עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות אמינה וזולה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by DotC,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Zakash,

Lenovo IdeaPad U530 http://ksp.co.il/?uin=22570 Dell New Inspiron 15 7000 7537 http://ksp.co.il/?uin=20897 אהלן חברים, אני מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל. ההבדל ביניהם לטובל דל הם האחריות שהיא עד בית הלקוח וכרטיס גרפי חזק יותר. ההבדל לטובת הלנובו הוא ה16GB SSD ושהוא ULTRABOOK. מישהו יכול לספר לי משהו על חיי סוללה ולתת לי חוות דעת על המחשבים הנ"ל? תודה מראש, אלכס.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Beigelman,

אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by liranman,

ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של כ - 9500 ש"ח. שימושי המחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה משרדית, עיבוד תמונה ווידאו. המחשב אמור להחזיק 3 שנים ללא שידרוגים רציניים. על AMD אין על מה לדבר. לא צריך צורב, כרטיס קול, רמקולים, מדפסת, סורק... חשבתי על P4 2.4C לוח אם GIGABYTE GA-8KNXP בגלל הFEATURES שיש לו (למרות שהוא מאוד יקר) זיכרון 1024 (512 * 2) MB 400DDR הארד דיסק WD 120GB 8MB CACHE כרטיס מסך ATI RADEON 9700 NON PRO כרטיס טלוויזיה LEADTEK WINFAST TV2000XP DELUXE בשביל הקלטה מהטלוויזיה והרדיו DVD של BENQ מארז CHEIFTEK DRAGON DA-01BLD ספק ENERMAX 350W מקלדת LOGITECH INTERNET NAVIGATOR עכבר LOGITECH MX500 מסך 19' F900P LG יוצא ב - PCH 9600 ש"ח. מה אתה אומרים? איפה אפשר לחסוך? לשפר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי שנאמר בכותרת, כמה שפחות, ברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית - מסך 32" ברזולוצית FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): השאיפה היא מערכת שלא תזדקק לאוברקלוק, אבל עדיף שתיהיה אופציה לעתיד, הכוונה לוח אם וזכרונות שמשתפים פעולה עם הדבר. 7.…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. חייב לקנות היום תחליף-דסקטופ ורק KSP/IVORY זמינים לי באיזור. משהו לטווח ארוך אם אפשר... יש כמובן באג ואופיס דיפו אבל קשה לדעת מראש מה במלאי בפועל והמחירים יקרים יותר. מבקש המלצה על דגם נייד רק ממה שזמין במלאי ב-KSP או IVORY כרגע בסניפי באר שבע: * תקציב 2000-2500 עם גמישות קלה אם ממש ממש כדאי. * מסך גדול - עדיף מט (יש IPS בתקציבים האלה? מגע?). * אחריות יבואן 3 שנים. * יציאת VGA רצוי מאוד כי לא בא לי להתעסק עם ממירים מ-HDMI למסך שיש היום. * מעבד טוב דיו לעבודה משרדית קלה-בינונית בלי לגמגם. * כולל מערכת הפעלה * מינימום 4G זיכרון תודה!

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by zxcvbnm,

שלום לכולם אני מתבלט בין 2 המחשבים- שתיהם מאוד דומים גם מבחינת העלות וגם מבחינת המחיר. איזה מהמחשבים עדיף לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by kobi_sion,

ברשותי מחשב פנטים I5 4 GB זיכרון עם כרטיס מסך של ראדון 5800 ושני דיסקים קשיחים של 1 TR כ"א המחשב משמש להורדות והיתי משחק בו BF3, BF2 ו NFS במשחקים החדשים כגון BF 4 הוא אמור לסחוב פחות (הבדיקה של WILL IT RUN BF4 ממליצה על החלפת כרטיס מסך והגדלת זיכרון) בנוסף בכוונתי לחבר אותו בקרוב לטלויזיה ע"מ לראות איך זה לשחק על מסך גדול אם אני מגדיל זיכרון ל 8 GB או ל 16 GB ומחליף כרטיס מסך - ראיתי שאפשר לסגור את הפינה ב 750 ש"ח לכרטיס טוב ואולי גם איזה SSD יש טעם ללכת על זה או להמתין כחצי שנה ולהתחדש במחשב חדש ? קובי

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by udist,

אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by david26,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? טלוויזיה full hd 3. ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by liran1115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט), מעט משחקים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, call of duty -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי חוץ ממסך 4. האם י…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by oren500,

המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by super4life,

מעבד ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 410shekel מאווררים וגופי קירורFreezer 64 Pro -105shekel לוחות 525shekel-‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H AM2+, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2g kingstone-265shekel דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS -220shekel כרטיסי מס ati hd 4890 sapphire-1000shekel צורביםLG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE-115shekel מארזים DR.Byte Black X Stand For Case-30shekel ספקי כוח hec500td-tf 500w 2x8cm fan 24pin-285shekel מחיר 3000 ¤

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אני עומד לפני קניית מחשב חדש. ואני רואה במוצרי דל, בחלק מהדגמים 5 שנות אחריות עד הבית. נראה לי שעוד לא היה כזה דבר בשוק המחשבים הניידים. זה בהחלט משכנע אותי, כי גם אם אני ארצה להתקדם עוד 3 שנים יהיה לי קל למכור את הטרנטה כי יש לה עוד 2 שנות אחריות יצרן..... אבל יש משהו שאני ממש לא מבין איך יכול להיות שהדגמים היקרים של דל (לטיטיוד, הקו העסקי) הוא רק עם 3 שנים למרות שהוא בנוי מהחמרים הכי חזקים ואיכות בניה וכו', ואילו הVOSTRO שהוא בדרגה אחת מתחתיו, מגיע כל הדגמים עם 5 שנים אחריות? ב. אני נוטה מאד לקנות את VOSTRO 3500 כזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-430m.htm יש למישהו לומר לי דעה בענין? אולי נסיון איתו? שימוש במחשב, אופיס אינטרנט - אבל 17 שעות ביממה…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by maayan,

מחפש מפרט מחשב AMD אשר יחזיק לשנים הבאות אני מתכוון שאם יהיה צורך להוסיף זיכרון או להחליף כרטיס מסך אבל לא אחרי שנה שאני אצטרך לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר להורדות ומשחקים. אפשר לעלות ל 3600 אם זה ממש נחוץ. עריכה: שכחתי להוסיף: אני מתכוון לעשות אוברקלוק אז שהרכיבים יהיו עמידים עד כמה שאפשר. לא אוברקלוק רציני אבל יהיה ככה 300 MHZ

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. 1. תקציב:4000 ש"ח לא לחרוג, עדיף לחסוך. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. אני תיכוניסט אז כאילו לעבודות, סרטים וכו', נו אתם יודעים תיכוניסטים 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי ? התקציב הוא 2500 ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב - המחשב הוא למשחקים ואני אשתמש במסך 24" של Dell 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? אני מתכון להשתמש בכרטיס מסך שיש לי - Radeon 6950 2GB -על מנת לחסוך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה \ OFFICE רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - אזור המרכז ( ת"א \ ראשון לציון ) 9. מתי מתו…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…

21. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג ב 7000 ש"ח ואשמח אם תוכלו לעזור לי. :השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by card,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שזה יהיה Ultrabook, ועם מסך מאט. אלה שני המשתנים החשובים לי, על השאר אני כנראה גמיש. אודה לכם אם תוכלו לרשום דגמים שמתאימים לכך.. זה יעזור לי מאד לבחור.. תודה רבה card

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. לפני חצי שנה בערך רציתי לקנות נייד ואמרו לי לחכות לדגמי האסוול. הם הגיעו לארץ כבר? בכל אופן אני רוצה לקנות נייד 15 אינץ' שיהיה מהיר, שקט ובעל ביצועים טובים. לאחר שבדקתי כמה מחשבים מצאתי את המחשב הבא של סמסונג שנראה לי מעולה. אשמח לחוות דעת.. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13132

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by sgsg,

ביקשו ממני לברכיב מחשב שלם, כולל מסך (רמקולים אני לא בטוח, אז לא צריך), עדיפות גבוהה למבוסס אינטל ב 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (ילדים עד גיל 7) ואינטרנט. מה אפשר להרכיב ???

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים