ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מחיר: 2500~3000 מטרות המחשב? עבודות משרדיות גודל המסך? 15.6+ כונן CD/DVD? צורב? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי חנות מועדפת:KSP/IVORY/משהו שנמצא באזור חיפה הערות: שיהיה מחשב אמין וחברה אמינה. ראיתי הרבה מחשבים בטווח מחירים הזה אבל אני לא בטוח מי עדיף, יש הרבה מחשבים ושינויים קלים אבל יש גם שינויים שמוסיפים במחיר מצד שני יש כאלה שמוסיפים במקום אחד ומחסירים במקום אחר,יש כאלה עם מעבד חזק יותר, אני לא מבין גדול כל כך בניידים ולא מבין מה כדאי יותר, מעבד יותר טוב או שאר המפרט..
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קנית נייד חדש עם ווינדוס 7. ברצוני להתקין בו XP ולהשתמש בכל מערכת הפעלה בנפרד לפי בחירתי. אני רוצה להשתמש ב-XP לצורך עבודה עם תוכנות עריכת סאונד. יצרתי פרטישן חדש לXP, התחלתי את ההתקנה מהדיסק ומיד כשההתקנה סיימה לטעון קיבלתי קראש והיה מסך דוס כחול עם הודעת a Serious error has occured או משהו כזה עם פירוט על לבדוק חומרה או תוכנות שהתקנתי לאחרונה ועוד דברים, לא זוכר כ"כ בקיצור... ניסיתי לחפש מידע באינטרנט והסתבכתי קצת, נדמה לי שהמסקנה שהעלו אנשים אחרים בפורומים שמצאתי דרך גוגל שזה לא כל כך אפשרי כשמדובר במחשב שמותקן בו 7 מלכתחילה. אולי מישהו פה יודע אם דבר כזה הוא אפשרי ואת הפרצדורה הנדרשת? * Acer Aspire 5738ZG ** שאלה קטנה בעניין לא קשור: האם לא אמורים לקבל את הדיסק של…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 4.6K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , Crysis, Battlefiled 3 , Medal of honor וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 INCH לא יודע כמה הרזולציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי אנשים, הרכבתי שני מפרטים והייתי שמח לחוות דעת עליהם ביחס לדרישות למטה. מעבד ולוח אם כבר יש ולכן התקציב (2500 ש"ח) מתייחס רק לשאר החלקים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DZ68DB בקשר לשאר המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, The Witche…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרוש מפרט כולל מסך, ללא ציוד היקפי. ראוי לציין כי אני משתמש במסך EIZO S1910 ואיני רוצה לרדת ברמת האיכות שלו, אך אנימ עוניין במסך 24 אינץ איכותי, הבנתי שלפיליפס יש פתרון כזה... אשמח לדעת עד כמה נחות הוא מה EIZO... או איזה עוד פתרונות יש... התקציב הוא 9K OC קל מתוכנן- שיהיה קירור איכותי, ומארז איכותי, חשבתי על משהו כמו CM690 וכמובן שהיייתי רוצה מפרט מבוסס נהלים במסגרת תקציב זה. תודה מראש חשוב לציין: איני מעוניין בכ.מסך קווארדו ! ממש לא! אני רוצה כ.מסך של NIVIDA ולא ATI (מסיבת התאימות לתוכנות תלת מימד) אשמח לכרטיס מסך הכי טוב שיש לNVIDIA ביחס תועלת ביצועים למחיר.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד עבור לימודיה ואשמח להמלצותיכם. התקציב יחסית נמוך, אך לדעתי עבור המטרה הוא מספיק: עד 2000ש"ח (אפשר לחרוג עד 2300 במידה ומדובר בשדרוג משמעותי). מטרות מחשב: לימודים - כלומר צריך להיות קל ונוח לנשיאה ממקום למקום ועם סוללה חזקה (למקרה ונמצאים בשיעור ללא שקע חשמלי). שנית, ישמש כמרכז מדיה בבית (כלומר, יחובר לטלוויזיה עבור צפייה בסרטים - משמע צריך חיבור HDMI) גודל המסך: לא קריטי, אך שלא יהיה גדול מדי. עיקר השימוש הוא בכיתה והנוחות היא החשובה. רזולוציית המסך: מניח שלפחות 720p? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad יהיה תוספת נחמדה, אך לא דיל ברייקר. משקל רצוי? כמה שיותר קל - יותר טוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (עיקר השימוש הוא באוניברסיטה ולא תמיד יש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 600 זכרון- 128 sdram כ.מסך-voodoo 3 300 +t.v לוח אם- VT82C693 של giga-byte http://www.via.com.tw/en/apollo/PRO_PLUS.jsp הארד דיסק-20 giga 7200 של WS (לא יודע אם זה רלוונטי אבל שיהיה) אני רוצה מהירות כי הוא מאוד מאוד איטי לכן אני רוצה לשדרג אבל אני לא יודע בדיוק למה!! אני יודע שאני צריך עוד זיכרון השאלה כמה יעשה שיפור? והאם להישאר עם ה-sdram או שאני יכול להסב אותו ל-ddram? כ.מסך אני חייב להחליף ושוב השאלה איזה מומלץ בהתאם למפרט שלי (לוח-אם,מעבד וכו') האם הזכרון שבא עם הכרטיס משמעותי עד כדי כך? 64 יספיק? הארד דיסק אני צריך להוסיף כמה גיגה השאלה אם כדאי להוסיף או להחליף? מה ההבדל בין שני H.D קטנים לאחד גדול? יש הבדל בביצועים? יצויין כי אני רוצה לשדרג ול…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. מעונינת לרכוש מחשב Lenovo Y450 כל המחשבים שמצאתי מדגם זה בעלי מקלדת בצבע לבן האם מישהו יודע אם הדגם הנ'ל קיים עם מקלדת בצבע כהה? היכן אוכל לברר? האם יש יתרון למלקלדת בהירה? לי באופן אישי נראה שזה מאוד מעייף את העיניים. סידרה זו אינה נתמכת עי IBM כי זה IDEAPAD. (אגב, השארתי כבר שתי הודעות בלנובו לשוחח עם נציג שירות ועדיין לא חזרו אלי...אני תוהה לגבי השירות)
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
חלק מהמפרט כבר סגור שזה הרכיבים האלו : CHASSIS ZALMAN Fatal1ty FC-ZE1 ASUS P5B DELUXE WIFI-AP CORE 2 DUO E6700 1066FSB 2X2MB L2CACHE Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS אני צריך עזרה ברכיבים האלו + חוות דעת על ספקים של זלמן אם הם טובים או שיש טובים יותר ? GRAPHICS CARD (GEFORCE ONLY UP TO 700NIS), MEMORY (2GB), POWER SUPPLY, CPU COLLING בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. אין לי צורך באף פריט של ציוד היקפי. 2. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. 3. דברים ספציפיים - כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על לוח-האם יספיקו. 4. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 5. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור והעיצוב לא חשובים, אך חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (הוא הולך להתאחסן בחדר שינה). 6. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן (ויסטה באנגלית, אין לי מושג כמה זה רלוונטי אלי אם הגרסה היא 32/64 ביט), כן וכן. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך הרבה מקום אחסון, כי המחשב ישמש לעריכת סרטי וידאו משפחתיים וייתכן שגם כאלבום אלקטרוני לתמ…
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ביתי פשוט בסביבות ה 1500 עד 2000 ש"ח עבור אינטרנט הורדות צפיה בסרטים הכולל יציאה HD לTV רצוי עם לוח של Asus
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ASUS N73SV http://www.fre.co.il/pl_product~123131~39~89.htm ASUS N75SF http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=141611&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89 ל-N75 כרטיס מסך GEFORCE 555M ל-N73 כרטיס מסך GEFORCE 540M על פניו ה-N75 עדיף מפני שהמחיר שלהם דומה ולו יש כרטיס מסך טוב יותר, האם יש הבדל באיכויות הבנייה או דברים אחרים שאומרים אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בניתי בעזרת אנשים מפרט מחשב ב8 אלף שקל. המפרט אמור לשמש אותי למשחקים כבדים ולעריכת גרפית תלת מימד. מסך יש לי (22 אינצ', בקרוב יגדל) אני צריך את המחשב שיחזיק הרבה זמן (כי אני לא אוכל להחליף אותו ב5 השנים הבאות) לכן החלטתי (ואני נעול על זה) שאני רוצה מערכת עם CORE I7 וRAM של DDR3, אין טעם שתגידו לי לא משתלם, לא באתי אליכם כרואי חשבון שלי אלא בתור אנשים שיכולים לעזור לי להפיק את המירב מהמפרט ומהסכום הזה. המפרט הנוכחי (מוצג למטה) בנוי כך שהכוננים שלו ישמשו לRAID 0 והכרטיס מסך אמור להיות חזק (מומלץ אצלכם באתר) מקווה לתשובות מהירות ומועילות ותודה מראש הינה המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1540 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 …
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מפרט למשחקים, חשוב לי שזה יוכל להריץ את המשחקים כמו שצריך, עם גרפיקה נורמלית. וכמובן, זה גם מחשב לשימוש ביתי, ז"א, אינטרנט, וורד וכל מיני שטויות כאלו. התקציב הוא 2.5K אני מבקש ללא חריגות! ואם אפשר שזו תהיה חנות באיזור אשקלון-אשדוד, אני אודה מאוד! תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לקנות נייד אבל קצת הסתבכתי עם המבחר הגדול שיש כיום התקציב הוא 3000 אני לא רוצה לחסוך ולקבל מחשב פחות טוב ואני לא מעוניין גם לחרוג בשקל מהירות מעבד מינימום 2GHZ (אני לא יודע כמה חשוב המהירות שלו לעומת הדגם - בשביל זה אתם כאן) לא חובה אינטל אם יש מעבד עם ביצועים טובים יותר במחיר נמוך יותר מבית AMD זיכרון 2G כמובן שעדיף 3 אם אפשר במסגרת התקציב דיסק קשיח מינימום 160G ואין צורך ביותר מ-320 השימושים הם שוב: אינטרנט אופיס סרטים העדפה למחשבים מתוצרת של LG / ACER / TUSHIBA אני לא יודע כמה מוצדקת ההתעקשות הזאת על היצרנים שנזכרו לעיל אבל אם אני טועה בבחירה שלי אשמח לשמוע תיקונים השאיפה היא לקבל מחשב עם 3 שנות אחריות תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט כמו בכותרת שהעבודה הכי כבדה עליו תהיה עריכת תמונות. המחשב יתחבר למסך 22" T220 יש צורך בHD גדול - עדיף יותר מ500GB זיכרון 4GB (מערכת ההפעלה תהיה VISTA) לא משנה AMD או INTEL מחנות במרכז תודה זה מה שאני ניסיתי להרכיב מעבד: AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9550 (2.2GHz) - BOX ¤643 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤491 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤398 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤263 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 מחיר סופי: ¤2373 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
המעבד שלי: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA4U זכרון RAM: Ceon 2048MB 667Mhz ספק כוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~ETK405AST~24~0.htm כרטיס המסך שאני מעוניין לקנות: http://www.skypc.co.il/sg_product~9S5750G1~8~0.htm יהיה לי צוואר בקבוק ואם כן ההגבלה תיהיה נמוכה\גבוה\אחר
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין במחשב נייד יחסית חזק במחיר סביר בשביל לימודי עיצוב גראפי (שימוש בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור וכו') הומלץ לי על המחשב הזה -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 האם הוא בסדר או שיש מחשב מומלץ יותר בלי חריגה מהמחיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Mother Board: GigaByte 8SINXP1394 (GA-SQ800 ULTRA2) (סטפינג B0) CPU: Intel Pentium 4 2.4B (סטפינג C1 עם הקוד SL6RZ) Memory: DDR-SDRAM Winbond 512MB 3200(400MHz) (צ'יפים BH-5) Case: Compucase-HEC 300W Midi Tower CI-6A19 Front USB אני הולך לקנות את המחשב הזה ורציתי לדעת איך הוא לאוברקלוק? איזה קירור כדאי לי לקנות לו? תודה ולהתראות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אודה על המלצות למחשב נייד מסך 14 עד 4500 ש"ח תנאים: 1. לא סלרון/סמפרון 2. 1 ג'גה ראם 3. שיכלול ויסטה פרימיום
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
*מטרות המחשב?גיימינג,סרטים * גודל המסך?כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי?לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר netstick * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשח?כמה שיותר יותר טוב * כונן CD/DVD? צורב?כן זה מאוד חשוב לי שיהיה צורב CD/DVD * כונן Bluray?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אני רוצה שבחברה שאני קונה מהם יעשו לי תמערכת הפעלה אבל זה לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אייבורי מחיר עד 3000 שקל
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-