עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by parker,

שלום אני צריך מחשב נייד לצורכי לימודים,צפיה בסרטים,מוזיקה,איחסון (לפחות 80GB),מצלמה מובנית זה אחלה feature-אבל ממש לא חובה. הבעיה היחידה היא שאני מבין בהם כמעט כלום... גם אני לא מבין מה היתרון של "ליבה כפולה" ואם זה הכרחי לצרכים שלי בכלל.. התקציב הוא כ5000 ש"ח- פחות או יותר,, קצת לחוץ כך שלעבור את הסכום הזה עדיף רק אם השיפור באמת משמעותי... אשמח אם מי שעונה יוכל להסביר למה הוא ממליץ דוקא על אותו מחשב תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by sir f,

ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by ben060,

קודם כל שאלה: האם זה נכון שבמחשבים ניידים החשמל מגיע לסוללה ואז הסוללה מפעילה את המחשב? כי שמעתי כדי למנוע התחממות וכו' הסוללה יכולה למנוע את זה. הטענה נכונה? עכשיו לבקשה: אני צריך סוללה למחשב הזה hp pavilion zv5000 זהו תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. היי ראשית - מצטער על הבורות - אבל אני לא מבין כלום בניידים אז ככה.. לחברה שלי יש נייד של דל מדגם 1525 inspiron. הסוללה שהייתה לה עם הנייד מתה אחרי שנתיים-שלוש בערך, ומאז ועד היום (שנה וחצי בערך) יש לה סוללה "כפולה" שקנו לה (12 או 14 תאים, היא לא בטוחה, ולי אין מושג בזה..). לדבריה, הסוללה הנוכחית בשלבי גסיסה מתקדמים. בגלל שגם היא וגם אני לא הכי מבינים בזה, אשמח להסבר קצרצר של מה בדיוק היא צריכה (אני מניח שיש דגם ספציפי של סוללות שמתאימות לנייד שלה) והמלצה למשהו ספציפי/חנות ספציפית.. אין לנו בעיה להזמין כמובן מהאינטרנט/איביי וכולי... המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by reuven61,

אני לא צריך הכי חדש והכי טוב. אני רק צריך שזה יתן לי להריץ full hd בלי בעיות. התקציב של שתיהם עד 400 ש"ח ועדיף פחות (גם יד שניה או עודפים עם אחריות זה טוב) משהו טוב למשתמש ביתי.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום! אני מחפש 2 דברים בשביל הנוטבוק שלי 1.אני מחפש עכבר אל-חוטי למחשב נייד שיהיה קטן ולא בגודל הסטנדרטי , ושיהיה בסביבות 40-80 ש''ח , 2.אני מחפש נרתיק טוב לנוטבוק 10.1" שיהיה מקום לכבלים,עכבר,אוזניות וכו'. כנ''ל לא יקר מדיי 40-120 ש''ח יהיה מעולה. סומך עליכם שתמליצו על מוצרים מחנות טובה ואיכותית. העדיפות ש-2 הדברים יהיו מאותה חנות אבל זה לא חובה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. AMD Athlon 3200 512Kb Cache BOX 64Bit 939 GIGABYTE K8NS-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 GIGABYTE N66T128D GeForce 6600GT+HSI 128MB DDR3 Bulk WD 200/7200 SATA 8MB מה ההבדל בין כונן ide ל sata? והאם אני צריך לקחת גם נגן דיוידי או שמספיק רק הצורב

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Nachum987,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. המחשב נועד להרצה של אופיס ואינטרנט לא מעבר. מסך 15.4 מה שחשוב לי בעצם זו שתהיה אחריות בינלאומית (3 שנים) בינתיים היחידי שמצאתי הוא של טושיבה , השאלה אם אני מקבל מהם אחריות בינלאומית ואלו חברות נוספות נותנות אחריות בינלאומית כי לא ראיתי שזה רשום איפשהו. http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=418411 כל רעיון אחר יתקבל בברכה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. שלום לכולם... אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת גלישה באינטרנט ומעט עבודה על האופיס לא משנה לי איזה סוג של מחשב אינטל פנטיום,סלרון,AMD משהו שהיה כמה שיותר זול. במידה ויש לכם איזשהן קישורים לאתרי קניית מחשבים אשמח אם תצרפו אותם מלבד זאת,רציתי לדעת מה ההבדל בין אתלון לדורון במחשבי AMD ??? בתודה מראש לכולם... ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אחותי ביקשה מימני עזרה לקניית מחשב צנוע בתקציב של עד 3000 שקל עם כל המערכת (מסך,מקלדת,רמקולים) היא בעצם צריכה אותו רק לשימוש באינטרנט...ומשחקים קטנים אז כרטיס מסך ורשת עמידים ומסך אם יעמוד במכיר אז מסף שטוח ודק..אבל זה לא הכרחי.. אני שמעתי על הפורום מחבר שיש פה הרבה מבינים..אז אשמח לקבל הצעות ואתרים מולצים שאוכל לירכוש מחשב תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום לכולם... הייתי רוצה לקבל המלצה לקניית מחשב אשר שימושו יהיה למשחקים אינטרנט ולימודים...עד סכום של 4000 +\- אגב,מה ההבדל בין מערכות AMD לאינטל וד כמה חשוב מהירות המעבד ולמה??? בתודה מראש לכולם...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המחשב יקנה בארצות הברית העדפה שלי היא לסוני vaio אבל לא חייב, גדול מסך 13.3 עד 15 העדפה ל 13, המחשב הוא ללימודים אינטרנט וקצת משחקים קלים צריך שהוא יהיה כמה שיותר קל מכיוון שאני יסחוב אותו ללימודים. מאד חשוב לי איכות בנייה , ואמינות!. תודה לכל מי שעוזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, קודם כל אני שמח לחזור לפורום האדיר הזה פעם בעצמי הייתי ממליץ על מפרטים אמנם של מחשבים נייחים, ומרבית ההודעות שלי יעידו על כך אבל איך אומרים - הגלגל הסתובב ואני צריך את עזרתכם האדיבה אז ככה - רשמית אני כבר סטודנט, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל 2 שימושים עיקריים : * סרטים בHD - רק עכשיו התחדשתי בטלווזית לד מסוג Panasonic E30 , ואני מעוניין לראות סרטים בHD באמצעות המחשב נייד. * שימושי אופיס, משרד- השימושים הרגילים לסטודנט הפשוט כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3K עם עדיפות לכמה שפחות כמובן . אז הנה פירוט יותר נרחב לפי הדרישות של הפורום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס + צפיה בסרטים HD * גודל המסך? לא כזה קריטי * משקל רצוי? לא ק…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר :] נ.ב אני חייל ולכן התקציב שלי לא גדול, ואני מחפש מחשב שאיתו אוכל להתאמן ולהתנסות בנתיים וללמוד

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת) אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483 dell באתר שלהם המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר: מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל) זיכרון פנימי 4 גיגה רם הארד דיסק 7200 רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050 דעה אישית: מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים) הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו …

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי [המפרט מופיע בחלונית בצד] שיעסוק בעיקר במשחקים עכשיו אני לא הולך לקנות מחשב חדש במכה אחת , אני מעוניין לשדג לאט לאט כי כסף אין לי [אני חייל] עכשיו החלטתי להתחיל עם כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ואחרי זה לקנות לוח אם ומעבד ולבסוף את כל עניין הקירורים וכדומה אין לי הגבלה בתקציב , אבל אני לא מתכוון לקנות דברים במחירים מעל 1500 שקל...[אולי חוץ ממעבד שאמור להיות הכי יקר] בלי שום קשר ההורים שלי נוסעים לתילאנד , יש טעם לחכות ולקנות משם את הרכיבים? או שעדיף לקנות פה בארץ? תודה מראש על העזרה!

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  19. אני צריך שתייעצו לי על רכיבים (זיכרון, כרטיס מסך וכדומה..) ללוח אם: P5GD1 ASUS ולמעבד:Intel P4 3.2Ghz LGA755 תודה :

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות לוח אם + מעבד + זכרונות בתקציב של עד 2,000 ש"ח ייעוד המחשב: 1. נגינת סרטים ברזולוציה 720p ו- 1080p 2. עריכת סרטונים משפחתיים שצולמו ב- 720p באמצעות התוכנה sony vegas pro 3. שימושים כלליים: אינטרנט, מוזיקה, תוכנות אופיס מאוד אשמח לקבל המלצות תודה !

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אני מברר בשביל חברה, מתחילה ללמוד בקרוב והיא זקוקה למחשב נייד חדש. הרכישה תתבצע מהעיר אילת, מדובר בתקציב מקסימלי עם עדיפות לחסכון. רשמתי בסוף השאלון בקשות מיוחדות ודוגמאות למחשבים אפשריים. אם יש לכם המלצות אחרות בפחות כסף, אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך במידת האפשר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים וסדרות HD\4K, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. * מטרות המחשב? תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(FM), צפיה בסרטים\סדרות * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-1 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות ומעלה * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! בגלל שהרכישה בארה"ב, אני צריך אחריות שתהיה תקפה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע יכול להיות נחמד מה שציינתי זה החובה, כל היתר ממש לא. המחשב יירכש ככל …

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by gggilad13,

אני רוצה לשדרג מחשב אחד שהמפרט שלו הוא: מעבד P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM לוח של ECS (או משהו כזה) עם צ'יפסט של VIA ותמיכה בDDR 200 (או 122, אני לא בטוח) כרטיס מסך ג'י פורס 2 MX200 דיסק קשיח 20 ג'יגה + עוד דיסק של 40 ג'יגה אני רוצה לשדרג את המחשב (לא משהו מפלצתי) ככה שיוכל להריץ חלק את כל המשחקים של היום (לא חייב להיות על ההגדרות הכי גבוהות). התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח, תביאו הצעות מה כדאי לשדרג...

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by ofirdamr,

שלום, יש לי כרגע פנטיום 2.4 עם זיכרון 256 לוח אם של ASUS P4S8X-X כרטיס מסך GFORCE4, וכונן קשיח 60 ג'יגה אני לא רוצה לקנות חדש אלא לקנות חלקים ולשדרג. את החלקים אני מתכוון לקנות בתאילנד, אז הכוונה היא לקנות חלקים פנימיים.. הייתי מעדיף לשדרג רק את מה שחיוני למשחקים ולשיתוף קבצים, כי המחשב בסך הכל בסדר. הבעיה גם שאני לא יודע אם אני מחליף כרטיס מסך אז אני גם צריך להחליף לוח אם...ואם צריך להוסיף מאווררים.אם כדאי לשנות זיכרון... אודה לעזרתכם..

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by Kremer,

שלום אני מעוניין לשדרג את הזכרון במחזב שלי אבל אני לא סגור איזה זכרון כדאי לי לקנות. המפרט של המחשב: intel e6300 Abit AB9 G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 Antec p150 + Neo HE 430 הבנתי ששדרוג ל 4 GB אינו מועיל מכיוון שהוא פעיל רק במערכת של 64BIT מטרות המערכת היו בעבר למשחקים כיום הם יותר להאזנה למוסיקה ומשחקים ברמה בינונית. אני מחפש בעיקר המלצה לתוספת זכרון.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים