ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג ב-KSP. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים ושיניתי אותו מעט משום שלא כל הרכיבים נמצאים באתר האינטרנט של KSP. אני רק רוצה לוודא שהכל תואם ושאין צוואר בקבוק או חלקים מיותרים/חסרים. אין צורך בציוד הקפי או צורב DVD תקציב: 4,800 ומטה מעבד - Intel Core I5 3550 3.3 Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-e, VGA, DVI, HDMI זיכרון - Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Westren Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX ספק כוח …
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי לפני כמה ימים דיון במפרטי מחשב, לפני שאני עובר לשלב הקניה, חשבתי לשאול פה כמה עולה המחשב הבא: בגדול חשבתי להשאיר את המארז והספק כח למחשב החדש, פשוט חבל לי על שאר החלקים, כי המחשב עובד. מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 2X4GB Kingston DDR3-1333 (667 MHz ללא כוננים קשיחים מארז: thermaltake element g ספק כח: enermax pro 82+ 525W תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ההצעה צריכה להכיל מערכת הפעלה VISTA BUSINESS LGA775 CORE 2 DUO לוח אם עם חריץ הרחבה PCI EXPRESS 16 ועוד לפחות 2 חריצי הרחבה רגילים תמיכת לוח בDDR2 ועתידי DDR3 2 גיגה זכרון DDR בתדר 1066 RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות כ. מסך 2 יציאות DVI כ. רשת 1000 מסך 19 רחב בחיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לסייע במפרטים עבור הדרישה הבאה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 6000 ש"ח, מעבר רק אם באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנות, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? למשל The Witcher 3, GTA V וכו' הכוונה למשחקים כבדים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? אני די מודאג בקשר למעבד...: AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty שאר הפריטים נראים בסדר.. המעבד לא יעשה לי בעיות? הוא נראה די חלש...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הנייד ישמש ללימודים(אופיס,MATLAB,VISUAL STUDIO ושאר תוכנות שקשורות לתכנות),אינטרנט וסרטים. שיהיה 2 ג'יגה RAM, אחריות של שנתיים-שלוש. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
המפרט: דגם: Lenovo IdealPad S10e 4068-5QG מסך: 10.1 WSVGA Glossy TFT(1024X576) Led Backlit integrated camera מעבד: Intel Atom Processor N270 Single Core (1.6GHz, 667MHz FSB) a זיכרון פנימי: 1GIGA 667MHz pc2 5300 DDR2 זיכרון מטמון: 512kb cache L2 cache כניסת כרטיס pc card: 1X34mm ExpressCard slot, 1X4-in-1 Card Reader דיסק קשיח: 160GB 5400 rpm SATA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB מודם+רשת פנימית: Integrated 10/100 Ethernet+ 56K V90 modem +Wireless LAN + Bluetooth Version 2.1 מערכת שמע: Realtek High Definition Audio יציאות המחשב: 2XUSB 2.0, 10/100Lan(RJ45), VGA out, Headphone(stereo), Mic-in סוללה: LI-LON 6-CELL/5.5 hr עכבר: TrackPoint With finge…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מק בוק פרו 13 אינצ הגרסא היקרה יותר עם מעבד i7 2.9GHz Dual Core הסיבה שקניתי אותו היא מפני שהמחשב ישמש אותי ליצירת והפקת מוסיקה עם תוכנות כמו ableton live , Logic Pro, cubase וכו׳ האם הביצועים של התוכנות הנ״ל יבואו לידי ביטוי עם מעבד i7 או ש i5 1.8GHz ייתן את אותה התמורה ? שורה תחתונה אם אני יחליף למק בוק אייר עם כונן פלאש ומעבד i5 מבחינת עבודה בתוכנות הנ״ל יהיה הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
בהנחה שמבחינת מחיר סופי (כולל קניית מערכת הפעלה) אין הבדל במחיר. יש עדיפות למערכת הפעלה מותקנת כבר על המחשב או בלי מערכת הפעלה? מה ההבדלים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד לשימוש של אופיס, ומשחקים ישנים בתקציב של 3000-3500 שח, בתודה מראש, גורי
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אח"צ טובים לכל חברי הפורום! אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד ללימודים *עד3 אלף שקל- חריגה עד 400 ש"ח עדיף שלא *שיעבוד טוב וחלק בדברים הבאים(מספיק RAM): -גלישה באינטרנט -סרטים, מוזיקה, כתיבת עבודות הגשה -תוכנות פשוטות יחסית כמו אופיס -תוכנות תכנות -משחקים קלים בנוסף למה שרשמתי בעצמי, עניתי על השאלות שיש בפורום למטרת בחירה של מחשב נייד: * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: עדיפות שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לסוללה כמה שיותר חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI * בלוטות? מומלץ לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD לא חובה * כונן Bluray? אין צרוך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא חובה, אבל עד…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אהלן, אבקש מפרט למחשב גיבוי שיקושר לרשת מחשבים בחנות עסקית. על המחשב תותקן מערכת windows server 2008. לגבי התקציב עדיף לחסוך. אני לא יודע בדיוק איזה חלק במחשב חשוב\מומלץ\עדיף למחשב גיבוי, אבל אני מעריך שזה לוח-אם והארד דיסק. ציוד היקפי שצריך זה מקלדת ועכבר. השקט לא חשוב. ללא אוברקלוק. הקנייה תבוצע בעדיפות בRSM. תודה.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
קיבלתי נייד כזה מחבר ואני לא מצליח להתקין בו מערכת הפעלה (VISTA) לא ניסיתי משהו אחר המחשב אמור לעבוד עם ויסטה כי הוא Vista Certified אני מגיע להתקנה , אחרי 60 אחוז בערך אני מקבל מסך כחול של שגיאה, ככה כל פעם מחדש, ניסיתי בSAFE MODE וכו' יש למישהו רעיון???
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני 3D BLU-RAY, עריכה גרפית, גלישה באינטרנט עם מיליון חלונות פתוחים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים-כבד, Visual Studio-כבד ,עריכה -מזדמן, דפדפנים-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' בריזולוציה 2k. ובמקביל גם טלו…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מבקש את דעתכם על המפרט הבא: http://www.planetnana.co.il/omertov2006/haza.JPG המחשב מיעוד לאינטרט ומשחקים... ההצעה יצאה 4000 שקל שזה גם הגבול הכספי...אין צורך בצורב מקלדת וכל השטויות... תגיד את דעתם בבקשה...כדי שאני בטוח בקנייה...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי כרטיס מסך ראדון 9600xt 256mb ati. בעיקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לי למשחקים וסרטים ואינטרנט... אז המלצות אני צריך רק על לוח אם מעבד, כרטיס מסך (שיחזיק להרבה זמן ושיהיה טוב) , וזיכרון של 1024 (2 של 512 או אחד...) המוכר בחנות גם אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא יכול לשבת על לוח אם חדש שיש לו pci.... אז אני מבקש המלצה על כרטיס מסך שיחזיק וישב טוב על הלוח אם.. בעיקרון אני מתכוון לקנות הרד דיסק של 250 גיגה וכונן די וי די אז את זה אני כבר יבחר לבד.... בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל.... מה עדיף בכלל? amd או אינטל? ולמה? וזה באותה איכות בכלל??? והאם שווה לקחת לוח אם ממש חדש או אפשר גם אחד שהוא טיפה ישן?? מחכה להמלצות שלכם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
http://www.lenovo.com/news/us/en/2009/09/multitouch-screen.html יקר לאללה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
בקרוב אני צריך לקנות מחשב חדש אני צריך מחשב טוב לגיימר עם מארז מיוחד (לא כמו שנותנים בשוק אלה מארז עם לדים) עם דיסק קשיח של 160-250 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 4000-5000 שקל תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני מבקש בבקשה אם תוכלו לעזור לי בכך שתביאו לי מפרט מחשב שלחוני של משחקים של IV GTA ומשחקים שיצאו ב שלושה שנים הבאות תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שיהיה יציב עם 1024 זיכרון פנימי ו120 ג'יגה לפחות עם מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-