עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, יש לי הרבה נסיון עם מחשבים נייחים אבל עם ניידים- נאדה. לחברה שלי יש נייד של ג'יגה בייט ובזמן האחרון הוא מתחמם עד למצב שהוא נכבה. המאוורר עובד כרגיל. כמה מסובך יהיה לפתוח אותו ולנקות מאבק, לראות שהכל תקין וכו'? יש שם משהו מסובך יותר מפירוק של PC רגיל וכדאי לשלוח למעבדה או שלא אמור להיות מסובך מדי? אני מפחד לפתוח אותו ולגרום איזה נזק בגלל חוסר נסיון. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rept0rix,

קיבלת את המחשב עם תוכנת ויסטה והתוכנה תופסת לי הרבה מקום בזיכרון אני רוצה להחליף לXP זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by leeran,

היי, אני צריך לפרמט asus eee pc 1000he.. ראיתי באינטרנט מדריך לעשות את זה, והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את זה ואם מכירים דרכים טובות ובטוחות לעשות את זה.. http://lapskaus-it.blogspot.com/2009/04/installing-windows-xp-on-asus-eee.html זה הלינק... הם כתבו שם בשלב מסוים שאני צריך לסמן את ה CD שלי, אבל במחשב אין כונן דיסקים.. תודה לעוזרים ולילה טוב לכולם!

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  4. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב נייד notebook של חברת LG מדגם X110. המחשב עמוס מאוד ורציתי לפרמט אותו. רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לעשות אחריהפירמוט מכיוון שאף פעם לא פרמטתי NOTEBOOK. האם אני צריך דרייברים למחשב?? מערכת ההפעלה שלו היא XP. יש לי את הדיסק של הוינדוס. השאלה שלי האם אני צריך את הדיסקים של המחשב או שמספיק אני מפרמט אותו והוא מתקין את כל הדרייברים לבד? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by ravid1234,

שלום יש לי מחשב נייד חדש של HP התקנתי עליו windows 7 לא חוקי זמני ועכשיו יש לי windows xp חוקי ואני לא מצליח להתקין אותו. הוא טוען את הדיסק ונתקע בתחלית ההתקנה עם מסך כחול והודעת שגיאה. אם אפשר עזרה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני מתכוון לפרמט את המחשב שלי (X61) ולהתקין מחדש את מערכת WIN XP. תהיתי האם מישהו יודע איזה דריבר אני צריך להתקין על מנת שהאינטרנט (האלחוטי) יעבוד? (ומשם אני אתקין הכל עם UPDATE MANAGER) יתרה על כך, אני מתכוון להתקין מינימום של תוכנות, האם מישהו יכול להמליץ על הדריברים החשובים ביותר? מצורף קישור לאתר LENOVO: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-67971.html תודה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by zaroor,

בנסיון לפרמט מחשב חדש יש SP3 ניסיתי להכניס SP2 בעיברית אז בשלב שלפני שצריך ללחוץ F8 יש מסך שגיאה עם קוד ,בסוף מתברר שצריך לשנות בביוס מAHCI ל ATA מה הדבר הזה "AHCI" למה הוא מיועד גם בברירת מחדל ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום ! יש לי מחשב Hp pavilion dv6 1330ej כאשר קניתי את המחשב והפעלתי בפעם הראשונה הוא התחיל בהתקנה של ווינדוס 7. אני רוצה עכשיו לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס מחדש... שמתי לב שיש לי כונן ריקוברי והבנתי שאני צריך לעשות משהו דרכו מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה לגבות שום דבר מהמחשב,למחוק הכל לגמרי ולהתקין ווינדוס מחדש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום לכם האם יש דרך שונה ממחשב שולחני לגבי פירמוט וחלוקת המחיצות בנייד DELL 6400 הבנתי שיש מחיצות מוסתרות שה XP לא רואה אותן ...האם אני יכול להכניס את XP-PRO בעיברית שיש לי במקום האנגלית עם הסריאל שאני מקבל עם המחשב ? חוץ מזה ראיתי בביוס אפשרות ל..VT שהיא בברירת מחדל של הביוס ב OFF האם כדאי להפוך ל ON ולמה זה יתרום ? תודה לכם

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by talnisim,

שלום לכולם, יש לי לפטופ ישן שאין לו כונן דיסקים, אני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו windows xp אבל הבעיה שאין לו כונן דיסקים, למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את הווינדוס מבלי כונן? טל

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב של DELL עם VISTA HOME ואני רוצה לפרמט ולהתקין XP PRO. 1. האם כדאי? 2. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד לפני? 3. האם תהליך הפירמוט וההתקנה זהים למחשב רגיל? 4. האם זה יפגע לי באחריות במידה והמחשב יתקלקל בעתיד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by מאור247,

קניתי מחשב נייד חדש בלי מערכת הפעלה.... רציתי להתקין עליו XP אבל משום מה המחשב מעלה את הדיסק בהתחלה (כאילו אחרי שמכניסים ת'דיסק ואז המחשב אומר "ללחוץ על איזשהו כפתור"....מופיע המסך הכחול שהמחשב מעלה קבצים מהדיסק)......ואז זהו הוא ניתקע..... אמרו לי שהוא נעול לXP ואפשר להתקין עליו רק VISTA...??...רציתי לשאול אם הדבר הזה נכון....ואם אפשר לפתוח נעילה זו????

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by ELpsycho,

חבר שלי קנה מחשב נייד איך אני מפרמט לו אותו אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930G יש דרך קלה יותר מאשר פירמוט רגיל והתקנת דרייברים....אמרו לי שזה גם לא אפשרי לעשות פירמוט כמו במחשב נייד זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם בכדי לפרמט מחשב נייד עושים את אותו התהליך כמו של פירמוט של מחשב נייח רגיל ??? תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by nirzx,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS שקניתי לםני כשנתיים. אני רוצה לפרמט אותו אבל כולם רמאים ולוקחים כ300 שקל לפעולה פשוטה. יש לי ווינדוס 7 במחשב אבל אין לי את הדיסק וממה שאני הבנתי בכלל לא צריך לפרמט מחשב נייד, אלא יש אפשרות לשחזר הגדרות יצרן. מישהו יכול לעזור או להביא לי איזה מדריך? תודה ! אה ותיהיה לי בעיה אחר כך להתקין אחר כך את כל הקוקים למחשב? או להגדיר מחדש את הרשת וכל הבלאגן הזה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by LTE,

שלום בדיוק קיבלתי את המחשב הנייד החדש שלי של חברת גי'גה בייט W468N ואני בא בדיוק להתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, הבעיה היא שלפני שהתקנתי עשיתי מחיצות באר דיסק (250 ג'יגה) הראשונה של C של 10 ג'יגה והשניה של 100 גי'גה וחשבתי שאת יתר המקום הוא אוטמטית עושה עוש מחיצה! מה שקורה כרגע אני רואה בדיוק רק את השני מחיצות שעשיתי וכאילו נעלמו לי שער המקום הפנוי ! אייך אני משחזר את זה ???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום , אני מוכר את המחשב הנייד שלי x61s thinkpad , אני רוצה למחוק את כל הקבצים על המחשב ובעצם לפרמט אותו עם ויסטה חדש לגמרי. מן הסתם כל ההתקנה של הויסטה נמצאת במחיצה הנסתרת על הכונן של המחשב. איך אני יכול להפעיל את ההתקנה משם ואיך אני יכול לפרמט את המחשב? דיי דחוף , תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by yuraxp,

שלום רב,אני מתלבט בקניית מחשב נייד יד שניה שהכונן שלו לא עובד,אם זה אפשרי דרך הביוס של הנייד להגדיר למחשב לאתחל מUSB ? אם בדיסק או קי יש למשל מערכת הפעלה? למשל כמו במחשב שמאתחלים מCD וככה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת חדשה.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by DaNiEl360,

שלום, קיבלתי לפטופ מתנה והוא לא חדש, יש בו כל מיני דברים שממש אין לי שימוש בהם ואני רוצה לפרמט. הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD X40 ואין לו כונן אופטי, אז איך אני אפרמט אותו? יש לי הארדדיסק חיצוני אם אפשר לעשות איתו משהו. ואת כל הדרייברים כבר הורדתי מהאתר של LENOVO ושמרתי. אז נשאר לי הפרמוט, אז איך אני עושה את זה? תודה לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by superman27,

היי, רציתי לדעת איך אני מפרמט את המחשב נייד שלי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, ברשותי מחשב נייד של toshiba sattlite כבר יותר מ3 וחצי שנים. והחלטתי שהגיע הזמן לפרמט אותו. יש לי 2 אופציות: הראשונה היא לפרמט ואז להתקין דיסק של windows 7 . השניה היא לפרמט בעזרת דיסק toshiba recovery. הדרך הראשונה יותר מוכרת לי. בנוגע לדרך השניה, אני לא כל כך יודע מה הrecovery של טושיבה עושה. האם זה פרמוט רגיל והמחשב יחזור לתפקד כמו בהתחלה? האם אצטרך לייבא את כל הדרייברים הנחוצים במחשב? מהי הדרך העדיפה? האם למישהו יש מדריך לפרמוט נייד של toshiba? דבר נוסף. האם כדאי בהזדמנות זו לפתוח את המכסה התחתון של הנייד ולנקות אבק? תודה. גמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by AmitDanan,

יש לי כמה שאלות על פירמוט של מחשב נייד: 1.האים אפשר להתקין מערכת הפעלה 7, XP של מחשבים נייחים? 2.לאחר הפירמוט אפשר לעדכן דריברים כמו אצל מחשבים נייחים באתר של היצרן ע"י חיפוש הדגם? זה בעיקר מדאיג אותי שיהיה בעיה למצוא דריברים, תודה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by ono,

שלום, יש לי מחשב נייד asus 1215n כשאני מנסה לעשות פורמט לכונן C מופיעה הודעה-you canot format this volume. האם יש דרך אחרת לפרמט אותו-דרך וינדוס או דרך ביוס? ויותר חשוב האם מישהו יודע מה קורה לתוכנת ההפעלה (הגיע עםwindows 7 מובנה) האם היא נשמרת איכשהו על הדיסק הקשיח או שהיא נמחקת ברגע שאני מפרמט וצריך להתקין דרך DOK?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. פירקתי את המחשב הקודם (חייב להודות שגיליתי שאני מסוגל לפתח ערך סנטימנלטי למתכות, ממש עצוב לי לזרוק ולהיפרד מהמחשב, ליווה אותי הרבה שנים). אני לא יודע מה לשמור ומה לזרוק אז רציתי לדעת בכמה כסף אוכל למכור את החלקים הבאים: מעבד אינטל דואל קור E5200, 3.2GHZ , לעולם לא עבר OC ויש אחריות לכל החיים וגם את הקירור המקורי שלו לוח אם ASUS צ'יפסט G31, ASUS P5KPLCM סטיק זיכרון DDR2 של 2GB של PQI, רץ על 667MHZ עוד סטיק DDR2 של 1GB של קינגסטון, רץ על 667MHZ הארד דיסק של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך, 320GB 7200RPM 16MB, יימכר לאחר פירמוט ספק כח של HEC 450W והנה המדבקה שעליו: http://img833.imageshack.us/img833/5020/66103310.jpg בכמה אוכל למכור את החלקים לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים