עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BluedaY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג עד ל 6000! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO. RAINBOW SIX , ועוד משחקים שעתידים לצאת שכחתי שמות כרגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים, סביבת פיתוח תוכנה, וגיימינג קל-בינוני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שהתקציב מאפשר (עדיף כמה שיותר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? דיי חשוב. 6…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. היי תותחים. אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט למשחקים נטו. עד 3500 ש"ח. ללא ציוד היקפי בכלל. אם יש שאלות תכתבו ואני יענה.. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  4. היי חברים, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט למחשב ביתי עד 1500 ש"ח. מדובר במחשב לאשה מבוגרת שבסך הכל גולשת טיפה במיילים, אופיס, סקייפ עם הילדים שלה, והנכדים מידי פעם מתקינים משחקים.. אין צורך בכרטיסי מסך משוגעים וכד'.. מה שחשוב שהמחשב יהיה עמיד, שקט, עם רכיבים מחברה טובה שיחזיק כמה שנים טובות.. תודה רבה לכולם!!!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rubiliani,

היי חבר'ה, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט, המחיר עד 3000.. המטרות של המחשב הן אינטרנט, מוזיקה, סרטים , הקלטת מוזיקה(גיטרות קלידים שירה) משחקים ברמה טובה אך לא מטורפת..

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  6. זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zzz727,

אני צריך המלצה למחשב במחיר של עד 4200 ש"ח כולל מסך תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך בתקציב של 3300 ש"ח המחשב מיועד לווינדוס ויסטה אינטרנט ומשחקים כמו crysis ויותר חשוב gta iv... http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 מה דעתכם על המפרט הזה אבל עם כמה שידרוגים כמו 2 ג'יגה מהירות כרטיס מסך 9600gt שזה יוצא 2927 כולל המסך... יש לי בערך עוד 400 ש"ח להשקיע כדאי להוסיף עוד משהו מלבד זה??

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב הנייד שלי ששירת אותי נאמנה במשך כמעט עשור שלם. (LG R380) התקציב יהיה בערך 2500-3000 המחשב יהיה בעיקר לשימוש יום יומי: עבודה משרדית, לימודים, אולי פה ושם קצת נטפליקס. חשוב לי גם שהמחשב יהיה בעל חיי מדף ארוכים.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  10. מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. call of duty 6|GTA IV|Crysis|tf2 (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? לא מעוניין ציוד היקפי : האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלה למחשב החדש? 5.1 בול מערכת הפעלה : איזה סוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? יש לציין ש-32BIT ינצל עד 3.25GB מהזכרון הפנימי, ו-64BIT ינצל עד 128GB מהזיכרון הפנימי. 3…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  11. הוא ביקש מימני שאני יגיד לו מה אני רוצה שיהיה במחשב ואני לא כל כך מבין במחשבים נידיים אני צריך משהו בסביבות ה 300-350 דולר. המחשב יהיה מיועד לצרכים ביתיים כאלה לא משהו מוגזם. חשוב לי מסך בסביבות ה 15". תודה רבה.

12. מה דעתכם עליו? שווה את ההשקעה? בגדול אני מחפש מחשב ללימודים, ככה שאני צריך סוללה חזקה. יחד עם זאת, אני צריך מחשב שיש לו כוח עיבוד חזק בשביל עריכת ווידאו, ואפשרות לגיימינג כשיש זמן. הבעיות שלפחות אני ראיתי, הם אם אני קונה מחשב שהוא מהיר וחזק (מעבד, זיכרון וSSD טוב), אין לו כרטיס מסך טוב למשחקים. אם אני בוחר להשקיע במחשב שהוא חזק לגיימינג, הסוללה שלו מאוד חלשה ולא מתאימה ללימודים (לא משנה אם משחק עליו או לא). הם גם בדרך כלל טיפה יותר כבדים. לא בכל הכיתות יש מספיק חיבורים לחשמל, ככה שזאת בעיה דיי גדולה כי אני הולך לכתוב בו הרבה... בהתחלה חשבתי על הRazer Blade שהוא בערך חצי מהמחיר (אם אני קונה הגרסה המינימלית). הוא דיי עונה לי על הכל: זול, חזק, מותאם לג…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  13. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. קניתי את המחשב הנ"ל לפני כשנה וחצי. לא מזמן ביצעתי שידרוג של המסך מ17" ל22", כך שבגלל הזיכרון שבכרטיס מסך המשחקים קצת מקרתעים. הכרחי לשדרג כרגע?.. אם כן מה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 MainBoard: ASUS P5QL-E Memory: G.Skill 4GB DDR2 900Mhz PI-Black Graphic Card: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB Cooling CPU: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Samsung X22 DVD HDD: Seagate 500GB 32MB PSU: Corsair 550W Case: NZXT Tempest OS: Vista Ultimate x64 Monitor: Dell 2209WA תודה, רון.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by qwerty1,

קיבלתי מחשב מארה"ב HP Pavilion 15-e043cl שהגיע עם win8, פירמטתי והתקנתי win7 אבל לא מצאתי דריברים מתאימים באתר של HP קיימים דריברים רק לwin8 ומהפורמים שלהם הבנתי שהם לא מעודדים downgrade. אז מצאתי חלק מהדריברים דרך האתרים של החברות הספציפיות (AMD, רילטק) אבל לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת\wifi או לUSB אשמח אם מישהו יעזור לי לפני שאני מתייאש ומחזיר את win8 =\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני חייב מחשב ניד ב-3000 ש"ח לכל היותר עם כרטיס גרפי טוב ומעבד דואל קור 2.2 ומלעה המישקל המקסימלי (הרצוי) 2.0 KG ומטה חובה כונן דיסקים וסוללה לשעתיים פלוס עם יש אז גם usb לא חובה 2 אבל שיהיה תודה לעוזרים שחר פארן

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום חברים, יש לי מפרט של מחשב נייד שאני צריך בעבודה החדשה ואני לא יודע איך לכוון חיפוש מחשב כזה. וכמובן אני אשמח שתגידו לי מהם הדברים החשובים בקניית מחשב שצריך לדעת ולבדוק. מעבד: I-5 Intel מינימום בעל 4 ליבותזיכרון: 16 או 32 ג'יגהדיסק קשיח: 500 גיגה מינימום (עדיפות ל SSD) תודה חברים

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  17. חשבתי על זה מה אתם אומרים? המחשב מיועד לאינטרנט וקצת משחקים כמו IV NBA FIFA וכו' לא יתבצע בו OC תותקן בו מערכת הפעלה windows 7 x32/64 התקציב: עד 2500 חריגה של לא יותר מ 100 -200 ש"ח! מעבד: AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) – BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪545 לוח אם: ASUS M4N68T-M אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪297 זיכרון: G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪464 כרטיס מסך: PALIT GT240 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪425 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 מארז: THERMALTAKE WING RS100 ( BLACK) VG1000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪200 ספק כוח: SEASONIC S12II 52…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג: acer aspire 5745 לפני כמה ימים המצלמה שמותקנת במחשב הנייד פתאום לא עובדת והמחשב לא מזהה את המצלמה שבתוכו. מה אפשר לעשות? תודה,

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו 2. מה שימושי המחשב : משחקים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות, עד כמה שניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מה שיש במפרט המקורי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המפרט הקיים: ספק כח 12 CM SS 500W לוח אם P43T C51 1GLAN MSI מעבד אינטל E8400 מאוורר 775Dual Core זיכרון VALUE GEIL 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA 9800GT 512MB בעקרון אני רוצה…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by danirdd92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 7-8 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בידור, לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר מסך, לא מעבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD, אך ורק SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? עדיפות למחשב חזק OUT OF THE BOX בלי צורך בOC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

21. התקציב -4000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח (רק במידה שהיא הכרחית) מטרות המחשב - מחשקים בעיקר אבל גם מוסיקה וסרטים לפעמים. וכמובן עבודה משרדית כמו כולם (word איטרנט וכו') ציוד הקפי- מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. מחשב עם מארז פשוט ולא יותר מדי מפואר... צריך הרכבה במעבדה, בדיקת מאמץ וכל זה לגבי רמת הרעש שיהיה ממוצע, לא קירור שקט במיוחד (כרטיס מסך עדיף קירור פסיבי) לא מתוכנן אוברקלוק כל המשחקים החדשים שיצאו אמורים לעבוד על המחשב עבל לא בהכרח בהגדרות גרפיקה מלאות.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  22. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולשימוש כללי. התקציב עד 3.5K כולל מסך ובלי ציוד היקפי אחר. שני מפרטים אותם הציעו לי.. ורציתי לראות מה יותר טוב ואם יש הצעות לשיפור.. מפרט ראשון: 380 ש"ח - מעבד- Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 260 ש"ח - לוח אם - P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 420 ש"ח - זכרון - 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel 570 ש"ח - כרטיס מסך - HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 230 ש"ח - דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 115 ש"ח - קירור למעבד - Freezer 7 Pro (LGA775) 335 ש"ח - מארז - Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח - ספק כוח - eXtreme Power Plus …

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by nirsk1,

רציתי לדעת את דעתכם , קניתי מחשב טוב בעל 8 GB זיכרון ומעבד I7 2600K ובנוסף התקנתי מערכת XP 64 BIT PROFECINAL שאלתי היא מה יותר טוב , המערכת הזאת או 7 של 64 BIT?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  24. רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המפרט הוא ככה אני צריך להוסיף לו רק כרטיס מסך שיהיה טוב בין 800-1000 מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק NZXT Guardian 921 Black ספק כח HEC 500VN 500W בבקשה חייב השלמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים