ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב:4000 ש"ח לא לחרוג, עדיף לחסוך. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. אני תיכוניסט אז כאילו לעבודות, סרטים וכו', נו אתם יודעים תיכוניסטים 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שוב אני .....אני מצטער אני עדיין קצת מהס אבל זהו סופי זה רק וידוי אחרון לפני שאני קונה את המחשב הזה אז אולי תוכלו לתת לי טיפים מה עוד לשנות או שתתנו לי אישור ולקנות אותו Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail 17" Viewsonic G70FMB Black Flat Monitor + Speakers Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Logitech MX300 High …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 548.28 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9600 256MB Retail Video Card [ ¤ 970.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW /…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה קירור עדיף יותר ל-OC של המעבד האם Scythe Infinity כמו שהשתמשו באוברקלוק של המעבד 4300 בביקורת הנה לינק http://hwzone.co.il/reviews/e4300/3/ או SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק במפרט הבא (בשביל משחקים) : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: XFX - XFX GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 PCI-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT קרור למעבד: …
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/56071 לא להתייחס לסטיק זיכרון וSSD 2.5 אני צריך אותם למחשבים אחרים. איך אפשר להוזיל? מטרה: משחקים ולימודים לילד בר מצווה כרטיס מסך אקנה לו יד שנייה 1060 ב-400 שקל נראה לי הלוח אם יקר, לא נראה שצריך את כל הפיצרים, לא מתוכנן שדרוג לפחות עוד 3 שנים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה מאד התרשמתי מהאתר מקווה להתשלב פה יפה. ככה נתחיל מההתחלה אני יסביר את עצמי ואחר כך אני יתן את המפרט ותיתנו את דעתכם מתחילים ככה שלום שמי גיא לפני כשבוע סיימתי צבא והבטחתי לעצמי שלאחר השחרור ולרגל עליתו של המשחק החדש GTA4 אני קונה מחשב משחקים אחרון ושהוא יהיה יחסית בעל דרישות גבוהות מאד אני במשך כל חיי היה לי מחשב עגלה שבקושי משחקים רצו עליו ואני רוצה להנות פעם אחרונה לפני שאני עובר לשלב בהילוך אחר בחיים שלי ולכן החלטתי לקנות מחשב שיחזיק לי למשך איזה 3-4 שנים נכון שאין מחשב בעולם שהוא שווה משהו מבחינת משחקים אחרי חצי שנה - שנה אבל לאחר מכן אני לא כל כך יצטרך לשחק הוא יהיה מעיין מחשב ביתי כזה לכן אני הולך להשקיע פעם אחרונה וזה המפרט שאני בניתי והדריש…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בבניית המפרט למחשב שתפקידו העיקרי עריכת תמונות בתוכנת לייטרום - לא שימוש מסחרי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכת תמונות עם לייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם המלצה למסך בתקציב של עד 1500 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד אפשר לשבת ליד המחשב, הכל טוב 6. האם ישנה הגבלה או העד…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש הגיע הנה המפרט שבניתי(מKSP).המחשב הוא בעיקר למשחקים,סרטים ואינטרנט -ללא ציוד היקפי(כלומר מקלדת,עכבר,מסך-רק מה שיש במפרט למטה)וגם ללא מחשבות אוברקלוק.התקציב הוא 5000 עם חריגה ל5200.אשמח לשמוע תגובות,הערות והארות. http://img168.imageshack.us/my.php?image=47361145cg3.jpg מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מלא למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000-10000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600 זיכרון 2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) HD 500 MB צורב DVD multi layer,רצוי X20 ספק כח שיתמוך בכל זה מסך - כנראה דל 2007WFP (אין לי מקום ל 24") מקלדת ועכבר לא אלחוטיים רמקולים הייעוץ העיקרי שאני רוצה הוא בנושא לוח אם, זכרונות, מארז וקירור למעבד/ מארז (אם צריך) יש המון מבחר, ואין לי מושג מה יותר עדיף כנ"ל בנושא מלדת ועכבר - מעדיף עכבר לייזר חשוב לי לוח אם שיתמוך ברכיבים שיצאו בעתיד כדי שלא אצטרך להחליף את כל המערכת בשביל לשדרג כרטיס מסך/ זיכרון אשמח אם תוכלו לציין את החנות שבה בחרתם את החלקים הבנתי ש TMS …
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יש לי כרגע: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 הדרישה: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות מקסימליות (כמה שניתן אם מחליפים רק כרטיס מסך), BF4. אשחק ברזלוצית HD על טלוויזיה 46 אינצ' FPS 60 לפחות? תקציב: עד 2300 חנויות: KSP או RMS נ.ב., אבקש המלצה לכונן SSD 256 GB, מחוץ לתקציב הנ"ל. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב של המחשב הוא עוד 8,000 ש"ח, כמובן שאני אשמח לחסוך כמה שקלים בתהליך, (אך אם יש צורך לקנות משהו אקנה). המחשב הוא לגיימינג, המטרה שלי הוא להריץ את המשחק Rust, משחק הישרדות על ההגדרות הטובות ביותר. כרגע *זה* המחשב שלי, בעל מקלדת ורמקולים בנוניים שהייתי שמח לשדרג, עכבר כבר יש לי, אבל אם תמליצו לי על עכבר טוב אני אשקול אולי להחליף. אין לי צורך בכוננים קשיחים הם די חדשים עם מערכת הפעלה עליהם והכל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (6) בסולם מ 1-8. אני לא בטוח לגבי האובר קלוק, אם זה מומלץ אז אני אלך על זה, אבל אשמח להסברים על כך. בגדול, כל עניין השדרוג הוא להחליף את כרטיס המסך הזיכרונות ואת המעבד, שדרוג מסיבי, בלי צורך כמעט לשדרוג עתידי, וחשוב להדגיש- מצב הנ"ל יגרום להח…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למחשב שלי את הכונן ssd ליותר נפח- 256 או 512 תלוי במחיר... אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים.. יש לי MacBook Air 13" של 2014
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים - (macbook pro (Apple) & surface book (Microsoft. מצד אחד אני עורך וידאו ותמונות (CUP) ומצד שני אני עושה פוטושופ וגרפיקה קלה (GPU). - הsurface book עם NVIDIA GeForce GTX 965M 2GB + מסך מגע אבל רק עם 2 ליבות של i7 . - הmacbook pro עם 4 ליבות i7 אבל עם AMD Radeon Pro 455 2GB. ______ http://www.idigital.co.il/store/mac/macbookpro/?itemid={F1A1F29A-7EA6-4846-8255-901DEA4D971C} - macbook pro )זה מעבד דור שישי יש להם טעות https://www.microsoft.com/en-us/surface/devices/surface-book/overview - surface book ______ אני בהתלבטות קשה ואני ממש צריך אתם העזרה שלכם!!! (מאוד יעזור אם תוכלו להתיי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה, סרטים ומתי שאני מוצא זמן למשחקים, אני לא משחק הרבה אז לא צריך מפרט ממש חזק, מספיק שיריץ את המשחקים (גם לשנתיים שלוש הבאים) על low/medium. לפני כשנתיים וחצי קניתי את הלפטופ lenovo ideapad i50-70, I7 4720hq, 1000+8gb, 16gb ram, gtx 960m 4gb. הוא נחמד אבל אני מאוכזב ממנו חלקית, הזמן הדלקה שלו איטי והעלייה של כל התכונות, כשאני פותח אותו אני צריך לחכות לפחות 5-10 דק' עד שהוא מתחיל לעבוד מהר/בסדר, 3-5 דק' עד שנכנס לשולחן עבודה, ואם אני אלחץ אחרי ששולחן העבודה עולה על סתם תיקייה/דפדפן/כל קובץ אחר יכול לקחת לו דקה עד שלוש עד שהוא פותח אותם, לפעמים גם לא כל כך מהיר בהעברת קבצים. בנוסף המסך לעיתים רחוקות מהבהב/נכבה ו…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חזק לגרפקאי ללא הגבלת תקציב. משתמש בעיקר בAdobe. זה המפרט שאני בניתי בינתיים: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Performance 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus SABERTOOTH X99 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 3xPCI-E 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 4x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 DUAL 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD4003FZEX …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם תוכל להמליץ לי על מחשב נייד שיתאים לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לתכנות אני חייל סטודנט שמתחיל ללמוד במכללה בדיקת תוכנה - QA ומחפש מחשב נייד לתחום הזה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יופי תמיד עדיף ובקשר לגודל לא כל כך אכפת לי שיהיה נוח... * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1920 על 1080.. …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שצריך לענות על הדרישות הבאות: *תקציב המחשב? עד 6000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות- בעיקר למובייל, צריך להיות מסוגל לקמפל מערכת אנדרואיד שלמה בזמן סביר (פחות מעשר שעות). אני יכול להתקין דואל בוט לאובונטו במקום VirtualMachine אם זה יעשה את התהליך מהיר יותר. גיימינג- צריך להיות מסוגל להריץ משחקים לארבע שנים הקרובות, אבל לא צריך בהגדרות גבוהות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מ-14 אינץ', לא משנה סוג מסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יות…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להערכת מחיר (יד שנייה) על Lenovo T60 - T7200 2Ghz, 2GB RAM - משנת 2006. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשוק ניידי ה13.3" המבחר רב. אני די מעורה בדגמים, אך עשיתי סריקה רוחבית מהירה ודגתי את הדגמים העיקריים הבאים: Dell vostro 1310 Dell XPS 1330 Dell E4300 ( עוד לא זמין בארץ ממה שראיתי) Toshiba Satellite Pro U400-S1001V LG E300/P300 Sony VAIO VGN-SZ760N/C גם ללנובו יש דגם. באשר לכל הניידים אני בודק מפרט זהה(או כמעט זהה) - T8300. שתפו קצת מניסיונכם, האם יש טעם להעדיף אחד על פני השני, או שכאן המחיר הוא הפקטור הקובע? ה-XPS מניסיוני מאוד נוח ומחירו משתלם היום, אבל הוא רותח בצורה מפחידה. על ה-sony שמעתי דברים רעים - שהוא עמוס בג'אנק וגם מחירו לא הכי אופטימי. הווסטרו נראה הכי נחמד, היות ומחירו זול משמעותית(אומנם עם מעבד T8100 לכל היותר, אך עדיין), אך מדובר בדגם מיושן, ואולי יש לכך…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-