עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4K P2415Q.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. אורח מתי

אז ככה, התקציב שלי הוא סביבות 3,000 שקל וצמצמתי את האפשרויות לשלושה ניידים די דומים מבחינת מפרט. עכשיו אני צריך את העזרה שלכם כדי להחליט אם יש הבדל קריטי, איזה חברה עדיפה ובכלל מה העדיף מביניהם אלו הם שלושת הדגמים המדוברים, אשמח לעזרה! http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=937552,937100,931772

3. Started by gilad2389,

שלום לכולם התקציב למעלה כמו שאתם רואים מדובר במחשב גימינג הכי חזק שאפשר להוצי בסכום הזה כול עכבר ופד.. בקובץ זה מה שאני מצאתי מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by askme,

נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  5. אורח אריק
    Started by אורח אריק,

שלום לכולם, כבר כמעט חודש שאני קורא בכל מיני מקומות ברשת לגבי חומרות כאלו ואחרות עד שהרכבתי לעצמי מפרט מחשב. להלן המפרט (בעלות של 9650 ש"ח בKSP): מעבד אינטל ‏מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 26923 מאוורר למעבד ‏קירור נוזלי Corsair Hydro H90 140mm High Performance‎ 1 42433 לוחות אם למעבדי אינטל ‏לוח אם Asus TUF Z270 MARK 1 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP‎ 1 37827 זכרונות ‏HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit‎ 1 כרטי…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן חברים אני מחפש מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה לסרטים ובנוסף גלישה באינטרנט ו office (חיבור לטלוויזיה) אני לא כל כך מבין במחשב ניידים לכן האם בתקציב הזה יהיה מחשב נייד שיספק את מה שביקשתי? או שעדיף כבר לקנות בתקציב יותר גדול בעיקרון אני כן מחפש לחסוך לכן אם בתקציב כזה יש משהו ראוי אז מעולה תודה רבה

8. Started by edbergr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים וגיימינג(OVERWATCH, GTA V ,ומשחקים עדכנעים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 15.6+ 1080P (אני לא רואה שום צורך ביותר ללפטופ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט, קצת תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ועבודה עם תוכנות Pycharm Netbeans וEclpise (השימוש הוא לא בו זמנית והשימוש הוא קל). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (המחשב אינו מיועד לגיימינג אך בכל זאת ציינתי את המסך למי שמעוניין) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי, רוצה מחשב חזק לשימושים שלו שיחזיק יחסית הרבה שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בפוטושופ ואיילוסטרייטור, מידול, ריג ואנימציה במאיה וC4D, ועריכת סרטונים בפרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי הסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הג…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Sony Vegas, 3ds Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO, Rocket League, Battlegrounds, GTA V לא מתכנן לחבר מסך חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא קריטי 8. האם ישנה העדפה…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Oria Shapira,

שלום לכולם:), אני לקראת רכישת מחשב חדש, לא כ"כ מבינה בזה ולכן אשמח לחוות דעתכם פה לגבי איזה דגם לקנות עפ"י המפרט שלהלן.. יש לציין שאני עדיין לא לומדת ולכן אני לא צריכה שכלולים מטורפים לבינתיים.. Dell, asus, hp 8gb/16gb כונן ssd מעבד i5/i7 14/15 אינץ ללא צורך בכרטיס מסך מיוחד לגבי נפח, אשמח לדעת על 256-512gb, אין צורך בt1 אלה הם הדגמים שהמליצו לי(כמובן עם המלצת הדגם מה המחיר המומלץ? ..): שני הדגמים הם תוצרת Dell 3 שנות אחריות מהיבואן. דגם ראשון: מעבד i5 זיכרון 8G כרטיס מסך מקצועי 940 mx g-force גודל מסך: 14" משקל: רק 1.6 ק"ג דגם שני: מעבד i7 זיכרון 16G כרטיס מסך 1050 גוגל מסך 15" משקל: 2.620 ק"ג …

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by yossik_007,

שלו לכולם אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K פלוס מינוס. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח בערך . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר רינדור אנימציה ועבודה עם 3DSMAX . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSMAX, vray 3.4 - כמעט באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by haima23,

שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. אורח מילנה
    Started by אורח מילנה,

היי, רציתי לשאול עם איזה תוכנות מגיע מאקבוק? ווינדוס ואופיס כמו השאר? תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. Started by toms979,

אחותי סטודנטית לפסיכולוגיה רוצה לרכוש מחשב נייד למטרות- כתיבת עבודות office לראות סדרות וסרטים ואינטרנט. כמו כן שהמחשב ירוץ מהר וחלק. מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה באילת: http://ksp.co.il/?uin=35906&select=.268..271..213..2183..466. המחיר באילת יוצא 2240 שקל. משתלם? יש המלצות למחשב אחר במחיר בסדר גודל הזה? (עם ssd, מעבד i5 דור שישי ומעלה?) *לא צריך ווינדוס 10 כי מקבלים חינם מהאונברסיטה. תודה!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  19. מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …

20. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

21. היי, אחרי חיפוש של שבוע והתייעצויות בניתי מחשב ללא מסך וספק שיש כבר ברשותי בעלות של 4K שנראה לי מוצלח אשמח לדעתך לתיקונים והצעות. אני מעוניין להזמין היום כי יש 15 אחוז הנחה כרגע על ה לוח אם אם יש חנות אחרת שבה זה יכול לצאת זול יותר אשמח לשמוע או אם יש לכם דרך לשנות/ללחסוך או לשפר באופן ריציני ללא שינו כספי משמעותי אשמח לדעות !!! תודה מראש! המפרט + תמונה של המפרט קריא יותר בסוף: Intel Core i5 7600K / 1151 Tray 1 1012₪ מבצע שבועות - Asus ROG STRIX Z270F GAMING 1 688₪ DDR4 16GB (8Gx2) 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Blue CMK16GX4M2B3000C15B 1 588₪ קירור למעבד Noctua NH-D9L 1 228₪ Samsung SSD 250GB 850 EVO M.2 1 443₪ WD 1TB Sata3 Ca…

22. Started by gulzar,

היי מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר. נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO. יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה

24. שלום, אני מעוניין לקבל חוות דעת של אנשים כאן לבנייה של מחשב. התקציב המקסימלי הוא 5000, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שקלים אבל אם יש משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן אני מוכן להגיע ל5000 שימוש המחשב יהיה לגיימינג בעיקר, כל סוגי המשחקים בעיקר Moba וshooters הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 כמובן שאני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים על גרפיקה גבוהה. לא חייב ULTRA בהכל (עדיף^^) אבל לפחות HIGH עם FPS גבוהה יציב. השוואות מחירים בין חנויות בנתניה יהיו אחלה תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה אתם חושבים על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/rmv8gphc עבור הדרישות בפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים