עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DanneH,

Gigabyte GA-H77-DS3H LGA 1155 לבין ASUSP8H77-V LE s1155 Core P8H77-M s1155 ASUS P8H77-M LE מה ההבדלים בין כולם?? (המעבד שאני רוכש הוא I5 3450)

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. Started by DanyL,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסיסי, לשימושי אופיס וכד'. בבית, המחשב יחובר ככל הנראה למסך 22", לכן צריך שהוא ייתמוך ברזולוצייה כזו. כמו כן, הוא צריך להכיל WIFI, כונן דיסקים ומינימום 2 יציאות USB 2. כמובן, שהמעבד והזיכרונות צריכים להיות הכי טובים בגדר התקציב. בתודה מראש, דני ליסיאנסקי.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. אני יודע המפרט מאייבורי אבא שלי החליט שהוא קונה לי רק מאייבורי ורק דרך חבילה של intel שאני יכול לשדרג... זה כעיקרון החבילה לפני השדרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...3064&CatCode=1 ספק ב-120 ל-500W של hec מעבד לרדת ל-e8500 הוזלה של 10 ש"ח לוח אם ep43-ds3l ב-120 ש"ח זיכרון פנימי kingston ושדרוג ל-4GB אבל אבא שלי מעדיף רק 2GB אני צריך טיעון טוב למה כן כדי 4GB כרטיס מסך 9800GT ב-275 עכשיו המערכת הזאת עולה 2800 ואבא שלי נותן לי 3000 ש"ח... אז חשבתי לשדרג את המארז "המאוד מאוד איכותי" שנתנו לי למארז של cm השאלה מה כדי? חשבתי לא להגזים ולעלות רק ל-elite 334 או שבכל זאת עדיף לעלות ל-cm 690/590??? והאם כדי להשקיע משהו כמו עוד 150 ש"ח לכרטיס מסך hd4850 או שזה יספיק ל…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1260 לוח אם: INTEL LEMONT 965LT - DP965LT מחיר: ¤584 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8500GT 256MB GDDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - BULK מחיר: ¤569 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤196 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤605 כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK מחיר: ¤112 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מחיר: ¤743 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON FOR INTEL&AMD S47…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by ^NAOR^,

איך המחשב הזה של טושיבה התלהבתי ממנו לגמריי? אני רק מוסיף לדיסק קשיח שיהיה 320GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  6. השימושים שלי הם קצת משחקים, שימוש ב- virtual pc ויישומי אופיס. אשמח להצעות...

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by tttig,

שלום, אשמח לעזרתכם: . מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה- first person shooter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מה שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. ייעודו של המחשב הוא משחקים בינוניים-כבדים, סרטים, אינטרנט... המסך הנוכחי הוא 19 אינץ', לא מתוכנן OC, ויש חשיבות לשקט יחסי. המפרט גובש בעיקר תוך היעזרות במדור המפרטים המומלצים וקריאה בפורום, ועל כך תודה לכולכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ¤650 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Reaper ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2405K כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤587 כמו…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. http://ksp.co.il/?uin=17181 http://ksp.co.il/?uin=16113 אם יש משהו יותר משתלם באזור ה2000 ש"ח אשמח להמלצה, אין צורך במערכת הפעלה, המחשב מיועד לגלישה בלבד לאדם מבוגר וצריך לסחוב כמה שנים טובות תודה

10. Started by Ash Binary,

פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  11. Started by almogila,

היי ושלום לכולם... אני חדש כאן בפורם והבנתי שכאן אוכל להתייעץ עם המומחים אני זקוקה ל-3 מחשבים ללא מסכים לעסק למטרות שונות 1.מחשב ראשון מיועד אך ורק למצלמות אבטחה בעסק חשוב שלוח האם יהיה בעל ציפ של אינטל כי רוב כרטיסי DVR עובדים טוב רק עם ציפ של אינטל. 2.מחשב שני מיועד בעיקר לקופה אך גם לגלישה באינטרנט עריכת מסמכים והרצת אפליקציות קלות 3.מחשב שלישי מיועד בעיקר כדי להציג סרטונים על גבי פלאזמה בגודל של 42" והרצת משחקי מחשב. אשמח לקבל מכם מגון של מפרטים מתאימים למחשבים. בנסוך אשמח לקבל מס המצלות לגבי מס' רכיבים 1.היכן כדאי לרכוש XP לעסק 2 היכן כדאי לרכוש OFFICE לעסק 3 על איזה מסך LCD בגודל 17" אתם ממליצים למטרת הצגת אונליין של מצלמות האבטחה. 4.על איזה מסך LCD בגודל 1…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. אילו מחשבים עד 6.5K בעלי מצלמה מובנת? ראיתי שיש MSI שיש להם מצלמות מובנות. אתם מכירים עוד?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. אוקי, מפרט אחד הוא בעל: E6300 כרטיס מסך OB 2GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 1GB ועוד 1GB) ספק חזק מפרט שני הוא בעל: E6400@3.2GHZ כרטיס מסך 450GTS 4GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 2GB ועוד 2GB) ספק חזק עד כה, המחשב הראשון שימש כמחשב משני, והמחשב השני שימש כמחשב ראשי, גם לי (שימוש ראשי:משחקים) וגם לאבא שלי (שימוש ראשי:פוטושופ) לאחר ריבים רבים, החלטנו לשנות את המצב ולהפוך את 2 המחשבים לראשיים, אחד ראשי לגרפיקה, ואחד ראשי למשחקים. למיטב הבנתי, המחשב למשחקים יקבל את העדיפות לכרטיס המסך החזק יותר, ולמעבד החזק יותר. כך שאת המפרט הראשון שרשמתי לעיל,יקבל אבא שלי, ואת המפרט השני, אני אקבל. המפרט השני שאני אקבל, סך הכל אין מה לשפר בו. אך במפרט הראשון שמעתה ישמש לעריכת פוטושופ נצטרך לשדרג מעט…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  14. Started by Asaf Gaming,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Joha132,

שלום לכם, ברשותי לפטופ ASUS 1201-HA, ויש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט. המחשב כן מתחבר לרשת ליד ראוטר (של TP-LINK), אבל שאני יוצא לסלון (מרחק של 8 מטר מהראוטר - המחשב מזהה את הרשת בעוצמה מלאה, אך רושם שישנה בעיה, ולא מוכן להתחבר..) גם במקומות אחרים הוא מזהה את הרשת עם עוצמה מלאה - אבל לא מוכן להתחבר (גם ארומה, גם לימודים.. יש סיסמא נכונה והכל..) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  16. Started by binyamins,

תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. Started by sagi5,

מה קורה? אני צריך מפרט טוב למשחקים עד 4000 שקל עכשיו אל תכלילו בבקשה סידי כי יש לי כבר צורב דיוידי אל תכלילו גם ציוד ביקפי ומסך תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by אורי דמרי,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. אני סטודנטית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, שיוכל להכיל קבצים כבדים של תמונות ומוזיקה, שימוש רב בתוכנות אופיס כך שחייב שהמחשב יגיע עם חבילה של ווינדוס כלולה, צורב DVD (ונגן דיסקים מהמשתמע מכך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): השימוש בכל האלמנטים שלהלן הוא יומיומי ותדיר. לצורכי לימודים ופרנסה לעיתים רחוקות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  21. שלום לכם לפני שבוע רכשתי את ה LG T280 מבאג. הכל עובד מעולה חוץ משני דברים: 1. ידוע לי שיש במחשב הזה תקשורת 3G מובנת, למרות שבבאג לא הזכירו את זה.. יש מקום לסים במחשב, יש הגדרה בביוס להפעלת התקשורת הזאת אך אני לא מצליח להפעיל אותה בשום דרך דרך הוינדוס.. אשמח לקבל קצת עזרה. 2. כשקניתי את המחשב נאמר לי והיה רשום שהסוללה מחזיקה 7 שעות.. בפועל כשאני מטעין את הסוללה עד ל 100 אחוז יש לי כ 4 וחצי שעות, על מצב שHIGH PERFORMANCE בוינדוס 7.. האם זה תקין ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - לנצל מה שיצא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימדייה, פה ושם משחקים, ופוטושופ. גלישה וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע לי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים ברמה בינונית לא הכי כבדים בעולם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by Avi Nazarov,

* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by tuka,

אני מתכנן בסביבות ינואר לשדרג את המחשב, ב4000 שקל. אני צריך רק מעבד, לוח אם, כ.מסך וזכרונות. (יש לי ספק NEC400Watt, זה שבא עם המארז, צריך גם אותו לשדרג?) המטרה העיקרית שלי היא להריץ משחקים כמו unreal tournament 3/ביושוק על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש היום רכיבים ב4000 שקל שיכולים לעשות את זה, או שהמטרה שלי עולה הרבה יותר. ואם עד ינואר יצאו חלקים בתקציב הזה שימלאו את הדרישות שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. צריך עזרתכם למפרט בתקציב של 2600 ש"ח כולל מסך.....אני חושב על: מעבד: amd sampron 2500+ 754 לוח: משהו במחיר של 350 ש"ח שתואם. זיכרון: 512mb twinmos cl2.5 ddr400 מארז: עם ספק של 400ווט FLOPY דיסק: h.d westen digital 80gb 8mb buffer sata 7200rpm צורב: lg 52/32/52 כרטיס מסך: nvidia geforce 5500 agp 256mb מסך: crt 17" LG עכבר ומקלדת. האם אפשר להשיג ב 2600ש"ח במזומן?? האם אפשר מפרט יותר טוב בותו תקציב?? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.