ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 7000 ש"ח... הוא צריך להיות כלול עם מארז ולוח תואמים שאטל... כונן קומבו CDRW/DVD ... מסך LCD ... נ.ב - בבקשה אל תגידו לי לא לקנות מסך LCD כי זה מה שהוחלט... תודה מראש imac!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד דרך EBAY עכשיו אני די חדש בנושא ולכן אבקש את דעת המבינים בנושא של קנייה מח"ל למשל כמה לוקחים מכס או מע"מ פחות או יותר,האם זה בטוח? וכו... 1) תקציב: אני לא ממש יודע כי בארץ מחשבים כאלו לגיימרים עולים 6-9 אלף ויותר ובחו"ל מחשב כזה יש גם ב 3-4 אלף ולכן אני בבעיה אבל אפשר להגיד שעד 3500-4000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש בכמה רמות מעל והוא עולה נניח עוד 400 שקל אז בסדר. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר המחשב ישמש לצורך משחקים כבדים,סרטי HD וכמובן גלישה. * גודל המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב בוא נגיד שלא ירד מ 15 אינצ' * משקל רצוי? אין העדפה מסוימת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתעניין אם אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 יצא לי לראות מחשב ASUS של חבר שהיה חסום לווינדוס 7, פשוט בעת ההתקנה/בחירת מחיצה להתקנה, הדיסק הקשיח לא זוהה בכלל. כאשר ניסיתי להתקין ווינדוס 8, הכל פעל כרגיל האם זה יהיה כך גם בלנובו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנה וחצי Lenovo legion y520 I5HQ 7th Gen NVIDIA Geforce GTX 1050 RAM 8gb אני חושב להחליף מחשב כי אני מתחיל ללמוד ואצטרך יותר ניידות והוא דיי כבד ומגושם , אז התחלתי להסתכל על מחשבים אחרים ושקלתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג (חשבתי על אפשרות לקנות מחשב נייח לגיימינג ונייד קטן אבל זה יוצא יותר יקר ממחשב חדש) בכל מקרה, כשהסתכלתי על מחירים של מחשבים ניידים הבנתי שמעבד I7 או כרטיס מסך חזק יותר מוסיפים לי אלפי שקלים למחשב ולא ציפיתי לזה זה המחשב הראשון שלי לגיימינג אחרי הפסקה של כמה שנים ואני ממש נהנה לשחק בו לאחרונה שיחקתי FARCRY 5 , The witcher 3, gta v, r6s, csgo, pubg בכולם ה…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אגיד לכם את האמת, אין לי כסף לבזבז על מחשב נייד, ובכלל אני לא עושה שום דבר עם המחשב חוץ מלגלוש באינטרנט, לפעמים אני מוריד איזה סדרה באימיול או סרט ישן ומדבר במסנג'ר\אימייל. מה שאומר שחשוב שהוא יהיה מאוד זול כי כבר יש לי מחשב נייח וצריך רק משהו ON THE GO וחשוב גם שיהיה קטן.. אני לא הולך להסחב עם משהו כבד מדי בפומבי.. הארד דיסק וכאלה, אני מניח שלא צריך יותר מדי אם יש איזה כונן DVD האסוס עולה רק 400 דולר ל4 ג'יגה 512 מגה זכרון והוא פיצי ואפשר להוסיף לו עוד 8 ג'יגה בSD. אבל אין בו כונן דיסקים ?? איזה מחשב משומש קטן לקצת גלישה ואימייל אפשר לקנות שלא אמור לעלות על ה500 דולר מאיביי ? מה שטוב באסוס זה שהוא יחסית חדש ועובד מהר עם הלינוקס כי כל המחשב מתוכנן לעבוד ח…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם מדובר בשדרוג הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים : Batman arkham city, Metal gear 5 , witcher 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, רזולוציה 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אשמח לעזרה בנושא תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם נראה שאפשר לחסוך במשהו, אז רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים .2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, לצפיה בסרטים, כתיבת קוד תוכנה, וקצת למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים יותר יהיו Civilization 5 ו-heroes 5. בעיקרון המשחקים לא אמורים להיות כבדים מדי -מהי …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אוטוטו מתחיל ללמוד לתואר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא כ-2500 שקלים אבל מחשב שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר גם הוא מקובל. אמנם השימוש למחשב הוא לא למשחקים כבדים וכו' אבל אני מעוניין שיהיה מהיר כברק וירוץ לי ולא יתקע וידלק מהר ושיהיה מהיר ויוכל להריץ משחקים במידת הצורך וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב: עבודה בWORD גלישה באינטרנט,סקייפ. * גודל המסך: מבריק או מאט? אין לי שמץ מה ההבדל בין השניים אשמח אם תעזרו לי בנושא, לגבי הגודל.. לא משהו עצום אבל לא משהו קטן... שיהיה בגודל טוב. * רזולוציית המסך: בינונית- גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: שיהיה את האפשרות להזיז את העכבר עם האצבע. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך כמה שיות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ועל הדרך החום שרף לי את המעבד בנייח אז אני צריך מחשב חזק יחסית. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים ומשחקים בינוניים ( ברנאוט פרדיס, דירט 3, lol ) * גודל המסך? בין 14-15.6 מעדיף עם מגע * רזולוציית המסך? חשוב לי 1080p לימודי מהנדס* * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה מחבר pci-e בחלק התחתון של המחשב ולא מיתחת למקלדת. * Bluetooth? אם אפשר להכניס בתקציב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם כלול ( ל…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך מפרט (יש לי העדפה ללוח אם של EPOX) amd או intel עדיין לא החלטתי... (נתון להחלטתכם..) אני דיי נעול על Radeon 9800p (כמו כן אני יצטרך מארז די גדול וקירור די מאסיבי.. אני הול להריץ אוברקלוק על זה..) 512 rdram נעול על זה ואין לכם אפילו סיכוי לשנות את ההחלטה הזאת... בבקשה שאתם מרכיבים מפרט אנא פרטו איזח חנות מחירים וכו'...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב נייד של SAMSUNG מדגם NP700Z5C-S01IT הנה קישור למפרט שלו http://www.samsung.com/hk_en/business/business-products/notebook-pc/series-7/NP700Z5C-S01HK-spec שימו לב שיש בו רכיב MSATA שמשתמש כCACHE כבר + הארד דיסק אני רוצה להחליף את ההארד דיסק שלי לSSD כי המחשב לא מספיק מהיר מה אתם מציעים? (בסביבות של עד 650 שקל) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני יודע שמחשבי All in one לא כדאיים מבחינת יחס מחיר/תועלת, אבל עדיין אני מעוניין במחשב כזה בעיקר בגלל אסתטיקה ונוחות עם כבילה מינימלית. נחוץ לי מחשב שהייעוד הכי "כבד" שלו יהיה עריכת וידאו עם תוכנת corel videostudio pro מצאתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26942 האם להערכתכם הוא יעמוד במשימה ללא קושי מיוחד ? (מעבד i7-8700T) ואם לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים ? האם מישהו יודע מנסיון אם המחשבים האלה מרעישים ? (יש לי היום NUC ומידי פעם הוא מרעיש ברמות לא שפויות יחסית לגודל שלו). תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? תכנות (על כל רבדיו), סרטי HD. (אולי משחקים פשוטים כמו פיפא) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14+- . מאט אני מניח הכי מומלץ? לא ממש מבין בזה.. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? פה חשוב שיהיה כמה שיותר קל, אתנייד איתו כל יום באוניברסיטה אני מניח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר זמן, להיות ג'אנקי של נקודות חשמל זה לא אידיאלי לסטודנט. 8 שעות +- יהיה נחמד אני מניח (גם פה, אשמח לדעתכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כרגע אני לא משתמש, אבל אם לדעתכם צריך אז בכיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אף פעם לא השתמשתי בSSD, ככה שאני סומך על דעתכם המנוסה. * כונן אופטי? …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 548.28 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9600 256MB Retail Video Card [ ¤ 970.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 CD-RW /…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט סופי, אולי? מקודם NIKE אמר לי שיש איזשהי בעיה עם המעבד. "כי לא ידוע הרבה על הסטפינגים שלו ומאוד לא מומלץ לרכושו" - לא יודע המשפט הזה באידיש בשבילי אם אפשר הסבר והתייחסות - גם לזה וגם לכל המפרט. הנה כל השינויים והכל - [AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX [968 NIS [ABIT NF7 NFORCE 2 [655 NIS Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue [310*2=620 NIS[ WD 80GB 7200RPM 8 MB special version [642 NIS] Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM [1,212 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS[ Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] 3R SYSTEM AIR Cyber Blue - [487 NIS] - 2 ROUND CABLE SILVER במתנה HEC 300ART WATT PSU [185 NIS[ 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON [1,201 NIS[ הר…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה מה שאני הרכבתי: אם זה טוב אז תשלחו תגובות והצעות חדשות מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan470 לוח אם Intel® 865PE - ABIT IS7-E495 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 380כרטיס מסך Radeon 9250 (240/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 330כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340ספק כוח כלול במארז 0 מאווררים 120mm Case Fan 45 סה"כ 2245 מה שמודגש זקו תחתון זה המחיר תודה מראש(-:
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :) מחפש לקנות מחשב נייד באזור ה1500-2000 עם חריגה של 200 ש"ח השימוש הוא אופיס, אינטרנט, ועוד תוכנות פשוטות. מסך קטן מ15 אינטש (14 ומטה). מעבר לזה אין העדפות מיוחדות, תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה: . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשפחה, 90% גלישה באינטרנט, אופיס פה ושם, קצת פוטושופ/אילוסטרייטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ניתן לוותר על מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביקשו ממני לברכיב מחשב שלם, כולל מסך (רמקולים אני לא בטוח, אז לא צריך), עדיפות גבוהה למבוסס אינטל ב 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (ילדים עד גיל 7) ואינטרנט. מה אפשר להרכיב ???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד INTEL PRESCOTT 800MHz PRESCOTT 1M תוספת למעבד פנטיום 4 3.2GHZ PRESCOTT 1M -רק 230 ש אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל פנטיום 4 3.0 GHZ (PRESCOTT 1M 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI תומך DUAL DDR !!!! 800MHZ,AGP8,S-ATA זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200/FX5500 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G או 80G בטכנולוגיות S-ATA סיגייט, WD,Samsung או מקסטור *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים *2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D,*כרטיס רשת 10/100 *מארז פנטיום 4 כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה+משטח *מקלדת מול…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיענה על הדרישות הבאות: * מטרת המחשב, לימודי תוכנה, צפיה בסרטים, אין צורך שהרצת משחקים. * מעבד i5 ומעלה * זיכרון לפחות 8GB * גודל המסך בין 13-14 אינץ', ועבודה בשמש. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 * מקלדת נוחה מאחר ואצטרך להקליד הרבה. * משקל רצוי קל, לא יותר מ2KG * זמן סוללה ארוך ככול האפשר * כונן קשיח 256SSD * אין צורך כונן אופטי * אחריות בינלאומית במידה ואקנה בארצות הברית * לא חייב מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות, הבנתי ש-DELL טובים * אין צורך במסך מגע/מסתובב יש לי אפשרות לקנות מחשב בעוד שבועיים כשדוד שלי טס לארצות הברית, אין לי בעיה גם לקנות בארץ/דיוטי פרי/אילת התקציב …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪874 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ₪365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪340 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ₪385 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪248 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1041 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪129 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ₪5 סה"כ: ₪3387 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנק…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-