ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ב7K בערך (ניתן לחרוג עד 500 ש"ח) שיחזיק שנתיים לפחות ללא ציוד היקפי(מסך וכו)... דרישות: 1. מארז 300-400 ש"ח 2. לוח אם של ASUS עד 900-1100 ש"ח שיתמוך ב DDR2+3 3. כרטיס מסך של NVIDIA מסדרה 8 (8800) מהחברות ASUS, MSI,XFX,BFG (אם תוכלו להציע משהו אחר אני אשמח) 2000-2500 ש"ח 4. דיסק קשיח 320GB SATA 2 (איזו חברה עדיפה יותר SEAGATE או WESTERN DIGITAL?) 5. ספק 500 550 600? 6. מעבד Q6600---(לא שווה לחכות למעבדי ה45NM?) 7. זיכרונות DDR2 800MHZ CL4 2*1GB (על איזו חברה אתם מליצים?) 8. צורב DVD של ASUS או PIONEER 9. כרטיס רשת אלחוטי 108Mbps 10. אילו פתרונות קרור כדאיים בשוק? 11. ה…
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, בכוונתי לקנות בקרוב (בנסיעה הבאה לארה"ב) את הT400S המהולל ורציתי לדעת של איזו חברה שייכים כונני הSSD שמגיעים עם המחשב? (גם ה64GB וגם ה128GB) אחרי קצת שיטוט וקריאת מאמרים וביקורות ראיתי שהכונני SSD של אינטל הם בעלי הביצועים הטובים ביותר (וגם זולים משמעותית), ובאתר של לנובו בסרט שבדף הזה: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/ThinkPad_notebooks/T400s&ipromoID=hpc00491& כתוב שיש אופציה לכונני הSSD החדשיםשל אינטל, אך למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הכוננים החדשים של אינטל מגיעים ב80/160GB... (ובSPECS של הT400S כתוב שהאופציות לכונני SSD הן 64/128/128FDE/256F…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לא להגיע למספר הנ"ל ולחסוך, אם אראה שהסיבה מספיק מספקת להעלות את ההוצאה - אוציא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים/סדרות, הקמה של מעבדה וירטואלית ולימודי תקשורת נתונים לצורך לימודים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - כל מיני תכנות למעבדה וירטואלית(לא סגור איזו אבחר) כמו VMWARE או VIRTUALBOX ו-PACKET TRACER של סיסקו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אב…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ככה- ככל הנראה יקנה בחו"ל, כך שאחריות בין לאומית התקפה לארץ- חובה (ומורחבת וארוכה עד כמה שניתן, כמובן). המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים (מדי פעם, ממש לא שימוש עיקרי) לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו XP. אך אני לא פוסל מחשבים שיבואו עם כל מערכת הפעלה שהיא. דבר אחרון- הניידות לא משחקת חלק חשוב, המחשב יהיה בעיקר בבית, עדיפות למסך גדול (15' ומעלה, בגדול). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב :בין 2500 ל3500 אבל עדיף כמה שיותר זול * מטרות המחשב? משחקים ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 שעות ןמעלה אם מתאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD?צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?asus \ dell יש אפשרות לחברות אחרות אבל אלה הם המועדפות שלי מה אתם חושבים על המחשב הזה ? יש לו כרטיס מסך ממש חזק (GTX 260 ) הוא ממש זול 2800 שקל , אבל המעבד טוב ? והזיכרון הוא 4GB של DDR2 מה דעתם עליו ? ויש לכם משהו אחר להציע אפשר מחול או מהארץ http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/ite…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לא ליותר מידי שטויות ומשחקים אני צריך שיהיה מהיר השימושים זה תוכנות אופיס איסיקיו נורא חשוב שיהיה מהיר ולא לעבור את ה1500 אפשר שהוא יהיה מיני..! תודה רבה מחכה לתשובה טל
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז ככה.. מKSP P4 3.0 MHZ 800 mhz bus HT לא פרסקוט כמו שכמה הציעו לי בגלל התחממות. ASUS P4P800 DELUXE 2X512 A-DATA 400 MHZ + גופי קירור MSI Radeon 9800 PRO tv out dvi W.D 120 GB 8MB SATA +SEAGATE 40 GB 7200 ata 133 שכבר יש לי סידי LG שיעבור למחשב הישן צורב LG 52X שיעבור למחשב הזה... בנתיים אין לי כסף בתקציב לצורב דיוידי אבל גם זה יבוא בקרוב מארז : Supertalent FullTower Aluminium ספק : 500W+Active PFC -לא מכיר אותו...מישהו יודע אם הוא טוב? הוא של KSP והוספתי עוד כמה שטויות כמו משחה טרמית ..מגירה להארדיסק 40 גיגה עוד שני מאווררים זוהרים וזהו.. הצעות שיפורים..משהו?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בניתי מפרט מהרבה פוסטים שראיתי פה.. קיבלתי עליו כמה הצעות מחיר אבל הייתי רוצה את דעתכם הכנה עליו. המחשב ישמש אותי למשחקים, אינטרנט ובין הייתר גם לוירטואליזציה כלומר אני לומד עכשיו mcsaאז אני ארצה להקים כמה שרתים על המחשב שלי (באמצעות vmware) זה המפרט: לוח אם PCIEXPRESS GIGABYTE GA-EP43S3 3*PCI 10661333MHZ 6*USB 2 DDRII 4X SATA PCIEXPRES אחריות לשלוש שנים מעבד INTEL +מאוורר INTEL QUAD CORE 2 9450 P4- 2.66Ghz 1333MHz, 12MB EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מארז מפואר ושקט TERMALTEK Armor Plus MX ספק כח איכותי 550SEASONIC W SS-550HT Active PFC 120mm 6*SATA, 8-pin, PCI-E*2 (6+8) זיכרון 4Gb A-DATA Vitesta 1066 KIT GAMING SERIES CL5 /crossa…
-
- 12 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהעיקר שלו הוא גיימינג, כמובן שאני גם אשתמש בו לסרטים, אינטרנט ומוזיקה אבל בשביל זה לא צריך שום דבר מיוחד אני מניח. אני מאוד מעוניין בכרטיס מסך טוב אפילו על חשבון המעבד וחשבתי בכיוון של ה-Radeon 5870 ומעבד i5. אני לא מעוניין ב-OC, חשוב לי שיהיה קירור טוב כי החדר שלי נוטה להיות מאוד חם בקיץ ומאוד מאובק. תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי, מתכנן לבצע את הרכישה בתחילת השבוע הקרוב. דרישות: ריבוי כרטיסיות, תפעול מהיר וזריז וכן חשוב שיוכל לסחוב משחקים כבדים בעת הצורך ובצורה טובה, (הגיימינג הוא כמובן תחביב ואין צורך במחשב שיריץ משחקים בגרפיקה הטובה ביותר שיש לשוק להציע). הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט לגביהם, שניים של חברת Asus ואחד של Dell. אשמח לקבל ייעוץ לגבי המחשב האופטימלי ביותר מביניהם, תוך התייחסות לדרישות שלעיל. קישורים: https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=964154#specifications https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963499 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=978791 מיותר…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר שלהרכיב מחשב. תכלס הוא צריך מחשב הכי פשוט שיש, רק לאינטרנט ואופיס ואולי לראות סרט פה ושם. תקציב מצומצם אבל נראה לי שיספיק כי הדרישות לא גבוהות במיוחד. צריך מסך 22 אינץ כי אין לו טלויזיה והוא אולי יראה סרטים לפעמים דרך המחשב. 1. מה התקציב? עד 2200 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בלי משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך 22 אינץ', מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? …
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט דחוף, שיהיה עוד היום. אם מישהו יכול לעזור לי, אז הנה פרטים: המחשב בעיקרון הוא למשחקים. תקציב: 3500-4000. אני רוצה שיהיה 1GB זיכרון, צורב DVD, כרטיס מסך עדיף של ATi-256MB, ומעבד של Intel, 160GB ללא מסך, וללא מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה בעיקר לעריכת מוזיקה ותלת מימד וגם ככה משחקים אני לא איזה גיימר אבל קצת gta מדי פעם לא מזיק... מה דעתכם? אני לא רוצה מעבד של AMD ולא רוצה זכרונות DDR2 עבר זמנם(למרות שזה עולה פחות ונותן הזדמנות לדחוף כרטיס מסך מטורף אני לא הולך לשחק כל כך הרבה אני צריך מעבד חזק לשימושים שלי)... יש לי בלוח אם אופציה לקרוס פייר ככה שאפשר יהיה להוסיף עוד כרטיס מסך לגבי הספק אני מתלבט קצת עדיין... לגגבי המארז מה דעתכם מישהו התנסה איתו? מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45C-DS3 ¤643 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK ¤446 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
(בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב , לצרכי למידה , אינטרנט, וקצת סרטים. אני אלך על סדרת הטינקפד של לנובו ביד שניה. אני נורא מתלבט בין שני הצעות מחשבים שראיתי: X201, מעבד i5 , כונן ssd 240 g, זיכרון פנימי 8 g ram ddr. מצד שני דגם הx220 אותו מעבד, כונן ssd 80g, זיכרון פנימי 8 g. שניהם אותו מחיר , אני מתלבט בין המפרט הטוב יותר של הx201 לבין החדישות של הx220.. יש לציין שחשוב לי שהמחשב ישרוד לי לשנה- שנתיים הקרובות וירוץ חזק בלי תקיעות מיותרות.. אשמח לקבל הסבר בכללי על הדגמים הללו של טינקפד, אורך חיים, עוצמה ,מהירות, ודברים שצריך לבדוק לפני שקונים מחשבים כאלו שנמצאים בשימוש כבר תקופה. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואו, הרבה זמן לא הייתי פה מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 מדוד שעובד באינטל, יש להם תוכנית מוזלת לעובדים. לוח אם 643 ש"ח: ALBATRON NF 650i ULTRA זכרון 475 ש"ח: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך 1578 ש"ח: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח 436 ש"ח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS כריס קול 124 ש"ח: CREATIVE SB LIVE 5.1 דיוידי 165 ש"ח: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ספק 430 ש"ח: HEC ACE 580 מסך 2268 ש"ח: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR רמקולים 452 ש"ח: ALTEC-LANSING 2.1 VS4121 מה אתם חושבים ? 7500 ש"ח הכל.
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחשב למשחקים לגיימר ממוצע+ עדיף מחנות מוכרת עם אחריות טובה להרבה זמן מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס קונרו ולא AMD תודה רבה נ.ב אני לא עושה OC
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
* גודל המסך? 13.3-14, רצוי מט. * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? נמוך זה טוב יותר, כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן, אבל 4-5 שעות יספק בהחלט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) דיסק רגיל בנפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה, יותר מזה אני מניח שכבר יעלה הרבה יותר). * כונן אופטי? אין צורך מיוחד בכך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell/HP/Toshiba. הבנתי ממישהו שסמסונג פחות איכותיים באיכות בנייה. אם זה לא נכון ויש מחשב שעונה על הדרישות בטווח הזה שגם יהיה איכותי, אני יותר מאשמח לבדוק אותו. * כל דר…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-