עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oria Shapira,

שלום לכולם:), אני לקראת רכישת מחשב חדש, לא כ"כ מבינה בזה ולכן אשמח לחוות דעתכם פה לגבי איזה דגם לקנות עפ"י המפרט שלהלן.. יש לציין שאני עדיין לא לומדת ולכן אני לא צריכה שכלולים מטורפים לבינתיים.. Dell, asus, hp 8gb/16gb כונן ssd מעבד i5/i7 14/15 אינץ ללא צורך בכרטיס מסך מיוחד לגבי נפח, אשמח לדעת על 256-512gb, אין צורך בt1 אלה הם הדגמים שהמליצו לי(כמובן עם המלצת הדגם מה המחיר המומלץ? ..): שני הדגמים הם תוצרת Dell 3 שנות אחריות מהיבואן. דגם ראשון: מעבד i5 זיכרון 8G כרטיס מסך מקצועי 940 mx g-force גודל מסך: 14" משקל: רק 1.6 ק"ג דגם שני: מעבד i7 זיכרון 16G כרטיס מסך 1050 גוגל מסך 15" משקל: 2.620 ק"ג …

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by yossik_007,

שלו לכולם אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K פלוס מינוס. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח בערך . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר רינדור אנימציה ועבודה עם 3DSMAX . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSMAX, vray 3.4 - כמעט באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by haima23,

שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. אורח מילנה
    Started by אורח מילנה,

היי, רציתי לשאול עם איזה תוכנות מגיע מאקבוק? ווינדוס ואופיס כמו השאר? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by toms979,

אחותי סטודנטית לפסיכולוגיה רוצה לרכוש מחשב נייד למטרות- כתיבת עבודות office לראות סדרות וסרטים ואינטרנט. כמו כן שהמחשב ירוץ מהר וחלק. מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה באילת: http://ksp.co.il/?uin=35906&select=.268..271..213..2183..466. המחיר באילת יוצא 2240 שקל. משתלם? יש המלצות למחשב אחר במחיר בסדר גודל הזה? (עם ssd, מעבד i5 דור שישי ומעלה?) *לא צריך ווינדוס 10 כי מקבלים חינם מהאונברסיטה. תודה!

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  6. מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …

7. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

8. היי, אחרי חיפוש של שבוע והתייעצויות בניתי מחשב ללא מסך וספק שיש כבר ברשותי בעלות של 4K שנראה לי מוצלח אשמח לדעתך לתיקונים והצעות. אני מעוניין להזמין היום כי יש 15 אחוז הנחה כרגע על ה לוח אם אם יש חנות אחרת שבה זה יכול לצאת זול יותר אשמח לשמוע או אם יש לכם דרך לשנות/ללחסוך או לשפר באופן ריציני ללא שינו כספי משמעותי אשמח לדעות !!! תודה מראש! המפרט + תמונה של המפרט קריא יותר בסוף: Intel Core i5 7600K / 1151 Tray 1 1012₪ מבצע שבועות - Asus ROG STRIX Z270F GAMING 1 688₪ DDR4 16GB (8Gx2) 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Blue CMK16GX4M2B3000C15B 1 588₪ קירור למעבד Noctua NH-D9L 1 228₪ Samsung SSD 250GB 850 EVO M.2 1 443₪ WD 1TB Sata3 Ca…

9. Started by gulzar,

היי מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר. נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO. יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה

11. שלום, אני מעוניין לקבל חוות דעת של אנשים כאן לבנייה של מחשב. התקציב המקסימלי הוא 5000, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שקלים אבל אם יש משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן אני מוכן להגיע ל5000 שימוש המחשב יהיה לגיימינג בעיקר, כל סוגי המשחקים בעיקר Moba וshooters הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 כמובן שאני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים על גרפיקה גבוהה. לא חייב ULTRA בהכל (עדיף^^) אבל לפחות HIGH עם FPS גבוהה יציב. השוואות מחירים בין חנויות בנתניה יהיו אחלה תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה אתם חושבים על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/rmv8gphc עבור הדרישות בפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני לשימוש משרדי, ושימוש כבד באקסל ו matlab, בתקציב של 2500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אופיס, מוזיקה ותכנות. קצת פוטבול מנג'ר, אבל זה משחק עם דרישות גראפיות אפסיות. יהיה נחמד אם תהיה לי אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, אבל לא כרגע ואם יש לזה עלויות כספיות, עדיף לחסוך. אני רוצה מעבד חזק, חשבתי ללכת לכיוון ה Ryzen 5 הזולים כי הבנתי כ שיש להם יכולות חישוב חזקות יחסית ומחיר טוב. אין צורך בשטח אחסון נדיב, אני מעדיף כונן SSD איכותי על מנת שההדלקה והכיבוי יהיו מהירים (אפילו 128GB), על פני שטח אחסון גדול. יש לי כונן חיצוני בכל מקרה, ואני לא מאחסן כמעט כלום על המחשב, למעט כמה פרקים של איזו סדרה. …

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4 וחצי לא כולל מסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מ4 וחצי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר, צריכה להיות אפשרות לחבר 4 מסכים ברזולוציה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הדרישות של חלק מהתוכנות זה, המחשב מיועד להריץ כל הזמן את התוכנות הללו או דפדפן רגיל. Recommended Minimum Processor Intel Core i5 or i7 Operat…

15. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 204/200 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח JM2400HLB-8G-PC - Transcend - 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam... אחריות לכל החיים…

16. Started by eitany245,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? win 7 דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ושיהיה לו פילטרים. (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overclock למחשב?לא • אם כן, לאילו רכיבים? (שים לב כי אין אחריות על Overclock) (מידע …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Liad344,

היי, אני מחפש אוזניות in ear איכותיות. כרגע אני משתמש בM50X, אבל בידוד הרעשים שלהן חלש, והן מצריכות טרחה יחסית גדולה על מנת לקחת אותן איתי לכל מקום. (צריך תיק, לא נוח להחזיק אותן ביד). ראיתי את ה- Sennheiser IE80. איך הן? הצעות אחרות(עד 200 USD)?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  19. Started by David Ell,

ביקשתי כאן לפני חודשיים מפרט חלקי ךמחשב, החלקים עדיין רלוונטים? רק עכשיו התארגנתי על כסף ושילמץי מקדמה מפרט מלפני חודשיים עדיין טוב מבחינת ביצועים ומחיר להיום רו שמחירים ירדו ויש דברים יותר משתלמים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hadarK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג אך אם התמורה כדאית אשקול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 חשבתי על Asus GL502VM-FY357T מדובר על מעבד מהדור הקודם (i7 6700HQ) המסך תומך ב G sync וכ. מסך GTX 1060. האם יש לפטופ אחר שיהיה עדיף?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. Started by justkanji,

ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?העיקר שיהיה לשימושים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית בעיקר, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא לזה הכוונה אבל גודל מסך 15.6! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Scientez,

אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, battlefield 1. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא asus vg248qe, רזולוציה 1920X1080, ורענון 144Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

דיונים חדשים בפורומים