עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים מצויין עם רמקולים טובים ובלי מסך תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

אם אפשר בבקשה אני צריך שני מפרטים אחד ללא OC ואחד עם OC ללא ציוד הקפי ללא מסך בלי חריגה תודה מראש לעוזרים!!!

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by e-d-a,

שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Alex_1k,

שלום צריך המצלה למחשב לשימוש כללי עם כרטיס טלויזה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום חברים יקרים, אודה מאד לעזרתכם על המלצה למפרט לעבודה בקיובייס ומשחקים. ישנו מארז קומפיוקייס 6A19 (לא זוכר בדיוק אם זה הדגם) הארדיסק SSD M4120GB עוד HDD320 הספק שמגיע עם המארז הוא HEC300 לא יודע אם הוא יספיק צורב DVD LG קיים כל הציוד ההיקפי קיים אם אפשר בבקשה לקבל הצעה אחת בלי כרטיס מסך במסגרת התקציב, שבעתיד אשדרג לכרטיס מסך חדש ולקבל הצעה אחת כולל כרטיס מסך במסגרת התקציב. אם אפשר שיהיה FIREWIRE על הלוח האם זה יהיה נוח מאד! תודה מראש גיא!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by yon,

המפרט צריך לכלול גם מסך. העדפה ל-INTEL

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ניי מתכוון לקנות מחשב חדש לצפייה בסרטי HD RIP ו-BLU-RAY RIP בעיקר, אבל שיתאים גם לגלישה בסיסית באינטרנט, לעבודה בסיסית עם MICROSOFT WORD ולשימוש בתכונות בסיסיות לצריבה, כמו NERO זהו: העדפה של מעבד מחברת AMD + העדפה למחשב שקט במיוחד - זה קודם כל! מעבד - AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון - KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - יש לי משלי של LG. גם דיסק קשיח יש לי את שלי ל WD 80 ג'יגה 7200RPM 8MB BUFFER SERIAL ATA . האם דיסק קשיח זה מספיק? אני לא מתכוון לשמור סרטים על המחשב אלא לצרוב אותם ולצפות בהם מדיסקים של DVD. כונן DVD - גם צריך המלצה לאחד טוב ושקט, שיריץ דיסקים…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני צריך המלצות על מחשבי נייד ומפרטים איכותיים עד תקציב של 4000 שח.... השימוש הוא לעבודה

10. Started by eliad3d,

אני צריך המלצה טובה למפרט (לא כולל מסך,מקלדת,רמקולים,ועכבר) מפרט שמיועד למשחקים-גיימרים... שיהיה מהיר,חזק וטוב. התקציב: 5000-6000 תודה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. אהלן אני מחפש מפרט, אני לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מהמארז עצמו, יש ברשותי 1000-1200 שקל. שיהיה עם קירור בסיסי ל-OC בסיסי. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  12. אני צריך מחשב כולל הכל (המחשב עצמו, מסך 19 דק, ורמקולים מקלדת עכבר סבירים) ב 4300 שקל למשחקים וכאלה בניתי בינתיים אחד בעצמי, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤581 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤1118 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤879 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤382 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤135 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤377 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤114 רמקולים ואוזניות: CREATIVE …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by dlazard,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שנועד למשחקים (FPS ו- MMORPG). אנא פרטו את התכונות האידאליות הדרושות מלוח האם, הזכרון, כרטיס הקול, כרטיס המסך, המעבד, המסך, ובקיצור כל המרכיבים החשובים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ועם קירור טוב. התקציב שלי הוא עד 10000 שקל, אבל אני יכול להסתפק במחשב פחות יקר, אם הוא עונה לדרישות שלי. תודה מראש, דניאל

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום, אני צריך מחשב חדש לעבודה משרדית בעיקר. השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודות באופיס ואולי פה ושם משחקים ( בסגנון פיפא לא יותר..) אין לי צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבה של המחשב. אין צורך בשום ציוד היקפי. חשוב רק שהמחשב יעבוד בצורה חלקה ולא יזחל לי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך המלצה למפרט מלא למשחקים.. חשבתי לקנות בכלל פנטיום ואז ראיתי שכולם הולכים על AMD.. אני לא מכיר אותם כל כך.. הם יותר חזקים?? בכל מקרה אני צריך מפרט רציני למשחקים בסכום של 13000 בערך. לא כולל מסך.. ולא כולל כרטיס קול וצורב שיש לי אותם כבר... אז זה יחסוך קצת ויאפשר דברים טובים יותר.. כל העוזר יתקבל בברכההההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני קונה בקרוב מחשב נייד וחשבתי להזמין מעכשיו מקלדת ועכבר.. דרך אגב אתם חושבים שכדאי לקנות מקלדת? או רק עכבר? חשבתי שזה יהיה יותר נוח עם מקלדת רגילה. בכל מקרה אשמח להמלצה על שניהם.. כמובן שאלחוטי. תודה רבה! שכחתי לציין שהמחשב כל הזמן באותו מקום ולא מתנייד.. ככה שלא צריך משו לנסיעות אלא עכבר פשוט, טוב ונוח שיהיה לו סוללה חזקה יחסית.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  17. תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  19. ברגע שמועמס על המחשב (למשל המון לשוניות פתוחות - 42 בדפדפן קרום) המחשב מתחמם ומתכבה. יש 2 אופציות שגורמות לזה לפי דעתי: 1. פאק של המערכת הפעלה, כנראה מזיק כלשהו שנדבק וגורם לזה. הפיתרון - פירמוט. 2. התחממות יתר של המחשב כתוצאה מעומס (או שוב - מזיק) והמחשב מכבה את עצמו. הפיתרון - פיתרון קירור, קרי משטח קירור. ראיתי כבר כמה משטחים בבאג. אשמח לקבל המלצה למשטח שכזה מ: רשת באג, פנדה מחשבים, אייבורי , KSP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nsof,

אהלן חברה, קודם כל אני רוצה לשבח את כל המשתתפים בפורום מאוד הופתעתי לטובה - ישר כוח. לעצם הענין, יש לי שלושה שימושים עיקריים למחשב: א) תיכנות: כלומר ה - Visual studio, וה - MSDN ב) משרדי: office + IE ג) משחקים בד"כ קורה שבמקביל אני גם מתכנת וגם עובד עם ה office אבל אם אני משחק אז שום דבר אחר לא פתוח. הגעתי למסקנה (ורצוי שתתקנו אותי אם אני טועה) לגבי דרישות מחשב: מעבד: P4 3.0Ghz bHT FSB800 לוח אם: אין לי מושג איזו חברה אבל אני רוצה משהו שתומך ב dual channel, lan 100MB, Sb onboard 5.1 or better,firewire-1394, FSB800 זיכרון: 1Gb = 2*512 (רצוי CL2) כרטיס מסך: nvidia 5700 או ATI 9600 או דגמים יותר טובים והשאלות: א) האם נראה לכם מספק? ב) אולי AMD? ג) אילו חברות ודגמים ספציפיי…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  21. הדרישות הן שיהיה כמה שיותר קל, ושהבטריה תספיק לכמה שיותר זמן. הוא ישמש לווארד מיילים ואינטרנט. חשוב לנו שהאחריות תהיה של היבואן הרישמי. הציעו לנו את ה asus eee 1005p האם הוא מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by T-p-X,

לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  25. חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.