ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
היי , אני מכין עבודה ללימודים בנושא מחשבים ניידים ואשמח ליצור קשר עם אנשים שממש מבינים במפרטים של לפטופים (כרטיס מסך, מעבד , זיכרון וכו') אז אשמח אם תפנו אלי לפרטי או למייל - תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של דל שמתאימים לדגם שלי. אך המסך מבצע שינוי רזולוציה לבד ל800X600 ואחרי 2 שניות חוזר לבד לרזולוציה. יש לציין שהדבר קורה כל 20 דקות לערך, ולפעמים קורה ברצף מספר פעמים. יש לציין שהסרתי לגמרי את הדרייבר והתקנתי מחדש, וכמו כן ניסיתי את הדרייבר שהווינדוס אפדייט מציע. שום דרייבר לא פתר את הבעיה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני סטודנט למדעי המחשב מעוניין מחשב למטרות : תכנות - VISUAL STUDIO ואפליקציות בסדר גודל דומה . אינטרנט - גלישה וכו אופיס הורדת קבצים מולטי טאסקינג - עבודה של הכל ביחד מבלי לגרוע עומס על המערכת. דרישה להרצת WIN7 . סוללה חזקה , בנוגע למסך מתלבט בין גדול לקטן - מניסיון שלכם מה עדיף ? עד 5K , בעבר היה לי מחשב נייד IBM מעדיף מחשב ברמת גימור דומה .
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני יודע שהסכום קטן, אבל אפשר תמיד טוב לחסוך עוד שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD כו'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא מיועד גם לגיימינג כמה שאפשר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, FIFA וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן להשיג במחיר של עד 1800 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כול המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDM זיכרון: DDR3 1333Mhz 4GB Kingston פעמיים הארדיסק: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105S צורב דיוידי : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA ספק כח: (Antec Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (RetaIl) מסך: SAMSUNG Samsung S24A350H 24'' LED 2ms VGA HDMI WideScreen Blac אשמח לשמוע חו"ד,מחר אני הולך לקנות.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום להביא את זה אז כתבתי פה. יצאו המעבדים החדשים של אינטל, ואולי עוד בערך חודש-חודשיים ייצא לי לקנות כבר מחשב חדש. אז אני כרגע סתם מתעניין במחשבים שונים ונתקלתי ב2 המפרטים הללו שכל אחד נראה מפתה יותר מהשני. אך הם שווים את המחירים, והם באמת טובים? http://www.ipcomp.co.il/Product.asp?Pid=7200&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=25 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=168348
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אם המחשב שלי מתחמם על יתר המידה יש איכשהו דרך לקרר אותו? השמח לראות כל מיני תשובות לעיניין הזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי חברים מה דעתכם על הנייד הנ"ל (מצ"ב כתובת אתר למפרט המחשב). http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq=11 אודה על עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום! אני טס לארה"ב בשבוע הבא ואני מתלבט בין נייד ( HP pavilion dv4 1125nr(650$ לבין נייד (TOSHIBA M305-S4848(700$ הנתונים העיקיים זהים : Intel® Core2 Duo mobile processor T5800 4GB DDR2 SDRAM; 250GB hard drive 14.1" widescreen המחשב מיועד ללימודים. אם יש דגמים אחרים(באיזור ה-700$) מומלצים יותר אשמח לקבל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
תקציב: 2000-3000 ש"ח. עדיפות ל-KSP. מחשב קומפלט עם מסך והכל. המחשב בעיקר לעבודה באינטרנט לא יותר מזה אולי משחקים ממש ממש בקטנה לא משהו רציני. תודה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד ללימודים במכללה, שיהיה במחיר סביר ולא יותר מידי יקר, וגם שיהיה טאץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 690, align: right] [TR] [TD]פריט [/TD] [TD]דגם [/TD] [TD]מחיר בשקלים כולל מע"מ [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]Intel Core i5-4590 [/TD] [TD]750 [/TD] [/TR] [TR] [TD]גוף קירור למעבד [/TD] [TD]Arctic Cooling Freezer i11 [/TD] [TD]135 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]Asus B85M-G [/TD] [TD]295 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [TD]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 [/TD] [TD]410 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך [/TD] [TD]SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI [/TD] [TD]790 [/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח [/TD] [TD]Seagate 2000GB ST2000DM001 [/TD] [TD]320 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן SSD [/TD] [TD]Samsung 840 EVO 120GB [/TD] [TD]380 [/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה סבבה כל עוד זה לא פגיעה משמעותית באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש חייבים אז 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל בוורקראפט 3 דרך Total War ועד דברים כבדים ממש כמו Crysis וAC3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת והשאר מסביב..רק המחשב... לא יודע מה בדיוק מתאים לי..עובד הרבה בתוכנות עריכה פטושופ פלאש והשאר... רוצה מחשב מהיר וחזק שירוץ כמו שצריך 250 ג'יגה בקשיח ו2 ג'יגה זיכרון אני חושב שזה המנימום לפחות..וכרטיס מסך בסיביבות ה500 600 שח אני מניח טוב אתם המומחים כאן תעזרו לי תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad w510 מצאתי באינטרנט חנות שנקראת zol קישור לאתר http://www.zol.co.il/Category.aspx?CatCode=79&ParentID=7 הם הכי זולים שיש אבל אני לא מכיר אותם ואני קצת פוחד אים אפשר לקבל עזרה אולי מישהו שמע עליהם? מה לעשות בקשר לאחרוית? איך אני יודע שזה מקורי ולא עובדים עלי? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי.[br]פורסם בתאריך: 3.08.2010 בשעה 11:25:25 שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad w510מצאתי באינטרנט חנות שנקראת zol קישור לאתר http://www.zol.co.il/Category.aspx?CatCode=79&ParentID=7 הם הכי זולים שיש אבל אני לא מכיר אותם ואני קצת פוחד אים אפשר לקבל עזרה אולי מישהו שמע עליהם? מה לעשות בקשר לאחרוית? איך אני יודע שזה מקורי ולא ע…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני מתעניין בקניית מחשב נייד במחיר של עד 3000 שקל ! אני צריך את המחשב בעיקר לסרטים קצת לימודים ואינטרנט ! באמת לא משהוא מטורף אבל עדין אני רוצה שיהיה מקסימום ביצועיים למחיר שאני משקיע תודה מראש ! ודרך הגב יש לי שאלה איזה מחשב יותר טוב Asus A53E I5 2450M GMA HD או ש INSPIRON N5050 I3 ! לפי מה שאני מבין הם עולים בערך אותו דבר ואותם ביצועיים .
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
For 250 nis you have the Logitech Internet Navigator Special Edition which is a very good keyboard, I had a chance to use it myself and it's great. but for 125 nis you have the Normal Logitech Internet Navigator which is also very nice and has a more sensible price. I suggest either of these two. I never liked ergonomic keyboards, I don't think you can find any of them in your budget either
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
היי אחרי קריאה של המפרטים המומלצים בפורום + פתיחת נושא חדש וכניסה לנושאים פתוחים קיימים הגעתי למפרט הבא: [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1036 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪392 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪455 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Qui…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מבקש הצעות/מפרט למחשב משרדי בבית לטובת: - גלישה מהירה ובטוחה באינטרנט (לרבות מסחר בבורסה כאן ובארה"ב). - עבודה ב- OFFICE הפקת דו"חות ומצגות. - מקלט רדיו להאזנה במקביל, אין צורך בטלויזיה. - חיבור 3 HD ישנים SATA למחשב החדש. נא להוסיף מסך מומלץ, מדפסת, פקס וכל העולה על דעתכם. התקציב לכל זה 5000 שקל. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! 8) אני חדש פה. אני רוצה המלצות לכמה דברים: אז ככה יש לי 2500 שקל ואני רוצה לקנות : זיכרון ,הרדיסק ומסך. הרדיסק:לפחות 60 GB זיכרון:256 DDR מסך:מעדיף 17 אניץ' לא LCD פתוח להצעות מודלים,חברות,סוגים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-