עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל אתם יכולים להציע לי מפרטים שיעבדו חלק עם משחקים כמו NFS:Pro Street בתקציב של 2-2.5K ?? דבר שני: מישהו מכיר חנות זולה וטובה שנמצאת באיזור פ"ת?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by Jook,

בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…

3. Started by asafmanor,

אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by l_messi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (500 - חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות JAVA וWEB, שימוש יומי יומי (סרטים, אינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לקל משקל אבל לא על חשבון מפרט 7. האם…

5. שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט לשימושים כלליים ביותר (סרטים, אינטרנט, וכו') ב-1500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח אם הדבר נחוץ ביותר. אם אפשר לבנות מפרט טוב גם בפחות מ-1500, עוד יותר טוב... אבל חשוב לי שיהיו רכיבים איכותיים. מה שכן חשוב לי זה שתהיה יציאת FireWire על הלוח אם. בנוסף, אני לא חושב שיש טעם לקנות כרטיס מסך במיוחד כי המחשב לא נועד למשחקים, אבל חשוב שתהיה בכרטיס מסך שעל הלוח אם יציאת DVI, ואם אפשר גם יציאת HDMI (בנוסף ל-DVI, לא במקום) אז עוד יותר טוב - אבל אין צורך לייקר את המחשב במאה ש"ח נגיד בשביל זה... תודה מראש! רועי.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. מעבד:Core i7 920 2.66GHZ, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. מחפש לפטופ לגלישה, עריכת מסמכים ועבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח , אפשר לחרוג מעט במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה ב-After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (יש , ציוד הקפי ומסך חיצוני לחיבור ללפטופ במידת הצורך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by Webmonster,

זה המחשב שיש לי כרגע Intel i5 750 @ 2.67 GigaByte P55-UD3L 2x 2G g skill ripjaws F3 CL7 2x 4G kingstone sapphire radeon 5770 hd scythe mugen 2 seasonic 620w bronze antec three hundred 256 GB SSD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. סוף שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gmpc,

שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חבר מתעניין במחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, קיבל את ההצעה הזאת מפלונטר: לינק מה דעתכם? אותי מעניין אם הספק כוח מספיק, כמה CL לראם, האם המארז טוב ואם יש פה עוד איזה קאצ'..

14. Started by egozy,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. מעבד: intel core i7 2600 3.4ghz 8mbקירור למעבד: thermaltake silent 1156 92mm CPU Fan זיכרון:kingstone (4x4) 16gb DDR3 1333Mhz כונן קשיח: Western Digital caviar Blue 1TB 32MB 7200RPM SATA III ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14 cm fan מארז:thermaltake Element T Middle Tower Black מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium Hebrew 64Bit כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 Ti OverClock 1GB GDDR5 DX11

17. היי מחפשת לרכוש מחשב נייד בטווח מחירים בין 2300-2600₪ הדרישות שלי הן: זכרון פנימי 8G זכרון אחסון 512g מעבד core i5 גודל מסך 15.6 רצוי כבר עם מערכת הפעלה ווינדוס נתקלתי בחיפוש במחשב הזה שנראה שלכאורה עונה על הצרכים שלי Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 83ER003RIV לנובו אמח לחוות דעתכם המקצועית או להכוונה למחשבים חלופיים הצרכים שלי בעיקר ישמוש באופיס וורד, גלישה צפייה ללא גיימינג או תוכנות עריכה כלשהן תודה לעונים!!

18. Started by lironll,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי (פנטיום סלרון 2.4 עם 0.5 ג'יגה זיכון) וכמו שבטח ניתן להבין מהמפרט הנוכחי שלי אני לא גיימר. התכנון המקורי שלי היה לקנות מחשב משרדי זול (בתקציב של עד 2000 ש"ח) אך מכוון שקבלתי במתנה מעבד I7-860 אז החלטתי לקנות כבר מחשב שיהיה אפשר להריץ בו גם משחקים (עם האוכל בא התאבון) אני מבין שגם ללא עלות של מעבד מחשב "גיימר" זה עסק לא זול ומתחתי קצת את התקציב. ההגבלות שלי: תקציב 2500-3000 (עדיף כמה שפחות) מארז מיני (אין לי מקום בפינת העבודה למארז רגיל) להלן המפרט שבניתי בעצמי: לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון : OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum דיסק קשיח: Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס …

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  21. Started by -casper-,

המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by nondos,

שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…

24. מה אתם אומרים על המארז ביחז למחשב ? מתאים לו מבחינת ספק קירור ושקט ? הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1329 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤ 663 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 690 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤ 1188 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מארז : ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤ 763 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5014

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. Started by urieln1,

שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.