עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronran,

שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים בהגדרות בנוניות -, צפיה בסרטים, הרצת פרוייקטים כגון SETI, REOSSETA וכו, * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? פחות מבין בזה אבל אני רוצה מחשב שאני יוכל ללכת איתו ממקום למקום נסיעות וכו (אבל זה לא קורה יותר מידי אם בכלל...) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הייתי רוצה מחשב שיתן לי לראות לפחות שעתיים וחצי של ססרט על מסך מלא (אם זה אפשרי דבר כזה למחשב כמו שאני מבקש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רק פלוס * בלוטות? פלוס * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 מינימום 7200RPM עדיף נראה לי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? פלוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב שאם אני אראה סרט א…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by LR,

שלום לכם, מתי מתוכננים לצאת בישראל פלטפורמת סנטה-רוזה + Napa64 (העתידים לתמוך ב-64 ביט)? אני מעוניין לקנות נייד חדש עוד חודשיים...האם כדאי לחכות? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by newpc,

טוב אז שלום אני צריך קצת עזרה בבנית מפרט חסר לי כמה חלקים ולא בטוח בקשר לזיכרון אני לא צריך מסך מקלדת או עכבר משתמש בheadset אז לא צריך כרטיס קול אני ישתמש באחד שאל הלוח אם כמו שכבר אמרתי בסביבות 10K למשחקים אז זה מה שיש לי עד עכשיו Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ASUS Commando 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1GB Corsair XMS2 CL5‎ x2 option to add 2x more later on (קצת לא בטוח בקשר לזיכרון אז תגיבו על זה בבקשה ) WD80GB 7200RPM, 8MB‎ 2x250 for raid 0 טוב אז אני ב 8700 חסר לי ספק מארז ואולי צורב אבל אני חושב שאני ישתמש באחד שיש לי במשחב הזה אני יקנה מסך חדש בשביל לנצל את הכרטיס מסך אבל לא עכשיו צריך לעבוד בשביל עוד 2K טוב עזרו לי להשלים את …

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מעונין לדעת סתם מה המפרט החזק ביותר הקיים כיום בשוק המחשבים... כולל הכל... למחשקים...

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by liron_s,

היי כולם, אני קונה בעוד כמה ימים מחשב חדש (מלבד כמה חלקים מהישן) ואשמח לחוות דעתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח עבור מעבד,לוח אם,זכרונות,כרטיס גרפי ודיסק קשיח. יש לי כבר צורב DVD וגם DVD ROM. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לקידוד וידאו,משחקים,אינטרנט, Photoshop ובעקרון המון מולטי טאסקינג. אני קונה אינטל כי הספק שאני עובד איתו (כבר מעל 8 שנים) לא עובד עם AMD, וחשובה לי התמיכה המעולה שלו והקרבה הגאוגרפית. אותו כנ"ל לגבי לוח אם- אם אפשר המלצות על לוחות של אינטל אני מאוד אעריך זאת. המפרט: 2 * 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 715.82 ש"ח 1 * INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 1 INTEL AVALON (915G) Lan DDR400 - ATX …

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. מעבד P4 3GHZ L2 2MB לוח אם ABIT SG-80 661FX זיכרון 256MB DDR400 כונן קשיח MAXTOR 80GB 133ATA כונן ASUS DVD כונן 1.44 ---------------------------------------------- המחשב מצויין לאינטרנט הוא בסדר סביר מאוד אבל יש בעיה קטנה הזיכרון מוגבל מאוד !!!!!! רק 256 בקושי זז !!!! יש לי אפשרות לשדרג זיכרון ל 1024MB DDR1 ב 140 ש"ח או לקנות לוח אם מבוסס G31 וזכרונות 4 GBב 430 ש"ח תוספת קטנה של 290 ש"ח ... מתלבט אם זה הכרחי בשביל אינטרנט ומשחקים בהגדרות נמוכות. ואלה הלוחות שהציעו לי: PALIT - http://pulser.kz/?tovinf=67401 GIGABYTE - http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6770&catcode=&AdCat=&parentid= וזכרונות יש MICRON ויש KINGSTON בתדר 800MHZ נפח 2GB כפול 2 . השימו…

8. טוב אז ככה... אני רוצה להחליף את המחשב הקיים... P3 666 ...מאוד ישן. הבעיה היא כזאת: אני לא מבין שום דבר בחומרה.. המחשב שאני רוצה לקנות אמור לשמש לביצועים הבאים: * אינטרנט * עבודות סטודנט * המון מוסיקה * המון סרטים (כולל צפייה במחשב עצמו) * לא מתעניין במשחקים..ממש לא.. אולי הקלים ביותר...זה לא השיקול למחשב..ידוע שזה מוריד המון מהמחיר. ברור לי שאין צורך במעבד מהיר יותר מ 2400 mhz ..או המקביל אליו של AMD .. כך אני חושב לפחות תקנו אותי אם אני טועה. מה שחייב להכלל מבחינתי זה ככה: * 512 זכרון פנימי - שכן הוא זול ולא משמעותי במחיר. * הארדיסק 80 ג'יגה כבר יש לי... * nvidia geforce4 128mb - קיים..אני חושב שזה מספיק . * צורב יש..אבל חשבתי לשדרג לצורב DVD ** מסך - יש . אם מישהו יכול…

• 71 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by sharonbh,

שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. פעילה רציפה של מחשב נייד (10") כאשר הוא מחובר לחשמל באופן קבוע ואינו נכנס אף פעם למצב שינה יכולה לגרום לנזק? תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. זה מה שבניתי - CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 531.14 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1256.46 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 273.67 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW [ …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by demultiplexer,

ארבעה מחשבים לעבודה משרדית, אני חייב להיות בטוח שהמפרט הזה טוב כי אני לא קונה את זה בשבילי. AMD SEMPRON 3000+ AM2 BOX ASUS M2V-TVM MICRON 256MB 533MHZ DDR2 נוסיף אחר כך אם יהיה צורך. WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII TITANS 450W שחור FRONTIER - אני יודע שהוא גרוע מה במקומו ? MAG 778 AH WINDOWS XP HOME EDITION HEBREW WINDOWS XP PRO HEBREW LG 52X32X52 BLACK Logitech Internet Pro Keyboard Black OE MICROSOFT MOUSE OPTI BASIC USB WHITE

13. שלום, כבר פתחתי נושא בעבר אבל אני רוצה לפתוח ממש לפני שאני מזמין בשביל להיות בטוח. המפרט אמור להיות לגיימינג בלבד, ולא מתוכנן OC. אם יש דרך להוריד מ8000 שקל ולהשאיר אותו באותה רמה פחות או יותר אז תעשו את זה. אני צריך עדיין 500 GB הרד דיסק משיקולים אישיים. תודה רבה. מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 מסך: DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2271 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤751 צורב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. הלפטופ שלי - של חברת דל, בן לא יותר מ 3 שנים - מתנהג מוזר לאחרונה. כאשר אני מחבר אותו לחשמל, לפעמים הוא מטעין את הבטריה, ולפעמים לא. גם אם הוא לא מטעין, הוא כן ישאר דולק (ולא יתרוקן או יכבה מחוסר בטריה), אבל לא יטען את הבטריה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  15. שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'

17. Started by peacebringer7,

אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?

18. אני מהפלא אז אני מקצר. אני זוכר שקראתי על הבעיה הזאת אבל אנלא מוצא את זה. פשוט מדי פעם המחשב עובד כאילו בעומד כשאין שום דבר שמעמיס. העכבר זז קטוע וכל התצוגה זזה קטוע. אין שום דבר חריג במנהל משימות. זה לפעמים מסתדר אחרי כמה זמן ולפעמים צריך לכבות. זה קורה גם בווינדוס וגם באובונטו. מישהו קרא על זה או יודע מה זה יכול להיות? וירטואליזיישן כיביתי

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by nanus,

שלום אני רוצה לבדוק בעזרתכם (אחרי הכל בחומרה אתם מומחים) האם אפשרי ליצור PC מחלקים בשוק שיוכל להתחרות ראש בראש מול המפרט המפלצתי של ה mac pro אני רוצה לבנות מכונת PC עם חומרה שעולה או לפחות יכולה להשתוות למק פרו עזבו אותכם עכשיו מחירים אני רוצה לדעת תכלס אם יש בשוק בארץ חלקים כאלה המפרט של מק פרו: מעבד: 2 מעבדים פיזים של 8-core # 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon זיכרון: 32GB of 1066MHz DDR3 ECC SDRAM יתר הדברים כגון הרדיסק, כרטיס מסך וכרטיס קול זאת לא בעיה השאלה היא האם יש היום לוח אם שיכול להחזיק 2 מעבדים פיזים + 32 ג'גיה זכרון!! לעוד מהמפרט אם פספסתי משהו הלינק פה http://www.apple.com/macpro/specs.html אני לא מצאתי לוח כזה לפיסי והשאלה השניה שלי האם יש כזה דבר האם אפשר ל…

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  20. לקחנו תקציב של 11K. הדרישות היו מחשב אולטימטיבי לגיימינג,אוברקלוק סרטי FULL HD ובשורה התחתונה,מערכת שלא מגמגמת תחת שום עומס של ריבוי משימות. לאחר שלושה חודשים בדיוק של המון עבודה שכללה בדיקות,סקירות,השוואות,בירורים והמתנה רבה הורכב המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB 2GBx2 WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case ההרכבה הסתיימה אתמול,כעת מתבצעות בדיקות למערכת ההפעלה שתבחר ואחר כך נתחיל עם הבנצ'ים. בינ…

• 44 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס מיועד למשחקים החדשים ולעתדיים בזמן הקרוב תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שלום,אני חשבתי על לקנות מחשב שיישמש לדברים רבים ויחובר למסך טלוויזיה. עם המחשב אני אוכל לשחק במשחקים ולצפות בסדרות וסרטים... אני מעוניין גם ליצור מודינג אישי ומקצועי עם אחריות,אז אני משקיע הרבה בזה אני רוצה 2 דיסקים קשיחים פנימיים ביחד יהוו נפח של 1TB כולל כונן קשיח חיצוני של 1TB שיישמש לגיבוי בלוח אם אני אוכל להרכיב 2 כרטיסי מסך בו-זמנית(1 כבר יש לי אבל לא יודע אם הוא חזקATI RX800) בקשר למעבד אני לא יודע אם הוא צריך ביצועים חזקים... ובקשר למסך- לא יודע אם כדאי מסך LCD בחיבור DVI או בחיבור HDMI וכמובן שספק הכוח והמאווררים יהיו חזקים ושקטים במיוחד זיכרון לא יודע אם צריך להשקיע 6 אלף הולכים למחשב, והשאר לטלוויזיה ועוד חלקים נ.ב. אני רוצה שהמחשב יידלק כמה שיותר מהר בעניין של…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Zefferno,

שלום, רציתי לשאול מבעלי הניסיון מביניכם לגבי הפרוצדורה להביא מחשב נייד מחול. 1. האם העלות של המכס מסתכמת רק ב15.5 אחוז? האם יש עלויות נוספות? 2. איזה אתרים מוכרים אתה מכירים ששולחים מוצרים לארץ? אני מחפש חנות שמחזיקה דגמים חדשים. 3. אם יש חומר כלשהו / לינקים אשמח לקבל. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ברצוני לקנות מחשב חדש מ - KSP לצרכים הבאים : גלישה מהירה . הורדת סרטים + קידוד . הפעלת מספר רב של תוכנות בו זמנית .משחקים בסיסים חשבתי על המפרט הזה .... מעבד - CORE 2 DOU E6300 לוח אם - GIGABYTE 965P - S3 S775 זיכרון - KINGSTON 1GB DDR2 667mhz כרטיס מסך - GIGABYTE 7600GT {אפשר כרטיס מסך חלש יותר עדיפות תוכנות על משחקים } דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB מארז - THERMALTAKE SVIKING VA4000BWS ספק - JSP - TECH PS- 05 BIG FAN 420W { אני יודע שאתם לא ממליצים לקנות ספק מהם השאלה אם זה יחזיק את המחשב הזה } מצפה לתגובות ממכם לא מתכוון לקנות חלקים מחנויות אחרות ותודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by lior0101,

מבקש עזרה בבניית מפרט בסכום של בערך 7000 ש"ח יחד עם מקלדת מסך רמקולים וכו'... אני רוצה שהמחשב לא יהיה רועש ואם צריך אז להוסיף קירור אם יש איזה משהו קריטי שחיבים בשבילו 7500 או משהו כזה אז אני יכו להלוסיף תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים