ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הוא הכרטיס המוביל בביצועים כיום למגזר הביניים? תקציב עד 900 שקל בלי אפשרות לחריגה.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיכר למטרות שמיעת מוזיקה(המחשב ישמש גם כמערכת בחדר) אך גם משחקים וסרטים מתחת ל1000 ש"ח פנימי או חיצוני (לא יודע איזה כדאי) (ולמחשב שולחני) יש לי רמקולים אנלוגיים5.1 (סאב מגבר+קטנים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Compaq presario 2100 עם USB 1.1 ובלי כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לקנות כרטיס PCMCIA של USB2, השאלה היא אם יש הבדלים? או פשוט לקנות את ההכי זול? ולגבי כרטיס רשת אלחוטי, מה עדיף USB? או PCMCIA? אני יותר נוטה לשני, השאלה היא אם יש כרטיסים שלא בולטים? או שכולם בולטים? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהחלטתי כראוי לפתוח דיון זה כאן, ולא 2 דיונים נפרדים משום ששני הדיונים יהיו קשורים אחד לשני.. אני רוצה המלצה לדוד שלי כרגע יש ברשותו לוח אם של אינטל תומך AGP 4X וכרטיס מסך GF4, בנוסף לסטיק אחד של 512 זכרון הוא מעוניין לשדרג קצת ללוח אם תומך AGP 8X וכרטיס מסך סביר, ואם יישאר כסף אז עוד 512 זכרון הוא משחק בעיקר במשחקי ספורט, Fifa, PES6, סדרת NFS וכדומה התקציב הוא בין 1500 ל 1700 ללוח אם AGP8X ולכרטיס מסך סביר, אך אם יישאר קצת כסף עוד סטיק של זכרון אני לא בטוח בדגם אך אבדוק ואראה כמה סטיק כזה נוסף עולה, בטח לא יקר המעבד שברשותו הוא אינטל 2.4GHZ תודה על ההצעות.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהחליף את מה שיש לי עכשיו,אז בעיקרון אני צריך שהוא יתמוך: PCI-E (אם יש דבר כזה גם PCI-E וגם AGP עדיף). PATA ו SATA (ה SATA פחות חשוב לי כרגע כי אין לי שום כונן תומך SATA,אבל לעתיד...). שיתמוך במעבד שיש לי כרגע (2.6Ghz C) פנטיום 4 נורת'ווד 800Mhz FSB. לפחות 5 סלוטים PCI. לא מתכנן שום OC,לא צריך dual channel,אם שכחתי משהו תזכירו לי. תקציב: עד 800 ש"ח אפשרות לחריגה קלה.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
CPU AMD Athlon 64 3000+ (S-939) 1 990 990 MEMORY DDR 400 512MB A-DATA 2 390 780 VGA CARDS PINE Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1170 1170 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL 80GB SATA 1 380 380 Floppy/CD/DVD DVD SONY x16 1 160 160 CASES HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תציעו לי אתם: -לוח אם -כרטיס מסך - מעבד של אינטל ליבה כפולה חזק -עד3000 שח
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, יש לי שני כרטיסי מסך מדגם 8800GT שאינם בשימוש ואני מעוניין להרכיב לי מערכת נוספת איתם עבור משחקים וסרטים. אשמח להמלצות ללוח אם תומך SLI ומעבד Core i כלשהו שיתאים עבורו. כמו כן, אני צריך שיהיו בו לפחות 4 חיבורי SATA פנימיים (עם עדיפות ליותר אך לא חובה) ושייתמוך ב-RAID. האם תקציב של 1000 שקלים הינו מספיק או גבוה מידיי? בנוגע לספק, זיכרונות וקירור אני אסתדר :-) תודה מראש לעונים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי נמצאת כעת בארצות הברית ואני רוצה לקבל המלצה דגם לפ טופ... אין לי דרישות גבוהות מידיי למפרט: - מחשב בעיקר לשימוש ביתי - הולך ליהיות מחובר בעיקר ל LCD - לשימוש למולטימדיה מוזיקה וכו' - לא לצורך גיימינג - חשוב מאד יכולת לצפייה ב HD דרך ה-LCD הבנתי שמומלץ בעיקר לקנות מחשבים של dell מארצות הברית כמה זה נכון?? למרות שהמפרט לא כזה רחב אני מעוניין חברה איכותית ולא סתם... לגביי תקציב אני לא יודע איזה סדר גודל צריך להעמיד למחשב נייד כזה! תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על לפטופ עבור אמא שלי, השימושים מאוד בסיסיים... אינטרנט, תמונות וכו'. תקציב: עדיף כמה שפחות, גג 1500 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו שיריץ את טומב ריידר האחרונים. הלפטופ יתחבר לטלויזיית HD רגילה (לא FULL HD) לא מחפש מפלצת. חשוב לי שלא יתחמם יתר על המידה. לא כל כך חשוב לי השקט אבל שלא יהיה לי משגר טילים בבית :) הלפטופ יוזמן מאמזון בתקציב של 800 דולר. יש אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה לכך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אפשר לקבל המלצות למחשב טוב לגיימינג שיסחוב משחקים חדשים לשנה-שנתיים הקרובות? עדכון: מטרה: משחקים ותיכנות תקציב סביב 2000$ יכול להירכש מישראל ויכול להירכש מארה"ב גודל מסך 15"-17"
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב צריך להיות בסיסי וזול - אבל שלא יהיה נטבוק (צריך מסך גדול) השימושים שלה מאוד בסיסיים: אינטרנט, פתיחת מצגות ומסמכי וורד, סקייפ, צפייה בסרטונים של הנכד ושיהיה עמיד ואמין, הכוונה שלא יתקלקל מהר טווח המחירים: 2000-3000 שקל היא מצאה לא מזמן הצעה למחשב הזה: acer aspire as5736z-454g32mnkk מעבד: INTEL T4500 2.3GHZ זיכרון: 4GB DDR3 מסך: 15.6" WXGA כולל וינדוס 7 המחיר שלו הוא בסביבות ה2200 אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי אם אלך על מפרט חזק או בינוני - אם אלך על המפרט החזק אז התקציב עד 4000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? תכנות - בעיקר ב python, javascript , וירטואליזציה - שיהיה מסוגל להריץ VM אחד באופן די קבוע ושאהיה מסוגל להריץ עוד VM בלי לחנוק את המחשב. ושימושים רגילים כמו סטרימינג, גלישה באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אבל זה לא דיל ברייקר 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
צריך המלצה ללפטופ 15.4 אינץ 3שנים אחריות עד 5000 שקל 1. מה ההבדל בין 1535 ל 1537? 2. האם הסדרה Dell studio מומלצת? 3. מאיזה חנות כדי לרכוש? (בזאפ יש אין סוף חנויות) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים, גדול מסך 14 אינץ' (אפשר גם 15). האם ניתן להשיג בלא יותר מ4000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אבל קונים באילת 2. מה שימושי המחשב? אקסל, word, אינטרנט, מדי פעם פוטושופ לעריכת תמונות בסיסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 זה הגודל המקסימלי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רוצים מערכת הפעלה ורוצים office. את הפוטושופ אין צורך לכלול במחיר 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אך יש אפשרות לקנות אותו באילת (פבר…
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
- 3 followers
-