ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיריץ משחקים כמו: battlefield 3-4 התקציב שלי הוא באזור ה1500-2000 שקל גג 2200 אני משחק על רזולוציה של 1920X1080 מקסימום לא חייב שכל המשחקים ירוצו לי על ULTRA העיקר שירוצו חלק, כמובן על איכות מעל MEDIUM היום יש לי מחשב עם הנתונים האלו: לוח אם : GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד: Intel core i5 2 cores לא זוכר בדיוק את הדגם זיכרונות 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: משהו עלוב ב150 שקל תודה!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים שמתחיל קצת להתעייף (ולהרעיש) המפרט שלו: מעבד - PD 2.8 4M DUALCORE לוח - INTEL G965 דיסק קשיח - 250 , 160 , 80 זכרון - 1GB DDR3 667 *2 צורב DVD LG ספק 300W יש טעם לשדרג את המעבד למעבד הבא - Pentium E6500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או שעדיף לשים כסף בצד ולקנות חדש?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (בן 3 כמעט) בזמן האחרון הוא נהיה נורא "עגלה".. הנה הפרטים העיקריים שלו: Intel Pentium 4 3.00 GHz זכרון 512mb DDR2 כ.מסך Nvidia GeForce FX 5200 לוח אם Asus X Series P4S800D-X היום הוא כבר מתחיל להתקע לי מכל תוכנה או משחק חדשים כמעט.. וגם אם ארצה להתקין ויסטה בעתיד, אז השאלה שלי היא מה כדאי לי לשדרג בשביל שהמחשב הזה יתחיל לסחוב קצת יותר? ובאיזה טווח מחירים מדובר?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי מחשב מזדקן שעבר כמה סבבי שדרוג (תוספת RAM, הוספת SSD, החלפת GPU וכו'), המפרט המלא בפרופיל. בעבר הייתי משתמש בו הרבה לגיימינג, אבל השימוש הזה פחת עם השנים ולכן הוא הצליח להחזיק יפה עד עכשיו. אלא שיש כמה משחקים מעניינים באופק (Watch_Dogs, GTA 5) ולא נראה לי שהזקן יצליח לסחוב אותם. לכן אני מתחיל לבדוק אופציה לשדרג את הרכיבים העיקריים - לוח אם, זכרון, מעבד, כרטיס מסך. ולשאלון: מה התקציב המקסימאלי? עד 5K. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה כבדה (הרבה טאבים בכרום = הרבה RAM) על בסיס יומיומי. הרבה מאוד צפייה בתכני HD באמצעות XBMC (על מסך המחשב, לא מחובר ל TV). גיימינג מדי פעם. לרוב MMO או FPS אך כמו שציינתי למעלה יש תכנון להריץ משחקים חדשים די כבדים. רזולוציה של 19…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה להחליף כרטיס מסך,לוח אם ומעבד המחשב הזה משומש כמעט לגמרי למשחקים 1. אני מחפש לוח אם שתומך בקונרו ויש לו סוקט 775 (אני גם צריך מעבד מתאים) ושאלה: יש לי כרגע 2 סטיקים של 256MB RAM במהירות 300MHZ והשאלה שלי האם הם יתאימו ללוח החדש? (הם DDR SDRAM לפי הeverest שלי)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני בערך שנתיים. AMD Athlon 64 3200+ Abit NF3 Samsung 512mbX2 Radeon 9500 PRO אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב עם גרפיקה טובה, התקציב הוא בערך 300$ (אני קונה בארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב HTPC עם מארז של Thermaltake (לא מהקטנים לוח אם ATX / micro נראלי ) ברצוני לשדרג רק חלק מהחלקים כדי שהמשב יעוד יותר מהר. כרגע יש לי מעבד ליבה כפולה e5400 אינטל, 2 ג'יגה זיכרון , לוח אם MSI לא זוכר בדיוק איזה אבל לא רציני, מחשב ישן אבל אני לא צריך יותר מידי. השימוש העיקרו שלי בו זה הורדת וצפיה בסרטים, HD BLURAY בעיקר , וגם תלת מימד HSBS. בקיצור צפיה בסרטים כבדים . ( התלת מימד מגיעים לפעמים ל15 ג'יגה) ולאחרונה המחשב כבר לא סוחב אותם ושעה עד שהוא עולה או זז. יש לציין שהמחשב נמצא במקום יחסית סגור אז הוא מתחמם יחסית, לפני כמה חודשים קניתי עוד 2 מאווררים חדשים שהם חזקים יחסית ועוד מאוורר חדש למעבד. אני רוצה לשדרג רק את הלוח אם, המעבד , והזיכרון. מה שיש לי ו…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הרגע (ממש הרגע, כן, השעה 4:31 בבוקר...), הזמנתי מנועה ספק (TT420 2fan APD) ומארז, ואני צריך איזה לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך נחמדים ללכת עם זה. בעקרון אני מחפש שילוש: מעבד, לוח וכרטיס מסך. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה: Amd 64 3000+ Msi K8n Neo4 Platinum ו xfx 6600gt 128mb dvi, tv ddr3, pci-e. בנוסף חשבתי להזמין את ה a-data 512 mb ddr500. ולכל מי שעומד לשאול, אז כן, יש מצב לאוברקלוק בעתיד, הזכרונות הם 500 בכוונה. מה דעתכם? את הנ"ל חשבתי לקנות בKSP. המחיר - 3310. צריך תגובה מהירה, הרכישה בימים הקרובים. תודה, נדב.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לדעתכם השילוש הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה למשחקים ואוברקלוק! ומשהו שאני לא אצטרך להחליף אחרי חודש תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לוח ASUS P4 5GDC PRO מעבד P4 3000 775 זכרון SAMSUNG 1 GIGA DDR2 דיסק MAXTOR 160 GB SATA כרטיס מסך INOVISION PCI EXP 6200 עם 64 מגה זכרון ספק SWEEX שקט במיוחד צורב DVD LG X16 השימושים במחשב הם הכל חוץ ממשחקים ככה שביצועי כרטיס המסך לא קריטיים אני אשמח לשינויים שהמחיר הכולל שלהם לא עולה על 300 ש"ח +- מבקש המלצות לשינויים ושיפורים אגב : מה צריך להיות המחיר של המערכת הזאת?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני צריך 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל, אחד מבוסס AMD. המחיר הוא רק לבוקסה, בלי ציוד הקפי ומסך, שיכלול צורב DVD. מטרת המפרטים היא למשחקים, ולא יהיה אוברקלוקינג. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, שמי ארתור ואני צריך שרת לארגון מסויים. יש לי מספר התלבטויות בנוגע למפרט השרת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. כמות משתמשים צפוייה : בין 10-15 משתמשים. (עד 5 משתמשים בו-זמנית). מטרות הארגון: 1 - שיתוף תוכנת מנב"ס - תוכנה למערכת חינוך, ממש לא כבדה 2 - אקסצ'נג' סרבר 3 - מקום אחסון - גיבויים (לכל משתמש צריך כ 50 ג'גה - לתווך של כמה שנים) המטרה שלי בנוסף לאמור, היא לרוקן את המחשבים שלהם מתוכן, מפני ש כל כמה חודשים צריך להתקין להם ת'מערכת מחדש, ואז כל הגיבויים שלהם, סריקת וירוסים, לוקחת המון זמן, לכן ברצוני לרכז את כל החומר שלהם בשרת, ובזמן שמישהו צריך התקנה אני רוצה להריץ GHOST וזהו . מה אתה יכול להציע בתור מפרט שמתאים להם ? אני חשבתי לקנות חלקים (איכותיים מאוד כמובן…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תיק עדיף בצבע שחור במראה עסקי/סולידי חשוב לי מאוד שיהיה לו גב קשיח והרבה מאוד תאים וארגונית לאחסון כל הדברים ואם אפשר שיהיה גם עמיד במים זה יהיה מושלם התיק היחידי שראיתי שמתקרב לדרישות האלה זה תיק של north face אבל כמו שצדי צרפתי אומר..."זה ליד, זה לא ממש זה..." תודה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לתיק מעתפת למחשב נייד 13.3. תקציב עד 200- שיהיה קשיח יחסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי קניתי לא מכבר ממחשב נייד של אסוס N55SF - מחשב מעולה אבל אני משתמש בו למשחקים בLAN עם חברים ואני צריך תיק נשיאה שיכול להכיל אם אפשר את הפאד שלי לעכבר(שהוא קשיח), את העכבר שלי והמטען שידור/דוקינג של העכבר ואולי גם את המקלדת. והכי חשוב, שישמור הכי טוב שאפשר על המחשב שלי נ.ב - לא איכפת לי אם זה תיק נשיאה או תיק גב תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
eeepc 701 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1939&CatCode=315 msi wind u100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 KOHJINSHA SA5SX04BS UMPC XP Home http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6296&perur=2&t=1&c=413 שלום אני רוצה ליקנות UMPC ואני מתלבת מה כדאי את KOHJINSHA אני יכול ליקנות בדיוטי פרי כי אני טס עוד שבועה הוא יצא יתר זול יצאה לי לעבוד אם EEEPC והתאחזבתי ולא נוח,אתמול עבדתי אם KOHJINSHA והוא ממש נוח ויש לו מסך מגע פשוט וSTICKPOINT נוח אבל המפרט חלש מאוד, הMSI WIND יצא לי ליראות אותו הוא טיפה גדול יתר ורזולוציה נורמלית יותר אבל לא עבדתי איתוץ מה היתם קונים במקומי אם יש הצעה יותר טובה אני מוכן לישמועה תקציב עד 2300…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
עד 3500 מקסימום שבמקסימום המחשב לצורך אינטרנט, קצת משחקים (לא כבדים יותר לכיוון פיפא, PES ומנג'ר) ןקצת פוטושופ כולל צורב, מקלדת ועכבר אלחוטי תודה מראש לכולם :]
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום! כמו ששמתם לב נעדרתי זמן רב בגלל כמה בעיות תוכנתיות אבל חזרתי. אני צריך עזרה בבחירת מפרט לחבר בתקציב הנ"ל ללא מסך, ללא כוננים אופטיים וללא ציוד הקפי אחר. דרישות: 1. עדיף מאוד מעבד DC. 2. יהיה OC יחסית מתון. נא להמליץ על זכרונות, לוח וקירור בהתאם. 3. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, עדיף מינימום של 7800GT. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד שיקנה באילת (כנראה ב- אייבורי/KSP). הנייד יהיה לסטודנטית וישמש אך ורק למטרת לימודים (אינטרנט/אופיס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 15.6 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות (<2ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? >=320GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אחריות כמה שיותר במגבלות התקציב כרגע אלו האפשרויות שמצאתי - http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?i…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-