עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udist,

אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, גיימר לשעבר שרוצה לחזור לאחר הפסקה מאווווד ארוכה... אז ככה, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. חריגה לא גדולה אם באמת יהיה שווה אותה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ושימוש כללי (Battlefield V, RDR2 וכל מה שיוצא לאחרונה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, ספק כוח (כרגע יש לי ENERMAX 625WATT מספיק טוב או שכבר ראה ימים יותר טובים?) 5. ע…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://mobileinc.co.uk/items.php?id=16029949 מפתה מאוד, סתכלו כל המחשבים בחנות הזאת הם זולים ביותר, גם הפרארי של אייסר באותו מחיר כמעט : http://mobileinc.co.uk/items.php?reviews=1&id=9440506 אני לא מבין את זה, כי הטרבלמייט בהרבה יותר טוב ??? מה אתם אומרים, שווה לקנות ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Fkl0ster,

AMD Athlon XP 2200+ (Thoroughbred "A/B" 0.13) = 1000 Asus A7N8X Deluxe nForce2 (5.1+2xNIC+FireWire+S.ATA+USB2.0+AGPx8) = 900 2x256MB Samsung Original PC2700 RAM (333MHz) = 950 WD Caviar "SE" 40GB (8MB Cache) = 550 ATi Radeon 9500Pro 128MB (DX9 Support) = 1150 Task TK3001-USB (Screwless) = 250 יוצא 4800 בערך, מה שמשאיר כ 150 עד 200 ש"ח לגוף קירור הולם. את ההמלצה אשאיר לכם... נ.ב. ליבת ה 2200+ היא A או B? 10X!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by m00trix,

מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום, אשמח לעזרה עם מפרט בסיסי לסטודנט שעוסק בצילום עם שימוש לא אינטנסיבי ב Photoshop ו Lightroom 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל מקסימום, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - אופיס, אינטרנט, סרטים. כמו כן שימוש בסיסי ב Photoshop ו Lightroom לעריכת צילומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו Lightroom 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. דאם מתוכנן או…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לילה טוב לכולם והמשך יום טוב שיהיה.. יש לי עוד מעט יום הולדת וחשבתי אולי לקנות ליום הולדת את הכרטיס מסך GTX470 ואת המסך של DELL פאנל IPS 23 או אם יש מסך LED שהוא טוב גם טוב. והשאלה שלי האם הספק שלי מספיק חזק בשביל הכרטיס הזה והמסך הזה,כלומר שלא יהיו בעיות. תקציב עד 3000 שקל תודה רבה לעוזרים!!! זה המחשב: CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY MB:GIGABYTE GA-P55-US3L MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI Case:LANCOOL K56WB NPS PSU:Thermaltake TR2 RX 550W

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום מעוניין לקנות מחשב חדש, אין צורך במסך מקלדת ועכבר. * הסרתי סעיפים לא קשורים אליי - אשמח לעזרה, אני מעדיף שהלוח והמעבד והקירור יהיו סבירים, כ.מסך מה שנכנס בתקציב כי כל כמה חודשים יוצא דגם חדש ולשדרג לוח ומעבד הרבה יותר מסובך מלשדרג רק כ.מסך 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח עם חריגה של 100ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים 50%, גלישה 30%, סרטים 10% רזולוציית מסך 1920X1080 FULLHD גודל 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים, קרייזיס 2 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות, גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by m_g,

אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by timesin,

לאבא שלי יש לפטופ שמיועד בעיקר לאימיילים/אופיס ACER ASPIRE E15 ES1-512 INTEL QUAD CORE N3540 PENTIUM 4GB RAM אני בארהב והמחירים כאן ברצפה אני רוצה לקנות כרטיס ראם של 8GB של קינגסטון (בדקתי שהוא מתאים) בנוסף לראם אני רוצה לקנות SSD של SANDISK/PNY של 128גיגה ביחד ייצא לי בסביבות ה200 שח רציתי לדעת אם זה ישפר את חווית המשתמש שלו, והכל ירוץ לו יותר חלק. (פתיחת מסמכים של אופיס וכו) מה דעתכם? אל תתייחסו לזה ש"חבל על הכסף זה מחשב לא טוב" אני רוצה לדעת נטו אם זה ישפר את החוויה היומיומית שלו. תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k לקופסה , 9k ביחד עם המסך,מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ag43,

מחפש מחשב לאדם מבוגר שעורך סרטי וידאו ביתיים. כרגע הוא משתמש בפנטיום 4 עם 512 מגה זכרון... מדובר באדם שלא יחליף את המחשב ב10 השנים הקרובות כך שכדאי להשקיע ברכיבים עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בULEAD כרגע. מן הסתם ישודרג לתוכנות עריכה מודרניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשו…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום יש לי התייעצות, אני הייתי אמור לקנות מחשב יד שנייה מבוסס לוח אם z170 ומעבד 6700k כרטיס מסך 980 ti ספק מודולרי טוב של חברה גנרית highpower 750s 80 bronze זיכרונות קינגסטון 16 גיג'ה 2400 ddr4 קירור artic freezer 11 pro מארז antec g505 במחיר מעולה (הכל לא עבר אוברקלוק). את המחשב הייתי אמור לרכוש מאדם אותו אני לא מכיר אבל עושה רושם של בחור אמין וגם קיבלתי המלצה עליו מבחור אמין אחר בנוסף הבחור מוכן לחתום על זיכרון דברים והיה מוכן שאבוא להריץ על המחשב איזה בדיקות שבא לי. המחשב בן חצי שנה (ראיתי את הקבלה) יש קבלות ויש אחריות ראיתי (אפילו ביררתי עם החנות האם האחריות עוברת אלי במידה ואני רוכש את המחשב למרות שהקבלה על שם המוכר). הגעתי לבית המוכר. המחשב דנדש הוא שומר עליו בקנ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by AMD 64,

שלום, גם הזמן שלי לקנות מחשב חדש הגיע הנה המפרט שבניתי(מKSP).המחשב הוא בעיקר למשחקים,סרטים ואינטרנט -ללא ציוד היקפי(כלומר מקלדת,עכבר,מסך-רק מה שיש במפרט למטה)וגם ללא מחשבות אוברקלוק.התקציב הוא 5000 עם חריגה ל5200.אשמח לשמוע תגובות,הערות והארות. http://img168.imageshack.us/my.php?image=47361145cg3.jpg מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום אני מחפש מפרט מלא למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000-10000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600 זיכרון 2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) HD 500 MB צורב DVD multi layer,רצוי X20 ספק כח שיתמוך בכל זה מסך - כנראה דל 2007WFP (אין לי מקום ל 24") מקלדת ועכבר לא אלחוטיים רמקולים הייעוץ העיקרי שאני רוצה הוא בנושא לוח אם, זכרונות, מארז וקירור למעבד/ מארז (אם צריך) יש המון מבחר, ואין לי מושג מה יותר עדיף כנ"ל בנושא מלדת ועכבר - מעדיף עכבר לייזר חשוב לי לוח אם שיתמוך ברכיבים שיצאו בעתיד כדי שלא אצטרך להחליף את כל המערכת בשביל לשדרג כרטיס מסך/ זיכרון אשמח אם תוכלו לציין את החנות שבה בחרתם את החלקים הבנתי ש TMS …

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: סטודנטית להנדסת מכונות- אופיס, אינטרנט, תוכנות לשימוש התואר.. אך הכי חשוב: המחשב צריך להחזיק מעמד ל4-5 שנים לפחות. התוכנות (הכבדות) לתואר כנראה יופעלו מספר פעמים בודד בשנה.. לכן לא בטוח אם כרטיס גרפי ייעודי, אבל כך צריך שהמחשב לא יחנק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשר ללא מערכת הפעלה. ללא אופיס. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו. האם יש מבצעי חזרה ללימודים? 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Roenix,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות אמינה וזולה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי כותרת המחשב איטי ממה זה נובע ?זיכרון?ניקוי מערכת הפעלה>איך ועם מה? וינדוס 7 מחשב HP PROBOOK4340S I3-3120M תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Kaligula Imperar,

שלום, מחפש מחשב נייח לאבא שלי. דרישות: תקציב 3000₪ בעל יכולת להריץ ווינדוס 11 אין צורך במקלדת, עכבר יעביר מהקודם יש לו הארד דיסק HDD ארוז, אז לא צריך רק SSD שלא יתקשר אליי כל שני וחמישי שהמחשב נתקע. עצות מנומקות יתקבלו בברכה, אוהד

22. Started by dani,

אני בונה לי מחשב חזק (מאוד) בתקציב מאוד גדול שישמש ליצירה של מוזיקה בגלל זה המחשב צריך להיות מאוד מאוד מאוד חזק זה המפרט שבניתי : CPU : AMD Athlon 64 3400+ Mobile DTR (754-pin) OEM Mother Board : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Meomory : Corsair 1024 MB VS1GB533D2 PC 4200 DDRII 533 MHz - x3 (= 3072 MB) Hard Disk(s) : Western Digital 250GB 7200 RPM 8MB - x3 (= 3 hard disks of 250GB) Voice Card : Creamwave Luna II מה אתם חושבים על המפרט? איפה אפשר לשפר שיהיה יותר מהיר ויותר חזק? צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך.. אני צריך שתהיה אפשרות בכרטיס מסך לפיצול בכמה מסכים תודה!

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום , אני רוצה למכור את המחשב של אחותי על מנת לעשות סוויץ'.. פרטי המחשב : מעבד E6300 לוח אם GIGABYTE p65p-S3 כרטיס מסך PowerColor HD4850 512MB GDDR3 HDMI HD 320GB Seagate SATA II זכרון ארבע חתיכות של 1GB ddr2 667Mhz של Corsair מארז GIGABYTE Poseidon - קטלני! צורב סטנדרטי ספק בן 3 שבועות : Antec VP-450P 450W

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. בעוד שלושה חודשים ייקנו לי אותו (כנראה יהיה 8900GTX אם יצא עד 23 ביוני.) לוח אם : Asus Striker Extreme מעב ד: Core 2 Extreme Quad QX6700 Box Intel זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Pine X FX כונן קשיח: Western Digital WD5000KS מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew ספק כח: Thermaltake 850W ThohghPower צורב: Sony - AW-G170AB2 כונן CD: ASUS - S520B כונן Floppy: Alps Floppy 1.44 המחשב הזה טוב? ??? מה לשנות? ??? תודה למי שמגיב

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Arisum,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים