ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי מחשב משחקים בסיסי, ללא OC, כאשר המסך יקנה בנפרד ('22), במחיר של 2500 שקלים, ללא חריגה. לא אבצע שום OC למחשב. המשחקים הם משחקי פעולה בגוף ראשון, כמובן שבתקציב כזה לא מחייב על ההגדרות הגבוהות ביותר, העדפה לקנות את המחשב באזור המרכז. תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 1500 ש"ח. 2. שימושים: ישמש כקליינט קבצי מוסיקה במערכת סטראו ביתית (אין צורך בדיסק קשיח גדול, הקבצים יגיעו משרת הנמצא בחדר אחר). 3. מארז HTPC בסיסי שקט (כ- 300 ש"ח של JSP-TECH ודומיהם. אם יש המלצה אחרת - אשמח). 4. אין צורך בכרטיס קול לפי שעה. 5. כרטיסי רשת חוטי ואלחוטי. 6. אם אפשר , עדיפות לרכיבים איכותיים ועמידים יותר על חשבון מהירות וביצועים. אין לי צורך במחשב מהיר או חזק במיוחד, אך אני רוצה עמידות גבוהה. משפט נוסף: אני מניח שזה יישמע הזוי, אבל ככל הנראה ישנם הבדלים באיכות הסאונד הדיגיטלי שמוציא USB. אם ישנם רכיבים שידוע שהם איכותיים יותר במוצא ה- USB שלהם (כגון בידוד יותר טוב משדות אלקטרומגנטים או כל קשקוש אחר שאני לא חושב עליו) ובעמידות שלהם (על חשבון מהיר…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1640 1 1640 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 400 2 800 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 370 1 370 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 ÞÐèÖÙÝ Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 4000 ¤ + כרטיס מסך 6800GT של ליטק + NFORCE 4 SLI המיפרט הוא למשיחקים כבדים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני שבע שנים קניתי את המחשב הנייח שלי שמשמש אותי עד היום (עם מעט שידרוגים של זיכרון/הרדיסק) בעזרתכם. הפורום הוכיח את עצמו, וראיתי אנשים שהחליפו שלוש מחשבים בזמן ששלי עדיין מחזיק. אבל הגיע זמנו לעבור הלאה.. חשוב לי להדגיש כמה דברים כללים לפני השאלות הרגילות. המחשב זה רוב החיים שלי! אני רגיל לעבוד עם מחשב I7 עם ארבע ליבות, 16 ג'יגה זיכרון, ו 256 SSD עם שני מסכי 24 (בעבודה). ויש לי גם מק פרו עם מפרט דומה בן כמה חודשים. בגדול אני משתמש במחשב בצורה מסיבית - פיתוח תוכנה (ווב בעיקר), מכונות וירטואליות, DB, שרתים, עשרות טאבים של כרום/פיירפוקס פתוחים ביחד עם מסמכים של האוניברסיטה. ואם יש משהו שאני שונא זה לחכות למחשב.. (מה שעם המחשב הקשיש שלי קורה הרבה ולכן אני כב…
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מתכוון לקנות היום את המחשב. אשמח לשמוע דעתכם לגבי לכל הרכיבים: לא מתכנן OC כמובן. מעבד: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB קירור: Freezer 7 Pro (LGA775) לוח אם: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- זכרון: DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כרטיס מסך: HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2. HD: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II X2 צורב: GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מארז: Precision ATX Tower Black Case SST-PS01B-W ספק: 550W Active PFC, 12cm Fan ציוד נלווה: Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Windows Vista Home Premium מסך קיים 19" LG L1953TR אני לא בטוח לגבי הלוח אם,…
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בשביל לא להטעות אתכם לא אומר לכם כמה מציע המוכר. הנה המפרט: מחשב GATEWAY E-3400 מקורי: לוח אם GATEWAY פנטיום 3 866MHZ 256MB ג'נרי HD 10G WD WIN 2000PRO (מדבקת רישיון) כונן CD FLOPPY מאווררים: אחד של המארז (120 מ"מ), ועוד אחד של ספק הכח (120 מ"מ) מסך מאג 786FD תקין (בן 3) תציעו בבקשה 2 מחירים שנראים לכם מתאימים למפרט: מחשב כולל מסך ובלי מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום אנשים ! אז ככה.. יש לי מחשב ני'יד של DELL סדרת LATITUDE ויש במחשב לוח עכבר.. אם אני לא מובן אז הנה תמונה: עכשיו מדי פעם העכבר מתחיל לקפוץ לי ולזוז לבד.. (אין מצב שפרצו למחשב.. זה גם מתי שהוא לא מחובר לאינטרנט) מישהו יודע למה?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי היום ראיתי שיצאו מקינטוש חדשים רציתי לדעת האם הדגם הזה מספיק טוב לעריכות וידיאו עם תוכנות כמו AVID,FINAL CUT PRO,PRAMER CS5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=OTY2ODExMA איך הדגם הזול שעולה 1,199 של ה13 אינץ' ? והאם שווה להשקיע יותר ? תודה מאוד חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות באמריקה מחשב מסדרה 5 החדשה, למישהו יש מידע/נסיון עם אחריות בארץ? תודה מראש, טל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נלקח מפה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3039505,00.html האם המעבד שלכם מזוייף? כהרגלן, הצרות מגיעות בצרורות. לקראת סוף דצמבר תפסה משטרת טיוואן משלוח של 60 אלף מעבדי AMD מזוייפים/פגומים, שנארזו מחדש במטרה להימכר בשווקי המזרח-הרחוק ואירופה. שמועות טוענות שזהו קצה הקרחון, ומאות אלפי מעבדים נוספים כבר יצאו לדרכם. כדי להגן על המשווקים והלקוחות, הכריזה AMD על תוכנית חדשה לסימון מעבדיה במדבקות הולוגרמיות קשות לזיוף (דוגמאות תמצאו באתר AMD ובאתר The Register ). אמצעי שמצטרף לשורת אמצעי הגנה קיימים . בישראל, מספקת היבואנית הרשמית טק-דטה את מעבדי AMD ומחשבים המבוססים עליהם, עם תעודות אחריות המבטיחות אותנטיות. הבעיה העיקרית היא לא עם מעבדים לגיטימיים שמגיעים בערוצ…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך PCI EXPRESS ורציתי לדעת איזה הכי משתלם בתמורה למחיר?? התקציב שלי הוא , עד 500 שקל... מה הכי טוב בטווח מהחירים הזה?? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. הנה המפרט שהוזמן: מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD4 כרטיס מסך PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL צורב DVD SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9-9-9-24 - F3-10666CL9T-3GBNQ מארז THERMALTAKE V9 ( BLACK+WINDOW) VJ40001W2Z w/o PSU ספק כוח ENERMAX PRO82+ 525W סה"כ הזמנה: 5783 ¤ (התקציב הוא עד 6K). השימושים זה להריץ הרבה VMWARE , NETWORK SIMULATORS, וגם משחקים (לכן הכרטיס מסך החזק). חוץ מזה גם קניתי מסך 22" של סמסונג דגם T220P. אם למישהו יש הערות, אשמח אם יכתוב אותם בזמן הקרוב כדי שאני אספיק לתקן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים אצלי מזה 3 + - שנים. לאחר בירורים הבנתי שאם אני מעוניין להחליף מעבד למעבדי הI למיניהם אצטרך להחליף לוח אם. התקציב שלי הוא כ-1000 ש"ח היעד העיקרי שלי הוא קידודים [קידודי סרטים, וידאו, הקלטות]. הביאו לי 2 אופציות: 1. שידרוג מעבד קיים [E6750 למעבד Q8400-כולל שידרוג כמות הזיכרון ל-4 ג'יגה בסכום של 1000 ש"ח) 2.נתנו לי המלצה כזו: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 מחיר: ₪538 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כמות: 1 מחיר: ₪253 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪115 בנוסף לזה ברשותי ספק 400W של ENERMAX, אמרו לי שאני יוכל להמשיך איתו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אבל אעדיף לא לוותר על חלק איכותי יותר בשביל כמה עשרות שקלים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תכנות web developing, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). webstorm, sublime, battle-net כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: wow, hearthstone, diablo 3, indie-games פחות משחקי high-end כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיהיה טוב למשחקיםיעבוד חזקויחזיק להרבה זמן התקציב שלי הוא 4500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקר; לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אם יש אפשרות, גם ב-HD אם זה נכנס לתקציב) ומשחקים, לא הכי חדשים נניח שנת שיפעיל משחקים עד לפני שנה-שנתיים. תקציב: 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה של עד 500 ש"ח נוספים. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני להעלות כאן מפרט למחשב שהזמנתי, המחשב אמור לעבוד עם התוכנות הבאות : 3DS MAX 2009 , MAYA, AUTOCAD, PHOTOSHOP,ARC PLUS (כמובן שלאו דווקא במקביל) להלן המפרט (המחשב עדיין לא הגיע ויש באפשרותי לשנות חלקים לפי המלצתכם) דדדחחווףףף! מעבד - INTEL CORE2 QUAD Q9400 2.66 GHZ 6MB CACHE S775 1333 MHZ לוח אם- ASUS P5Q?775C2Q 1600MHZ' UNTEL P45 , DDR2 1200,PCI-E , HD AUDIO,1394A זכרון- KINGSTON VALUERAM 2 GB DDR2 800 X2(סך הכל 4 ג'יגה) הארד דרייב- SAMSUNG SPINPOINT T500 GB 7200 RPM 16 MB SATA2 HD501LJ צורב מדיה ASUS DRW-20B1LT DVD+RWx20 BLACK LIGHTSCRIBE SATA מאיץ גרפי(כרטיס מסך) - PNY QUADRO FX570 256 MB GDDR2 DX10 OPEN GL 2.1 2xDVI PCI-E מארז - Thermaltake M9 VI1…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
באותו סכום. המחשב משמש לעבודה רק - שום משחקים ושום תוכונת מסובכות מידי. מה הייתם משנים/ מחליפים בו? מפרט: לוח אם: GIGABYTE GA-8VM800PMD מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דיסק קשיחן: MAXTOR/W.D/HITACHI זכרון נפח: 1 G סוג זכרון:DDR2 ,מהירות:533 MHz.. אלו הדברים העיקריים שחשובים לי - מה דעתכם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 2.8GHz Socket AM2+ 125W Quad-Core Processor Model HDX920XCGIBOX - Retail GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H AM2+/AM2 AMD 790GX HDMI ATX AMD Motherboard - Retail G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ - Retail SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM (x2) CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Compatible with Core i7 Power Supply - Retail LITE-ON 20X DVD±R DVD Burn…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, סרטים, שירים ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? gta iv, crysis וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-