ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים-בינוניים, צפיה בסרטים * גודל המסך?15.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?מה זה?? * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
הייתי מעוניין שתמליצו לי על מחשב נייד במחיר 5000 ש"ח אין לי העדפות לגודל המסך, המשקל והסוללה אבל אני רוצה זכרון של 1GB(לפחות) דיסק קשיח של 80GB או יותר... וצורב DVD המחשב נייד אבל הוא לא יזוז יותר מדי כך שחיי סוללה קצרים ומשקל גדול הם בסדר שימוש המחשב העיקרי יהיה אינטרנט-גלישה והורדות. אני יראה בו סרטים אבל זה לא משנה לי אם המסך יהיה רחב או לא ואם הוא גדול או קטן בנוסף אני רוצה שהוא יריץ משחקים אני לא גיימר מטורף אבל אני משחק במשחקים שמכבידים מעט על המחשב... הייתי רוצה גם אפשרות להוספת כרטיס טלויזיה תודה לעונים תומר.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד בסביבות המחיר הזה (לא נורא אם יהיה חריגה קטנה) אני לא מבין בזה יותר מידי. השימושים של המחשב יהיו סרטי די וי די צריבות של דיוי די ואולי קצת משחקים אם יאפשר התקציב. אני הולך להשתמש בו בצבא ככה שזמן סוללה לא מעניין אותי כמה הוא, וגם המשקל לא מעניין אותי. עדיף מסך 15' וכרטיס מסך סביר לא מובנה. תודה מראש. חשבתי על המחשב הזה:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5512WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש משו עם ביצועי משחקים יותר טוב במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך המלצה לנייד ב6K (עם עדיפות למחיר נמוך יותר אם אפשר). השימושים שלו יהיו בעיקר עבודה בVISUAL STUDIO 2005 ויש דרישה לעבודה מהירה חלקה ונוחה וכמובן למסך ברור שיהיה אפשר לשבת מולו מספר שעות... דרישות חומרה: מעבד כפול ליבה (T2250/T2300/T2400) ו1GB ראם. אם אפשר חנות מאזור שבין נתניה לחיפה זה יהיה מעולה.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, אני טס לתקופה ממושכת ואני רוצה לקנות איזה נייד שיהיה לי שם... השימוש שלו זה בעיקר אינטרנט\סרטים\מוזיקה ומשחקים(אני לא מצפה שיפעלו כמו בנייח חדש מן הסתם אבל בכל זאת שיעלו בצורה סבירה)... לכן אני מעדיף כרטיס מסך קצת יותר רציני... התקציב כמו שכתבתי בכותרת הוא באיזור ה6K פחות או יותר עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת יצדיק את התוספת... ראיתי 2 דגמים שנראו לי יכולים להתאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3102&scat=339&tcat= כמו כן המשקל לא גורם מכריע וכנ"ל לגבי הסוללה... אין לי כוונה להשתמש בו יותר מדי בנסיעות או להעביר אותו יותר מכמה מטרים בין הסלון לחדר שינה... תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם.. אני צריך המלצה למחשב נייד לבת דודה שלי שגרה כרגע בארה"ב היא מעוניינת לקנות מחשב נייד מהחנות בסט ביי שם משום שהם נותנים אחריות בינלאומית או משהו כזה על כל המוצרים... בכל אופן המחשב שלה משמש בעיקר לאינטרנט,אימיילים,מסנג'ר וכ'ו...לא משהו רציני בכלל אבל היא מחפשת משהו טוב .. זהו האתר אם תוכלו לכוון אותי למחשב נחמד שיהיה מתאים בשבילה זה יהיה מעולה..תודה רבה ושוב פעם חג פסח שמח וכשר לכולכם http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0502000&type=category
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא מכיר ניידים כמעט בכלל לכן אני צריך המלצות רבות ככל האפשר הקנייה תתבצע ככל הנראה בחו"ל ויש לי שאלה בנוגע לזה האם כשאגיע לארץ עם הנייד אהיה חייב במס עליו? אין למחשב שימוש ספציפי כך שאפשרויות ההצעה יכולות להיות גם לשימוש עסקי וגם למשחקים מה שיתאים יותר מבחינת עלות מול תועלת... בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם,אז כמו שרשמתי התקציב הוא 5000 והמחשב ישמש בעיקר לעריכת שירים בתכנות כמו Virtual DJ ואני מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה ולראות בעזרתו סרטים.גודל מסך רצוי: 15.6 אינץלא יודע אם זאת דרישה מיוחדת אבל אני מתכוון לחבר אליו גם מקלדת ועכבר אלחוטייםתודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כותרת. אין משהו מיוחד שנדרש, רק שיהיה טוב לעבודה יומיומית שוטפת. תודה, עודד.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, מעט פוטושופ.. מקווה שאמצא משהו בתקציב המוגבל שלי.. גודל מסך 15.4 משקל ממוצע.. שלא יעבור את ה3 זמן סוללה שיהיה ארוך אין צורך ביציאה מיוחדת כונן קשיח מינמלי 250GB צורב DVD כמובן.. אין העדפה לחברה כלשהיא (כמובן כל עוד שהחברה מוכרת ואמינה..)
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה את הנייד הכי טוב שאתם יכולים להמליץ עליו שיתאים כמה שיותר לצרכים ויעמוד בתקציב אז ככה המחשב הוא לאבא שלי לעבודה המטרות הם בעיקר גלישה באינטרט, מסמכים,שירים,סרטים והוא רוצה גם לקנות את הדבר עשה שהופך את המחשב לטלויזיה (קולט ערוץ 22 ,10) חשוב שהמסך יהיה איכותי (לא גדול איכותי) שהסוללה תיהיה טובה שלא יהיה כבד מידי וגדול מידי חזק כמובן (במובן הפיזי) ואם כונן (רצוי צורב) דיסקים זהו ביעקרון אם צריך עוד מידע רק תגידו התקציב הוא עד 2,500 אפשר לחרוג קצת ל2,800 אם זה משמעותי תודה מראש =]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
. תקציב: עד 2500~ ( אפשר לחרוג טיפה אם הוא ממש שווה) מטרות: עבודות משרדיות, תוכנות שרטוט ומודלים גרפיים. גודל מסך: 15.6 , כעיקרון יהיה בשימוש ביתי 80% מהזמן ויתחבר אליו מסך. רזולוציית מסך: מה שתמליצו. משקל רצוי: ממוצע, כמובן עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון איכות. סוללה: 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: לפחות 500 gb כונן אופטי: כן. תמיכה בת.עגינה: לא . אחריות בינלאומית: עדיף, לא חובה. תקציב למ.הפעלה: לא חובה. העדפה לחברה: DELL עוד דברים: שתהיה מקדלת נוחה, המחשב אמור להחזיק לתקופה של 4-5 שנים, 80% מהמזמן הוא יהיה מחובר למסך, מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, בתקווה שיוכל להריץ כל משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FPS מעולה בלפחות 3 שנים הקרובות. המחשב יהיה המחשב הראשי והיחיד שלי כך שמשמש גם ללימודים לסטודנט ועבודות מסביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ-17 אינץ', אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מבריק למאט, אשמח להסבר. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה numpad במחשב. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, ברור לי שאני לא עומד לקבל פה מחשב קל ונוח לנשיאה עם הדרישות שלי... אני כרגע עם מחשב גיימינג נייד מיושן יחסית שהמחשב הנ"ל אמור להחליף (Asus G73). הוא שוקל 4 ומשהו קילו ואני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים/מייעצים, הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מחשב נייד ואשמח לעזרה. הוא ישמש אותה ללימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). מאוד חשובה לי אמינות של המחשב (היה לי סמסונג והתאכזבתי) ולכן אני נוטה לכיוון דל או לנובו. המליצו לי על "סדרה Z של לנובו" - וספציפית על זה Lenovo IdeaPad Z51-70 80K60020IV אשמח לקבל חוות דעת או/ו המלצות נוספות (: * מטרות המחשב? לימודים ולשימוש יומיומי (אינטרנט, יוטיוב, אופיס וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? ישמש כמחשב עיקרי ולכן עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקו…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר לחסוך יותר יותר טוב כל עוד הצרכים מנוצלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש ברובו זה אופיס, אינטרנט וקצת סרטים אולי, אבל אני רוצה שיפעיל גם משחקים ברמה בינונית.. למשל OVERWATCH על איכות בינונית .. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיפעיל את OVERWATCH Overwatch Minimum Requirements CPU: Intel Core i3 or AMD Phen…
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד בשביל חבר שהמטרה העיקרית של המחשב זה משחקים מסך 17 אינץ' והתקציב הוא עד 5,000 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים,פוטושופ ו-lightroom ותכנות, בעיקר לימודים.... * גודל המסך? 14 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB *זיכרון: לפחות 6 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, lenovno * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם קנייה באילת אם יותר זול זו אופציה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה אמין, קל ויפה... כן זה סטודנטית אז זה גם שיקול רציני אצלה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! חברה שלי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ורוצה לקנות נייד. התקציב - 2.5-3.5K. הערה: אנו לא סגורים על התקציב כי אנחנו לא יודעים כמה "צריך" להשקיע.. אם 2.5K יספיקו, אדרבה.. מצד שני, אם 3.5K לא יספיקו וצריך להוסיף עוד קצת - נוסיף.. בקיצור, התקציב הוא די כללי כי אנחנו לא ממש מבינים בניידים. השימושים הם בעיקר אופיס, מיילים.. יהיה נחמד אם המחשב גם יריץ משחקים בסגנון סימס 2.. כן חשוב דיסק קשיח בנפח סביר (שוב, אני לא יודע מה הנורמה בניידים) ומחשב שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים וכו'.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד והתקציב עומד על סביבות ה4000 ש"ח. הצרכים הם בעיקר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, וקצת משחקים (לא כבדים יותר מידי). משקל לא קריטי ומעדיף מסך 15 ומעלה. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? -עריכת וידאו * גודל המסך? - 17 או יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - FireWire * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בוודאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב - 5000 ש"ח. וטיפה צפונה. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-