עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matanf,

המחשב כעיקרון הוא לעבודות באינטרנט אקסל פאוור-פואינט וורוד. המשקל גם חשוב. מעדיף עד 2 קילו. ועוד משהו שחשוב זה הזמן שהבטריה יתוכל להחזיק מעמד, מינימום 7 שעות. בתודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  2. שלום את מהחברים שלי נוסע ללמוד בחו"ל ומעוניין לרכוש בארץ מחשב נישא, הבעיה היא שהתקציב שלו הוא סביב 4000 שח, אז לפי דעתי זה תקציב מצחיק למחשב נישא, כי מה שאפשר לקנות בזה זה רק ג'אנק ישן, ומחשב סביב מתחיל סביב 5700 מינימום, אז קיוויתי שתוכיחו את טעותי ותציעו לי נישאים בתקציב הנ"ל... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by avivbiton11,

אני רוצה מחשב חזק למשחקים מהיר וטוב אני קונה אותו ב ksp תציעו לי את המפרט הכי טוב בעינכם מאתר ksp לא כולל מסך!

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by avner22,

לפני כשבועיים נבנה לי מפרט, המפרט הבא מהאתר KSP מפרט מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר: 640 ש"ח לוח אם: Asus M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר: 525 ש"ח זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone מחיר 810 ש"ח כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI מחיר 1085 ש"ח דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 350 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver מחיר: 240 ש"ח ספק ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W מחיר: 420 ש"ח צורב DVD Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מחיר: 220 ש"ח מסיבות שונות עדיין לא הספקתי ללכת לקנות את המחשב ואני מתכוון ללכת בשבוע הבא.. עכשיו נכנסתי לאתר www.iqpc…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by a_lk,

אני צריך הצעה למפרט בשביל חבר(שמשום מה לא הצליח להרשם) התקציב סביבות ה6000-7000 ש"ח רק המחשב בלי ציוד היקפי ומסך,עדיף מזיגזאג. המחשב בעיקר למשחקים כבדים. חשבתי על משהו בסגנון הקונרו הזול ביותר עם X1900 או משהו כזה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Vendjo,

שלום לכולם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים * גודל המסך? רצוי 15.6 * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI * בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עוד כמה דברים : כמו שכתבתי מ…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  8. כמו שאמרתי, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לצורך עריכת ווידאו בלבד. תקציב בין 4 ל5 אלף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. כבר הרבה הרבה זמן שלא התענינתי במה הולך בשוק היום ואפשר להגיד שאני די תקוע שנה וחצי אחורה. אם היה לי זמן סביר להניח שהייתי גולש קצת ומתעדכן מהר מאוד אבל המצב הוא שאני כרגע בצבא ואין לי זמן לזה בכלל. אני צריך לבנות מפרט ולתת אותו לאבא שלי שיקנה, חשוב לי יותר שתמליצו לי על רכיבים מרכזיים ופחות על מארזים וכאלה בגלל שאין לי מושג מה הולך היום במעבדים, כרטיסי מסך, זכרונות ולוחות אם. למחשב אין יעוד מרכזי רק רצוי שהוא יהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בצורה טובה בשביל האחים שלי שיוכלו לשים מה בא להם ואני לא מדבר על דרישות של גיימרים או משהו כזה, שימוש באינטרנט, צריבת סרטים אולי, ועבודה משרדית. אני גם צריך הצעה למסך אל סי די טוב. זהו מקווה שלא חפרתי יותר מדי פשוט אין לי הרבה זמן ואנ…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by sagy_koffer,

שלום לכם. הנני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש בתקציב של 7000 ש"ח לא כולל מסך ופריטים נילווים. הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב הם: מעבד אינטל 3GHz. כרטיס מסך בסדר גודל של הX600 או הR9800P.אין לי צורך ביותר מזה. זכרון 1024MB DDR 500/400. הרד דיסק 160GB*2 S - ATA. לוח אם תואם. מארז מאובזר ונאה. המחשב אמור להיות מיועד למשחקים וסרטים. בתודה מראש שגיא כופר. ;D נ.ב מחיר המחשב לא חייב להיות 7000 שקל הוא יכול לנועה בטווח המחירים של 5000 - 7000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום אני קונה מחשב, ואני צריך קצת הצעות. מחיר גג 8000 שקל לא כולל מסך וציוד. דרישות: מפרט למשחקים חזקים במיוחד. בניתי לי כבר מפרט, אשמח לשמוע אם יש משהו לשפר, להוריד או להוסיף. האם הלוח טוב? תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤883 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39454 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Reaper ¤517 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR10662GK כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2735 כ…

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע כנראה 4000-4500תלוי בבוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - בעיקר פיתוח ב visual studio , sql server, virtualization, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: וירטואליזציה לבדוק את התוכנה שבפיתוח במערכות הפעלה שונות (vmWare) . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים אבל יש ראייה לעתיד - 3 שנים וכנראה שמערכת הפעלה שתהיה עליו בעתיד תהיה windows 8 . …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. שלום , זקוק בבקשה המלצה למפרט מחשב ממיינסטריים : שימוש עיקרי, לימודים (לא למשחקים) תודה מראש לממליצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yortem,

קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בניו יורק, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על נייד בסביבות האלף דולר שהוא יקנה לי את זה שם. במקרה ואני אמצא משהו שיעניין אותי, זה שווה בכלל לקנות שם? זה באמת יותר זול? יש בעיה עם המכס בקטע הזה? או שפשוט להוציא את הנייד מהקרטון וזהו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. היי, קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בניו יורק, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על נייד בסביבות האלף דולר שהוא יקנה לי את זה שם. במקרה ואני אמצא משהו שיעניין אותי, זה שווה בכלל לקנות שם? זה באמת יותר זול? יש בעיה עם המכס בקטע הזה? או שפשוט להוציא את הנייד מהקרטון וזהו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by TheStriker,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שהוא יוכל להפעיל משחקים חדשים כמו Max Payne, Doom 3, Half-Life 2 כמובן שיעבדו טוב ויפה ולא סתם יעבדו. אז ככה, המחשב שיש לי עכשיו הוא: Intel Pentium 4 CPU 2.00 GHz 128 MB of RAM nVIDIA GeForce 2 64 MB / MX 400 Windows XP PRO (אם זה משנה..) לוח-אם אני לא יודע... יש איזה תוכנה או דרך קלה לבדוק? (אגב, אני לא יודע גם איזה סוג זיכרון יש לי) עכשיו, נראה לי שצריך לשדרג רק את הכרטיס גרפיקה, ואת הזיכרון.. אם צריך עוד משהו (שהוא חיוני) אז תכתבו. התקציב הוא דיי פתוח כי אני לא יודע בערך מה תווח המחירים.. אז בינתיים תכניסו אותי לקצת פרופורציה מה כדאי לשדרג ובערך באיזה מחירים יש, ובאיזה מחירים כדאי. אגב, כיום המחשב שלי הוא מאוד איטי.. יחסית למ…

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by DakloN,

שלום.. זה המפרט שלי: P.4 3.2 socket 478 1giga DDR 400 readon 9600 המשחקים כבר מתחילים לקרטע לי.. אז חשבתי לקנות את ה7800GS.. ואז כבר הבנתי שעדיף לי לקנות את ה7900GT שהרבה יותר טוב באותו מחיר ולהחליף ללוח PCI-E... יש לכם הצעות לשידרוג?? לוח+כרטיס מסך.. עדיף עם ה7900GT.. וציינו גם את החנות בבקשה... תודה לכל העוזר!!!

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום לכולם... אני עוד לא סיימתי את הקניה של המחשב החדש שעליו דיברתי ודנתי פה לפני כשבוע, אבל אני כבר רוצה להכין את המחשב הבא - HTPC לסלון. אז מה שאני בעקרון רוצה זה ככה: מעבד חזק וחלק (האם Intel Core2 מתאים פה?), כרטיס סאונד\קול חזק וטוב, כרטיס גרפיקה\מסך חזק וטוב מאוד, אם אפשר כולל כניסה ויציאה, מכיוון שאני רוצה גם להקליט וגם לראות. וזכרון חזק שיחזיק לי מעמד... וכל השאר שיהיו מספיק חזקים חובה: מארז יפה ואיכותי לסלון. צבע אחיד לכל היחידה. הארד דיסק מהיר, חזק וגדול מאוד! כונן של דיוידי - אם אפשר שהוא גם יהיה צורב זה יהיה מעולה. כרטיס רשת מהיר - הרבה העברות. והכי חשוב, זה שהוא יהיה שקט מאוד! ואם אפשר גם קר מאוד! אני מוכן להשקיע עד 300 ש"ח בקירור למעבד, אבל שיהיה שקט! ב…

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  20. שלום לכולם! הציעו לי מפרט למשחקים ב5700. המפרט : amd 3200+, לוח אם k8n f9 של גיגבייט, זיכרון 512 של A DATA , כרטיס מסך 6600GT של גיגבייט, מסך של LG 700P , מארז raidmax עם ספק 400W , צורב DVD NEC 3520A, מקלדת, עכבר ורמקולים. ממה אתם אומרים על המחיר ומה ניתן לשפר בטווח של 300 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  21. מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc . תוגובות בבקשה .....

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by dingo,

כולל LCD 17 + אל פסק ולמשחקים כמובן

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל אני פשוט לא יודע מה לבחור!,אז אני נותן לכם להחליט,תקציב 1000 שקל ואפשרות לחריגה המפרט שלי כתוב בחתימה,יש לי ספק ג'נרי עם המארז הזה: http://www.ipex.com.au/NR/rdonlyres/1DC28A8E-D773-4463-8E66-D21D6C86127F/0/t400.jpg עכשיו,אם אתם חושבים שכדאי לי להחליף מארז אז אני יחליף,אני יקשיב להצעה הכי טובה,אני חושב על כיוון החלפת מארז,דרך אגב אם אני יחליף מארז החום ירד? כי המארז שלי דיי קטן לפי התמונה,אז האם שווה להחליף מארז?אם כן רשמו איזה,ספק אני בדוק רוצה להחליף וכרטיס מסך אם אתם חושבים שכדאי.. ****אוקיי התקציב שונה ל1200 ****

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך שתיבנו לי מחשב טוב למשחקים בעיקר מזיגזג2000 בסכום שמצוין בכותרת. לא צריך מסך,רמקולים וכו.. רק עכבר חמוד אבל לא משהו מפוצץ ב400 שקל. משהו נחמד שיעבוד טוב במשחקים, לא צריך להשתגע יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. אני אינני מבין כל כך גדול במחשבים הניידים, לכן אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בארה''ב, בסביבות ה700-900 דולר, אני רוצה רק פנטיום M , וזיכרון של מינימום ג'יגה. אה ומחשב של חברת ACER, אם תוכלו להציע לי מחשבים, אני אשמח מאוד ואודה לכם על כך

• 7 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים