ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לפי מה שכתוב אני מריך מפרט ל8000 שח פלוס מינוס חריגות של 300 לא יותר... המפרט למשחקים על מסך crt הכי פשוט וחוצמזה בלי עכברים ומקלדות וכו...
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב. 10. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש ליום יום, בעיקר בריצה של מספר מכונות ווירטואליות במקביל (חלילה לא טראנספורמר), התקציב הוא עד 5K (גמיש טיפה), עדיפות לחברה מוכרת ולא חברה שתאדה מחר/תפסיק לייצר ניידים. גודל המסך: 15+ משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (עדיפות לכמה שיותר זמן). רזולוציית מסך: 1920x1080 יציאות/כניסות חובה: HDMI, USB3, RJ45 כונן קשיח: לפחות 500GB בכונן HDD מהיר (7200rpm) או בכונן SSD או בשילוב של השניים (אך לא היברידי). זיכרון פנימי: 16GB (או תמיכה עד 16GB). כונן אופטי: לא קריטי. רשיון למערכת הפעלה: אופציונלי. תודה לעוזרים, אוהד
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש באינטרנט וצפייה בתכני HD בחיבור למסך טלויזיה 32 אינצ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למחשב מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משחק במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , מעוניין לדעת כמה שווה המפרט של המחשב הישן שלי. מחשב חזק , אמין וטוב.(לפי דעתי כמובן). מעבד : intel core 2 quad Q9550 2.83GHz לוח אם : Asus rampage extreme זיכרון: 8GB DDR3 kingston כרטיס מסך : Ati readon 5770 hd 1 GB הארד דיסק : WD 500 GB 7200 ספק : לא כ"כ זוכר אבל משו סביר
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לוח: 7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb נתונים של לוח האם מעבד: AMD Athlon XP 2200 זכרון: 512MB Twinmos זכרון כרטיס מסך: GF 4 Ti4200 128MB AGPx8,DVI,vivo מבית Chaintech כרטיס מסך HD: MAXTOR 60GB 7200 ATA 133 CD-ROM X52 LG FLOPPY מארז ATX MIDI 400W מקלדת+עכבר MS Wireless + Mouse Wireless ללא מסך נו, מה אתם אומרים? הצעות/שיפורים... אהה... המחיר- 4770ש"ח
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD עם מסך ישן שיש לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש מפרט למחשב גיימינג מבוסס על מעבד אינטל i7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גרפיקה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
EPOX 8K5A3+ KT333 NEW אספקה מיידית 735 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ש"ח Altec Lansing AX 3021 ש"ח corsair 512MB PC333 DDR C2 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN ש"ח Antec High Performance 1080B AMG אספקה מיידית - ספק כוח : Antec TruePower 480 Watt ש"ח סה"כ 8400 שיפורים במסגרת התקציב אפשריים תודה ד"א אני מתכנן מודינג ואולי אוברקלוקינג עתידי
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. תקציב:4000 ש"ח לא לחרוג, עדיף לחסוך. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. אני תיכוניסט אז כאילו לעבודות, סרטים וכו', נו אתם יודעים תיכוניסטים 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שוב אני .....אני מצטער אני עדיין קצת מהס אבל זהו סופי זה רק וידוי אחרון לפני שאני קונה את המחשב הזה אז אולי תוכלו לתת לי טיפים מה עוד לשנות או שתתנו לי אישור ולקנות אותו Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail 17" Viewsonic G70FMB Black Flat Monitor + Speakers Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Logitech MX300 High …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 548.28 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9600 256MB Retail Video Card [ ¤ 970.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW /…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טינקפד קורבון דור שש, אבל איכשהו המק-אייר החדש נורא קורץ לי. סוללה חזקה, פרופיל דקיק, עיצוב נהדר. (המחשב ישמש רק לכתיבה, וחשוב לי משקל מינימלי) האם יש טעם לוותר על קניית מק רק כי הוא מק?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/56071 לא להתייחס לסטיק זיכרון וSSD 2.5 אני צריך אותם למחשבים אחרים. איך אפשר להוזיל? מטרה: משחקים ולימודים לילד בר מצווה כרטיס מסך אקנה לו יד שנייה 1060 ב-400 שקל נראה לי הלוח אם יקר, לא נראה שצריך את כל הפיצרים, לא מתוכנן שדרוג לפחות עוד 3 שנים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה כי אני כבר מבולבל אני צריך לקנות מחשב עם יכולת להריץ תוכנות של עיצוב כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט. ראיתי הרבה מחשבים עם מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כמו זה האם המפרט הזה יכול להספיק להריץ את התוכנות? ממש אשמח להכוונה... תודה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט - לעיצוב תעשייתי - סטודנטית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 לכל המחשב, אם החריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי נייד שקט 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הסטודנטית המדוברת גרה בבת ים, אבל נמצאת תדירות גם באיזור פתח תקווה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם! לקראת עונת המשחקים הבאה עלינו לטובה, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ציוד היקפי כבר יש, תודה. המחשב ישמש למשחקי מחשב (כמובן), וגם עבודה עם מסמכים וקצת תוכנות עריכת צילום (פוטושופ וחברותיה). התקציב שלי הוא עד 6,000 ש"ח. חשוב שיהיה לי בו מספיק זיכרון RAM כדי שהכרום והפוטושופ לא ישתו לי את כולו, ומספיק RAM באופן כללי בשביל מולטיטסקינג חלק. בנוסף, חשוב שיהיה כרטיס מסך (ומפרט באופן כללי) שיוכל להתמודד בקלות עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת לנו השנה ובשנים הקרובות (בבעלותי מסך FHD) בנוסף, חשוב שיהיה לי נפח אחסון גדול (לאחסון עבודות, סרטים וכ'ו). אני גם שוקל כונן SSD בנפח סביר רק בשביל בשביל מערכת ההפעלה, וכונן רגיל (או SSD?) בשביל…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי לי למטרה להרכיב מחשב שלא יעלה על סכום של 5500 ₪ המטרה- משחקים,אינטרנט,תוכנות שרטוט והדמיה "כבדות". ניסיתי להרכיב וזה מה שיצא לי: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1323905448725840686〈=heb אשמח לדעת את דעתכם\ן המקצועית ביחס להתאמת החלקים ביניהם וגם התאמת מע' כולה למטרה שהוצבה. החלקים ברשימה לא לפי ההגיון,אלא כל פריט בא ברגע שנזכרתי בו. אמנם חרגתי קצת מהסכום המתוכנן, אז אשמח לדעת אם שווה לחרוג בשביל מחשב כזה.. ייתכן ופיספסתי עוד משהו,או שמא שמתי משהו מיותר,אז אשמח לדעת מה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700KF 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B365-F GAMING LGA1151v2, Intel B365, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 256MB Sata III WD20EZAZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Black WDS250G2X0C 250GB M.2 2280 NVMe S…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-