עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ZXY1,

מחשב לקצת מהכול קצת לימודים/אינטרנט/משחקי רשת (Roblox) / משחקים קלים מצאתי מחשב נייד במחיר זול עם מעבד A6 9225 עד היום הייתי תמיד קונה עם מעבד של אינטל מה אתם אומרים על המחשב ? באיזה רמה הוא מקביל למעבד אינטל ? מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 330-15AST 81D600TPIV - צבע שחור - כולל צורב מצאתי מפרט קצת יותר חזק מחשב נייד Dell Inspiron 15 3000 3593-1005G18G25ILOB - צבע כסוף

2. Started by yopser,

שלום, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בעיצוב פנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אוטוקד, סקאטצאפ, פוטושופ, אופיס. גלישה. תדירות שימוש פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך רגיל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני חושב בינוני. שימוש בתוכנות גרפיות של שירטוט - לא…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לי חלק GTA IV באיכות טובה ב3000 ש"ח כרטיס מסך יש לי כבר בבית HD4850 512MB אז לא צריך כרטיס מסך הינה משהו שהרכבתי תגידו לי מה דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤880 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤290 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤363 כמות:1 ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W ¤407 כמות:1 [ קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤111 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2767¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ספק לא לקחתי 450 של קרוסייר בגלל …

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש לקנות MacBook Pro עם מסך 13 אינץ' , רציתי לדעת מהיכן הכי זול לקנות כזה באילת? ומה טווח המחירים פחות או יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ofir d,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו4K וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3 , FIFA, COD ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים: T260 26" FHD וטלויזיה מותג מדבקה 55" 4K ( המחשב ממש צמוד לטלויזיה ומחובר בכבל HDMI קצר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by bjnhv,

1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דוטא בעיקר אבל גם וויצר 3 ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לפחות בהתחלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 לכל המחשב, אם החריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי נייד שקט 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הסטודנטית המדוברת גרה בבת ים, אבל נמצאת תדירות גם באיזור פתח תקווה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היי לכולם, מפרסם בשביל חבר. תודה רבה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח (חריגה קלה אם זה ממש שווה את זה). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (דוטה 2 בעיקר), סטרימינג סרטים לטלוויזיה 4K על גבי הרשת הביתית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

10. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר קל וקטן (בסביבות ה- 12-14 אינץ , לא פחות) חשיבות גדולה לסוללה שתחזיק הרבה זמן. וכמובן חשוב שהמחשב יהיה חזק דיו ( ולא מעבד חלש) כמובן כמות זכרון מספיקה. שיכלול מצלמה , BT . שימושים - בעיקר יישומי אופיס + אינטרנט , skype וכדומה. תודה מראש לכל המלצה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מחפש לקנות לבן דוד מחשב נייד\טאבלט\2IN1 עם ווינדוס ועט STYLUS שישמו כתחליף למחברת להרצאות (הרכישה תתבצע בארה"ב) הדרישות הן מסך כמה שיותר גדול מעבד כמה שיותר חזק(לפחות אטום מהדור האחרון) זמן סוללה ארוך(לפחות 7 שעות) סטילוס ומערכת הפעלה ווינדוס. רצוי מאוד אפשרות לשדורג רכיבים עתידית\גישה יחסית קלה הדגמים שנבחרו ביינתיים הם ה acer aspire switch 11 dell venue 11 pro האם למישהו יש המלצות טובות יותר בטווח המחירים הזה? האם יש טעם לחכות ל SUFRFACE 3 הרגיל שהוכרז?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 בערך באילת אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה בעיקר OFFICE וצפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן. אם המחשב מספיק חזק כדי לפעול עם WIN10 כמו שצריך…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by GaiSin,

שלום כולם! לקראת עונת המשחקים הבאה עלינו לטובה, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ציוד היקפי כבר יש, תודה. המחשב ישמש למשחקי מחשב (כמובן), וגם עבודה עם מסמכים וקצת תוכנות עריכת צילום (פוטושופ וחברותיה). התקציב שלי הוא עד 6,000 ש"ח. חשוב שיהיה לי בו מספיק זיכרון RAM כדי שהכרום והפוטושופ לא ישתו לי את כולו, ומספיק RAM באופן כללי בשביל מולטיטסקינג חלק. בנוסף, חשוב שיהיה כרטיס מסך (ומפרט באופן כללי) שיוכל להתמודד בקלות עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת לנו השנה ובשנים הקרובות (בבעלותי מסך FHD) בנוסף, חשוב שיהיה לי נפח אחסון גדול (לאחסון עבודות, סרטים וכ'ו). אני גם שוקל כונן SSD בנפח סביר רק בשביל בשביל מערכת ההפעלה, וכונן רגיל (או SSD?) בשביל…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. http://mobileinc.co.uk/items.php?id=16029949 מפתה מאוד, סתכלו כל המחשבים בחנות הזאת הם זולים ביותר, גם הפרארי של אייסר באותו מחיר כמעט : http://mobileinc.co.uk/items.php?reviews=1&id=9440506 אני לא מבין את זה, כי הטרבלמייט בהרבה יותר טוב ??? מה אתם אומרים, שווה לקנות ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by duk4u,

כשאני צופה בתוכנית טלוויזיה במחשב הנייד למרות שבהגדרות הסאונד על הכי גבוה, הסאונד אינו מספיק גבוה. וכשיש פרסומות הסאונד עולה לרמה נאותה. כיצד בכול זאת אפשר להגביה את הסאונד כדי שאפשר להאזין בצורה סבירה. גם בסרטים ב VOD אותה בעייה. אשמח לקבל סיוע בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Eliaho,

EPOX 8K5A3+ KT333 NEW אספקה מיידית 735 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ש"ח Altec Lansing AX 3021 ש"ח corsair 512MB PC333 DDR C2 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL ש"ח AMD ATHLON XP 2200 + FAN ש"ח Antec High Performance 1080B AMG אספקה מיידית - ספק כוח : Antec TruePower 480 Watt ש"ח סה"כ 8400 שיפורים במסגרת התקציב אפשריים תודה ד"א אני מתכנן מודינג ואולי אוברקלוקינג עתידי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מיפרט ראשון AMD: http://tms.co.il/preview/spec/fk4jan29 יש לציין שהלוח אם תומך CF שממש יתאים לי לעתיד...(למרות שתחקלתי NVIDIA) מפרט שני INTEL: http://tms.co.il/preview/spec/k49zn3va מתכנו OC ל 2.6-7 אגב,הספק הזה יחזיק לי את המערכת של אינטל או של AMD? ועוד שאלה בAMD כתוב 1024MBX2...השאלה היא כשזאת האים לכל ליבה יש מגה אחד או ההמגה הזה הוא משותף בין 2 הליבות?? אשמח גם לישמוע הצעות שלכם...

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו? http://ksp.co.il/?uin=28858

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by waizman,

היי בנדוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב, צריך: מעבד, לוח, זיכרון, ספק, הארדיסק 500GB. קיים: כרטיס מסך, צורב, הארדיסק 160GB למע' ההפעלה, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. שכחתי משהו? התקציב כאמור 1000-1500 שקלים, עם עדיפות לכמה שפחות. אין צורך בהרכבה כיוון שהמפרט חלקי. המחשב לשימושים כללים ולא למשחקים וכנראה יריץ ווינדוס 7/ויסטה. טנקס :-*

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Nati.M,

אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ido135,

אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

היכן אוכל למצוא סוללה כזאת בארץ? אני צריך סוללה של 6\9 תאים תלוי במחיר תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700KF 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B365-F GAMING LGA1151v2, Intel B365, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 256MB Sata III WD20EZAZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Black WDS250G2X0C 250GB M.2 2280 NVMe S…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.