ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,339 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/rmv8gphc עבור הדרישות בפוסט הזה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני לשימוש משרדי, ושימוש כבד באקסל ו matlab, בתקציב של 2500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, אופיס, מוזיקה ותכנות. קצת פוטבול מנג'ר, אבל זה משחק עם דרישות גראפיות אפסיות. יהיה נחמד אם תהיה לי אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, אבל לא כרגע ואם יש לזה עלויות כספיות, עדיף לחסוך. אני רוצה מעבד חזק, חשבתי ללכת לכיוון ה Ryzen 5 הזולים כי הבנתי כ שיש להם יכולות חישוב חזקות יחסית ומחיר טוב. אין צורך בשטח אחסון נדיב, אני מעדיף כונן SSD איכותי על מנת שההדלקה והכיבוי יהיו מהירים (אפילו 128GB), על פני שטח אחסון גדול. יש לי כונן חיצוני בכל מקרה, ואני לא מאחסן כמעט כלום על המחשב, למעט כמה פרקים של איזו סדרה. …
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4 וחצי לא כולל מסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מ4 וחצי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר, צריכה להיות אפשרות לחבר 4 מסכים ברזולוציה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הדרישות של חלק מהתוכנות זה, המחשב מיועד להריץ כל הזמן את התוכנות הללו או דפדפן רגיל. Recommended Minimum Processor Intel Core i5 or i7 Operat…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-PRO-VD - MSI - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - 4x USB 3.1 Gen1 - 6x USB 2.0 - DVI - VGA - mATX (23.5x18.0 cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 204/200 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח JM2400HLB-8G-PC - Transcend - 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam... אחריות לכל החיים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? win 7 דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ושיהיה לו פילטרים. (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overclock למחשב?לא • אם כן, לאילו רכיבים? (שים לב כי אין אחריות על Overclock) (מידע …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות in ear איכותיות. כרגע אני משתמש בM50X, אבל בידוד הרעשים שלהן חלש, והן מצריכות טרחה יחסית גדולה על מנת לקחת אותן איתי לכל מקום. (צריך תיק, לא נוח להחזיק אותן ביד). ראיתי את ה- Sennheiser IE80. איך הן? הצעות אחרות(עד 200 USD)?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
ביקשתי כאן לפני חודשיים מפרט חלקי ךמחשב, החלקים עדיין רלוונטים? רק עכשיו התארגנתי על כסף ושילמץי מקדמה מפרט מלפני חודשיים עדיין טוב מבחינת ביצועים ומחיר להיום רו שמחירים ירדו ויש דברים יותר משתלמים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג אך אם התמורה כדאית אשקול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 חשבתי על Asus GL502VM-FY357T מדובר על מעבד מהדור הקודם (i7 6700HQ) המסך תומך ב G sync וכ. מסך GTX 1060. האם יש לפטופ אחר שיהיה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?העיקר שיהיה לשימושים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית בעיקר, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא לזה הכוונה אבל גודל מסך 15.6! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, battlefield 1. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא asus vg248qe, רזולוציה 1920X1080, ורענון 144Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 26 תגובות
- 9.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שעושה את העבודה אבל מקרטע בגלישה באינטרנט ובצפייה ביוטיוב, וגם במשחק רוקסמית 2014 שדרישותיו מצוינות למטה. חשבתי לשדרג אותו בזול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחק Rocksmith 2014 - דרישות לפחות i3 540 עם 4GB ראם וכ.מסך 256MB 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד, כרטיס מסך (?) אם המובנה על הלוח לא מספיק, זכרונות. ברשותי מארז ATX עם ספק כח HEC 300W, והארד דיסק SATA, יעשו את העבודה? 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קצת הקדמה(אפשר לדלג על הפסקה ישר לתוכן). היה לי לפטופ אהוב שסיפק את צרכי ואפילו הרשה לי להריץ את FALLOUT 4 בצורה חלקה עם קצת טוויקים ועל מערכת הפעלה ישנה. למה היה? שפכתי עליו בטעות בירה ונדפקה המקלדת לגמרי, יבשתי מהר וחוץ מהמקלדת הכל שרד. בכמה מעבדות אמרו לי שהם לא מתעסקים בלהחליף מקלדות כאלה(צריך לפרק את הכל אי אפשר להחליף מ"למעלה") ונאלצתי להחליף מקלדת בעצמי.| כנראה ש"שרפתי" במהלך כל העסק את לוח האם, לא הייתי מודע שדבר כזה יכול לקרות ממגע פשוט(הייתי מפרק ומרכיב נייחים המון ולא היה סיכון כזה עד כמה שידוע לי). הכל מחובר כמו שצריך אך המחשב לא מגיב לשום דבר(לא נדלק) ושום נורה לא פועלת. בדקתי והמטען תקין וניסיתי המון דברים אך נראה שהמחשב מת. בכל מקרה אני בש…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים (עד עכשיו שיחקתי ב PS4, מבסוט עליו לגמרי). היה לי קצת קשה למלא את הפורמט כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע ובמה. המחשב צריך לשמש גם לעבודה, אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה המחשב שיש לי היום (Asus i5 8GB 256SSD) מספק אותי לגמרי עבור עבודה, אבל הוא יעבור הלאה ואני אשתדרג גם במחשב שישמש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייח לשימוש ביתי, בעיקר גלישה, סרטים, אופיס אבל שתהיה גם אפשרות להריץ משחקים. מצ"ב הצעה שקיבלתי- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17623 ואלה התוספות להצעה: מסךHP 22ES- תוספת 585 שקל כ. מסך NVIDIA GTX 1050TI בתוספת 149 דיסק קשיח WD 3T בתוספת 460 סה"כ מחיר המחשב+מסך 3,980 עם כתיבת שורות אלה אני שמה לב שבהצעה המובנית כלול דיסק SSD ולא ברור לי למה מחירו לא קוזז מהדיסק הקשיח WD (כי 460 זה מחירו המלא) אשמח לשמוע דעותיכם על המפרט והמחיר.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ומטרות סטרימינג ועריכת הסרטונים להעלה לאינטרנט. טווח המכירים שלי הוא כ 8000 (אעדיף לא לחרוג מהמחיר ביותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד זול וטוב לסטודנט למדמ"ח, אשמח להמלצות מניסיון או ידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 לערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נוסטלגיה ומשחקים בסיסיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12" ומעלה -ל…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים די בסיסיים - OFFICE, גלישה באינטרנט וקצת הורדות. עברתי על מפרטים בKSP וIVORY ומצאתי את (Lenovo IdeaPad 310-14 (80TU002UIV במחיר של 2390 ש"ח שעל פניו נראה מאוד משתלם (בעיקר מבחינת המעבד i7-7500U) אבל, חיפשתי באנגלית קצת מידע/ביקורות על הדגם הזה ולא מצאתי שום אזכור (לפחות לא לדגם הספציפי הזה של 14 אינץ' והמעבד שציינתי) גם לא באתר של לנובו. חיפשתי מחשבים סביב המחיר הזה בAMAZON וכו' וראיתי שכל שהמעבדים היחידים בסביבות המחיר הזה הם i3 ו i5 מסדרות ישנות... מישהו יכול להמליץ או לתת קצת מידע לגבי הדגם הזה? נשמע חשוד או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-