ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אפשר המלצה על זיכרונות ב270 ואני ספק הכי כדי לי מבין אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817256006 זה או או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817139002 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153038 איזה ספק כדיי לי ותנו לי המלצה של זיכרונות מאתר NEWEGG
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום את החלקים הבאים יש לי: מארז,צורבים,והארדיסק של SATA 2 160 גיגה בייט . אני צריך המלצה לחלקים הבאים: :מעבד (עדיפות לאינטל), לוח,כרטיס זיכרון, וכרטיס מסך צנוע. המחשב לא מיועד לגיימר,אז לא צריך להשתגע. כאמור תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל תואר בקרוב ואשמח להמלצה על מחשב. * מטרות המחשב?בעיקר שימושים פשוטים (אופיס), אם אפשר מחשב טיפה חזק שיוכל להריץ גם משחקים ישנים (אז כרטיס מסך סביר) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 13 אינץ', לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף HD, לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad, משטח עכבר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה, אשמח גם למילה מה זה השילוב ואולי אשקול את זה. * כונן אופטי? Nice to have * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שני דגמים שאני מאוד מתלבט בניהם בנוסף גם עלה לי טיפה התקציב ל3500, אם זה פותח אפשרות לדברים קצת יותר טובים. עוד שאלה: הראו לי בבאג מחשב של סמסונג עם מעבד Amd, האם כדאי ללכת על משהו כזה או להישאר עם intel? האופציות שלי הן: (אם יש הצעות חדשות עם התקציב החדש אשמח לשמוע, אם לא מה עדיף מבניהם) vostro 3450 - http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20saleout/saleout-3450-2350m.htm lenovo e330 - http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13033 - מה אתם אומרים על העסקה הזאת - מעבד 4 ליבות של AMD? הנה הדרישות שלי שוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, טיפה פוטושופ. * גודל המסך? מעדיף קטן מ15 אבל לא…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד... אני מעוניין לקנות מחשב לטווח ארוך (שנתיים לפחות) וללא ציוד היקפי, לבית. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים. א. האם יותר זול וטוב לי לקנות מחשב מוכן דרך אתרי מכירות פומביות כמו netaction? ב. האם עדיף לי לבחור בעצמי את רכיבי המחשב? אם כן על איזה מפרט הייתם ממליצים (בסביבות 1500-2000 ש'ח) ואיפה ניתן לקנות רכיבי מחשב? אני מאוד לא מבין בנושא הזה ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי ותמליצו לי מנסיונכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני לא מבין כלכך בדגמים השונים, אבל איזה מחשב נייד טוב יש ב 6000 שקל ? אם אפשר שיהיה מעבד C2D עם 2 גיגההרץ ומעלה, 2 גיגה זיכרון (אם אפשר 4), הארד דיסק 160 (אבל מעדיף מעל 200), ומאיץ גראפי של nvidia בלי התקלה ומסך 15.4" רחב.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
גודל מסך מינימום 15".לא מבריק. משקל וזמן סוללה לא חשובים. יציאות HDMI DVI נפח כונן קשיח גדול מהירות גדולה אחריות 3 שנים בארץ. צורב DVD
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מחשב נייד בשביל דוד שלי. המחשב מיועד לשימוש משרדי. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל (לא חייב זמן סוללה ארוך). על המחשב תתוקן מערכת הפעלה xp . תקציב: 4,000-4,500 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מחשב עד 3000 שח. שיהיה כלול מקלדת מוארת מסך 15.6 , שיריץ משחקים טוב בסגנון gta iv ושיהיה טוב לסרטים גלישה וכו...תודה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צריך המלצה על מחשב עד 3K.לל חריגה! לא ציוד היקפי. המחשב מיעד לתלמיד תיכון לגלישה, סרטים, ומשחקים - שירוצו גם משחקים חדשים. וכל הדברים הרגילים שעושים במחשב. עכשיו אני מתלבט עם לקנות מערכת הפעלה. אז אני צריך שתי מערכות מומלצות: ללא מערכת מערכת הפעלה וכולל מערכת הפעלה. (והכל בסה"כ של 3000 ש"ח - כולל מערכת ההפעלה). אשמח להמלצה על חנות באזור הדרום. תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבר בן 7 והוא כבר התעייף קצת ובנוסף לכך הוא כבר לא יכול להריץ את כל התכנות והמשחקים החדשים ולכן אני שוקל כבר תקופה לשדרג אותו או לקנות מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל בקלות יחסית להריץ את רוב או כל מה שיש כרגע בשוק (אני לא מדבר על תוכנות מפוצצות לעריכה או שאר מפלצות שמשתמשים בהן באופן תעשייתי) ויוכל גם לסחוב כמה שנים קדימה כי אין לי את הבסיס הכלכלי להתחיל להחליף מחשב כל שנתיים אז אני צריך שהחלקים יהיו מאיכות טובה. המחיר הוא כזה: מאז שהתגייסתי הצלחתי לחסוך 5000 ש"ח פחות או יותר. על מה תוכלו להמליץ לי במחיר הזה? הבנתי שבפורום הזה משתמשים בכלי של שאלות מכוונות אם כך: (תשובות בכחול) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 שקלים חדשים א) האם לנצל את …
-
- 61 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
בבקשה שיהיה חזק למשחקים כבדים, ולא חייב מארז מפואר, שיהיה מחשב טוב ושלא יתפוצץ גם מרוב החום
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עצבני ביותר למשחקים לשלוש השנים הקרובות לפחות,יש לי מסך 17 רגיל אולי נחליף בהמשך. מה שאני צריך זה מעבד 4 ליבות.. לוח אם.. כרטיס מסך... זיכרונות.. דיסק קשיח.. ספק כוח+מארז... אני לא צריך לא מסך ולא מקלדת ועכבר
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי לכולם. המחשב הוא לא בשבילי. אני צריך עזרה במפרט של עד 2000 ש''ח ללא מסך. המחשב מיועד רק לאינטרנט וoffice . כמובן שאין צורך ב oc וזה לא מחשב למשחקים. אינטרנט ואופיס נטו. תודה לכל העונים והעוזרים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם: -מסך 17" -2 GB ראם -120GB לפחות בדיסק הקשיח -מעבד C2D תקציב : עד 2000$ שזה בערך 7000 ש"ח אני צריך המלצה גם לדגם ספציפי של מחשב וגם לחנות טובה בארץ שאפשר לקנות את המחשב הזה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים ומרכז הארץ. תודה מראש, ניב
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ בשביל ליצור מוזיקה ולתקלט.. העדפות שלי זה מקבוק פרו אבל אשמח לקבל את דעכתם איזה דגם כדי ואם יש משהו שמתחרה בזה.. בנוסף אשמח לקבל המלצה על כרטיס סאונד טוב שילך עם זה.. מבחינת תקציב זה לא בעיה.. תודה מראש למי שימליץ..!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סוללה 9 תאים של דגם מחשב :DELL LATITUDE E6400 אחרי ברור בארץ ראיתי שהמחירים כרגיל מופקעים בסביבות 500 שח לדוגמא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7104&salenum=#topnews אני רוצה לקנות באיבי אבל יש שם הרבה זיופים לכן אני פונה כודם כל לבעלי מחשב נייד כזה שרכש סוללה כזו להמלצה וחוץ מזה עם קניתם סוללה ללפטופ אחר ממוכר אמין וקיבלתם סוללה איכותית גם ישמח להמלצה הסוללה שלי בדרכ למות אז ישמח להמלצה בהקדם האפשרי תודה בועז
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-