ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - OFFICE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/U…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מצאתי חנות איפה שאני גר שיש לה בערך אותם המחירים כמו ב-PCH. חשבתי על לקנות : 2.8c Abit's Ai7 Western Digital's 80 GB HD Samusng's 256*2 Asus's dvd-rom and Asus's CDRW But he doesn't have the video card I wan't and he only has generic boxes -- I've seen that KSP has the cheapest prices. The ai7 costs 650 and the ic7 costs only 670 ! also the Antec super lanboy (which is good for me in size, cooling, looks, and I go to lan parties) costs only 550. And the most surprising thing - sephire atlantis's 9800pro is only 1570 ! So i was thinking, should I buy it in that shop + order the video card and box from KSP ? cuz i live in ashdod which is very far ! but sti…
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום. יש לי יציאת וידאו HDMI במחשב נייד שלי לLCD השאלה האם אני יכול לחבר את הממיר אל המחשב? אני רוצה לדעת כדי שאוכל ל להקליט במחשב.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
מחיר - 4000 עד 5000 ( אפשרי לקנות באילת) מטרה - כל השימושים הרגילים ובנוסף אוטוקאד בתלת מיימד גודל מסך 14 ומעלה רצוי 15.6 משקל - לא חשוב, תחליף לשולחני זמן סוללה- לא חשוב, כנ"ל יציאות - סטנדרטיות כולל HDMI ו USB 3 בלוטוס, רצוי גודל כונן, 500 ומעלה אפשר בשילוב SSD כונן CD או בלו ריי, לא חשוב אחריות, 3 שנים מערכת הפעלה , רצוי, ווינדוס 8 העדפה לחברה, לא האם עדיף נייד עם מסך מגע? קראתי שווינדוס 8 יוצר במיוחד עבור מסכי המגע. מצד שני הם עדין בחיתולים ואין הרבה דגמים תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
:s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב המפרט הבא מ-Skypc: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 188 188 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W M-100A 180 180 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD GSA-H44b 378 378 1 מעבד AMD Athlon 64 3800+ Socket AM2 Box AMD1179 297 297 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 38462 228 228 1 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO 24737 224 224 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB 800JD הצעות / תיקונים / שיפורים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה וערב טוב! אבא שלי צריך נטבוק קטן, 10 אינצ' אני חושב ב1600 ש"ח (ללא חריגה בבקשה, אלא אם כן היא הכרחית) הדרישות: גלישה באינטרנט בנוחות, ללא תקיעות הוא משתמש בווינדוס XP, הכי מהיר. אפשרות שימוש נוחה באופיס (מקלדת יחסית נוחה, כמה שאפשר) הוא לא צריך להיות נייד ובעל סוללה רבת עוצמה, הוא מחובר תמיד לחשמל. אפשרות להציג סרטונים בלי תקיעות ובמהירות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מישהו מוכר אולי? אין לי בעיה עם בעיות סוללה העיקר שכל השאר יעבוד אם מישהו מעוניין למכור במחיר סביר אשמח לשמוע פה או בה.פרטיות =]
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק איך הכרטיס מסך הזה בחשבים ניידים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
איך המפרט הזה : עבדי AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE ציוד רשתות none מארזים DR.Byte Black X Stand For Case ספקי כוח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan (OEM) מחיר 3105 ¤ הייתם משפרים משהו? הכל יעב…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
השימוש הוא בבית אז חשוב יותר האמינות בעיקר לאנטרנט וורד לא שום דבר מעבר האמת. התקציב סביב ה3000. אני די נעול עלdell משדר לי איכות. ksp.co.il/?uin=193880
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אופיס, אוטוקאד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מבריק או מאט, רצוי מסך 14" ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה ממושך ככל הניתן אבל לא תנאי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כ…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי לכולם. לרגל הבלאק פריידי ברצוני לרכוש כרגע מחשב באילת אהיה שם בשבוע הבא אני רוצה לעשות שריון של המחשב . שניה לפני שאני רוכש אותו בסוף החלטתי לקחת את הדגם של 2 in 1 אבל בגלל המסך מגע אני חושש על השתקפויות .. https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=53220 אשמח לעזרה,חוות דעות וכו'. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
בבקשה המליצו לי על נייד חדש הוא צריך להיות די חזק לא המצועצעים הקטנים האלו. 13.3 אינץ' מסך לשימוש בשמש חיי בטריה גבוהים במיוחד תודה רותי --- --- איינשטיין: "אני לא יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל ברביעית זה יהיה עם אבנים ומקלות" פיתוח תוכנה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי התלבטות בין המפרטים של האתר במחיר 4500 למשחקים ללא מסך. אם מישהו יכול להסתכל ולהגיד לי את ההבדלים בביצועים (לא בחומרה כי זה רשום) והשאלה השנייה זה איפה אני יכול להשיג את המפרטים האלה ובמחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב בלי מסך לעבודה עם cubase sx 2.0 ועם תוכנות סאונד אין צורך בהשקעה בכרטיס קול בשלב זה. תקציב 3500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים המחיר אותו אחד.... המחשב בשביל מולטימדיה. מפרט 1: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Core2 Duo E6850 Conroe LGA 775 Dual-Core 3.0GHz 1333MHz FSB 4MB L2 Cache 64Bit לוח אם Intel® Chipset Intel G31 תומך Intel® Core2 Quad + Intel® Core2 Duo קישור לאתר יצרן זכרון 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך ATI Pci Express x16 X2400 1024MB HYPER MEMORY TV OUT+DVI 256VGA + 768SHARED דיסק קשיח WD250 7200RPM 16MB Buffer SATA2 250GB תקליטור צורב DVD שכבה כפולה X16 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים צריך את עזרתכם , אני מחפש המלצה על מחשב נייד חדש וזה הראשון שאני קונה אז אני לא רוצה להתפשר , הסכום שאני מוכן להוציא עד 10 אלף אני רוצה מחשב עם הנתונים הבאים : חיית עבודה - שיהיה מעבד חזק וכמה שיותר יותר טוב אני רוצה להריצ עליו תוכנות גרפיות ובמקביל כמו כן לשים עליו VPC עם מערכת הפעלה SNOW LEPORD של MAC בשביל לפתח על IPHONE ( אני יודע שבשביל זה צריך ממש לפטופ חזק ) שיהיה 15 אינצ מסך מקלדת נוחה מאוד לעבודה . תודה תודה !!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-