ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מחיר טוב למחשב נייד טוב,של HP,וחבר שלי טען שלא כדאי לקנות מHP... השאלה שלי היא אם זה נכון ואם כן למה? מה הבעיה איתם
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בנייד לגיימינג, לא משנה הגודל והמשקל.. עדיף כמה שיותר גדול.. התקציב הוא עד 5700 שקל.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) cubase וכ'ו בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לשני מסכים ברזו' 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה חוות דעת על המפרט הזה למשחקים סרטים סדרות וכו' לא משהו יותר מידי כבד: מעבד: Intel - Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: Intel - D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E כרטיס מסך: Sapphire - X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E זכרון: KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ דיסק קשיח: Western Digital - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB SATA II צורב DVD: SONY DVD RW +- Double Layer Bulk internal X18-DW170Q מארז (עוד לא סגור על איזה מהם): RAIDMAX RX9 SE ALUMINIUM BLACK NZXT APOLLO AEROCOOL ExtremeEngine 3T BLACK
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤908 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤893 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤550 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤335 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤452 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING …
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? 1) לימודים (אופיס) 2) בידור ביתי (סרטים) 3) עריכה גראפית לחובבים (תמונות בפוטושופ בסיסי) * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? לא מכיר את המקובל כיום. המחשב אכן הולך להיות.... נייד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חיובי. חובה לפחות 4 שעות, רצוי לא פחות מ-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תנאי הכרחי... * בלוטות? לא תנאי הכרחי... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא תנאי הכרחי... (מינימום 100G. מניח שהסטנדרט גבוה יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה * כונן Bluray? זה קיים עדיין?? לא... תודה (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. win7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. נקודות נוספות: 1. אפשרית חריגה בתקצי…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב שלי הוא בין 2000-3000 ש"ח 1.איזה מחשב כדאי לקנות? 2.כדאי לקנות ב-EBAY? ראיתי ששמה המחירים הרבה יותר זולים 3. אם לא ב-EBAY, אז באיזה חנויות בארץ כדאי? 4. מה ההבדל בין ליבה כפולה למרובעת והאם מרובעת מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, בת דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מחשב, זה מה שהיא רשמה לי, מה דעתכם? "חשבתי על מחשב בסביבות 1500-2000 ש"ח אבל אשמח לשמוע את חוות דעתך. אני יכולה להשקיע יותר אם אתה חושב שזה לא כדאי לקנות במחיר הזה... שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, (עד היום לא ממש הורדתי דברים כך שזה לא שימוש עקרי, אבל אולי כן אוריד קצת סרטים...), פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אני מתלבטת... בכמה זה מייקר? זה מיועד לצרכים חובבניים בינתיים. חשוב שיהיה צורב כעיקרון אני לא צריכה מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר". תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אהלן מרכיב לקרוב משפחה מפרט מחשב מבקש לקבל 2 הצעות: 1. לשילוש- מעבד , זכרון פנימי ולוח אם ב800 שקל 2. למפרט - לא כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר - לא צריך) ב1300. לגבי התקציב - זה מה יש. שימושים: WORD, גלישה, סרטים וזהו. לא חשוב השקט לא מתוכנן OC לא חשוב אפיקי שדרוג לא לכלול שום תוכנות מכל סוג תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי לאח שלי יש בר מצווה הוא רוצה לקנות מחשב חדש אז אני מבקש פה אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה אני לא ממש יודע מה התקציב ולא אמרו לי אפילו בערך, אני מקווה שתוכלו בכל זאת להמליץ על משהו. אתם יודעים, במחיר סביר כזה אבל גם לא דברים מאוד זולים (אני נשמע טפשי ) המחשב בעיקר, בעצם כמעט אך ורק למשחקים. אז בבקשה תנו לי המלצות למפרט לדרישות אלה (שהם לא ממש מפורטות, אני יודע) - כולל מסך (מסך LCD)
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אשמח אם תוכלו לעזור לי משום שאני מבולבל ומרוב עצים אני לא רואה את היער. קיבלתי משימה לרכוש מחשב נייד עם הנתונים הבאים: למצוא איזון בין שימושי משרד להתניידות בשטח. חשוב לבחור מחשב עם מעבד חזק ומהיר וכמו כן לוודא זיכרון רחב ומהיר (בהקשר הזה חשוב לבדוק לגבי התחממות) זמן בטריה - לא פחות חשוב. יש ימים שאני יום שלם בשטח עם המחשב. החברה יושבת בחו"ל אז אני אצטרך להתחבר לשרת חיצוני (כך שאצטרך Windows 7 proffesional) אם יש אפשרות להסתכל על המסך באור שמש זה מעניין. המחשב נקנה ע"י החברה כך שהתקציב הוא לא מינימאלי. השימוש במחשב יהיה מצגות. יתכן מורכבות, סרטונים מיילים אופיס בטח גם תוכנות מכירות. חשוב שהתוכנות ירוצו בקצב טוב. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. יש דברים שנשארים לי מהמחשב הישן אז ככה שלא צריך אותם והם: Western Digital Raptor SATA 74GB 10000 RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM X2 Western Digital 500GB SATA II KS 16MB 7200RPM Creative X-Fi Elite Pro 8800GT (אני לא משדרג אותו כי אני לא ממש משחק) כל הציוד היקפי ומסך יש לי... אז בעצם מה שאני אצטרך זה מארז חדש וספק, לוח אם ומעבד +קירור למעבד, וזיכרונות... התקציב שלי הוא 4000 ש"ח.. תודה רבה לכל העוזר.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב נייד בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיכול להיות כרוך בהפעלת תוכנות כבדות (לא כבדות מידי), ואולי למשחקים פה ושם. אחרי קריאה ובדיקה הגעתי לשני מועמדים סופיים. HP pavilon dv6 1160 ו DELL inspiron1545 HD ההבנה שלי במחשבים ניידים היא כמו של כל אדם ממוצע (אולי קצת פחות), אז אשמח לחוות דעת אם למישהו יש את אחד מהנ"ל, וחוות דעת ע"פ המפרט המצורף (כדי שלא יהיה צורך לחפש) למי שמבין. תודה רבה למי שהיה זמן לעזור... דן hp pavilon dv6 1160:מעבד - intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB אפשרות להרחבה ל8, כרטיס מסך ATI 4530, דיסק קשיח :320GB, שנה אחריות ומערכת הפעלה ויסטה פרמיום. dell 1545: מעבד intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB (לא ברור אם אפשר להגדיל ל8), כרטיס מסך ATI 4330, די…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
I7 8gb Geforce 335 מצב חדש. בלי שריטות, תקלות. לא היה הרבה בשימוש. כמה שווה היום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב הבא - compaq presario v4000 מאפייני המערכת: http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/ מחשב לא חדש בכלל, בן 4-5 שנים... לאחרונה הביצועים לא מספקים ואני תוהה מה לעשות... (מחשב חדש לא בתקציב) יש לו שני סטיקים של 256MB ואני לא יודע מה הכדאיות של שדרוג סטיק אחד, שניים או בכלל, גם אחרי קריאת הסטיקי... שידרוג הזיכרון ישפר את הביצועים של הסוס הזקן הזה? אם כן, כמה לשדרג? מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.skypc.co.il/pl_product~TX86-GO-050IL~14~0.htm הוא יהיה טוב לי לשימוש של משחקים כמו CRYSIS / CALL OF DUTY: BLACK OPS / NFS: PRUSUIT וכו'... שירים אינטרנט צפיה בסרטים ועבודה עם חיבור ל-LCD ? הציעו לי עוד מחשב זה זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~LXPZH02047~14~0.htm מה אתם אומרים על 2 המחשבים? מה יותר כדאי? והאם שניהם עמדו בדרישות שלי ויחזיקו להרבה זמן יותר משנתיים שלוש? ואם יש לכם הצעה אחרת משתלמת עד 4000 ש"ח מהחנות הזאת(עדיף) או מחנות אחרת
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אשמח לחוות-דעת, הערות וכד'.. תודה! http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-n3521-2375m-3yr.htm http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3299
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על 3440 על 1440 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 34 אינטש 21:9 חשבתי על PREDATOR 34 התקציב על מסך 3-4 אלף גמיש, עדיף לחסוך, אני לא משחק כל כך במשחקי יריות אונליין, לכן לא חייב פריימים ממש גבוהים, אוליי כדאי שהמסך יכלול GSYNC? לא יודע אולי מסך כזה ב1040$ כולל משלוח https://www.bhphotovideo.com/c/product/1397118-REG/acer_um_cx0aa_p01_predator_x34_ips_34.html כמה מיסים אפשר לצפות במכס אם בכלל? דיסק קשיח 3-4 טרה רצוי מהיר מקלדת לא משהו מטורף …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 חריגה ב-500 המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך samsung 26" t260hd כנראה ארכוש גם בנפרד רמולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 האם רצוי לשים ddr3??? הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-