ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ? אני צריך בבקשה המלצה למפרט של מחשב נייד בשביל החברה שלי התקציב הוא 5000 שקל. השימוש יהיה למטרות לימודים גלישה ואולי מדי פעם סרטים. בבקשה אם מישהו יוכל להמליץ לנו מחשב מסויים. תודה מראש!.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני יוכל להביא מארצות הברית מחשב נייד ורציתי המלצות. מטרות - משחקים(בסגנון Diablo 3 לא יותר) המון צפייה בסרטים איכות של 1080P, וגם שיהיה טוב לסטודנט להנדסת תוכנה וגודל מסך של 13-14 אינצ' מחיר כמו שאמרתי של עד 6500 שקל. בעיקרון חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שתי מחשבים שעניינו אותי: מקבוק: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1011223-REG/apple_z0qb_me8652_macbook_pro_dc_i7_2_8g_8gb_256gb_fl_13_retina.html אסוס: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983666-REG/asus_zenbook_prime_ux31a_xb73_13_3.html אם יש לכם עוד המלצות למחשבים אחרים או ביקורות על המחשבים המצורפים אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עם מסך 17 , 2 GIGA זיכרון וHDD 160לפחות , מצלמה ומיקרופון מובנה. המחשב ישמש ביקר לצפיה בסרטים (גם בHD) וגלישה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, סרטים, גיימיניג בינוני - לא crysis, bf4 וכו', יותר בכיוון של company of heroes, men of war, warframe * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, כמובן עדיפות למאט אבל בעיקרון לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג בערך, זה מחשב שאני אמור לקחת איתי ולא להשאיר קבוע מחובר לשקע בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא מצפה שיחזיק שעות ארוכות תחת מאמץ, אבל אם הוא יוכל להחזיק 5 שעות בעבודה עם מסמכים / גלישה זה יהיה מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB, עדיפות למחשב בעל אפשרות הרחבה לכונן נוסף * כונן אופטי? אין צורך * האם…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? מוזיקה, משחקים קלים כמו CS, אינטרנט. * גודל המסך? לא רלוונטי, בסביבות ה15 אני מאמין. * משקל רצוי? לא צריך לשקול כמו נוצה אבל בטח שאני לא רוצה לסחוב איתי משקולת, ככה שזה די חשוב המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפשר לחרוג מהתקציב ב50$ , אני מזכיר, אני קונה את המחשב בארה"ב אז תביאו לי בבקשה לינקים למחשבים בחנויות בארה"ב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
דרישות עיקריות : 1024 RAM לפחות 15 אינץ מעבד כפול ליבה עדיפות מהחנות logicpc.co.il חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9128 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2296&products_id=15221 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק לא בנוי למשחקים אלא רק לעבודות של סטודנט וכו' חשוב שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק ושיהיה אמין! תקציב עד 7K אם ממש צריך אז חריגה קטנה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 (שלא יחרוג) המחשב צריך להיות מיועד למשחקים כלומר שיהיה לו כרטיס מסך מגרסא 9 או 8 של גיפורס, 2-4 גיגה בייט זיכרון רם, מעבד 2 ליבות או 4 ליבות עם מהירות גבוהה. דיסק קשיח מ-200 גיגה ומעלה... תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שישמש אותי לטווח הארוך בתקציב מוגבל של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ודורש זאת. אלו הם הדרישות שלי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, סביבה אינטרנטית, אופיס ו-AutoCAD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך IPS בגודל 15.6", מט, לא מגע. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 4000-4500 . חשוב שיהיה כרטיס מסך חזק,והארד דיסק גדול. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לא לפטופ רגיל, המחשבים הניידים הקטנים בגודל של ספר (המסך שלו הוא 8 אינץ' עד 9 אינץ' משהו כזה מבוסס על זיכרון פלאש ולא על הארדיסק, פשוט לא יודע איך נקרא הסוג הזה של הניידים) קיצר, צריך המלצה לאחד כזה, שיהיה כמה שיותר חזק ....
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לנייד קל דק וחזק לסטודנטית. i5/i7 עם מינימום 8GB RAM עדיפות ל- 16GB, עם SSD 256GB ומעלה, מסך 15~ אינצ'. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכני HD. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה לא חייב אופיס. כל השאר אינו רלוונטי. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לחברה שלי כרגע מחשב של DELL INSPIRO B120 ששוקל כ3 קילו היא רצה לקנות אחד שיותר קל בינתים חשבתי על XPS של DELL או X61 של IBM כוונתי לקנות בEBAY ויבאו לי מארה"ב מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את Dell inspiron 1520 התקציב הוא עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס + Photoshop * גודל המסך? 17.3 כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כמה שיותר מהיר + אפשרות להוסיף SSD עבור מערכת הפעלה * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב בינלאומית אבל אחריות לשל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד תקציב 5000 שקל תודה לעוזרים לא צריך ווינדוס כלול
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עם מסך 15.4 כי הבנתי ש-17 זה יקר מדי. שיהיה כונן קשיח בנפח 250 מינימום, וכמובן שיהיה למשחקים בעיקר. תודה רבה וענקית לכם...
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבקשה עבור חבר... דרישות: עד 4.5K, כרטיס מסך חזק למשחקים\ סרטי HD, לא כבד מידי, עם חיי סוללה הגיוניים (לא שעה וחצי~ ששעתיים בלחץ), מסך 16 אינצ' ומעלה... ושיהייה אמין שלא יבוא אלי בטענות אחר כך תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח. המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי. ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY. יש הצעות לדגמים…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש 2 מחשבים ניידים מאותו סוג ודגם ולכן הנני זקוק לעזרתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מחשב אחד משמש איש מכירות ומחשב שני משמש לאופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 אינטש, אלא אם יש דעה נחרצת ל- 15.6, בכללי אני מעדיף 13.3 * משקל רצוי? קל ונוח. לא יודע כמה קילו הולך היום... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע גם טוב. למרות שמומלץ ארוך מהממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI מספיק. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250/320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחר…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרות העיקריות הן סרטים וסדרות, שיריץ כמו שצריך גם וידאו ב1080. לא משנה גודל המסך והרזולוציה, רצוי שהמשקל יהיה נמוך. זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לכונן כמה שיותר גדול (אני פיראט דגול ) אין העדפה לחברה, מערכת הפעלה אפשר להתקין גם בבית. אם יש אפשרויות טובות ביד 2 אפשרי, אבל תמיד עדיף חדש. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-