עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב, החלטתי בסופו של דבר לא ללכת על הMacBook Pro וללכת על מחשב נייד של אסוס 14 אינץ' במשקל של 1.3 קילו. הפרמטרים שהיו חשובים לי הם מסך חד, משקל נמוך ושישמש אותי ללימודי תכנות, קצת להתעסק עם פוטושופ וקצת להתעסק עם עריכת וידיאו. לא ברמה המקצועית. וכמובן סוללה שלא תתרוקן במהירות אחרי 4 שעות עבודה. המחשב שבחרתי הוא דגם שך אסוס Ux430 עם מפרט של מעבד I7, 8 גיגה ראם, 512 SSD וכרטיס גרפי של NVidia 940MX המפרט המלא: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=21897 האם לדעתכם יש מחשב שעולה על המחשב הזה בפרמטרים במחיר הנ"ל? ואם כן אשמח לקבל קישור לאחד כזה. אני רוכש את המחשב באילת.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K גג 2. מה שימושי המחשב? עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? שימוש רב לצרכי פרנסה בפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר, אבל לא קריטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? ווינדוז חובה. גרסה 10 טובה? אני מרוצה מגרסה 7. אופיס - יהיה נחמד, לא קריטי אם זה מייקר משמעותית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות מחשב ב10 אלף שקל (גיימינג) ואני קצת מתקשה לבחור חלקים ואת כול הקטע של הבילד החלקים שחשבתי ללכת איתם הם I7 7700k Gtx 1080ti Asus maximus ix hero 16gb ram 250gb ssd 1Tb hdd Nzxt h440/ h340 כמו שאתם רואים אני יודע מה אני בערך רוצה אבל אני עדיין לא סגור על כמה דברים, אשמח לעזרה איתם. אני גם לא יודע מה יהיה כול הקטע של המחשב (לכול המחשבים המשוגעים יש קטע משלהם, צבעים תואמים ושם... בא לי גם), אני אשמח לעזרה גם בזה. תודה

4. Started by SHRED,

אני צריך מחשב לצורך עבודה על אפטר אפקטס, פרימייר, סינמה4D וגם גיימינג. אני אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט המצורף בנוסף אם יש לכם הצעות יעול אני אשמח לשמוע! ** 1700 של AMD ירדו מהפרק בגלל שלוחות האם שלהם אינם תומכים ביותר מ64 גיגה לצערי (במידה וארצה לשדרג בעתיד). ספק כח SM A.PFC 80+ V750S 750W COOLERMASTER מעבד אינטל I7-6800K 3.4GHz 15MB 2011 TRAY קירור נוזלי למעבד HYDRO H110i CORSAIR לוח ROG STRIX GAMING 2011-V3 DDR4 X99 ASUS זכרון VEN RED LED CORSAIR 2X16GB DDR4 3000MHz …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לבנות מחשב המיועד לעריכת וידיאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, אבל אני גמיש במחיר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו על תוכנת פרימייר ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס, זה הפרנסה שלי אני עורך וידיאו. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב - לא באמת משחק במשחקי …

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב,בעיקר המשחק CSGO שמבוסס על מעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO - H1z1 - DOTA 2 - unkown battlegrounds -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FPS הכי…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by T3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD + חיבור לטלויזיה 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב עריכת וידאו ובהמשך מקווה גם לעבוד בתחום, ולכן אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כמו: MC Avid, Premiere, After Effects, Photoshop המחשב הנוכחי שלי מאוד ישן והוא כבר עכשיו עובד לאט ולא סוחב, ככה שהגיע הזמן להחליף אותו. התקציב שלי הוא עד 6,500 ₪ (כולל מערכת הפעלה מקורית והרכבה), כמובן שאם יהיה צורך אוכל לחרוג לכיוון ה7 אלף. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במחשב נייח לשימוש ביתי בתקציב של 2000 שח השימושים במחשב הם: אינטרנט אופיס עריכת תמונות בתוכנת פוטושופ - ברמה בסיסית עבודה עם תוכנת CAD - ברמה בסיסית מעבד i5 לפחות 8Gb RAM מארז בסיסי (העיקר שלא ירעיש) דיסק קשיח של 1T ללא SSD. (יש לי SSD 120GB בנוסף) צורב DVD פשוט אני אקנה כרטיס מסך יד שניה מסדרת NVIDIA QUADRO אז אין צורך בכרטיס מסך מעבר למה שיש על לוח האם. ללא מסך וציוד היקפי מעדיף שהחלקים לא יהיו מהקטגוריה הכי זולה ומחברות מוכרות ואמינות הציעו לי את המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=107976&sr=CSB00001!1&work=y&product…

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?

11. אורח AgentDaleCooper
    Started by אורח AgentDaleCooper,

אני סוחב כבר תקופה ללימודים את המחשב נייד שלי בן ה-10 שנים וזה בערך כמו לסחוב לבנת בטן, גם מבחינת המשקל וגם מבחינת השימוש, האדפטר של האינטרנט שלו דפוק לגמרי והוא חסר שימוש. הגיע הזמן לקנות נייד חדש, בתור סטודנט השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב שהוא יהיה מהיר, מקלדת נוחה, מסך יחסית גדול לנייד, סוללה עמידה. בונוס: אם אפשר להריץ עליו קצת גיימינג, אבל ממש לא בעדיפות גבוהה. התקציב הוא סביב ה-3000+-, אני ממש לא מבין במחשבים ניידים ואשמח להמלצות וייעוץ, כולל על מאיפה כדאי לקנות מחשב נייד בארץ. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בהמלצה לקניית מחשב לעסק שיישמש בעיקר לפרסום דיגיטלי, השמעת מוזסיקה, והקרנת קליפים וסרטונים ווידאו באיכות FULLHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרסום דיגיטלי, השמעת מוזיקה, הקרנת ווידאו, הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה, דפדפן, קצת עריכת ווידאו (לא פוטושופ והתוכנות הכבדות, יותר לכיוון עריכה של סרטונים ומצגות), OFFICE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL DJ 8, ווינאמפ, דפדפן, ABOVE AFTER EFFECTS (מעט, וגם לא בטוח שאשתמש), הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, עשיתי מחקר מעמיק אבל עדיין לא נעול על לפטופ הבא שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עסקים וגיימינג בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, football manager וכדומה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  14. היי, אני סטודנטית למדעי המחשב, מחפשת המלצה לגבי לפטופ וחשוב לי שיריץ בכיף ויז'ואל, אקליפס, vmware, וכשאני אומרת בכיף הכוונה היא שלא יזחל ויתקע). כן בא לי על windows 10 אבל כזה שלא מתקיל מכונות וירטואליות כמו: Ros, Networkingvm2016. שמעתי על Dell 3568 vostro i-5, 8gb, Ssd 256, 15.6 full hd תמורת 2,950 ש"ח וגם על דגם דומה וקל יותר Dell 55568 vostro תמורת 3,325 ש"ח. מה דעתכם, לגבי הדגם(יש הצעות טובות יותר בשוק?) ולגבי המחיר?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ואם אפשר לחסוך ולעמוד בסטנדרטים גם אפשרות .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים -סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מזמין את זה >http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G246…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום, אני אשהה בסין למשך כמה חודשים לקראת סוף השנה, ואהיה גם ביום הרווקים בסין. רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיצא להם להתעסק באותה סיטואציה- האם כדאי? הבדל מחירים? כנראה שיהיה לי מישהו סיני כך שמחסום שפה לא צפוי להיות בעייתי. ברור לי שנושא האחריות זה רולטה רוסית, אבל בשנה שעברה מישהו שאני מכיר קנה מחשב נייד בכמעט חצי מחיר ממה שהוא נמכר בארץ (לא יודע לגבי פרטים נוספים). תודה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. המחשב הנוכחי שלי עושה יותר מדי בעיות ולצערי שדרגתי לו לאחרונה GTX1080TI Aorus Extreme. אני לא רוצה שהכרטיס החדש ידפק וכבר שילמתי עליו 4K. לכן אני רוצה מפרט חדש בשבילו. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. כאמור מיועד לכרטיס מסך GTX1080TI Aorus Extreme -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. חבר שלי עובד אינטל אז הוא השיג את ה7700K במחיר עובד, והוא רוצה להלביש עליו עכשיו מפרט שלם כי הוא מתחיל ללמוד לתכנת בJAVA. התקציב המקסימלי שלו 2.5K, בואו נגיד 3K אם ההפרש בביצועים מצדיק את זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, הוא קמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בJAVA, אחסון תמונות של הילדים, והזרמת סרטים לטלוויזיה (בעתיד בטח 4K). שאלתי אותו אם הוא ישחק, הוא אמר: ״מקסימום קאנטר סטרייק״ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

21. Started by abarlev,

שלום, מבקש מפרט למחשב נייד רצוי i5. המחשב מיועד לבתי בת 13 וישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות office. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. אורח בחמ

מעוניין בהמלצה לנייד טוב שישמש אותי בתואר, לאופיס ותיכנות. האם מחשבי טאבלט יענו על הדרישות האלה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  23. היי חברי הפורום! עברו כמה שנים והמחשב הקודם שקניתי כבר לא מספק את הסחורה (אם כי החזיק לא רע בכלל). מחפש מפרט יחסית בסיסי במארז קטן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בלייטרום, שימושים משרדיים רגילים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FHD, בשאיפה שבעתיד הלא רחוק ישודרג ל-UHD (הידוע גם כ-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by user1552,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב 200-300 שקלים זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 48 תגובות
    • 7.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים