ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפשת מחשב שישמש אותי למטרות עבודה משרדית,מוזיקה,צפייה בסרטים,תמונות,בנוסף צריכה שתהיה לו יציאת HDMI גודל מסך ומשקל לא משנה. אין לי העדפה לחברה כלשהי. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע זה I875K אוברלוק 4.0 לוח אם gigabyte ud 7 1156 8 RAM 9-9-9-24 adata sp 900 hx 850 w croiser half 932 כרטיסי מסך SLI 470 GIGABYTE אני מוכר את המחשב ביד שניה במחיר 3300 אתם יכולים לראות את המפרט המלא שם כולל תמונות .......עכשיו לשאלה הבאה אם אני מוכן להשקיע 2000 שקל לשדרוג ויש לי אפשרות להביא את המעבד 4770K ב אלף שקל ולוח אם עד 500 שקל בחינם האם שווה לקנות כרטיס מסך ספיר 290 TRIX מיד שניה במחיר 1300 כאשר אני מוכר את שני הכרטיסי מסך שלי לחבר ב 500 אז יוצא לי 800 שקל כרטיס מסך+1000 מעבד 1800 שקל בכללי האם זה שווה את השידרוג או לשדרג רק את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי כמו מסך וצורב DVD המחשב נועד למחשקים כבדים בריזואלוית גובהות 1200 על 1600 תודה
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי ב6500 המפרט נועד לתוכנות ומשחקים שהיה מהבוסס נראה אינטל אני יותר בטוח מאינטל מאשר AMD אבל כל מפרט יתקבל בשמחה תודה מחר אני קונה בפנדה עיקר שכרטיס מסך יהיה 6800GT תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
את המפרט חבר טוב שלח לי , המחשב נועד למשחקים , סרטים , שירים ... 1. מה דעתכם על המפרט 2. איך אני יכול להוזיל במחיר.... תודה .... מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1266 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 ¤314 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1595 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32165 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤121 כמות:1 http://skypc.co.…
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
המחשב הוא כזה: מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6500 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4330 Graphics דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 2 ימי עבודה תכונות נוספות כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network interface adaptor כרטיס קול Intel H…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד לשימוש כמו משרדי זה הולך לאמא שלי והיא לא בדיוק שולטת בשיא הטכנולוגיה השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט,אימיילים,העברת תמונות ממצלמה לא דברים מורכבים.. עדיף שיהיה מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר מקום כדי שיהיה אפשר לשים הרבה תמונות... תודה...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני צריך רק 1. מעבד-AMD 2.לוח 3. כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו cs וכד' בלי ציוד הקפי וכול השאר רק מה שרשוםפה^^ זהו כול השאר יש לי כבר ושהיה טוב למשחקים וגם לOC נחמד
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא כל כך מבין...הצעות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי מחר או מחרותים אני חייב לקנות ואני בעצמי לא יודע אבל אני מתלטבט בן אלה *(יש פה מלא הודעות שלי כי אף אחד לא ענה לי כמו שצריך ) http://www.viewsoniceurope.com/DE/Products/CRTE2/E92f+sb.htm או.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=518&catcode=125
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך מפרט אני רוצה מפרט ב 4000 ואבל אין בעיה שזה יעבור קצת נגיד עד 4300 אני מעדיף מעבד אינטל אני לא צריך מסך אני צריך שהמחשב יהיה בנוי למשחקים ואינטרנט אני רוצה לקנות את המחשב באיבורי או בנטווקס אז אם אפשר חלקים שיש להם שם בגלל שאני לא רוצה שהם יגידו לי שאין להם את החלק והם יסימו לי משהו אחר שאני לא יודע אם הוא טוב השמח לתגובות וגם אם נגידו לי איפה עדיף לי לקנות אותו נטווקס או איבורי תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב, עכשיו חשוב לי שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P בפ"ת. עכשיו המחשב צריך לכלול מעבד 4 ליבות, כרטיס מסך 9800 של חברת Gigabyte עם קירור של zalman , זיכרון קשיח של 500G, זיכרון RAM של 2G , כונן +צורב DVD, ומארז מאוורר, ולוח אם איכותי מומלץ של חברת Gigabyte . בטווח מחירים של 3-4K, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי את הפרט הבא: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos X2 WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6919 400W X8000 GTO2 אני מעוניין לקנות מעבד Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore וכרטיס מסך g-force 8800 השאלה שלי היא האם בכלל הספק שלי יחזיק את המפרט הזה, והאם הלוח אם יתאים גם למעבד וגם לכרטיס המסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לרגל גסיסת מחשבי הישן שכנראה יהפוך למחשב להורדות בלבד, אני צריך מפרט למחשב חדש, לא כולל מסך וציוד הקיפי (רמקולים, עכבר וכו') יש לי כרגע שני HD של 80 ו-120, אבל נראה לי שאני אקנה כבר HD חדש למחשב החדש (או לא, תייעצו לי?!). נראה לי שזה זמן טוב לשדרג, עם יציאת AM2. לפני שמישהו נותן מפרט --> לדעתכם כדאי לחכות לסוף השנה ליציאת VISTA? או כבר לקפוץ למים? נראה לי שזה מיותר לחכות כיוון שאני ממילא אקנה מחשב שעולה על דרישות המערכת של VISTA. אבל כיוון שאין לי מושג לגבי מעבדים חדשים שיוצאים בזמן הקרוב, אז תייעצו לי גם לגבי זה (אם אפשר.... ;D) תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לא רציתי לפתוח 2 נושאים אז אני לא יודע אם זה עובר בחוקי הפורום... מתנצל מראש אני צריך מפרטים ל2 מחשבים שבסה"כ יעלו גג עד 8500 שקל מחשב אחד הזול מבין השניים ישמש לעבודה משרדית, הורדות סרטים, צפייה בסרטים - לא משהו מתוחכם מדי אבל חשוב שיהיה חזק ומהיר (במגבלות המחיר כמובן) - המחשב צריך להיות כולל מסך חשבתי שבסביבות ה4000 שקל אפשר לבנות מחשב כזה המחשב השני לא כולל מסך, רצוי מעבד אינטל המחשב ישמש בעיקר לפוטושופ וכל תוכנות העיצוב הגרפיות, בעתיד גם תלת מימד אולי קצת עריכת וידאו אבל בקטנה חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט(איך אני אוהב שקט...) ומשום מה יש לי בעיה שתמיד התחממו לי המחשבים אז רצוי למנוע את זה מראש עוד דבר שרצוי זה אפשרות לראות מהמחשב לטלויזיה. חשבתי אולי על המפרט הזה …
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך 2 מחשבים לאותו שימוש כאשר ההבדל ביניהם הוא בתקציב ואולי גם במסך אחד חזק יותר בתקציב 9000 ש"ח עם מסך 24" והשני מספיק 7000 ש"ח אפשר עם מסך 22" אם זה משפיע משמעותית. . מה התקציב המקסימאלי? 2 מחשבים: 1) 9000 ש"ח. 2) 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בראשון (היותר יקר) אפשר עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו 4K וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פוטושופ, איל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי אשכול לפני כמה ימים אבל הוא שקע ולא קיבלתי מפרטים שמתאימים לי שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
צריך 2 מפרטים באיזור ה4K שיכללו מסך (איזה LCD פשוט...), רמקולים (אפשרי מובנים במסך), מקלדת ועכבר. המפרטים מיועדים לשימושי אופיס, ואינטרנט בעיקר, אך אחד מהם צריך להיות מותאם קצת יותר למשחקים. אשמח לקבל מפרטים מהחנויות zigzag2000 ksp
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי 10,000 שקל בערך לקנות 2 מחשבים אחד בשביל אחותי, היא משחקת בסימס 2 לא יותר מזה.. ועושה עבודות, אינטרנט וזה... כולל מסך LCD בשביל הצרכים האלה (17 אינץ עדיף, בגלל בעיות מקום), ואחד בשבלי, למשחקים הכבדים והחדשים, פוטושופ וקצת גרפיקה יותר כבדה כמו, 3DSTUDIO וכו' .צריך גם מסך LCD שיתאים לצרכים (לא משנה איזה גודל). אני לא ממש מעודכן בדברים החדשים כי אין לי מחשב כבר חודש ומשו.. אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. =]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים למחשב גיימינג עם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר עד 5500 ש"ח... מפרט אחד מבוסס על מעבד INTEL ואחד על AMD... ואם אפשר להסביר את ההבדלים ומה כדאי לי בסופו של דבר... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מפרט 1: אז ככה המחשב הראשון הוא למשחקים יותר והתקציב הוא 1600-2000 ש''ח ללא החלקים הבאים: כרטיס מסך צורב/CDROM וכל שאר הציוד ההקפי לא צריך גם. חשוב מאוד שהמפרט יהיה מבוסס AMD. _________________________________ מפרט 2: מיועד לעבודה משרדית יותר וקצת משחקים על רזולוציות של 1024*768 בלי פילטרים ובזה צריך להיות את כל הציוד ההקפי כלל מסך רמקולים מצלמת רשת ומיקרופוף. התקציב בשביל המחשב הזה הוא 3800-4000 ש''ח. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי כבר נחשב ישן (4 שנים) והוא לא מפעיל משחקים טוב אני צריך את המחשב למשחקים וסרטים בעיקר אני צריך גם ציוד הקפי כמו רמקולים טובים ומסך חדש וגם אני צריך הארדיסק גדול מאוד יש ברשותי כ 12000-13000 בשביל המחשב אבל אם אפשר לבנות משהו מאוד חזק שיחזיק המון זמן ב8000 אז זה יהיה מתאים כי אולי אני ישתמש בשאר הכסף בשביל PS3 חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לי לפחות 3 שנים כמו שצריך כי אני לא רוצה לבזבז המון כסף על חלקים בעתיד אז כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטים אחד בשבילי ואחד בשביל חבר שלי..שכבר הביאו לו הצעה מאיזה חנות והוא רוצה לדעת איפה דופקים אותו. אני צריך הצעה למפרט למחשב למשחקים ב4200 מקסימום וזה כולל מסך..(מסך שטוח דק 17" ) בלי ציוד היקפי מלבד המסך ובלי צורב .. המפרט בשביל החבר זה 3000 שקל בלי ציוד היקפי בכלל ופה עם צורב שלא תטעו במקרה.. הוא קיבל הצעה מחנות (מן הסתם דפוקה אז הוא רוצה לדעת איפה הוא דופקים כדי לדעת למה לשים לב פעם באה שהוא ילך לקבל הצעות) אני כותב במדויק מה שכתוב בדף- לוח אם: Intel Duo-2 946 Iselton+lan+sb מעבד: Intel pentium Dual Core -3.0GHZ 2MBX2 זיכרון: 1GBX2 = 2B 667MHZ DDR II צורב: +-DVD RW SONY X16 כ.מסך: PCI EXPRESS X16 7300 GY 256 MB דיסק קשיח: WD 160GB SATA II Buff…
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המפרט האחד - HTPC - דיסק קשיח 200GB, מעבד כפול ליבה (לשיקולכם, AMD או INTEL), כרטיס טלויזיה מקליט Hauppauge PVR-150, צורב DVD, זיכרון 1GB. תקציב - 4000 ש"ח בערך המחשב השני - בעיקר לעבודה יום יומית - דיסק קשיח 80GB, זיכרון 1GB, צורב DVD, ולא יודע מה עוד צריך... תקציב, 2500 ש"ח בערך הבעיה היחידה - המחשב צריך להיקנות בחנות למיר, עקב סיבות שלא תלויות בי. http://www.lamir.co.il/computers.asp (קישור ישיר לבניית מחשב באתר). תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-