עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoavbd123,

התקציב הוא 3000~ ש"ח (כנראה שלא מזומן) מטרת המחשב : בעיקר משחקים (כמובן שגם אינטרנט ואופיס) ללא ציוד הקפי. אין דרישות מיוחדות. שיהיה כמה שיותר שקט. הרכבת מחשב במעבדה. ללא מערכת הפעלה. אין חשיבות גדולה לעיצוב ולמארז, אבל אני בכל זאת אעדיף משהו קצת מושקע ויפה אני חושב שאני מעדיף בלי OC (כי אני קצת חושש מזה) אבל אם תשכנעו אותי או תסבירו לי את היתרונות אז אולי אין משחקים ספצייפים כרגע, אבל משחקים חדשים בכללי, ובהגדרות הכי גבוהות שיש. מסך 19' רזולוציה 1280 על 1024 *שהחנות תהיה באזור המרכז. (אני גר ברמת השרון)

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי חברה, אני חייל, לכן אני חושש לקנות מחשב יקר ולהביא לבסיס. עוד שנתיים וחצי מהיום אתחיל תואר בטכניון במדעי המחשב- רציתי לשאול האם לדעתכם המחשב יוכל להספיק לי גם שם, או שעדיף לקנות משהו פשוט יחסית, למכור אותו לפני התואר ולקנות משהו חזק יותר? בסופו של דבר לשנה וחצי הקרובות יספיק לי גם מחשב ב2 לדעתי. אם אקנה מחשב זול ואשדרג אותו במידת הצורך, זה יצא לי יקר יותר? בכל מקרה בינתיים זה מה שחשבתי עליו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם לצורך ולמה שפירטתי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת בעיקר …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by j,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לקולנוע ביתי + מוזיקה - פורמטי אודיו חדשים, סרטי תלת מימד וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום... יש לחבר שלי מחשב pentium 3 והוא מעוניין לשפר ל4 , בין השאר למטרת משחקים... הוא צריך לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך... בערך ב2500 ש"ח, למישהו יש הצעות? תודה רבה? (ניסיתי לחפש הודעות דומות בפורום אבל כל הודעה שמצאתי ננעלה כי כביכול קיימת כבר הודעה דומה...)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eran998,

כמה אני יכול לקבל עליו לדעתכם? אם מישהו מעוניין לקנות אפשר לשלוח גם מסר בפרטי...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K£ (באזור ה 5700 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. אבל בגדול תנו בראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150£ 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי NEXT GEN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לפחות. מדובר במסך sony KDL42W653 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות OC קל עד בינוני אבל לא בהתחלה לפחות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by morann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני צריך עזרה ממישהו שמבין בחומרה, למחשב חזק עם דגשים על כרטיס מסך ומעבד טובים. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח גג. נ.ב. לוח אם טוב שלא יישרף אחרי שנה. תודה. שאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות(visual studio), תוכנות כבדות(פוטושופ) ומשחקי מחשב חדשים ברשותי מסך 19 אינץ' חדש(בן שנה) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש לכלול הרכבה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי חברים, אחרי שעזרו לי כאן להחליט שבתקציב שלי האופציה הטובה ביותר בשבילי היא PC נייח אותו אחבר למסך 4K, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 ש"ח. אפשר לחרוג ב-500 ש"ח אם אתם ממש ממש מתעקשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים ב4K (כשלעתים הפורמט הוא HEVC, כלומר הכבד יותר) והנפשות. בגדול, אדובי פרמייר ואפטר אפקטס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. את המחשב אחבר למסך Dell 4K U2718Q 27" IPS (לא קשור לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מחליף את המערכת בת 4 שנים שלי, כרטיס מסך יש לי מלפני חצי שנה 1060. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לסביבות ה2000 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 , FORZA HORIZON 3, GTA 5 - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך - יש לי 1060, בלי כוננים קשיחים יש לי SSD ובלי ציוד היקפי ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם, מארז: Thermaltake WingRS 100 ספק: Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail מעבד: Intel® Core 2 Duo E7200 2.53GHz לוח אם: Gigabyte GAP31DS3L דיסק קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160GB 7200 RPM 8 MB זיכרון: [חברה???] 800MHZ 2*1GB CL5 (מעריך מחיר של כ 250 שח) צורב: LGX20 (לא ממש חשוב לא איזה) כ. מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe GV-NX96T512H-B רמקולים: Creative SBS 380 2.1 ומקלדת ג'נרית באיזה 50 ש"ח (לא צריך עכבר- יש לי) ללא מסך לא עושה כלל OC למשחקים ברמה בינונית-+ אבל לא בהגדרות הכי טובות אבל לא גם בהגדרות חלשות את המפרט הזה בניתי *מאייבורי. וזה פחות או יותר יוצא כ 2500 שח לפי הערכת המחירים שיש להם שם. א. מה דעתכם עם המאר…

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by davp,

אני צריך לקנות הכל... מסך,מקלדת, עכבר,מארז וכל מה שבתוכו... טוב אז אני צריך את המחשב למטרות ממש בסיסיות: -המון אינטרנט (אין לי כח שהדפדפן נתקע). -טיפה אופיס ממש מעט.(עבודות של אחי לבי"ס). -כנראה שירוצו עליו המון סרטים בחופש. ;D אבל אין לי קלנוע ביתי או משהוא, כרטיס קול על הלוח יספיק. -אני צריך גם שירוצו עליו משחקים אבל משחקים לא בעייתים אני רוצה להריץ עליו tony hawk וכאלו.. GTA וזה בערץ המשחקים שאני משחק. וזהו לפעמים אני מריץ סריקה של אנטי ווירוס וספאם, וזה הדבר הכי כבד שאני מטיל עליו לעשות. חובה צורב. עד 4000 שקל למה אחרת אני הולך להלוות בשוק האפור :'( LOL. ומסך שטוח זה די חובה שיהיה שטוח מבפנים וגם מבחוץ!.(LG) ממש ממש תודה. דוד

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לאחר מחקר מעמיק, הגעתי לשני הדגמים האלה: [h=1]Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21248[/h][h=1]Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=21418 מצד אחד , הדו- שימושיות של היוגה מוכרת ונראת סופר נוחה, השאלה עד כמה הציר הזה יהיה עמיד עם השנים. ואיך תוכנות ואפליקציות מתמודדות עם רזולוציה כזו גדולה וחריגה. יש למישהו נסיון עם היוגה כדי להביא את דעתו? [/h]

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by rani109,

שלום כמו שחלק כאן יודע אני מעוניין לרכוש DELL 1525 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 שהו סביב 4000 לעומת זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2001&CatCode=315 אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין זה שעולה עוד 1500 ש"ח ההבדל היחידי שאני רואה הוא כרטיס מסך, השאלה היא האם זה ההפרש ? יש עוד משהו ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gmoshiko,

מחשב בסכום של עד 9 -9.5 אלף לא כולל מסך כרטיס מסך ממש חשוב לי שיהיה טוב זה למשחקים. ומחנות טובה ואמינה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by moshe 123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:רוב המשחקים שיש בשוק ובעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 נראה לי. המחשב נמצא ליד המיטה אז אני מעדיף שהוא יהיה שקט שהוא על סטאנדביי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן, ראשית, אני יודע שאחרים כבר חיפשו מחשבים בסגנון דומה ומסיבות דומות, אבל אולי הדברים שכתבתי כאן יובילו להמצלות אחרות. ולעניין, בסוף החודש אני מתחיל לימודי תקשורת חזותית (עיצוב גראפי) ואני מחוייב לרכוש מחשב שיתאים למפרט הטכני שבצלאל מגדירים שהוא מה שמתאים ללימודים (הוא מצורף למטה). אז כבר כמה שבועות שאני מחפש את המחשב שיתאים לי בצורה הטובה ביותר ות'אמת שאני כבר קצת מתחיל להתייאש... כפי שניתן לראות במפרט הטכני המצורף, בצלאל ממליצים על מקבוק פרו, הבעיה היא שהמלצות לחוד ויכולת כלכלית לחוד. בקיצור אני מחפש מחשב שיהיה קרוב כמה שניתן למפרט הטכני המומלץ (לא המינימאלי) אך בטווח מחירים יחסית שפוי של 5000-6000 ש"ח פחות או יותר. יש לי אופציה לרכוש את המחשב באילת * מטרות המח…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Overwatch , Call of Duty , Paladins , The vision 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיגיע עם SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה די שקט ולא מרעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ לפי המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 ש"ח אך הייתי מעדיף לעמוד על 2,500 ככל וניתן למצוא דגם ראוי עד סכום זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב השימושים הינם לעבודה משרדית, חיבור מרחוק, מעט נטפליקס ולטיסות. לכן רצוי סוללה יחסית חזקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם…

23. שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by TGP,

אני כרגע עושה סקר שוק מסויים, לכן, בהתחלה פתחתי את הדיון בפורום Mac, אבל אני מאמין שזה מתאים לפה הרבה יותר. שלום רב, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש יום-יומי. החל משימוש בתוכנות שיתוף דרך תוכנות מסריים מיידיים, מעט תוכנות גרפיקה, מוזיקה, סרטים. כששמעתי לראשונה על ה-Macbook עם מעבד האינטל, התלהבתי לגלות שיש תמיכה די מלאה בווינדוז הרגיל והמוכר. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במיוחד כשמדובר במחשב קומפקטי ומעוצב עם ביצועים מעולים ומחיר זול יותר בהרבה מכל מחשב נייד אחר באותה רמה, השאלה היא, האם מחשב המק יכול לתפקד כ-PC לכל דבר בלי כל בעיה. האם ישנן בעיות תאימות? אני מעוניין לעבור למאק ואין ספק שהמחשב הנ"ל יכול להוות גשר, אך עיקר השימוש במחשב יהיה באמצעות ה-Windows Xp. אשמח…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, גיימר לשעבר שרוצה לחזור לאחר הפסקה מאווווד ארוכה... אז ככה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. חריגה לא גדולה אם באמת יהיה שווה אותה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש כללי (Battlefield V, RDR2 וכל מה שיוצא לאחרונה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, ספק כוח (כרגע יש לי ENERMAX 625WATT מספיק טוב או שכבר ראה ימים יותר טובים?) 5. ע…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.