ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המחשב הזה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143 המעבד בסדר ? (והאם הוא 2 ליבות?) אני רוצה מחשב אם מסך של 10 אינץ' עד 2500שקל ושהסוללה תהיה 6 תאים לפחות. ודיסק קשיח 80GB + זיכרון 1GB +
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניית המחשב האחרונה שלי הייתה לפני 9 שנים וגם בעזרת הפורום הזה ותודה לכולם על ההמלצה מוצלחת, ועכשיו הגיע העת לשדרג. אני לא מבין גדול, אבל מחיפושי בפורום ומהמלצות שניתנו כאן בתגובות ובמאמרים הגעתי לזה: השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman, Wolfenstein,WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1820x1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ג…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סוללה כזאת? מחשב HP G6. לא הצלחתי למצוא בEBAY. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט למטרת גיימינג עד 3800 ללא ציוד הקפי וללא מסך. שיעלו משחקים בגרפיקה גבווה כמו call of duty 7 , far cry וכו' רזולוציית המסך שלי היא FULL HD 23 אינצ שהמפרט יהיה בנוי בבקשה מ www.ksp.co.il . תודה ושבוע טוב
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, פוטושופ ועריכות ווידאו קלות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב לי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה כמה שיותר איכותי. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אולי 4-6 שעות, וב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הארדיסק רגיל. * כונן אופטי? אם אפשר אז למה לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מזל שהמחשב שלי שבק ממש לפני Black Friday 😅... תקציב - 2500-3000, ניתן לחרוג מעט אם משתלם ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- שרת פלקס ועריכה גרפית ווידאו (בעיקר פוטושופ, קצת פרימייר/אפטר אפקטס- רזולוציית FHD) ציוד היקפי - צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חייב להיות חלק מהמחשב, אבל אם יש המלצות- זה יהיה מצוין רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - מעדיף שכן גודל - אין ממש הגבלה. מעדיף קומפקטי. איו צורך בתאורה מערכת הפעלה - כן, וינדוס 10 (לא ממש בקיא בסוגי הגרסאות) העדפה לחנות/אזור קניה - אזור המרכז (פתח תקווה). אין חנות ספציפית אבל חשובה לי האחריות ונורמות השירות (הייתי מעדיף מחשב עם אחריות בבית הלקוח) …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ספציפית לקניית מחשב נייד בברלין? אם לא, איך אני יכול למצוא חנות מומלצת שם ? (לא אני נוסע, אני רוצה שמישהו יקנה לי) האם בכלל יש הבדלי מחירים משמעותיים בין ישראל לברלין ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM 23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך: מסך רמקולים מקלדת עכבר סידירום\צורב צריך: מחשב תקציב 4000 מטרה למשחקים גלישה etc... לא עושה oc
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים חשוב לי מעבד חזק(רצוי אינטל), זיכרון טוב, לוח אמ איכותי ומסך דק 19 אינטץ' איכותי, וכמובן ספק כח נורמלי לא משהו של 50 שקל.. נ.ב אם משהו מכיר חנות טובה,אמינה וזולה שבאיזור נס ציונה/רחובות/ראשל"צ שיציין זאת.. תודה רבה.
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר התלבטויות ובדיקות ובעיקר הרמת Ultrabook אחד שחוסר המשקל שלו די קנה אותי החלטתי ללכת על אחד מהם. אין דרישות מיוחדות מהמכשיר מלבד גודל המסך שכמובן יהיה 13 או 14 ללא העדפה לאחד מהם. זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן הארוך ביותר שאפשר למצוא במסגרת. אין שום כוונה לגיימינג על המחשב הנ"ל. גודל הכונן לא משמעותי ואפשר לחסוך במקום הזה, שכן יש לי מספיק כוננים חיצוניים לאחסון. אם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה אין שום בעיה , אין צורך במערכת הפעלה אם הדבר נתון לבחירה. * אחריות בינלאומית היא אולי הנקודה החשובה ביותר ועל זה גם אהיה מוכן להוסיף כסף, לא ממש בא לי להסתובב בין מעבדות של מחשבים בהנחה ויקרה משהו בשנה-שנתיים הראשונות. עכשיו לשאלה המרכזית: יש חיה כזאת באיזור ה-1000$, …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* ה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני ימים מספר פניתי בבקשה למפרט לגיימינג בעיקר וניתנו לי המלצות טובות רבות. מכיוון שתקיצבי גדל בכאלף שקלים אני חושב שניתן לבנות מערכת חזקה יותר - כאן אתם נכנסים לתמונה ואני מודה לכם מקרב לב! המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו כל COD למיניהם וכן הבא שיצא מהסדרה,FC2, Crysis ועוד משחקי FPS. אני מתכוון לשחק בהגדרות גבוהות כמה שאפשר ואני מניח שהתקציב יכול לאפשר משהו כזה. לגבי מסך - 19'' או 22'' - לבחירתכם בהתאם להשקעה בחלקים אחרים והקלה על כ. המסך. השקט חשוב ברמה סבירה, כלומר מספיק לי שהמאוורר לא יחרפן מאוד. לגבי OC, לא אשקר, אני יודע מה זה אבל לא מבין בש*ט כדי להתעסק בזה, לכן אי מעדיף מעבד בתדר 3.0GHz (מה שעונה על רוב דרישות המשחקים נכון לעכשיו). רק חייב לאמר משהו…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
TMS נחשבת לאמינה? מבחינת אחריות, שירות אמינות... השימוש במחשב אמור להיות ל 3 שנים. ללא שידרוגים. יש לציין שהילד לא משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר, אם כי חשוב לו שתמיד יעבוד חלק ועל רזולוציה בינונית, שתיראה טוב על מסך 19 רחב\רגיל. ללא שום קשר ל(תקציב ה-)מחשב - אבקש מכם גם המלצה לציוד היקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט) ורמקולים. כשהתקציב לשניהם יחדיו עומד על כ-600 שקלים. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי היום מחשב מאתר האאוטלט של דל (מומלץ אגב): I7 720 8GB DDR3 13333 500GB HDD 7200RPM 15.6" FHD GPU 4650 FHD 1GB עם 3 שנים אחריות בינלאומית יצא 999 דולר אז מה אתם אומרים? שווה? (למי שמתכוון לקנות יש שם דגמים דומים מאוד בסביבות ה1050 דולר כרגע, אבל מנסיון זה לא ישאר שם יותר מיום יומיים)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?8200 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קריסיס,GTA IV,ומשחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1080*1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ווינדוס עליו מדיסקאוןקי, מופיע לי רק כונן אחד במחשב שלי שרשום שיש בו 226 ריק מתוך 244, וזה אמור לרשום מתוך 500 לא 244, מישו יודע איך אני מוסיף את הכונן החסר ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף למחשב שלי את הכונן ssd ליותר נפח- 256 או 512 תלוי במחיר... אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים.. יש לי MacBook Air 13" של 2014
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מפרט עבור מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, תכנות, מוזיקה וסרטים. מעוניין במשהו טוב ואמין שישאר איתי לשנים הקרובות. להלן הבקשות: 1. מה התקציב המקסימלי ? 3.5K גמיש. ניתן לחרוג קצת כראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות (פיתוח WEB), מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. - רמקולים עם סאונד טוב (רצוי למשהו ברמה של Altec Lansing ATP3 שיש לי עכשיו). - מסך (כנראה בגודל 24", כנראה העדפה לDELL אבל פתוח להצעות), חשוב שיהיה באיכות טובה, משהו ברמה של ה- DELL 2209WA שיש לי כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-