עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by microsleep,

חוזרת ללמוד באוקטובר, מתלבטת לגבי מחשב נייד. עד היום השתמשתי במחשב נהדר של אסוס ששרד כמו גיבור ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (חוץ מהסוללה שלו שהתחילה למצות את עצמה). נראה לי שהפעם הדרישות שלי שונות. אני מחפשת מחשב קטן, ככל הנראה 13.3. קל משקל, בעל סוללה חזקה ושיהיה מספיק חזק כדי להריץ עליו חלונות + לינוקס בVM. טווח המחיר הוא במסגרת השפוי. אני יכולה להביא את המחשב מארצות הברית, כך שנראה לי שהוצאה בסביבות ה-1000 דולר נשמעת לי סבירה, אבל אני מוכנה להשקיע קצת מעבר לזה לטובת משהו שעומד בדרישות. עבור מחשב חלומותי אני מוכנה להשקיע גם עוד 400$ בינתיים אני הולכת לאיבוד בין כל האפשרויות. המלצות לסדרות ספציפיות? האם מה שאני מחפשת בכלל ריאלי? *מטרות המחשב? כמו שפירטתי, הוא צריך להח…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מעבד Intel Core i7-870 Tray ₪1309 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-870ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪853 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD754JJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪262 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD754JJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1536 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18195 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק Antec Fusion Remote Black ₪820 כמ…

3. Started by ast,

התחילו מבצעי ב black friday אז אני רוצה לקנות מחשב חדש. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. אני קונה בישראל עם תקציב של עד 3500. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ממש ישנים דוגמת heroes 3, red alert 2, nfs ישנים וכו', סרטים אינטרנט, פוטושופ ממש בקטנה(אני לא הולך לעבוד עם רזולוציות גבוהות עליו) * גודל המסך? 13-14 אינץ'. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סו…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום רב לאנשי הפורום!! אני במשך הזמן האחרון הרכבתי לי מפרט למחשב, שאותו אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב. ופה אני מבקש ממכם לשפוט את הבחירה שלי לכל רכיב ורכיב, ולהציע לי שיפורים מבחינת היחס, שבין היעילות למחיר. * המחשב מיועד להריץ משחקים ברזולוציה גבוה(כדי להנות מהם כמה שיותר), תכנות, אינטרנט, עריכת וידאו בעתיד, וכו'... * OC לא מתוכנן לתקופה של השנתיים הקרובות לפחות. * המפרט מבוסס אינטל בגלל סיבות שונות, ולכן אבקש מראש לא להציע מפרטים מבוססי AMD. * בתחתית ההודעה לאחר, שתראו את המפרט יש לי מספר שאלות, שאשמח אם תענו לי עליהן. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - [1,072 NIS] 1 Motherboard : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. זה המחשב שהרכבתי: http://jpg.co.il/view/5112af4b8a96f.jpg/ הזמנתי אותו כבר והם שולחים לי אותו מחר אז אני חייב לדעת משהו שאני יוכל לשנות את ההזמנה מחר מוקדם בבוקר, זה מגיע עם קירור מובנה של אינטל הקירור הזה נראה לי סתם מסריח וגם למארז יש רק שתי מאווררים הנציג שדברתי איתו אמר לי שזה מספיק למעבד הזה והוא נשמע אחד שמבין, אני אוהב לשחק במשחקי מחשב על איכות גבוהה אז האם זה יספיק? או (1) שכדאי לאוסיף גוף קירור למעבד? (2) עוד משהו שאני צריך לדעת על המפרט הזה וכדאי לשנות? הלוח אם שדרגתי לאחד עם USB 3 ושמתי כרטיס גראפי NVIDIA GTX 650 האם כדאי לי לשדרג עוד משהו? תודה לעוזרים! אני חייב את זה עד מחר..

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by owen,

טוב, הרעיון הוא כזה.... הוקצבו לי 1000$~ לקנות שילוש וכרטיס מסך בארה"ב. מה שאומר שיש לי הזדמנות פז להתפרע. כמה תזכורות : המערכת צריכה להיות מבובבת 64bit כרטיס מסך חייב להיות הכי חזק שאפשר. המערכת אמורה להחזיק מעמד לכמה שנים, אז אל תציעו לי אחת מופחתת שאצטרך לשדרג עוד שנה. כאמור התקציב הוא 1000$~ בארה"ב ככה שאין סיבה להתקמצן. המלצות להיטסינק יתקבלו בברכה. יש רעיונות?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, אני לא ממש מבין בניידים אך מזדמן לי לסוע לקנדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם משתלם לקנות לפטופ בקנדה (טורונטו) או בכלל בדיוטי פרי ואם כן אז באיזו חנות. אני צריך את המחשב לאדריכלית (הרצת אוטוקאד , פוטושופ ומצגות PP) לא למשחקים! הסכום המוקצב הוא עד 1500$. אשמח לשמוע הצעות למפרטים ו/או חנויות בקנדה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. היי מקודם פתחתי שרשור בפורום הלא נכון... אני פונה לפורום כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי-משרדי ותכנות קל (Android studio עם אמולטור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ilanb0,

הבן שלי מבקש כמתנת בר מצווה, מחשב נייד שאחד השימושים העיקריים בו יהיה למשחקים. הבנתי שאף מחשב נייד ללא יוכל לתת את התפוקה למשחקים כמו שנ ותן מחשב שולחני. האמנם? ואם כן, איזה דגם יכול כן להתאים למשחקים ככל היותר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. הי, אני מעוניין למחשב שיריץ לי את GTA 5 החדש שיוצא על 4K ( אם זה אפשרי כי ראיתי שציינו בשלא קיים כיום מעבד שיודע לטפל ב 4K כמו שצריך) . אני מעוניין לקנות גם מסך 4K אם כמובן היה ניתן לעבוד ברזולוציה הזאת מבחינת עיבוד ? מוכן להתגמש לגבי המחיר אם יש משהו שמשפר משמעותי . תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M תוספת למעבד פנטיום 4 3.2GHZ PRESCOTT 1M -רק 230 ש אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHZ (PRESCOTT 1M 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI תומך DUAL DDR !!!! 800MHZ,AGP8,S-ATA זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200/FX5500 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים *2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D,*כרטיס רשת 10/100 *מארז פנטיום 4 כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה+משטח *מקלדת מול…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי, לאחר הרבה התלבטויות, ולאחר בחינה של המון דגמים, הגעתי למסקנה שה-XPS M1330 הוא מודל פשוט מעולה, במחיר מתאים (בארצות הברית), שנותן תמורה מעולה. הדבר היחיד שגורם לי לחשוש הוא בעיית ההתחממות שקראתי עליה פה ושם, שקיימת ספציפית בדגם הזה של הXPS. מה המצב הנוכחי של הבעייה? האם היא תוקנה? האם יש דרך פשוטה להתמודד איתה? האם בגלל הבעייה לא כדאי לקנות את המחשב? אשמח לעצות. בנוסף, האם יש חנות מומלצת באמריקה שבה כדאי לקנות את המחשב, מקום שנותן אחראיות גם בארץ כמובן?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by omergd1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עריכה:לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח עריכה:לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by 1nir123,

יש לי את הtoshiba satellite l50-b-1dh הוא חדש ומגיע בלי מערכת הפעלה כשאני אני מכניס דיסק של WINDOWS הוא כותב one of the slected files on the selected boot devicr was rejected by the secure boot feature מה עושים?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by elad1_2,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט נטו, לא משחק, אבל מחפש מחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים. חשוב שיהיה מהיר, מסך 15.6 חובה, מקלדת עברית נפח אחסון 160-250 זה סבבה אם יותר אז יותר טוב משקל לא חשוב לא הולך להתנייד איתו לכן גם הסוללה לא חשוב יעבוד 2 בהפעלת סרט ללא הטענה זה מספיק. תקציב 2500 ש"ח ניתן לחרוג לדברים טובים תודה אם יש עוד דברים חשובים שפספסתי תגידו נבדוק.. מחפש המלצות לניידים אמינים וטובים לעבודה יחסית פשוטה הוצעו לי מספר ניידים: 1. איךהacer aspire as5736z-4563g32mnkk 2400 ש"ח שווה שמעתי מעבד T4500 ישן ולא כדאי. 2.הוצע לי גם lenovo g550 3. lenovo m42d7iv איך הAMD טוב? מעבד AMD 2 GBRAM 320GB הבנתי גם שיש 560 מה יותר טוב? איזה מעבד יותר חזק core i3 או t440? אם הם לא טו…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. זה המפרט הסופי לאחי שיהיה מורכב גם מפנדה וגם מksp (בפנדה המארז כי בksp הם יקרים) ובksp שאר המחשב. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-07-2004 מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer Price of Pakage 4275 להוסיף מ…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. לילה טוב לכולם והמשך יום טוב שיהיה.. יש לי עוד מעט יום הולדת וחשבתי אולי לקנות ליום הולדת את הכרטיס מסך GTX470 ואת המסך של DELL פאנל IPS 23 או אם יש מסך LED שהוא טוב גם טוב. והשאלה שלי האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה והמסך הזה,כלומר שלא יהיו בעיות. תקציב עד 3000 שקל תודה רבה לעוזרים!!! זה המחשב: CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY MB:GIGABYTE GA-P55-US3L MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI Case:LANCOOL K56WB NPS PSU:Thermaltake TR2 RX 550W

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Vega,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? אני צריך אותו בעיקר לאופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by whylikethis,

שלום לכולם אני חייב להתחיל בזה שהסתכלתי במפרטים שאתם מציעים ואפילו הדפסתי את המדריך השלם להרכבת מפרט למחשב (את כל ה15 עמודים#@$) אבל בכל זאת אני לא מרגיש שלם עם זה אז רציתי להגיד כאן בדיוק מה שאני מחפש ואולי תוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייח שיתחבר לטלוויזיה המטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים בHD בנוסף ארצה לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים.. לא יותר מזה.. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית, חשבתי להתחיל עם טרה ואחרי זה לקנות עוד כמה שצריך (וכנראה שצריך הרבה) ושהוא יעבוד יחסית חלק.. (המארז לא חשוב לי מבחינת עיצובים או משהו, לא משחק במשחקים, לא עורך כל מיני דברים) בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים..ללכת על הכי זול או שיש משהו ממומלץ שכדי לקנות? מרחק צפייה של 4.5 מטר אם זה חשוב א…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם. אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי: זיכרון- 2 GB מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי…

24. Started by roiv11,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1559 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪956 מארז: ANTEC DF-30 Dark Fleet Case כמות: 1 - מחיר: ₪447 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: Corsair 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪351 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI כמות: 2 - מחיר: ₪769 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪92 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ₪0 סה"כ: ₪5619 מת…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by adamlogin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך למרות שכל עוד המחשב יהיה טוב זה לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, ישמש סטודנט למדעי המחשב, צפיה בסרטי HD, משחקים בגרפיקה בסיסית, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (VisualStudio, Eclipse וכו') על בסיס יומי, פוטושופ בתדירות מזדמנת, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בגרפיקה בסיסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים