עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ice_m@n,

יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  2. הרגע (ממש הרגע, כן, השעה 4:31 בבוקר...), הזמנתי מנועה ספק (TT420 2fan APD) ומארז, ואני צריך איזה לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך נחמדים ללכת עם זה. בעקרון אני מחפש שילוש: מעבד, לוח וכרטיס מסך. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה: Amd 64 3000+ Msi K8n Neo4 Platinum ו xfx 6600gt 128mb dvi, tv ddr3, pci-e. בנוסף חשבתי להזמין את ה a-data 512 mb ddr500. ולכל מי שעומד לשאול, אז כן, יש מצב לאוברקלוק בעתיד, הזכרונות הם 500 בכוונה. מה דעתכם? את הנ"ל חשבתי לקנות בKSP. המחיר - 3310. צריך תגובה מהירה, הרכישה בימים הקרובים. תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by spin,

מה לדעתכם השילוש הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה למשחקים ואוברקלוק! ומשהו שאני לא אצטרך להחליף אחרי חודש תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. לוח ASUS P4 5GDC PRO מעבד P4 3000 775 זכרון SAMSUNG 1 GIGA DDR2 דיסק MAXTOR 160 GB SATA כרטיס מסך INOVISION PCI EXP 6200 עם 64 מגה זכרון ספק SWEEX שקט במיוחד צורב DVD LG X16 השימושים במחשב הם הכל חוץ ממשחקים ככה שביצועי כרטיס המסך לא קריטיים אני אשמח לשינויים שהמחיר הכולל שלהם לא עולה על 300 ש"ח +- מבקש המלצות לשינויים ושיפורים אגב : מה צריך להיות המחיר של המערכת הזאת?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  5. המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  6. חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן אני צריך 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל, אחד מבוסס AMD. המחיר הוא רק לבוקסה, בלי ציוד הקפי ומסך, שיכלול צורב DVD. מטרת המפרטים היא למשחקים, ולא יהיה אוברקלוקינג. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by BIGWOLF,

שלום, שמי ארתור ואני צריך שרת לארגון מסויים. יש לי מספר התלבטויות בנוגע למפרט השרת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. כמות משתמשים צפוייה : בין 10-15 משתמשים. (עד 5 משתמשים בו-זמנית). מטרות הארגון: 1 - שיתוף תוכנת מנב"ס - תוכנה למערכת חינוך, ממש לא כבדה 2 - אקסצ'נג' סרבר 3 - מקום אחסון - גיבויים (לכל משתמש צריך כ 50 ג'גה - לתווך של כמה שנים) המטרה שלי בנוסף לאמור, היא לרוקן את המחשבים שלהם מתוכן, מפני ש כל כמה חודשים צריך להתקין להם ת'מערכת מחדש, ואז כל הגיבויים שלהם, סריקת וירוסים, לוקחת המון זמן, לכן ברצוני לרכז את כל החומר שלהם בשרת, ובזמן שמישהו צריך התקנה אני רוצה להריץ GHOST וזהו . מה אתה יכול להציע בתור מפרט שמתאים להם ? אני חשבתי לקנות חלקים (איכותיים מאוד כמובן…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש תיק עדיף בצבע שחור במראה עסקי/סולידי חשוב לי מאוד שיהיה לו גב קשיח והרבה מאוד תאים וארגונית לאחסון כל הדברים ואם אפשר שיהיה גם עמיד במים זה יהיה מושלם התיק היחידי שראיתי שמתקרב לדרישות האלה זה תיק של north face אבל כמו שצדי צרפתי אומר..."זה ליד, זה לא ממש זה..." תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by amadey,

היי, אני צריך המלצה לתיק מעתפת למחשב נייד 13.3. תקציב עד 200- שיהיה קשיח יחסית. תודה

11. היי קניתי לא מכבר ממחשב נייד של אסוס N55SF - מחשב מעולה אבל אני משתמש בו למשחקים בLAN עם חברים ואני צריך תיק נשיאה שיכול להכיל אם אפשר את הפאד שלי לעכבר(שהוא קשיח), את העכבר שלי והמטען שידור/דוקינג של העכבר ואולי גם את המקלדת. והכי חשוב, שישמור הכי טוב שאפשר על המחשב שלי נ.ב - לא איכפת לי אם זה תיק נשיאה או תיק גב תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. eeepc 701 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1939&CatCode=315 msi wind u100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 KOHJINSHA SA5SX04BS UMPC XP Home http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6296&perur=2&t=1&c=413 שלום אני רוצה ליקנות UMPC ואני מתלבת מה כדאי את KOHJINSHA אני יכול ליקנות בדיוטי פרי כי אני טס עוד שבועה הוא יצא יתר זול יצאה לי לעבוד אם EEEPC והתאחזבתי ולא נוח,אתמול עבדתי אם KOHJINSHA והוא ממש נוח ויש לו מסך מגע פשוט וSTICKPOINT נוח אבל המפרט חלש מאוד, הMSI WIND יצא לי ליראות אותו הוא טיפה גדול יתר ורזולוציה נורמלית יותר אבל לא עבדתי איתוץ מה היתם קונים במקומי אם יש הצעה יותר טובה אני מוכן לישמועה תקציב עד 2300…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. Started by amirsht,

עד 3500 מקסימום שבמקסימום המחשב לצורך אינטרנט, קצת משחקים (לא כבדים יותר לכיוון פיפא, PES ומנג'ר) ןקצת פוטושופ כולל צורב, מקלדת ועכבר אלחוטי תודה מראש לכולם :]

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  15. שלום! כמו ששמתם לב נעדרתי זמן רב בגלל כמה בעיות תוכנתיות אבל חזרתי. אני צריך עזרה בבחירת מפרט לחבר בתקציב הנ"ל ללא מסך, ללא כוננים אופטיים וללא ציוד הקפי אחר. דרישות: 1. עדיף מאוד מעבד DC. 2. יהיה OC יחסית מתון. נא להמליץ על זכרונות, לוח וקירור בהתאם. 3. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, עדיף מינימום של 7800GT. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני צריך המלצה לנייד שיקנה באילת (כנראה ב- אייבורי/KSP). הנייד יהיה לסטודנטית וישמש אך ורק למטרת לימודים (אינטרנט/אופיס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 15.6 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות (<2ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? >=320GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות כמה שיותר במגבלות התקציב כרגע אלו האפשרויות שמצאתי - http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?i…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. לא רלוונטי, תודה

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. Started by canonnn,

שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by G-BOY10,

אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אפשר המלצה על זיכרונות ב270 ואני ספק הכי כדי לי מבין אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817256006 זה או או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817139002 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153038 איזה ספק כדיי לי ותנו לי המלצה של זיכרונות מאתר NEWEGG

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום את החלקים הבאים יש לי: מארז,צורבים,והארדיסק של SATA 2 160 גיגה בייט . אני צריך המלצה לחלקים הבאים: :מעבד (עדיפות לאינטל), לוח,כרטיס זיכרון, וכרטיס מסך צנוע. המחשב לא מיועד לגיימר,אז לא צריך להשתגע. כאמור תקציב 1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by אביחי,

אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by Zbbabir,

היי, אני מתחיל תואר בקרוב ואשמח להמלצה על מחשב. * מטרות המחשב?בעיקר שימושים פשוטים (אופיס), אם אפשר מחשב טיפה חזק שיוכל להריץ גם משחקים ישנים (אז כרטיס מסך סביר) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 13 אינץ', לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף HD, לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad, משטח עכבר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה, אשמח גם למילה מה זה השילוב ואולי אשקול את זה. * כונן אופטי? Nice to have * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.