עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית 2. מה שימושי המחשב? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה 8. האם…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום אני צריך להרכיב מחשב לעבודה באולפן בייתי ב- 2500 שקל לא כולל הכרטיס קול, דרישות מינימליות: קודם כל שקט, אבל ממש. Quad Core 4GB RAM DDR2 (עם אפשרות להרחבה!) (למרות שבד"כ במחשבי אולפן יש 2 דיסקים קשיחים, אין צורך ב-2 יש לי 1 מחכה של 320 GB אך אני צריך נוסף כמובן) מיועד לעבוד עם CUBASE והמון חלונות פתוחים בו זמנית בנוסף אני אשמח לכרטיס מסך שלא יהיה עגלה ויוכל לעמוד במשחקים של היום, לא ברמה הכי גבוהה אבל בכל זאת לא משהו מעפאן, כמובן שיתמוך בחיבור 2 מסכים. תודה מראש, דולב.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  4. Started by IlanF,

ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אשמח לקבל המלצה למפרט עד 3700 בלי חריגה קטנטנה במחיר, המסך יהיה SAMSUNG T220, ככה שאם כבר תוכלו לשים מעבד חזק יותר וכרטיס פחות, כמו HD4870, זה יהיה מצויין. תודה.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ועכשיו אני צריך עוד פעם טובה אחי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו 3000 ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקלים אם זה כ"כ הכרחי כדי לקבל מפרט חזק יותר. הוא צריך מחשב+מסך, כל שאר הציוד יש לו כבר. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים אבל בגלל שיש לו 2 ילדים קטנים, אז צריך שיוכל גם לסחוב משחקים. (לא משחקים כבדים, כי הילדים עדיין קטנים ולא גיימרים כבדים ;D ) בקשה שלו שהמפרט יבנה מהחנות KSP בלבד. תודה רבה לכל מי שיעזור, מעריך אתכם מאוד.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by barduck,

שלום, אבא של אישתי צריך מחשב ואני "נודבתי" למשימה. השימושים הם בעיקר אינטרנט, office ועבודה עם מצלמה דיגיטלית. - התקציב הוא כ 4500 ש"ח - חייב שיהיה מסך LCD שטוח "17ברמה טובה - חשוב שהמערכת תהיה אמינה ביותר (אחרת הוא ישגע אותי עם התמיכה) - אין צורך בצורב (יש כבר) - צריך לכלול רשיון והתקנה של Windows XP - צריך לכלול מודם אשמח גם לקבל המלצה על חנות טובה באיזור המרכז - הדגש הוא על שרות ואמינות. אולי אפילו אם יש אופציה להרכבה והדרכה בבית הלקוח (כי לי ממש אין זמן לזה). תודה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתיעץ אתכם כי לי אין ידע גדול בתחום. דבר ראשון התקציב, עדיף שלא יעבור את ה 5000 ש"ח, חריגות קטנות יתקבלו אבל צריכות סיבה טובה. עדיפות גבוהה למפרטים מפנדס. מה אני לא צריך, מחשב ללא מסך, כונני CD או צורב, כרטיס קול, רמקולים, עכבר וכו'.. מה שאני כן צריך זה: מעבד (לא יודע מה עדיף אינטל או AMD אז תיעצו לי על חסרונות ויתרונות) לוח-אם טוב שיתאים למעבר עם PCIE כמובן זיכרון פנימי - לפחות 1024MB של ראם באיכות טובה מארז שיכיל את הכול (לא מזיז לי איך הוא יראה) וספק כוח אם זה של המארז לא יספיק כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA שעובד על PCIE (חשבתי על ה 7900GT) יש לי הרד-דיסק בן חצי שנה אבל ATA133 בנפח מספיק, האם יש טעם לקנות SATA או שההרד דיסק שיש…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

צריך לכלול ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,מצלמת אינטרנט ומסך) צריך צורב וכונן DVD עם עדיפות למבוסס אינטל המחשב הוא לא לי לחבר ואפשר לחרוג קצת

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  10. אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים מצויין עם רמקולים טובים ובלי מסך תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by M-a-T-a-N,

אם אפשר בבקשה אני צריך שני מפרטים אחד ללא OC ואחד עם OC ללא ציוד הקפי ללא מסך בלי חריגה תודה מראש לעוזרים!!!

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by e-d-a,

שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Alex_1k,

שלום צריך המצלה למחשב לשימוש כללי עם כרטיס טלויזה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. שלום חברים יקרים, אודה מאד לעזרתכם על המלצה למפרט לעבודה בקיובייס ומשחקים. ישנו מארז קומפיוקייס 6A19 (לא זוכר בדיוק אם זה הדגם) הארדיסק SSD M4120GB עוד HDD320 הספק שמגיע עם המארז הוא HEC300 לא יודע אם הוא יספיק צורב DVD LG קיים כל הציוד ההיקפי קיים אם אפשר בבקשה לקבל הצעה אחת בלי כרטיס מסך במסגרת התקציב, שבעתיד אשדרג לכרטיס מסך חדש ולקבל הצעה אחת כולל כרטיס מסך במסגרת התקציב. אם אפשר שיהיה FIREWIRE על הלוח האם זה יהיה נוח מאד! תודה מראש גיא!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by yon,

המפרט צריך לכלול גם מסך. העדפה ל-INTEL

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ניי מתכוון לקנות מחשב חדש לצפייה בסרטי HD RIP ו-BLU-RAY RIP בעיקר, אבל שיתאים גם לגלישה בסיסית באינטרנט, לעבודה בסיסית עם MICROSOFT WORD ולשימוש בתכונות בסיסיות לצריבה, כמו NERO זהו: העדפה של מעבד מחברת AMD + העדפה למחשב שקט במיוחד - זה קודם כל! מעבד - AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זיכרון - KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 צורב DVD - יש לי משלי של LG. גם דיסק קשיח יש לי את שלי ל WD 80 ג'יגה 7200RPM 8MB BUFFER SERIAL ATA . האם דיסק קשיח זה מספיק? אני לא מתכוון לשמור סרטים על המחשב אלא לצרוב אותם ולצפות בהם מדיסקים של DVD. כונן DVD - גם צריך המלצה לאחד טוב ושקט, שיריץ דיסקים…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אני צריך המלצות על מחשבי נייד ומפרטים איכותיים עד תקציב של 4000 שח.... השימוש הוא לעבודה

19. Started by eliad3d,

אני צריך המלצה טובה למפרט (לא כולל מסך,מקלדת,רמקולים,ועכבר) מפרט שמיועד למשחקים-גיימרים... שיהיה מהיר,חזק וטוב. התקציב: 5000-6000 תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  20. אהלן אני מחפש מפרט, אני לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מהמארז עצמו, יש ברשותי 1000-1200 שקל. שיהיה עם קירור בסיסי ל-OC בסיסי. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  21. אני צריך מחשב כולל הכל (המחשב עצמו, מסך 19 דק, ורמקולים מקלדת עכבר סבירים) ב 4300 שקל למשחקים וכאלה בניתי בינתיים אחד בעצמי, אשמח לתגובות: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤581 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms ¤1118 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤879 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤382 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤135 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤377 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤114 רמקולים ואוזניות: CREATIVE …

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by dlazard,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב שנועד למשחקים (FPS ו- MMORPG). אנא פרטו את התכונות האידאליות הדרושות מלוח האם, הזכרון, כרטיס הקול, כרטיס המסך, המעבד, המסך, ובקיצור כל המרכיבים החשובים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ועם קירור טוב. התקציב שלי הוא עד 10000 שקל, אבל אני יכול להסתפק במחשב פחות יקר, אם הוא עונה לדרישות שלי. תודה מראש, דניאל

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום, אני צריך מחשב חדש לעבודה משרדית בעיקר. השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודות באופיס ואולי פה ושם משחקים ( בסגנון פיפא לא יותר..) אין לי צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבה של המחשב. אין צורך בשום ציוד היקפי. חשוב רק שהמחשב יעבוד בצורה חלקה ולא יזחל לי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך המלצה למפרט מלא למשחקים.. חשבתי לקנות בכלל פנטיום ואז ראיתי שכולם הולכים על AMD.. אני לא מכיר אותם כל כך.. הם יותר חזקים?? בכל מקרה אני צריך מפרט רציני למשחקים בסכום של 13000 בערך. לא כולל מסך.. ולא כולל כרטיס קול וצורב שיש לי אותם כבר... אז זה יחסוך קצת ויאפשר דברים טובים יותר.. כל העוזר יתקבל בברכההההה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני קונה בקרוב מחשב נייד וחשבתי להזמין מעכשיו מקלדת ועכבר.. דרך אגב אתם חושבים שכדאי לקנות מקלדת? או רק עכבר? חשבתי שזה יהיה יותר נוח עם מקלדת רגילה. בכל מקרה אשמח להמלצה על שניהם.. כמובן שאלחוטי. תודה רבה! שכחתי לציין שהמחשב כל הזמן באותו מקום ולא מתנייד.. ככה שלא צריך משו לנסיעות אלא עכבר פשוט, טוב ונוח שיהיה לו סוללה חזקה יחסית.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים