עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by killer8866,

יש לי לקוח שצרב על צורב של מחשב נייד 11 דיסקים אחד אחרי השני דיסקים של CD לא DVD אחרי זה הכונן יכול לקרוא דיסקים אבל לצרוב לא יכול האם יש מצב שהעיניצ של צריבה נישרפה ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. Started by AisA,

בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה

5. שלום לאחרונה קיבלתי תקציב של 15,000 עד 20,000 לקנות מחשב למשחקים. אני מחפש את המפרט הכי טוב שיש עם המחיר הזה. תודה!

• 82 תגובות
    • 7.8k צפיות
  6. Started by omri6,

אני לא צריך ציוד היקפי. יש לי כבר הכל. בכל מקרה פתחתי כבר ת'רד אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. Started by MAROM,

רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by brighi,

היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!

9. Started by rider704,

מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by staticx,

שלום קיבלתי ב PCMARK 2005 - 8779 נקודות וב 3DMARK 2006 - 9992 נקודות האם אלה ציונים טובים המשקפים את המערכת שלי? (בכל מקרה הבדיקות הורצו ללא הורדה של תוכניות מההפעלה האוטומטית בעל עליית מע"ה) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 4700 שקל תודה מראש

• 18 תגובות
    • 947 צפיות
  12. שלום, נשבר לי אחד משני הצירים שמחבר את המסך לגוף המחשב הנייד. מה עושים? ואיך פותריםאת זה ביעילות ובלי שישחטו אותי על חתיכת ציר...? יום כתום! פיה שובבה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by razoli,

מחשב מיועד לוורד ואינטרנט וחובה 2GB זכרון

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by greenapple,

שלום לכולם !! יש לי שאלה בקשר לנייד שקניתי . יש לי מחשב נייד dell xps m1330 קניתי אותו לפני כמה שבועות ושמתי לב (כשהוא עובד כמובן) יש צליל של כאילו משהו חורט בפנים . אז רציתי לדעת אם זה תקין או שיש צורך לטפל בזה . אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, קיבלתי 2 מפרטים עד כה לגבי העניין אצרף אותם פה ואשמח לשמוע חוות דעת וכמובן שינויים רצויים השימושים הם ב90 אחוז LIGHTROOM קצת פוטושופ ועבודת אינטרנט חשוב לי שיהיה מחשב שיריץ את הלייטרום בצורה הכי מהירה שאפשר, ובמקביל אוכל לעבוד באינטרנט עבודה עם 2 מסכי DELL 24 כמובן שלא חייב לנצל את כל התקציב כמוכן אשמח לדעת איזו מערכת עדיפה לעבודה כמו שלי WIN 7 או WIN 10

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מפרט פחות או יותר: P4 2.6 Northwood (socket 478) לוח אינטל מציק ביותר 865PE 2x256 DDR400 Hyundai הכרטיס הכי נפילה שהיה לי אי פעם - FX5600 256 וספק 300W משהו שאמור להיות גנרי של CODEGEN בקיצור המחשב בכלל לא רע חוץ מכרטיס המסך. מחשב שקשה לי להגדיר אותו ישן (קצת יותר משנה וחצי, בהתחשב שרובנו לא מחליפים מחשב ימים לבקרים כואב לי מאוד להגדיר את המחשב הזה כמשהו אחר מחדש :'() לא שיש בעיות עם הכרטיס ברוב המשחקים, אבל כשזה בא ל FEAR הוא נראה פחות או יותר כמו DOOM הראשון (מה שלא כ"כ מפריע, גם ככה אין לי תוכניות לשחק במשחק). הבעיה היא ב BF2 - יש לי אחד כזה ששוכב אצלי על השולחן עוד מהחופש הגדול סגור בלי לגעת בו. עוד לפני שהוא הגיע לי לידיים הורדתי מהאינטרנט אחד וגיליתי שהוא נראה זווע…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TipX-Bomb,

תסתכלו בהודעה האחרונה שלי, כבר תבינו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by elis02,

שלום, רציתי לשאול מה הצפי להורדת מחירי הניידים? יש את המעבדים החדשים שהוכנסו לשוק אז מישהו יודע מתי תהיה הירידה המשמעותית של המחשבים? אני מחכה לזמן הזה פשוט בשביל לרכוש מחשב נייד לא יקר

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by motorishta,

ערב טוב ברשותי נייד מדגם dv-6 pavilion 1330 hp אני מעוניין לחבר אותו ל-lcd על מנת לצפות בסרט בפורמט MKV. אמנם אני מחבר את הנייד לטלויזיה, אך אני לא שומע סאונד, האם אני אמור לבצע פעולה כל שהיא לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. אהלן, יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו' אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub) התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II ExpressCard ExpressCard 54mm Slot כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון ,…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. Started by g1zey,

אני מתכנן לקנות טלויזית LCD לחדר ואחד הרעיונות היה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטי HD שאני אפעיל במחשב על מסך הטלויזיה. המחשב שלי הוא ישן יחסית .. פנטיום 4 2.4 , 1G DDR 400Mhz , FX 5200 חבר שלי אמר לי שהמחשב לא יריץ סרטים באיכות HD בצורה חלקה .. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן אז עם איזה מחשב בערך אני אוכל להריץ סרטי HD בצורה חלקה ..(מחשב כמה שיותר פשוט .. לא מתכנן להשקיע יותר מדי כסף בזה) *מצטער אם זה לא הפורום הנכון .. לא ידעתי לאיזה פורום זה הכי מתאים .. תמיכה טכנית נראה לי האופטימלי ביותר*

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.