה? מחיר המפרט המוצע הינו 1600 ש"ח. כמו כן בהמשך מצורפים רשימת הרכיבים שאני יכול לשדרג ומחירם. אני אציין כי אני בכל אופן אצטרך מסך תודה מפרט המוצר · דיסק קשיח· יצרן: WD/HITACHI S.ATA 2 · טכנולוגיה: · נפח איחסון: 80 GB 7200 RPM · מהירות: · זכרון מטמון cache: 8 MB 3 שנים · אחריות: · לוח אםGIGABYTE GA-VM900M · דגם: · סוג ציפסט: via 1066 MHz · מהירות FSB: · כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. שלום, לפני מס' שעות הצעת את מפרט- אשמח אם תסייע לי בשאלות הבאות: 1. ניסיתי לאתר את המרכיבים השונים בKPS הקרובה אלי (אזור השרון) -אך לא מצאתי הכל-האם תוכל לסייע לי בהרכבת מפרט דומה בחנות זו? 2.למה הכוונה ב"יכולת שדרוג"? האם אוכל להשתמש בזה למשחקים פשוטים יחסית? למשחקים כבדים?(מה יצריך שדרוג שכזה?) 3.האם אפשר לקבל בבקשה מפרט למסך מתאים לשימושים אלה (מעט צפיה בסרטים) להלן המפרטשהצעת: מפרט מבוסס E5200 + לוח G41 עם יכולות גרפיות מצויינות, וחיבורי DVI ו-HDMI. שקט וקריר עם יכולת שדרוג מצויינת ודיסק ענק ומשתלם. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤435 לוח אם: ASUS P5QPL-VM ¤486 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER D…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.