עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך הצלצה על מחשב נייד לצורך משרדי לא יותר מדי.. במחיר כמה שיותר נמוך לא יודע כמה להגיד לכם עם יהיה סביב ה3000 זה סבבה אם תמצאו בפחות אז אני מעדיף

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים גם בHD בלי שום בעיה. התקציב שלי הוא :2500-3000 ש"ח. תודה

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  3. המחשב צריך להיות 14 אינץ' מיועד לסרטים אופיס אינטרנט וקצת משחקים לא משהו ברמה גבוהה דיסק קשיח מספיק 250 זיכרון מתחיל מ2 ג'יגה אם צריך עוד פרטים אני יוסיף... תודה רבה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  4. המחשב נועד לאינטרנט, סרטים (hd), משחקים ברמה של fifa 2011 חשוב שתהיה מקלדת נוחה,עדיף יציאה לבלוטוט, + האם שווה להשקיע במסך Led? תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  6. היי אני צריך מחשב נייד שאני יכול להשתמש בו במגורים בצבא לצרכי תכנות (בעיקר android), סרטים, אינטרנט, ועיבוד גרפי (photoshop,maya,zbrush). אני מוכן לשים בסביבות 4000 שקל, אבל אם אפשר את אותן דרישות שיש לי בפחות כסף, אז עדיף כמובן אם צריך להוסיף עוד טיפה כדי שהוא יוכל גם להריץ משחקים בצורה סבירה זה יכול להיות נחמד. אם נדרש כרטיס מסך יעודי, אני מעדיף nvidia כי אני מכיר יותר את התכנות אליהם (CUDA). גודל מסך: נראה לי 15" זה סביר. ניידות ואורך חיי סוללה פחות קריטי לי. זה אמור לשבת על השולחן או בארון בחדר שלי. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט כמו דג. כרגע יש לי מחשב נייד שעושה קליקים מעצמו כל הזמן, וגם המאוורר שלו לא ממש שקט. חייב לא להיות את זה. אני אשמח לראות כמה דגמים ומחירים שמומל…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by anilolo,

שלום דוד שלי יכול להביא לי מחשב מרה"ב ואני צריך עזרה לבחור * מטרות המחשב? : עבודה משרדית בעיקר ולעיתים נדירות צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בסביבות 3 שעות(זמן סוללה עדיף על משקל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 סוג לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שלום אני צריך עזרה לקניית מחשב נייד מארה"ב לסטודנט. * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) 90% מהזמן, צפיה בסרטים לפעמים * גודל המסך?14-15.6 * משקל רצוי?פחות מ2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כן ארוך נחשב 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יצאת וידיאו דיגטלית(hdmi\dvi\displayport אחת מאולו) * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא ממש משנה אם יש או אין. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך שיהיה אחיות זמינה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אם אפשרי,(אם לא אז אני יתקין לבד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה על העזרה

9. המפרט בשביל חבר. אין סכום קבוע לתקציב, אבל עדיף המינימום האפשרי. השימוש במחשב יהיה ללימודים (מספרים על דיסק) וישומי אופיס. (בעתיד אולי אינטרנט) בבקשה הוסיפו לינקים לחנות שממנה המפרט או את השם שלה.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  10. היי חברים, התקציב שלי הוא בין 3000-5000. אני לא רוצה מחשב לגיימרים אבל אני צריך כרטיס מסך נורמלי (ואפילו מעדיף אחד טוב) כי אני מידי פעם רואה דרך המחשב נייד סרטים במסכים של 24" ושל 50". בעיקר אני רוצה שהוא ירוץ מאד מהר באינטרנט וגם כשהוינדוס עולה. אני גם צריך שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות כמו SOLID WORKS. זיכרון מינימום 8GB מבחינת כונן קשיח 500GB-1TB אני חושב שיספיק אם כי שמעתי ש SSD הזה ממש טוב אז בגלל שSSD יקר יחסית אני חושב שאסתפק בגג 500 GB או דרגה אחת פחות אפילו. מבחינת מעבד אני מעדיף של אינטל (אולי אוכל להשיג דרך החברה (אינטל) מעבד שיעלה לי יותר זול). לסיכום אני רוצה שהמחשב יריץ ממש טוב סרטים ולא יתקע וירוץ ממש טוב באינ…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. Started by IPIP,

אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2000 ש"ח ( אי אפשר לעבור אפילו בשקל ) המחשב יהיה לגלישה באיטרנט ו Office - שימוש ביתי - מסך 10 אינץ * מטרות המחשב? גלישה באיטרנט , יישומי אופיס - שימוש ביתי * גודל המסך? 10 אינץ * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 גיגה * צורב DVD?לא חושב שמחשבים כאלה יש כוננים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by NTT,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא לא נטבוק, אך שיהיה כמה שיותר קטן וקל (למשל 15.6" זה גדול) בנוסף, נורא חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק מבחינת מעבד וזיכרון RAM(לפחות 2GB מובנה) ושהוא יוכל להריץ Win7 בקלות בצורה חלקה ותוכנות כמו KONTAKT למשל (דורש הרבה מעבד וזיכרון) וכמה שיותר זמן סוללה... אם אפשר המלצות עד 2000 ש"ח - תודה רבה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד לאישה מבוגרת. מסך 15". שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד. חשוב רק שיהיה מחשב של חברה אמינה. אשמח לקבל עזרה.תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by itay-ab11,

שמשחקים כמו פיפא ירוצו עליו,WIFI ובלוטות מובנים,חובה 17 אינץ,וזהו בעיקרון. תודה רבה! נ.ב יש לי מסך של LG רחב(19) חדש ומחשב,שי מצב לטרייד אין באחת החנויות?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by darkingxx,

המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המחשב למטרת עבודות משרדיות אין צורך למטרת משחקים. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=315 מהאתר הזה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by ItachiSan,

היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד. זה מה שהוא ביקש: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? הכי גדול שיש. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320-500. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריך את המצלתכם למחשב לעבודה עם תוכנות ומשחקים בסיסיים עד 3200 יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה אני מחפש מחשב שיכלול 2-3 שנים אחריות שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי של 1GB לפחות מסך לא קטן מ15.6 ומקלדת מלאה! עם הספרות בצד ניראלי זה 108 מקשים או 104 מקשים ניראלי כמובן שהמחשב יפעיל משחקים כמו SIMS 3 וC&C4 לגבי הרדיסק לא מפריע לי אם זה 250 320 500 640 זה לא משנה לי כל כך חשוב שיהיה בו רמקולים מובנים באיכות יחסית טובה הצבע שלו לא כל כך משנה לי זה לא משמעותי כל כך שיהיה מן הסתם מצלמה מירקופון מובנים כל הפיצרים הנוספים במידה ויהיו ברכה...תודה לכל העוזרים התקציב שלי הוא גג גג 3250K לא לשכוח תודה!

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by Pleiadian,

אהלן חבר'ה, אני מחפש לאמא שלי מחשב נייד. היא מנהלת משרד נסיעות, אז היא לא צריכה איזה מחשב מטורף. אני גם לא אוהב את כל המחשבים הניידים האלה עם מסך 15.4", לדעתי זה הורס את כל הניידות של המחשב. הכי חשוב לי בשבילה זה המשקל של המחשב והסוללה. אז, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב (או כמה מחשבים) עם מסך של 14" או פחות? אה, ומסתבר שיש לה איזה 10% הנחה בבאג, אז זה יהיה יתרון אדיר אם המחשב מגיע משם! EDIT: מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5916&perur=4 משום מה באתר של באג כתוב שזה 15.4", אבל בעיתון שלהם ובאתר של LG כתוב 14.1". תודה רבה, תום

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  24. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים 1080p * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 או יותר LED * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין לי מושג , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 שקלים ( חריגה נוספת של 500 שקלים ) כשהשימושים העיקריים בו זה גלישה באינטרנט ואופיס. התכונות היחידות שחשובות לי זה המשקל, ורצוי כמה שפחות ( בין 1-1.5 ק"ג ) ומסך שלא יעבור את ה14 אינטש. אין עדיפות לחנות ספציפית, אם חסרים פרטים תציינו. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים