עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adilax,

שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Lidor Abu,

שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לעזרה בבניית המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, כן +-500 ש"ח. כמובן ששואף להוצאה כמה שיותר נמוכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4K, לא כלול בתקציב זה (אני מעריך שעד 2000 ש"ח למסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב, אך חשובה לי שתהיה אופציה ושהממשק ל OC יהיה נ…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by masterseeker,

יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?

5. אני צריך את הדעה שלכם לגבי איך המחשב לדעתכם חזק מספיק או לא. לקחתי פה הרבה המלצות של הרבה חבר'ה שונים וגיבשתי דעה ומחשב. (המחשב הוא לשימוש כללי, שזה כולל הכל!) Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray826₪Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only112₪Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155671₪CoolerMaster Storm Scout350₪THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL56₪Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail349₪Kingston 4GB DDR3 1333446₪WD 1TB Sata 3 Caviar Blue315₪SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש826₪ComPro Video Mate T750F361₪Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E288₪ סה"כ:4600₪

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Tamirp96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD. גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shu sha,

AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 795.34 ש"ח 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 301.83 ש"ח Gigabyte GA-K8N51GMF-9 - 939 (NVIDIA GeForce 6100) - mATX (כרטיס נסך מובנה) 526.54 ש"ח .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.08 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 143.99 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 312.00 ש"ח התקנת רכיב בודד - צורב / סידירום / מגירה (הכוונה לקירור המעבד) 50.08 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 167.61 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,349.47 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,278.99 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר …

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by ziv,

אני מחפש מיפרט למשחקים לא כולל מסך לא ל-OC (אין לי מוסג מזה ) אבל שלא יהיה בו זיכרון של MHZ800 ולפחות שני גיגה ועים אפשר עז אינטל ותודה

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by Barni,

שלום היום קניתי מחשב ע"פ מפרט. רציתי לדעת חוות דעת למחשב זה. מטרתו אינה גיימינג אלא פעולות בסיסיות ואולי משחקים ממש ממש קלילים. מעבד: AMD Athlon 5200X2 (כלומר ליבה כפולה כן?) צורב: LG GH22NP220 DVDX22 ספק כוח 300W (לא יודע חברה) זכרון: Black Dragon 2G Kit DDR2 800Mhz GEIL דיסק קשיח: 320GB 16MB SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDAMI (AM2 AMD) קירור למעבד: HEATPIPE SOCKET 775 OCZ מארז: PS01B-W ATX SILVERSTONE כ. רשת אלחוטי USB (54MB( סה"כ 2315 ש"ח מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  11. תשמעו אני כבר שבועיים בפורומים וכל אחד מציע לי משהו אחר כבר נמאס לי ואני לא יודע מה להחליט.. מישהו מציע השני אומר חרא.. הוא מציע אחר אומר חרא... אני מקווה שפה תעזרו לי למצוא משהו טוב בתקציב שלי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 לא מזומן... חריגה של 2700 גג גג גג גג!!! 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים HD, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כל מה שאמור להיות במחשב רגיל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: מסך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שלא יעשה רעש!@!!! הוא יושב בחדר שלי!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במע…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  12. המשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490553.msg4198427#msg4198427 היות שהנושא נהיה יותר רלוונטי כרגע, ויש לי זמן להקדיש לכך... פתחתי את המחשב ואני רואה שישנם 2 אנטנות בלבד, האם ניתן לרכוש אנטנה נוספת ולחברה? או לרכוש ערכה חדשה של 3 אנטנות? לגבי כרטיס, מצאתי משהו שאמור להתאים (4965 INTEL) היות שHP חוסמת חלק מהכרטיסים בביוס, אז אני מניח שהאנטנה היא הבעיה כרגע.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by kantan1,

שלום, רכשתי מסך lenovo ברזולוציה 2K האם אני צריך גם כבל HDMI תואם וכרטיס מסך מיוחד כדי להגיע לביצועים טובים ברזולוציה? קניתי כבל monster ב-200 ש"ח שמתאים ל 1080P זה בסדר? והכרטיס מסך שלי במחשב הוא מובנה בלוח gigabyte z270-hd3p האם זה מספיק או להחליף לכרטיס איכותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי חברייה אני צריך המלצה על MB בישביל מעבד E6600 וזיכרון. רק על החלקים העלו בלי שום דבר אחר עד 4000 ש"ח. תודה. אה חשוב זיכרון 2G לא פחות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אנא עזרתכם האדיבה למפרט מחשב בתקציב 1.3K?$ לצרכים :מוסיקה- תוכנות למוסיקה והקלטה , משחקים , אינטרנט , אני מעוניין במחשב+מסך LCD 19 + מקלדת+עכבר אין צורך ברמקולים אני מעוניין לקבל הצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Pro_2004,

ללא אוברקלוק אני מעוניין במארז שקט (ANTEC או משהו דומה) 16 ג'יגה של זיכרון מעבד INTEL בתושבת 1150 אופציה ל 2011 הארדיסק אחד בינתיים כרטיס מסך של NVIDIA (מסדרת 600X) אופציה לQUADRO כמובן ספק ולוח -- ללא ציוד הקפי אפשרות חריגה ב1000ש"ח כאשר משתמשים באופציות החלופיות. אשמח לעזרתכם תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? רשמתי - 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רשמתי - עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי - רינדור ותלת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, מוד-בוקס, זיבראש, פוטושוט ב) במיד…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Full MeTaL APE,

שלום, אני חדש כאן, ואני צריך מפרט ב-7500 שקל. לא צריך במפרט: מקלדת, רמקולים, מסך. אישית, אני מעדיף AMD 64, אבל איך שבא לכם. המחשב מיועד למשחקים, כבדים יחסית. שיהיה מחשב פיצוץ! הכי טוב שאפשר, ואם צריך אני יוסיף לתקציב. תודה מראש, רשף - הקוף המטאלי המלא נ.ב: איפה נמצאת החנות של פנדה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המסך שאני אקנה יהיה DELL 2209WA המחשב הוא לעסק אינטרנט אופיס ותוכנות..

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by efs sch,

לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מפרט תקציבי ללא ציוד הקפי איזור ה 1500 ש"ח לקצת משחקים ועריכת מוזיקה. אפשר גם ללא צורב.

21. פתחתי דיון בעבר מתנצל על הדיון החוזר מלבד השימושים בכותרת אולי גם קצת עריכה חובבנית של סרטים במצלמה ביתית לא משחקים הרבה ( המשחק היחיד קצת STARCRAFT2 ) לכן בשלב הזה אסתפק בהעברת כרטיס מסך 9800 GT המיפרט שילוב מנצח MSI 870A-G54 + AMD Phenom 2 X4 955, יחידות 1 ₪999 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2781 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2912 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחל…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  22. המחשב מיועד למשחקים מעבד 1m 800mhz 3.0ht intel pentium 4 prescott לוח אם INTEL 865PE DUAL CHANNEL זיכרון 512MB DDR טכנולוגית BGA עד 500MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128MB DDR + DVI + TV OUT דיסק קשיח 120GB 7200RPM SATA 8MB מארז ATX + שתי יציאות USB - לא ברור לי מה זה אומר אז תמליצו לי על משהו טוב ולא יקר. צורב DUAL X8 DVD+R/RW DVD כרטיס קול מתקדם 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 כולל הכנה לחיבור אינטרנט מהיר ויש עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט סה"כ 3799 ש"ח מה דעתכם? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן חברים. אנחנו קונים מחשב לסבתא, שתוכל לגלוש בו באינטרנט בנוחות. לא משחקים, לא תוכנות מיוחדות, רק שיהיה יציב, בלי בעיות, ומהיר במידה מספקת. אה - וצפויות בו גם הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה. כמובן שהיא צריכה את כל הציוד ההקפי הרגיל כולל מקלדת, עכבר, מצלמה ומסך 19 רגיל (לא דק).... מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  24. קודם כל לפני שאני יתחיל לעבור את ה-4800 זה במקרה של סוף כאילו של גיימרים בלבד (ואני לא כזה). טוב אני הולך ללמוד בקרוב באילת (לא בטוח אולי) ואני צריך מחשב כי אני לא יהיה בבית למחשב ושיהיה לי גישה לדברים שלי. או במקרה שלי יותר לעומק: אני בעצמי טכנאי מחשבים שצריך לעבוד עם Vmware או לפתוח 2 מערכות הפעלה בו זמנית ומידיי פעם צריך את ה-64BIT שאני יכול לעשות ניסויים על מערכות הפעלה שאני יוצר לשימוש אישי ותוכנות. המחשב שאני רוצה שהוא יהיה חזק בתפעול שלו יעבוד עליו Windows 7 Ultimate שאני יוכל לתת תמיכה למי שצריך למערכת הזאת שכבר את XP אני יודע בעל פה. הדגם של המחשב שאני רוצה להזמין מחר או יום שלישי זה: HP Pavilion dv6-1260ej NZ350EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?product…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by CowKing,

שלום, אשמח עזרה לבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל כל עוד זה יוסיף לשקט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימידה,הורדות, עריכה גרפית ומשחקים (רב תכליתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Photoshop, Illustrator וגם תוכנות לבניית אתרים (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני משחק מגוון רחב של משחקים לפעמים זה משחקים כבדים לפעמים לא כמו: League of legends, Starcraft 2 (בעיקר משחקי אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.