עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheDiesel,

אמנם כבר קניתי, רציתי לדעת אם זה מחשב טוב. יש לציין שקניתי את המחשב הזה לפני שנה, שהיה מחסור בחומרה בגלל הקורונה, אז התפשרתי על המחשב הזה. המטרה של המחשב זה משחקים. מפרט: Intel Core i5 10400f B560 AORUS DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060

2. Started by kebibas,

שלום, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סוללה כזאת? מחשב HP G6. לא הצלחתי למצוא בEBAY. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by duk4u,

כשאני צופה בתוכנית טלוויזיה במחשב הנייד למרות שבהגדרות הסאונד על הכי גבוה, הסאונד אינו מספיק גבוה. וכשיש פרסומות הסאונד עולה לרמה נאותה. כיצד בכול זאת אפשר להגביה את הסאונד כדי שאפשר להאזין בצורה סבירה. גם בסרטים ב VOD אותה בעייה. אשמח לקבל סיוע בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

היכן אוכל למצוא סוללה כזאת בארץ? אני צריך סוללה של 6\9 תאים תלוי במחיר תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות די בסיסיות של אופיס,אינטרנט,סרטים (יחובר ל LCD)...לא משחקים...לרוב לעבודה ביתית ואני מתלבט בין 3 דגמים : 1) Dell Vostro 1500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2697&products_id=20253 (3 Dell Inspiron 1525 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 (2 Gigabyte W566N http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18820 *אם אני ילך בסוף על ה 1525 אני יקנה אותו ב KSP , כך שמבחינת מחיר שלושתם פחות או יותר עולים אותו הדבר ובנוסף נותנים באופן יחסי לחברות אחרות אחריות יותר מורחבת שזה חשוב לי. איזה מבניהם עדיף? תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by talk2yaniv,

היי חברי המלומדים, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לאמא שלי שמתחילה קורס "פריוריטי" (תוכנת חשבונאות) וצריכה מחשב בסיסי ללימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000. רצוי ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, לימודי תוכנת חשבונאות, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חשוב שתהיה מקלדת מלאה למחשב (לא חיצונית) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד 5. עד כמה חשוב שקט פעול…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Nati.M,

אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ido135,

אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. בשוק ניידי ה13.3" המבחר רב. אני די מעורה בדגמים, אך עשיתי סריקה רוחבית מהירה ודגתי את הדגמים העיקריים הבאים: Dell vostro 1310 Dell XPS 1330 Dell E4300 ( עוד לא זמין בארץ ממה שראיתי) Toshiba Satellite Pro U400-S1001V LG E300/P300 Sony VAIO VGN-SZ760N/C גם ללנובו יש דגם. באשר לכל הניידים אני בודק מפרט זהה(או כמעט זהה) - T8300. שתפו קצת מניסיונכם, האם יש טעם להעדיף אחד על פני השני, או שכאן המחיר הוא הפקטור הקובע? ה-XPS מניסיוני מאוד נוח ומחירו משתלם היום, אבל הוא רותח בצורה מפחידה. על ה-sony שמעתי דברים רעים - שהוא עמוס בג'אנק וגם מחירו לא הכי אופטימי. הווסטרו נראה הכי נחמד, היות ומחירו זול משמעותית(אומנם עם מעבד T8100 לכל היותר, אך עדיין), אך מדובר בדגם מיושן, ואולי יש לכך…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך... אבל תביאו את כמה שיותר מפרטים שתהיה בחירה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייבים אז... 2.שימושי המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Need for speed shift, BT3, GunZ, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב Acer 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע בדיוק למה השאלה מתכוונת.. הכי ההגדרות הטובות ביותר..? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בעיצוב פנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אוטוקד, סקאטצאפ, פוטושופ, אופיס. גלישה. תדירות שימוש פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך רגיל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני חושב בינוני. שימוש בתוכנות גרפיות של שירטוט - לא…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Satlan,

אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Idan Gershi,

היי אנשים, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית Photoshop ו-Illustrator כולל 3D, אולי יהיו תוכנות נוספות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23-27 אינץ', אשמח להמלצה לשני הגדלים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שישאר בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מחפש לקנות לבן דוד מחשב נייד\טאבלט\2IN1 עם ווינדוס ועט STYLUS שישמו כתחליף למחברת להרצאות (הרכישה תתבצע בארה"ב) הדרישות הן מסך כמה שיותר גדול מעבד כמה שיותר חזק(לפחות אטום מהדור האחרון) זמן סוללה ארוך(לפחות 7 שעות) סטילוס ומערכת הפעלה ווינדוס. רצוי מאוד אפשרות לשדורג רכיבים עתידית\גישה יחסית קלה הדגמים שנבחרו ביינתיים הם ה acer aspire switch 11 dell venue 11 pro האם למישהו יש המלצות טובות יותר בטווח המחירים הזה? האם יש טעם לחכות ל SUFRFACE 3 הרגיל שהוכרז?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו? http://ksp.co.il/?uin=28858

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מעבד אינטל P-4 2,6 Ghz (800MHz HT) לוחות אם ABIT IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך ATI RADEON 9800 TV,DVI 128MB כוננים - FLOPPY Teac 1.44 CD-ROM LG x52 כרטיסי קול On Board 128Bit מודם / פקס Conexant 56k V92 PCI ציוד רשתות On Board 10/100 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll רמקולים 400 W מסכים BenQ TFT FP 557 15'' מחיר 6510 ¤ כדאי לקנ…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. המפרא שאני עומד לקנות AMD ATHLON XP 3000+ 2*512 400mhz DDR Radeon 9800 PRO 128mb ASUS A7V600 השאלה שלי זה איזה ספק אני צריך בשביל זה? 300, 350, 400...? בעיקרון אני הנחתי ש300 זה קצת מדי וחיפשתי 400, אבל העסקה שיש לי עכשיו היא על 350, האם זה יספיק?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן חברה, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חזק לגרפקאי ללא הגבלת תקציב. משתמש בעיקר בAdobe. זה המפרט שאני בניתי בינתיים: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Performance 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus SABERTOOTH X99 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 DUAL 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD4003FZEX …

21. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

22. היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורך עבודה עם פוטושופ ופה ושם עריכת וידאו בקטנה. - צריך כונן קשיח של 1GB SSD - עדיפות לבטריה שתחזיק כמה שיותר זמן - ומקשי למעלה ולמטה בגודל נורמלי ולא חצי גודל גם אם אפשר אשמח לדעת האם המחשב הזה נחשב למחשב טוב? https://www.orpc.co.il/items/4267455 תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, ע…

25. Started by morann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים