ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,402 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לנייד עד 3000 ש"ח הנייד צריך להיות 15.6 השימושים הם בעיקר ויז'ואל בייסיק (ואם אפשר אשמח לקבל לינק לראות מה הדרישות מינימום של התוכנה)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיתאים להפקת מוזיקה, סרטים ואינטרנט. (שיריץ את התוכנה קיובייס עם הרבה כלים ואפקטים) * גודל המסך? רק שלא יהיה קטן מדי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ שיהיה זמן סוללה ארוך, לדעתי 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמות נורמאלית של כניסות USB * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, עדיפות ל500 ומעלה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ישראלית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, יש לי חיצוני.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עדיפות למסך 15.4 אינצ' ובעל משקל נמוך (עד 3 קילו..) בעל יכולת התחברות לwifi זכרון פנימי של 2 ג'יגה ומהירות מעבד גבוהה(עד כמה שזה אפשרי תחת התקציב הנ"ל) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לצורך לימודי מערכות מידע. מה אתם אומרים על HP 1260 JET או DELL 1545 ???? תודה!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למחשב נייד בעיקר לסרטים ומשחקים עד 5 אלף אפשר חריגה אם היא שווה את זה ותשמעו שהמסך יהיה לפחות 15 ומעלה ולא יודע לגבי סוללה כי אני כאילו ישתמש בו אם המטען אז זמן סוללה לא כל כך חשוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אף פעם לא היה לי נייד פשוט אז רציתי לדעת מה כדאי לקחת על מה כדאי לשים דגש וכו' תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אשמח להמלצה שלכם עבור מחשב נייד 14' שמיועד לתלמידת תיכון במחיר של כ4-4.5 אלף ש"ח. המחשב יהיה בשימוש רב במהלך היום (כללי אופיס/אינטרנט/סקייפ). יש כמה דברים שחשובים בביצועים של המחשב: - חשוב שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה תוכנות כמו פייתון, blue j, אקליפס. - חשוב שהסוללה של המחשב תוכל לעבוד כמה שיותר זמן. - חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית. - זמן עלייה מהיר ושירוץ מהר בזמן העבודה. - כונן SSD (מניח שזה כבר די הסטנדרט היום) במידה ויש מחשב עם אחראיות יצרן לתקופה ארוכה זה יהיה מעולה. יתרון למחשב שבו המחשב נלקח מבית הלקוח לצורך התיקון. אם לדעתכם למחשב שכזה דרוש תקציב יותר נמוך אשמח…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לנייד עסקי, התקציב הינו 500$ לקניה באמריקה נדרשת אחריות שתכובד בארץ השימושים הם בעיקר עבודה משרדית, לא מתוכננים משחקים/סרטים גודל מסך רצוי 14.1 עם רזולוציה גבוהה (1400x900), עדיפות למסך מט עדיפות ל- 4gb ram, כונן שמן וצורב dvd אשמח לשמוע המלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטו שופ * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? עד 1.3 - 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - VGA (אמור להתחבר בבית למסך גדול) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במידת הצורך אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תקציב, עד גג 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה. (סלחן לגבי כמה עשרות שקלים, לא מעבר). שאיפה להישאר בסביבת ה3500. חשוב מאד שיהיה קל, כי הוא הולך להתנייד הרבה. זמן סוללה חשוב הרבה פחות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש באופיס ועבודה עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - 768X1366 מספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמ…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
הדרישות הן: שיריץ Win98SE בלי בעיות (שיהיה אפשר למצוא בקלות את כל הדרייברים) ושיהיה לו חיבור Parallel. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לצורכי לימודים,צפיה בסרטים,מוזיקה,איחסון (לפחות 80GB),מצלמה מובנית זה אחלה feature-אבל ממש לא חובה. הבעיה היחידה היא שאני מבין בהם כמעט כלום... גם אני לא מבין מה היתרון של "ליבה כפולה" ואם זה הכרחי לצרכים שלי בכלל.. התקציב הוא כ5000 ש"ח- פחות או יותר,, קצת לחוץ כך שלעבור את הסכום הזה עדיף רק אם השיפור באמת משמעותי... אשמח אם מי שעונה יוכל להסביר למה הוא ממליץ דוקא על אותו מחשב תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קודם כל שאלה: האם זה נכון שבמחשבים ניידים החשמל מגיע לסוללה ואז הסוללה מפעילה את המחשב? כי שמעתי כדי למנוע התחממות וכו' הסוללה יכולה למנוע את זה. הטענה נכונה? עכשיו לבקשה: אני צריך סוללה למחשב הזה hp pavilion zv5000 זהו תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי ראשית - מצטער על הבורות - אבל אני לא מבין כלום בניידים אז ככה.. לחברה שלי יש נייד של דל מדגם 1525 inspiron. הסוללה שהייתה לה עם הנייד מתה אחרי שנתיים-שלוש בערך, ומאז ועד היום (שנה וחצי בערך) יש לה סוללה "כפולה" שקנו לה (12 או 14 תאים, היא לא בטוחה, ולי אין מושג בזה..). לדבריה, הסוללה הנוכחית בשלבי גסיסה מתקדמים. בגלל שגם היא וגם אני לא הכי מבינים בזה, אשמח להסבר קצרצר של מה בדיוק היא צריכה (אני מניח שיש דגם ספציפי של סוללות שמתאימות לנייד שלה) והמלצה למשהו ספציפי/חנות ספציפית.. אין לנו בעיה להזמין כמובן מהאינטרנט/איביי וכולי... המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש 2 דברים בשביל הנוטבוק שלי 1.אני מחפש עכבר אל-חוטי למחשב נייד שיהיה קטן ולא בגודל הסטנדרטי , ושיהיה בסביבות 40-80 ש''ח , 2.אני מחפש נרתיק טוב לנוטבוק 10.1" שיהיה מקום לכבלים,עכבר,אוזניות וכו'. כנ''ל לא יקר מדיי 40-120 ש''ח יהיה מעולה. סומך עליכם שתמליצו על מוצרים מחנות טובה ואיכותית. העדיפות ש-2 הדברים יהיו מאותה חנות אבל זה לא חובה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
AMD Athlon 3200 512Kb Cache BOX 64Bit 939 GIGABYTE K8NS-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 GIGABYTE N66T128D GeForce 6600GT+HSI 128MB DDR3 Bulk WD 200/7200 SATA 8MB מה ההבדל בין כונן ide ל sata? והאם אני צריך לקחת גם נגן דיוידי או שמספיק רק הצורב
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-