עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davp,

אני צריך לקנות הכל... מסך,מקלדת, עכבר,מארז וכל מה שבתוכו... טוב אז אני צריך את המחשב למטרות ממש בסיסיות: -המון אינטרנט (אין לי כח שהדפדפן נתקע). -טיפה אופיס ממש מעט.(עבודות של אחי לבי"ס). -כנראה שירוצו עליו המון סרטים בחופש. ;D אבל אין לי קלנוע ביתי או משהוא, כרטיס קול על הלוח יספיק. -אני צריך גם שירוצו עליו משחקים אבל משחקים לא בעייתים אני רוצה להריץ עליו tony hawk וכאלו.. GTA וזה בערץ המשחקים שאני משחק. וזהו לפעמים אני מריץ סריקה של אנטי ווירוס וספאם, וזה הדבר הכי כבד שאני מטיל עליו לעשות. חובה צורב. עד 4000 שקל למה אחרת אני הולך להלוות בשוק האפור :'( LOL. ומסך שטוח זה די חובה שיהיה שטוח מבפנים וגם מבחוץ!.(LG) ממש ממש תודה. דוד

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Chilllord,

מארז: Tagan EL Diablo ספק כוח: Tagan BZ Seires 900W מעבד: Intel Core I7 4770K קירור למעבד: Noctua NH-d14 לוח אם: Gigabyte Z87-HD3 זכרונות: Corsair Ventenge Pro Silver DDR3 1600MHz 2X4GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD4870X2 כונן אחסון: Samsung SSD 840 PRO 512GB כונן אופטי: LX DVD DL אקסטרה: כרטיס USB 3 כולל SATA 3 המארז והכרטיס מסך בני 3 שנים כל השאר חודשיים. מה שווה? מה מציעים?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה, בעזרתכם, קניתי X61. המחשב מגיע ללא כונן דיסקים. איך ניתן לפרמט ולאחר מכן להתקין עליו מערכת הפעלה? כמדומני יש לו אפשרות לקרוא מUSB בזמן ההפעלה... כמו כן הגיע עם המחשב תיקית i386 - למיטב הבנתי תיקית חלונות. מישהו יודע מה מטרתה? (המחשב נקנה מי שניה). תודה רבה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by kebibas,

שלום, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סוללה כזאת? מחשב HP G6. לא הצלחתי למצוא בEBAY. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by gad57,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 , רק אם יש הצדקה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים(אינטרנט,סרטים,עבודה עם אופיס,מוזיקה,וכד'), גימיינג בינוני+. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספיציפי, גם לא כ"כ רלוונטי כי כ.מסך לא יוחלף במפרט הנוכחי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני+ 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ruve,

יש לי לוח של אינטל 845wn +sdram 256 ואני שוקל אפשרות להחליף ל asusp4s8x/l/1394 + 256mb xtreme או asus 845pe ובנוסף וולקנו 9 (יש לי p4 1.5 ) + צאוורר למארז של antec הסדרה השקטה או של thermaltake smart case 2 בהנשך מתוכנן ati 9500 pro 128 / vantec nexus panel הציוד טוב או שאתם ממליצים דברים אחרים? פרטו ונמקו! (תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3516 האם המחשב הנ"ל הוא המחשב הכי טוב שאפשר להביא בתקציב של בין 5000 ל- 5300 +- ? חשוב לציין שמתוך כל הבדיקות שעשיתי המחשב הזה היחידי בתקציב עם מעבד i7 וכ.מ 5650 , כל הנתונים האחרים דומים בכל המחשבים בתקציב הזה.. אם למישהו יש מחשב עם נתונים יותר טובים בתקציב דומה אני אשמח להצעות נוספות , אני לא רוצה להיות פזיז בקניית המחשב ולכן אם מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות אני אשמח.. תודה מראש.. =]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by IMAGUY1X,

אז כחה אני רציתי לקנות את הכרטיס מסך GTX460 וואני עדיין רוצה אבל אמרו שהמעבד שלי מאוד חלש אז עכשיו החלטתי לקנות את הכרטיס ואם הזמן לשרג למעבד אז התקציב שלי בערב 650 שקל לא יותר הלוח אם שלי : g31tm-p35 הספק כוח שלי ( שאני יקנה ) SS 500 WATT הכרטיס מסך שלי ( ש אני יקנה ) GTX460 עכשיו יש לי 2 גיגה ראם DDR 2 וחשבתי להוסיף עוד 1 עדיף להוסיף 2 ? אם כן אני ירגיש תהבדל ? ועכשיו לסיום מעבד , אני שבתי לבנתיים על זה מעבד Intel Core 2 Quad Q8400 Tray המעבד הזה מספיק טוב לכרטיס מסך הזה? אם לא אז מה אתם אומרים שווה להחליף ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי, אני מתלבט כבר כמה ימים איזה מחשב לקחת. מצאתי שני מחשבים חזקים (לדעתי, אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא.. ואשמח לדעת) ואני מעוניין לשמוע עיצות מכמה אנשים שמבינים עיניין. כפי שאתם רואים, אלו הנתונים של שני המחשבים: SAMSUNG Q330 JS03IL: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 Asus U33Jc: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16506 אקדים ואומר שאני סטודנט וצריך את המחשב בעיקר לעבודה עם הלימודים, אך בד בבד, אהפוך אותו כבר למחשב הראשי שלי ואשחק בו מדיי פעם. כמו גם, אצפה בסרטי HD ואחבר אותו לטלויזיה. שאלה ראשונה: אני מבין שלסמסונג יש מעבד חזק יותר - 560M לעומת 460M של האסוס. האם זה משמעותי? שאלה שניה: כיצד אני יודע אם המחשב הנייד עתיד להתחמם? ואם כן, איזה מהם צפו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Liorlev,

שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. מעבד אינטל P-4 2,6 Ghz (800MHz HT) לוחות אם ABIT IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך ATI RADEON 9800 TV,DVI 128MB כוננים - FLOPPY Teac 1.44 CD-ROM LG x52 כרטיסי קול On Board 128Bit מודם / פקס Conexant 56k V92 PCI ציוד רשתות On Board 10/100 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll רמקולים 400 W מסכים BenQ TFT FP 557 15'' מחיר 6510 ¤ כדאי לקנ…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ידידה שלי הייתה במילואים, ואיזה סתומה אחת שפכה לה קפה על הנייד. יש לה hp compaq mx6110, שזה נייד חביב בן איזה 4 שנים. היא ניקתה אותו, ואפילו במילואים איזה בחור נחמד ניתק לה את המקלדת, וניקו טוב טוב מתחת. הקיצר, המחשב עולה והכל עובד פיקס, אבל חלק מהמקשים לא עובדים (מ' ,נ' וכו'). כשהיא מחברת מקלדת USB - הכל סבבה. יש מישהו שנתקל במשהו דומה? יש פתרונות יצירתיים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, משחק פה ושם, קצת עריכה גרפית, שמיעת מוסיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יותר מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק איזה 3 שעות בממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 750 -500 HDD * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. המפרא שאני עומד לקנות AMD ATHLON XP 3000+ 2*512 400mhz DDR Radeon 9800 PRO 128mb ASUS A7V600 השאלה שלי זה איזה ספק אני צריך בשביל זה? 300, 350, 400...? בעיקרון אני הנחתי ש300 זה קצת מדי וחיפשתי 400, אבל העסקה שיש לי עכשיו היא על 350, האם זה יספיק?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K£ (באזור ה 5700 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. אבל בגדול תנו בראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150£ 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי NEXT GEN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לפחות. מדובר במסך sony KDL42W653 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות OC קל עד בינוני אבל לא בהתחלה לפחות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. 1)מה התקציב המקסימאלי? - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג, עיצוב גרפי קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - רק עכשיו השתחררתי מהצבא שירות לוחם, לא בעניינים, אבל גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך מסך תואם למפרט בבקשה! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

19. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום יש לחבר שלי את המפרט הבא : p4 1.5GHZ כנראה Wiliamate לוח אם מוזר תומך בAGP ובסוקט 478 geforse 2 TNT סטיק זיכרון של 128 מגה + סטיק של 256 מגה [ddr1] את הספק עוד לא בדקתי, אבל אם הוא לא יספיק נחליף אותו בכלמקרה. אני מניח שכל שאר הדברים לא משנים הרבה, חוצמזה שיש לו מסך LCD 17", כך שצריך יציאת DVI. עכשיו, הוא רוצה לשדרג את המחשב כך שהמחשב יוכל להריץ rise & fall, שהדרישות שלו הן : Intel P4, 1.5ghz or AMD Athlon XP 1500 processor or greater RAM: 512mb RAM. Video Card: 64MB VRAM minimum. Directx 9.0b compatible, including the following: ATI 8500, All-In-Wonder 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X800. NVidia Quadro, Quadro 2, Quadro 4 series…

• 47 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Satlan,

אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …

24. Started by mikets,

הי, ראיתי ב-YNET המחשב הבא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732869&came=572 אני צריך את המחשב לבת שלי בת ה-13. השימושים עיקריים - אינטרנט, אופיס, משחקי SIMS, מוזיקה. התקציב שאני חושב עליו - הוא בין 2700-3500 המעבד T4400 נראה באמת חדש. איך האחריות של ACER? מה עוד אני צריך לקחת בחשבון?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.