עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות תלת מימד ורינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ps rhino vray autocad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Ronald October,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מה לציין ? משחקים שיצאו בעתיד אני בטוח שלא כל משחק דורש כרטיס מסך שונה אחד מהשני. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כנ"ל^ אבל שיהיה... OVERWATCH/BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' 1920X1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשביל זה רשמתי תקציב, לא ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by dyn,

אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה. רציתי לדעת אם ישנם דברים שאני יכול לשפר גם אם ישנה חריגה קלה. המחשב עצמו מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולא ל OC או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Vega,

איפה אני יכול למצוא אחד כזה? אני צריך אותו בעיקר לאופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL. אני מתלבט בין Dell Inspiron 3593 ל-Dell Inspiron 5584 הראשון הוא עם מעבד i5-1035G1 והשני Intel i7-8565U 1.8GHz ההבדל במחיר הוא 200 שח יותר למחשב I7 . שאר המפרט די דומה (HD , זכרון כרטיס מסך וכו') השאלה היא מה עדיף מעבד I5 חדש או I7 דור קודם ואיך זה יבוא לידי ביטוי בשימוש היומיומי? כמו כן לידע כללי אשמח לדעת מה ההבדל בין הדורות של המעבדים ואיך זה בא לידי ביטוי תודה רבה!

6. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 548.28 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9600 256MB Retail Video Card [ ¤ 970.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW /…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Zakash,

Lenovo IdeaPad U530 http://ksp.co.il/?uin=22570 Dell New Inspiron 15 7000 7537 http://ksp.co.il/?uin=20897 אהלן חברים, אני מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל. ההבדל ביניהם לטובל דל הם האחריות שהיא עד בית הלקוח וכרטיס גרפי חזק יותר. ההבדל לטובת הלנובו הוא ה16GB SSD ושהוא ULTRABOOK. מישהו יכול לספר לי משהו על חיי סוללה ולתת לי חוות דעת על המחשבים הנ"ל? תודה מראש, אלכס.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Ghtm,

היי אשמח לעזרה: . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשפחה, 90% גלישה באינטרנט, אופיס פה ושם, קצת פוטושופ/אילוסטרייטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ניתן לוותר על מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מעבד Intel Core i7-870 Tray ₪1309 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-870ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪853 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD754JJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪262 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD754JJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1536 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18195 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק Antec Fusion Remote Black ₪820 כמ…

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…

12. שלום, שוקל מספר דגמים עבור סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול (יש עבודה מעבר לאופיס), מצורף השאלון + מספר דגמים ושאלות שלא ברורות לי * מטרות המחשב? סטודנטית להנדסה * גודל המסך? 14 או דומה, ליותר גדול יחובר מסך חיצוני בחדר * רזולוציית המסך? כמה שיותר, לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך, סוחבים מעיר לבית ולמעונות וכו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ודאי, כמה שיותר אך לא קריטי כי לא כותבת בשיעורים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? למה לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאלה מעולה, SSD או רגיל, ראו דיון למטה * כונן אופטי? לא נראה לי שחייבים היום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ממש לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים באתר הל…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. http://mobileinc.co.uk/items.php?id=16029949 מפתה מאוד, סתכלו כל המחשבים בחנות הזאת הם זולים ביותר, גם הפרארי של אייסר באותו מחיר כמעט : http://mobileinc.co.uk/items.php?reviews=1&id=9440506 אני לא מבין את זה, כי הטרבלמייט בהרבה יותר טוב ??? מה אתם אומרים, שווה לקנות ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by 1nir123,

יש לי את הtoshiba satellite l50-b-1dh הוא חדש ומגיע בלי מערכת הפעלה כשאני אני מכניס דיסק של WINDOWS הוא כותב one of the slected files on the selected boot devicr was rejected by the secure boot feature מה עושים?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. הי, אני מעוניין למחשב שיריץ לי את GTA 5 החדש שיוצא על 4K ( אם זה אפשרי כי ראיתי שציינו בשלא קיים כיום מעבד שיודע לטפל ב 4K כמו שצריך) . אני מעוניין לקנות גם מסך 4K אם כמובן היה ניתן לעבוד ברזולוציה הזאת מבחינת עיבוד ? מוכן להתגמש לגבי המחיר אם יש משהו שמשפר משמעותי . תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by OPC,

שלום רב לאחר חיפושים רבים רכשתי לאחרונה Dell XPS14 וכעת ברצוני להוסיף לו SSD. במחשב זה קיים דיסק קשיח 500GB Serial ATA (5400RPM) + 32GB m-SATA SSD. האם כל שאני צריך לעשות זה להחליף את ה-32GB בכונן אותו ארכוש ? האם החיבור של ה-32GB הוא חיבור עצמאי שאינו תלוי בכונן SATA ? מה ניתן לשים על כונן בנפח 32GB ? כמו"כ, אני רואה שיש המלצות על ה-Crucial ואכן את כונן זה רכשתי למחשב הנייח שלי אך נראה של-Samsung Evo 840 יש ציונם יותר טובים באתרי ההשוואה ופער המחירים ביניהם, לפי זאפ, הוא כ-40 ש"ח בלבד - בקיצור מה עדיף ? האם הוא יתאים למחשב שלי ? לגבי ההתקנה, עד כמה היא פשוטה ? וכיצד מעבירים את מערכת ההפעלה (Windows 7) ל-SSD? שאלה האחרונה - הקלדת הנה מקלדת מוארת. האם הוספת אותיות בעברית ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Liran3331,

אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Roenix,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Crysis 3, Bioshock infinite, BF4+Hardline, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 עם כוונה ל2556X1440 בהמשך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra עם כל הפילטרים …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מה אתם יודעים על מחשבים ללא מותג כגון Clevo ו Cnab ? המפרטים שלהם גבוהים מאד והמחיר הוא בסביבות 6,000 והם מתאימים בול לצרכים שלי. החשש הכי גדול שלי זה האחריות. מי באמת נותן לי שירות (מבטיחים 3 שנים אבל לכו תדעו) לעומת זאת יש את ACER Travel mate או DELL שמציעים מפרט פחות טוב אבל זהו מחשב עם מותג ועם אחריות. בנוסף האם יש הבדל קריטי בין Chipset 910 לבין 915 ? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by m00trix,

מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ast,

התחילו מבצעי ב black friday אז אני רוצה לקנות מחשב חדש. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. אני קונה בישראל עם תקציב של עד 3500. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ממש ישנים דוגמת heroes 3, red alert 2, nfs ישנים וכו', סרטים אינטרנט, פוטושופ ממש בקטנה(אני לא הולך לעבוד עם רזולוציות גבוהות עליו) * גודל המסך? 13-14 אינץ'. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סו…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by asafuziel,

שלום, אני עוזר לגן של הילדה בקניית מחשב חדש לגן. ישמש בעיקר ללומדות, סרטונים ומשחקונים לילדים. מסך מחשב וציוד היקפי כבר יש. צריך שיהיה פשוט ואמין. נדרש: כונן dvd מערכת הפעלה תקציב - ~2,000₪ שיהיה חיבור גם לטלויזיה hdmi (קיים חיבור כזה גם למסך) תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Hasamba,

שלום לכולם, אני קונה מחשב שישמש בעיקר לילדים לאופיס/אינטרנט ומשחקים, בנוסף אשתי מתכננת קצת עבודות פוטושופ ואילוסטריטור. לא משחקים כבדים במיוחד ולא צריכים לרוץ בפריים רייט גבוהים . המפרט כנראה: Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מארז כולל ספק Antec VSK4450B-U3 ATX Mid Tower Black 450W השאלה היא לגבי כרטיס המסך, מה עדיף (לא יכול להוסיף יותר כסף ולא רוצה משומש)? האם משנה ה-1GB או ה-2GB ברמות האלו? כ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם, קניית המחשב האחרונה שלי הייתה לפני 9 שנים וגם בעזרת הפורום הזה ותודה לכולם על ההמלצה מוצלחת, ועכשיו הגיע העת לשדרג. אני לא מבין גדול, אבל מחיפושי בפורום ומהמלצות שניתנו כאן בתגובות ובמאמרים הגעתי לזה: השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman, Wolfenstein,WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1820x1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ג…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים