ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FIFA 18, Civilization VI ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 סה"כ 3100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?? משחקים הכי חדשים שיצאו ושיצאו בעתיד כמו האלף לייף 2 והמשכיו בקרוב האלף לייף 3 שהולך לצאת מאפיה החדש באטרפלי החדש מאקס פיין 3 החדש fifa 2012 דום 3 ו הרביעי שיצא The Amazing Spider-Man Ghost Recon: Future Soldier Alan Wake’s American Nightmare Binary Domain Steelseries Sensei Mass Effect 3 בקיצור כל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו השנה ובשנים האחרונות ושיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שצריך להתחדש כבר. יש לי כרגע מחשב בערך בן 4. המחשב כבר לא מסוגל להריץ פיפא/פרו ברמות גבוהות (וגם אם כן, מקרטע), כנ"ל לגבי קאונטר סטרייק (שאני משחק פה ושם). זה המפרט: E4500 לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר דגם מדוייק) HDD 160GB 2GB GEFORCE 9500 אני מעוניין במחשב עם מעבד אינטל i3/i5 לוח אם - מה שיהיה טוב ומתאים הארד דיסק של לפחות 300GB (למרות שאני לא מהמורידים הגדולים, אבל ה-160 שלי מתחיל להתמלא) 4 ג'יגה זיכרון לפחות (אני מאמין שזה המינימום היום כדי שהכל יסחוב כמו שצריך, נכון?) כרטיס מסך שיריץ לי פיפא/פרו/קאונטר סטרייק על הגדרות גבוהות בלי בעיה. אני עם מסך 19' של LG ואולי אחליף אותו יותר מאוחר ל-DELL בגודל 22-23. תקציב? כמה שייצא. אין לי משהו מוגדר מראש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... שבוע הבא אני הולך להתחדש במחשב חדש. הבעיה היא שאני יותר מדי זמן לא מעודכן ואני לא יודע כבר מה נחשב טוב ומה לא. המחשב הוא למשחקים כבדים, סרטים ולמעט OC (אני לא ממש מומחה בתחום אבל אני אשמח ללמוד). ראיתי את המחשב הבא במבצע ב-TMSFOX: http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=5 והוא נראה לי די טוב... הבעיה היא שאני לא יודע כרגע מה עדיף AMD או אינטל, Nvidia או ATI. אני אשמח להמלצות ולשינויים שלכם. הדרישות שלי מהמחשב: להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, להיות שקט עד כמה שניתן ובעל יחס עלות-תועלת טוב (אני לא רוצה לבזבז סתם). אגב, המסך הוא 22 אינצ'. תודה אנשים...
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה מחשב חדש למשחקים חייה עד 6000 אלף אני רנוצה מארז טוב למשל סופר טלנט , מסך טוב 17 אינץ, כרטיס מסך טוב , גיגה ראם , כרטיס רשת טוב על הלוח (גיגה לאן) ומבוסס a64 , ואת כול שאר השטויות כונן dvd כונן פלופי , מקדלת .הארד דיסק, לוח אם ואם נשאר תקציב אפשר להוסיף צורב דיודי טוב שתומך בכול הפורמטים וזהו עכבר יש לי כבר אז לא צריך וגם לא צריך רמקולים כי יש לי אונזיות טובות וגם רמוקלים התקציב שוב הוא 6000 שקלים כלומר 6 אלף שקל תודה לעוזרים וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא…
-
- 18 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים, סרטים, מוסיקה ואינטרנט. שסרטים ירוצו על המחשב חלק ולא עם תקיעות כמו שיש לי במחשב הנוכחי. שמשחקים חדשים שיצאו בעתיד כמו DOOM3, GTASA ודומים להם יפעלו היטב. התקציב שלי כעת הוא 3000 ש"ח, ללא מסך וציוד הקפי נוסף.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? full hd או יותר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הבא הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני צריך המלצה על מחשב נייד עם הדרישות האלה: מעבד: i5/i7 ז…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ייעודי שעליו אני רוצה להתנסות בהתקנה של ג'נטו. כמו שבטח הבנתם, זה לא מחשב שמיועד למשחקים או משהו כזה, אבל מצד שני הוא גם לא ממש יכול להיות גרוטאה: תהליך הקימפול של החבילות בג'נטו מן הסתם יתפוס הרבה נפח על ההארד דיסק וירוץ מהר יותר על מעבד חזק יחסית. כמו כן, נראה לי שברגע שאני אסיים להתקין את המערכת אני ארצה גם להתקין את קומפיז פיוז'ן בשביל כל האפקטים שלו, מה שאומר שגם הכרטיס מסך יצטרך לעמוד בעומס לא קטן (אבל בבקשה אל תדחפו לי כרטיסים ב-3,000 שקל או משהו כזה... אני עדיין מוגבל בתקציב שלי ). מכל מקום, המלצות למפרטים בטווח מחירים סביר יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחשב נועד לעבוד עם תוכנות עריכת cubase יש כרטיס קול חיצוני עם חיבור FIREWIRE צריך 2 גיגה זיכרון ומעבד core 2dou צריך צורב DVD רצוי שגם יהיה שקט כי מקומו בחדר הקלטות הרדיסק דרוש 160giga כרטיס מסך מהפשוטים-לא למשחקים המחשב לא יהיה מחובר לאיטרנט כך שלא חייב כרטיסי רשת
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב בחנויות Ivory או KSP ואני מתקשה קצת בהרכבת המפרט הנה הנתונים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש חשוב אז ניתן (לא ביותר מידי 100 -200 שקל) אבל רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1028 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BLACK OPS, ASSASSIN CREED 2 , Mafia 2, GTA IV ומשחקים חדשים אחרים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש שאתייעץ עימכם בנוגע לרכישת מחשב עבורו, התקציב שלו למטרה זו הוא: 6000 ש"ח אך הוא מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם ה"קפיצה" הזו במחיר אכן משפיעה על טיב המחשב שיקבל הוא מתלבט בין ALL IN ONE לבין נייד , חשוב לו שיהיו כמה שפחות כבלים שניתן+ מסך איכותי או אפשרות לחבר לטלויזיה + איכות סאונד גבוהה (פלוס עקרוני- אפשרות לשבת במרחק נורמלי מהמחשב בזמן העבודה) +(במקרה של נייד) מעדיף מקלדת מלאה דרישות שהחבר העלה לפי השאלון סטיקי שלכם: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס (עם כמה שיותר טאבים פתוחים)), משחקים (בינוניים מידי פעם - זאת אומרת שתיהיה אפשרות להריץ אותם אבל זה לא הדבר הכי קריטי שנדרש (רוצה להריץ משחקים לא על הדרישות הכי גבוהות אבל שגם לא יראה כמו מיינקרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם החריגה ממש מצדיקה את זה אז אפשר נגיד לחרוג ב-300 ש"ח ככה.. המחשב מיועד בעיקר למשחקים!! המחשב צריך להיות מורכב מאחת החנויות SPYPC , IQPC המחשב צריך לכלול: מקלדת ועכבר, מסך. לא צריך: כונן דיסקטים. רמקולים. הערות: מאוד רוצה שתנסו להכניס במחשב 2 ג'יגה זיכרון, ראיתי שיש של G.SKILL 2048MB ב-710 ש"ח ב-IQPC. ראיתי שיש גם באותה החנות את ה-RADEON X1950PRO ב-1050 ש"ח, שוב במגבלת התקציב, אם לא אז לא.. ספק+מארז כמובן שיצליחו להחזיק את המערכת בצורה טובה.. אחריות אחריות ואחיות - זה הכי חשוב לו, ובכלל שהחלקים יהיו איכותים, ספק שלא ישרף מהר, חלקים טובים וכו' הוא למד שחשוב להשקיע כסף במחשב העיקר להיות כמה שפחות אצל תכנאים.. ובקשר למסך שיהיה CRT לא חייב שיהיה באותה חנות אבל עדיף שכן תנס…
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח. חשובים לי האמינות והשירות. המחשב ישמש לעבודה עם WORD בעיקר, ואין צורך בדיסק קשיח גדול במיוחד. מעט סרטים בשביל הילדה הקטנה - אך לא צריך להגזים בנושא. קורא כרטיסים וצורב הם חובה במפרט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום .. כרגע ברשותי : e8400 4gb hd6850 coolermaster 590 מארז coolermaster 500W EXTREME POWER ספק הארדיסק 500GB של WD . אם אני לא טועה AAKS .. לוח אם כרגע לא יודע אני אבדוק .. בעיקרון אני מעוניין לשדרג למעבד I5 . ול8GB . זה העיקר. כרגע נוח לי להישאר עם הכרטיס מסך שלי ... השאלה - בשביל השדרוג הנ"ל , חייב לשדרג גם את הלוח אם..? ואם כן .. אוכל להישאר אם הכונן קשיח שלי ? הוא לא יאט כביכול או יפגע באיכות המחשב כיוון שהוא ישן יותר מהחלקים החדשים ? תקציב ? כמה שפחות ... 1500 , אם אפשר גם פחות... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למחשב ללא מסך לצורך משרדי בערך 2000 שקל לא צריך צורב DVD דיסקטים כל השטיות האלה וגם לא עכבר ומקלדת לא צריך מערכת הפעלה והרכבה ולא כזה חשוב שיהיה שקט רק שלא יהיה לי גנרטור בחדר
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כותרת. לא צריך כרטיס מסך למשחקים, רק שיהיה מעבד סביר וחברה אמינה. עדיף מIVORY או איפשהו בב"ש. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי- 3-4K 2מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי 3. השקט חשב במידה בינונית. 4. לא מתוכנן אוברקלוק. 5. ללא מערכת הפעלה. 6. מעדיף חנות באיזור רמת גן, ת"א וכו'. 7. עדיף מחשב שיחזיק כמה שיותר ללא שדרוגים נוספים. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, למשחקים החדשים שדורשים כוח עיבוד חזק. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל + - אני רוצה רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים כמו מסך, וכ"ו. יש לי מסך 22 אינטץ. אני לא מעונין באובר קלוק. זה המפרט שבניתי ב KSP: איך הלוח אם? והזיכרון? מספיק לי זיכרון של 800mhz? הם מהירים? לגבי הכרטיס מסך, האם הוא מספיק חזק בשבילי? הוא יספק אותי לשנים הקרובות? יש לציין שהמחשב מיעוד בעיקר למשחקים, אז חשוב לי הכרטיס. איך המארז, הוא טוב? בסיסי? אשמח לתגובה תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני צריך המלצה למחשב למשחקים בלבד , להל"ן הדרישות : לפחות 2Gb זכרון. אין צורך בציוד הקפי : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , HD , צורב . כרגע יש לי מארז של chenbro xpider , ספק של TT 420 watt APD 2-FAN APFC . האם כדאי להשתמש בהם או שיש להחליף ספק ומארז ? האם להשתמש בקירור STOCK ? יש לי תוכניות לביצוע OC קל מאוד
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך משחב למשחקים שעולה גג 5500 שקל (הוא בקושי יכול לחרוג מהתקציב) המחשב צריך להיות מחיפה אז נראה לי פנדה או נעה מחשבים פנדה http://www.pandas.co.il/ נעה http://noacomp.co.il/index.asp אז ככה: המחשב ללא ציוד היקפי חוץ ממסך מחשב CRT גודל 17-19 (לא משנה...) וחייב שיהיה בו 8800GTS 320MB (עולה 1700 בפנדה) מעבד מסידרת הקונרו (E6300 או E6400) ו1GB זיכרון ולא מתוכננן OC
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-