ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למחשב שבוא אני יכול לערוך סרטים להמיר לפאוור-פוינט לסרט (כמובן וונדאז XP - חבל לי על הזיכרון) תוכנות יש לי הכול הא... וגם צורב מן הסתם אולי 2. יציאות ל2 מסכים, הרדיסק של 250 GB מספיק בהחלט הייתי רוצה שהמחיר לא יעבור את ה2500-3000 תודה מראש משה (לא כולל מסכים ודברים נלבים)
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הדילמה הגדולה שלי מתחילה בגודל (הגודל תמיד קובע ;D). האם לקנות מסך קטן, קומפקטי, קל משקל (ובאמת נייד), או מסך גדול קריא וברור (משנה את כל חווית הצפייה), גדול וכבד. בגדול שמתי את ליבי לשני ניידים עיקריים והם ה- XPS 1330 וה- XPS1710 בדיוק מעלה את הדילמה שציינתי חבל שאין "XPS 15 יכל להוות אולי איזון טוב בין הדרישות שלי... הדרישות הנוספות שלי הן זמן סוללה מקסימלי (בדגמים הללו נפתר עם שדרוג הסוללה), כרטיס Wi-Fi MIMO יכול להיות מצויין. מניסיון של משתמשים (שהיה להם גם קטן וגם גדול), מה עדיף באופן כללי? האם יש עוד אופציות לדגמים שכדאי לבחון? תודה אגב, מתי מגיעים ארצה כל אופציות המפרטים של ה- XPS1330? אם אני אבחר בו, אני אהיה מעוניין במעבד T7500, מסך TrueLife WLED (ולא …
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום השתחררתי מהצבא ואני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשנים הבאות בעיקר למשחקים ואינטרנט חשוב שיהיה מעבד טוב זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב - שישמש למספר שנים בנוסף שהמסך יהיה 17 אינץ'. ניתן לחרוג קצת מהתקציב.... תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
התקשציב הוא 4500, צריך משהו עם מעבד 2X2 ומעלה, זיכרון של 2 ג'יגה לפחות, 250 HD, כרטיס מסך 256 זיכרון עצמאי (לא מובנה) וסוללה שמחזיקה לפחות 6 שעות... תודה לעוזרים!! חוץ מזה בדקתי את הHP DV5 1120... אני יכול לקבל אותו ב4400 ש"ח... שווה?? ועוד שאלה, כמה מחזיקה סוללה 6Cell Lithium-Ion?? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על נייד עבור שימושיים משרדיים - אופיס אינטרנט מיילים וכו' צריך שיהיה מהיר + נפח גדול בדיסק קשיח, ווינדוס 10 ומבחינת אחריות 3 שנים ואחריות עד בית הלקוח רציתי ללכת על דל אבל האחריות שלהם זה רק במעבדות בסוף ראיתי את שהמחשב הבא - https://www.pc365.co.il/product-6157-HP_Pavilion_15_ab211nj_P4A33EA_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אשמח לקבל דעה עליו אני יודע שאפשר להסתפק בפחות אבל אני רוצה מחשב שיהיה מהיר
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לפטופ ללימודים. קווים כללים: * מטרות המחשב? לימודים, עבודה משרדית, סביבות תוכנה שונות * גודל המסך? 12-15 מועדף * משקל רצוי? אין העדפה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באופן סביר, כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מיוחד * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כ ונן קשיח? SSD 128 * כונן CD/DVD? צורב? לא עקרוני * כונן Bluray? לא עקרוני * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא עקרוני * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זיכרון: 4G מקלדת נוחה ככל האפשר. יכולות משחקים/וידאו לא הכי עקרוניות, יותר חשוב שאוכל להריץ עליו OFFICE, דפדפנים, וסביבות תוכנה שונות. ניידות: עדיף שיהיה נייד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי מצא ברשת תמחשב הזה- http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=523521 אין אליו הרבה פרטים ככה שאין לי מושג האיכות המחשב מיועד להריץ XP שימושים קלים מאוד של גלישה\אופיס\סרטונים(לא יותר מDVD וDIVX -ובדרך כלל יוטיוב) ופקמן :lol: חוץ מיזה חובה כרטיס רשת פנימי אלחוטי בכל מיקרה המעבד מספיק חזק? המחשב יתאים לצרכים? בתודה לעוזרים קרירין עריכה ראיתי תמחשב הזה- http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3776 הוא יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אני צריך מחשב לשימוש ביתי רגיל (סרטים, גלישה באינטרנט , מוסיקה) ובנוסף, מחשב יחסית חזק שיוכל להריץ matlab ולבצע פה ושם חישובים. מבחינת כרטיס המסך, אני לא מריץ משחקים כמעט, אבל אשמח אם יהיה כרטיס מסך סביר שיאפשר את האופציה לחוות משחקים בצורה סבירה. המחשב יהיה לרוב בבית, אינני מתכנן לנייד אותו יותר מדי, כך שמבחינת משקל וגודל, אין הגבלה. כמובן שמבחינת קישוריות, אשמח שיהיה למחשב כמה שיותר אפשרויות חיבור: blutooth, usb2, firewire, וכו'. איזה חברה מומלצת? יש דגם מסויים? אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ויכול לעזור לי... אני צריך המלמות לחלקים הבאים ומחירים: ההרדיסק - עד 300 G שיהיה מהיר וטוב זיכרון - כרגע יש לי DDR-SDRAM 512 מגביית ואני רוצה עד 1 G של זיכרון צורב די וי די - אני צריך אחד טוב שיהיה עד 8.5 G של צריבה כרטיס מסך - תמליצו אתם *יש לי עד 6000 ש"ח השקע בזה תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד : Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 לוח אם : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות זכרונות : ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 570 כרטיס מסך : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות דיסק קשיח : ?Deskstar 80GB Sata II? 340 זהו זה כל מה שאני צריך למחשב המחשב לא מיועד למשחקים בכלל הוא מיועד לאינטרנט ולעבודות בעיקר ושיהיה מהיר התקציב הוא בדיוק 3000 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב זול וטוב לפי: תקציב: 4000 שקל.(רצוי כלפי מטה) יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא אין מצב לחריגה!!! יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת המחשב הניד: HP ,LENOVO,DELL, IBM מערכת הפעלה: XP זכרון RAM : אחד (1) גיגה (רצוי אם ניתן 2 גיגה ) כונן קשיח: לא משנה משקל הניד המעונין: לא משנה לי.. גודל הצג: חייב להיות 15.4 אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? המחשב למטרות רגילות - גלישה בעיקר,OFFICE . הערות נוספות: - לאישה מבוגרת לכן דרוש תצוגה ברורה והפעלה נוחה. אחריות 2-3 שנים - אני מצאתי את הדגמים הבאים: LENOVO N200 HP NX7300 IBM THINKPAD R61E DELL INSPIRION 6400 HP PAVILON G7030 תודה --------------------------------------------------------------------------------
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למחשב לעריכת וידאו חצי מקצועי(זאת אומרת AVID לא premiere למי שמבין) ומשחקים לא ברמה מטורפת. זה מה שהצלחתי אני להרכיב: מעבד: Core 2 Duo E6400 - ש"ח1350 לוח אם: Gigabyte GA-965-S3 - ש"ח790 זיכרון: Geil 2X1GB 667Mhz - ש"ח1350 כ.מסך: Leadtek GeForce 7600GT extreme - ש"ח1000 דיסק קשיח: WD1600YS - ש"ח390 צורב: LG DVD+-RW X18 DL X8 H22K - ש"ח220 מארז: Chieftec Mesh - ש"ח370 ספק כח: Spire Rocketeer III 500W Silent - ש"ח290 סה"כ 5760 ש"ח מה טוב? מה להחליף? ומה אפשר ביותר זול? החלקים הפנימיים הם מ-ok computer בשדרות, והחיצוניים מ-ksp ת"א.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקיי חברה יש לי ככה לוח אם : GIGABYTE 965P - S3 זיכרונות : 2 סטיקים של 1GB 667Mhz DDR2 כוננים קשיחים : 2 כוננים SATA 2 160GB הדברים שבעיקרון חסר לי וחשובים הם מעבד שהאפשרויות הם E6300 או E6400 וכרטיס מסך שחשבתי לקנות Readon 1900XT האם המערכת מאוזנת או שאתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום ידידים , אני צריך ממכם המלצות לגבי קניית לוח אם חדש ,זיכרון 256 וכרטיס גרפי ג'יפורס 4 ,בשביל מעבד את'לון XP ,עד 2000 ש"ח בסה"כ לכל הרכיבים ,כולל המעבד. איזו חברה מומלצת לכל רכיב והסוג הכללי המומלץ לו (כלומר מהירות ,למשל, ללוח אם)? תודה מראש , בובו נ.ב. תמליצו לי גם אם אתם יכולים על מהירות למעבד XP שמתאימה לטווח מחירים שציינתי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לקחת בעניין ה DDR2 אני צריך לוח אם טוב לא רוצה להיסחף עם המחיר אבל שיתמוך ב DDR2 ומעבד של אינטל כמובן הבנתי שרק הם תומכים בלוחות של DDR2 וכרטיס מסך PCI-EXPRESS טוב לא משהו בשמיים משהו נחמד מחיר בסביבות 2000 ש"ח + מחכה לתשובות תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט ואופיס. רצוי שיהיה קל ודק. על מה הייתם ממליצים?'
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אחי החליט סוף סוף ליקנות מחשב הצרכים העיקרים שלו זה גלישה ואופיס אבל לעבודה הוא צריך גם להראות תמונות ללקוחות בקיצור הוא לא צריך מעבד חזק או כרטיס מסך חזק אבל כן צריך שהמסך יהיה טוב ואני מעדיף שיהיה לו 512 מגה זיכרון ולא פחות (ראיתי מיפרטים מתאימים אבל רק אם 256 זיכרון) כמו כן ביגלל שזה מחשב של עסק עדיפות למיפרטים מחנויות גדולות מאזור השרון וכמובן אחריות טובה ואני יודע שזה תקציב קטן למחשב ניד אבל לצרכים שלו גם מחשב די מיושן יספיק בתודה הגולם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן אהלן לאחר כמה חודשים של עבודה מפרכת, אני רוצה לקנות לי לפטופ. הבעיה, שהמחשב האחרון שקניתי היה ב2007. ואין לי שמץ של מושג מה הולך היום מבחינת חומרה, בטוח שלא לניידים בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב נייד חזק, שיחזיק לי גם תוכנות לעריכת סאונד (קיובייס וכאלה) ברמה בסיסית, אני לא מתכוון להקליט עליו פרוייקטים של מיליוני ערוצים. ואם כבר אני משקיע, אז שיהיה מחשב גיימינג לא רע. כל המלצה תתקבל בשמחה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תודה לעוזרים מסך 15.4 כל השאר זה אתם מצאתי את ההצעות הבאות - http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=4323#moreDetails דל- מעבד Core 2 Duo Processor T5600 כ.מסך - Intel® 950GML והצעה שניה.. http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=A8-143&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=206&aff=Zap〈=he טושיבה - מעבד Intel core duo T2400 כ.מסך - Intel 945GM Express Chipset המחירים דומים - השאלה שלי חוץ מההצעות שלכם מה ההבדלים במעבדים ובכ.מסך כי ההצעה של דל מאוד קורצת
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני צלם ועורך. מחפש מחשב נייד חדש. מצאתי שני ניידים והבנתי שהם עשויים להיות בעיתיים. האחד Dell XPS 15, אך הבנתי שלא חסרים לו בעיות בעקבות Quality control מאוד ירוד. בעיות של Backlight bleeding, Ghosting, Coil whine, crackling speakers, ובנוסף הבנתי אף שחלק מהמחשבים שיוצרו, פשוט לא יושבים כמו שצריך על השולחן. השני Macbook Pro החדש. שלפי הבנתי והבדיקות שעשיתי, המחשב החדש מראה ביצועים הרבה יותר פחותים מהדגמים הקודמים שלו. וכמובן, זה מעבר למערכת הפעלה אחרת שלא מפריעה לי אם המחשב היה נותן את העבודה. אני צריך מחשב מהיר, אמין, שנותן ביצועים טובים ואמינים. וללא בעיות אקוטיות סטייל ה Dell XPS 15. אני צריך מעבד I7 Quad core 32RAM 1GB SSD …
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-