ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפני קניית מחשב חדש. ואני רואה במוצרי דל, בחלק מהדגמים 5 שנות אחריות עד הבית. נראה לי שעוד לא היה כזה דבר בשוק המחשבים הניידים. זה בהחלט משכנע אותי, כי גם אם אני ארצה להתקדם עוד 3 שנים יהיה לי קל למכור את הטרנטה כי יש לה עוד 2 שנות אחריות יצרן..... אבל יש משהו שאני ממש לא מבין איך יכול להיות שהדגמים היקרים של דל (לטיטיוד, הקו העסקי) הוא רק עם 3 שנים למרות שהוא בנוי מהחמרים הכי חזקים ואיכות בניה וכו', ואילו הVOSTRO שהוא בדרגה אחת מתחתיו, מגיע כל הדגמים עם 5 שנים אחריות? ב. אני נוטה מאד לקנות את VOSTRO 3500 כזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-430m.htm יש למישהו לומר לי דעה בענין? אולי נסיון איתו? שימוש במחשב, אופיס אינטרנט - אבל 17 שעות ביממה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך \ לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר גיימינג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - כל המשחקים החדשים gta pro bf cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) צורב כן , כונן דיסקטים גם חושב שכן 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא מעוניין 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b) מעבד Intel® Core™ i3 350M (2.26GHz, 3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (1366 x 768) 16:9 מבריק כרטיס מסך Int…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Lenovo IdeaPad U530 http://ksp.co.il/?uin=22570 Dell New Inspiron 15 7000 7537 http://ksp.co.il/?uin=20897 אהלן חברים, אני מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל. ההבדל ביניהם לטובל דל הם האחריות שהיא עד בית הלקוח וכרטיס גרפי חזק יותר. ההבדל לטובת הלנובו הוא ה16GB SSD ושהוא ULTRABOOK. מישהו יכול לספר לי משהו על חיי סוללה ולתת לי חוות דעת על המחשבים הנ"ל? תודה מראש, אלכס.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שזה יהיה Ultrabook, ועם מסך מאט. אלה שני המשתנים החשובים לי, על השאר אני כנראה גמיש. אודה לכם אם תוכלו לרשום דגמים שמתאימים לכך.. זה יעזור לי מאד לבחור.. תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הולך להביא מארה"ב את החלקים הבאים מה אתם אומרים עלייהם? המחשב ישמש למשחקים אבל לא ממש כבדים אני מדבר על משחקים ברשת סגנון WoW וסרטים בעיקר לוח אם ומעבד: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578647&CatId=0 כ.מסך: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102614 זיכרון: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227044 השאלה היא כזאת האם כל אלה רכיבים מספיקים כשאני לא מתכוון לעשות OC ושום דבר כזה למינייהם... ועוד שאלה האם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את כל זה וצורב דיוידי וכוננן דיוידי??? (עדיפות למארז שמגיעה עם ספק מובנה) תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה פשוטה שתייצר לי דו"ח של איזה מפרט חומרה יש במחשב שלי. ה-Device Manager של ווינדוס לא הכי ברור לי, למשל לא הצלחתי למצוא בעזרתו את פרטי לוח האם שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. תקציב:4000 ש"ח לא לחרוג, עדיף לחסוך. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. אני תיכוניסט אז כאילו לעבודות, סרטים וכו', נו אתם יודעים תיכוניסטים 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שוב אני .....אני מצטער אני עדיין קצת מהס אבל זהו סופי זה רק וידוי אחרון לפני שאני קונה את המחשב הזה אז אולי תוכלו לתת לי טיפים מה עוד לשנות או שתתנו לי אישור ולקנות אותו Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail 17" Viewsonic G70FMB Black Flat Monitor + Speakers Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Logitech MX300 High …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב?3500 ~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים חדשים וכבדים, וכמובן OFFICE ו אינטרנט וכו... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב חשוב, אבל לא מאוד, השקט יותר חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה, אבל כן הרכבה ו OC מהחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, שיהיה שקט מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כנראה שכן, (אני עדיין לא מאוד מבין בזה) עדיף מהחנות עצמה 11. במפרט למשחקים - …
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום: ברצוני לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 2500 ל- 3000 ש"ח. תחום העבודה שלי מתבסס על עבודה עם אופיס, עבודה עם שרטוטים חשמליים , גלישה באינטרנט, ואולי מדי פעם צפייה בסרטים..לא משהו מיוחד. מעוניין לשמוע את ההמלצות שלכם לניידים .. באיזה חברה כדאי לבחור ולמה .. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? תכני HD 4K (צפיה בסרטים) ושימוש ביתי , משרדי. 3.האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4.האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,אין צורך במארז וצורב די וי די או בלו רי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם 1 עד 8 ? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? והרכבת מחשב בחנות ? לא ולא אני ארכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן tms אם לא מסתדר בtms אז חנויות באזור הרצליה חיפה והקריות 9. מתי מתוכננת קנית המחשב ? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מבקש שהספק יהיה בצבע שחור…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1510 ש"ח מעבד Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 160 ש"ח מאוורר למעבד Scythe Kozuti SCKZT-1000 CPU Cooler 320 ש"ח לוח אם - Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 811ש"ח זכרונות - Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit CMY16GX3M2A1600C9 500 ש"ח ספק כוח - Antec 650W 80+ Platinum EA-650 Platinum PSU 160 ש"ח מארז - CoolerMaster Elite 344 Mini Tower Black and Silver Case No PSU 195 ש"ח 65 ש"ח מאווררים וגופי קירור - Antec TrueQuiet 120mm Case Fan 709 ש"ח מסך - Samsung S23C350B 23'' LED Monitor 4235 ₪ מחיר למזומן ב-KSP
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה המפרט הסופי לאחי שיהיה מורכב גם מפנדה וגם מksp (בפנדה המארז כי בksp הם יקרים) ובksp שאר המחשב. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-07-2004 מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer Price of Pakage 4275 להוסיף מ…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני חצי שנה בערך רציתי לקנות נייד ואמרו לי לחכות לדגמי האסוול. הם הגיעו לארץ כבר? בכל אופן אני רוצה לקנות נייד 15 אינץ' שיהיה מהיר, שקט ובעל ביצועים טובים. לאחר שבדקתי כמה מחשבים מצאתי את המחשב הבא של סמסונג שנראה לי מעולה. אשמח לחוות דעת.. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13132
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-