עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by imac,

לא משנה לי אינטל או AMD, אני פשוט רוצה שיהיו ביצועים טובים... וזיכרון לפחות ג'יגה... חשוב שהמארז יהיה שחור, יש עדיפות לשאטל אבל גם אחרים זה בסדר.. לא צריך שום ציוד היקפי, רק את הברבון עצמו מעבד וזיכרון.. ושאלה לגבי ההארדיסק, אני מבין שכבר היום רוב לוחות האם תומכים ב SATA אז אם ההארדיסק שלי ATA אני יצתרך לקנות הארדיסק חדש?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by yogev_23,

כשמשתמש בנייד בבית, ברצוני לחבר לו עכבר, מקלדת ומסך רגילים ולהרגיש כמו שולחני. 1. חיברתי את המסך, רק שבהגדרות במחשב לא נתמכת הרזולוציה הטבעית של הצג השולחני - 1280*1024. יש לי קבצי driver של המסך וניסיתי להתקינם דרך לוח הבקרה, אבל כשאני עושה "עדכן מנהל התקן" ומפנה אותו לתיקיה עם הדרייבר הוא חושב כמה שניות, ואומר שלא נמצאו קבצים תואמים. הקיצר הוא לא מזהה את המסך השולחני, ונשאר על ברירה של "צג הכנס-הפעל". עדכון דרייבר של כרטיס המסך במחשב, קשור איכשהוא גם לרזולוציה ויוכל לעזור? 2. כל פעם שסוגרים למחשב הנייד את המסך, כי רוצים לעבוד רק עם המסך הרגיל, הוא אוטומטית נכנס למצב שינה.. מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcraft2 cod4 maxpayn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680 1,050x -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by li1,

My hard disk in the HP laptop overheats. It takes 15-30 min for it to reach the prohibited temp of 57C (max is 65C) to shut down the computer. What should i do? Should i open the HD area and and maybe just clean the fan? someone told me that there is no separate fan and i need to replace the HD altogether since the cooling system is part of the HD. What would you say? My model: HP Pavilion dv9000t CTO NB thanks, BTW:sorry i dont have a hebrew key

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by mambabajamba,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כונן ssd 16GB Ram i7 hq התקציב שלי הוא 5000-6000 ממה שראיתי רק אסוס ולנובו מוכרות את המפרט הזה בתקציב הזה ועל שתי החברות האלו קראיתי ביקורות ממש רעות על השירות לקוחות במקרה של תקלה במחשב השאלה אם יש איזשהי אלטרנטיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. שלום, הוריי ביקשו ממני שאקנה להם מחשב והגעתי למסקנה שנייד עם תחנת עגינה יספק להם את הכלי הטוב ביותר (הם לא מסתדרים עם חיבור כבלים וכאלה...). הדרישות מהמחשב מבחינת חומרה צנועות מאוד, השימושים שלהם במחשב מינימליים (אופיס, דוא"ל וכו'). אז בקיצור, אני מעוניין במחשב זול ככל הניתן שיכלול תחנת עגינה (בסקירה שערכתי מחיר תחנת עגינה הוא כ700 ש"ח, כמובן שיש להכניס זאת למחיר הכולל). מובן שעל תחנת העגינה להכיל: חיבור למסך, כונן דיסקים (צורב?), חיבור אוזניות וUSB. אם מגבלות התקציב שלי הן רחוקות מהמציאות לדעתכם, אשמח אם תגידו לי זאת ואנסה לתקן. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * הא…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  8. * מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט צפיה בסרטים וחיבור המחשב לטלויזיה LCD בשביל לראות סרטים מהמחשב. * גודל המסך: 15 רחב * משקל רצוי: לא חשוב המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת HDMI יהיה טוב בשביל לחבר את המחשב לטלויזית HD * בלוטות: לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 350 ג'יגה * צורב DVD" כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. אשמח לכל עזרה ביעוץ לנייד, אני לא מבין בזה כל כך והמחשב מיועד לאמא שלי. תקציב 3 אלף שקל.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. שלום, קודם כל תודה רבה שאתם עוזרים. אני משתחרר עכשיו מהצבא ואין לי שום מושג לגבי רכיבי מחשב. אני מעוניין במחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר המצויין בכותרת כך שיתן לי את התמורה המקסימלית במחיר שאני מוכן לשלם. אני לא מעוניין בציוד היקפי, לא חשוב לי נושא העיצוב של המחשב, קירור חשוב לי רק במידה והדבר יפגע במחשב. מערכת הפעלה לא חובה שתהיה חוקית, אבל כן חשוב לי שתהיה הרכבה במעבדה כי אין לי מושג בדברים הללו.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 16:49:22 בנוסף המסך שיש לי הוא LCD19 אינג'

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  10. Started by eity,

אני צריך מחשב למשחקים ב5200 אפשר לחרוג ל5500 אף פעם לא ניסיתי לעשות oc אבל אולי ינסה לעשות בעתיד

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. Started by arkadur,

אני צריך מפרט למשחקים, כאשר המסך צריך להיות 19" LCD

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by la_pumik,

שלום רב, המחשב נייד של אבא שלי כבר עבר זמנו (סלרון 2500). ואנחנו רוצים מחשב חדש. השימוש שלו הוא אינטרנט ואופיס ובעיקר תוכנת האוטלוק שהיא תוכנה כבדה יחסית (בטח שהוא שומר שם הכל! וכל פעם עולה קובץ של 2 גיגה נתונים) דברים חשובים: זיכרון 1024 לפחות. מסך 15 או 15.4 מיקרופון מובנה (לסקייפי) צורב dvd שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. עד עכשיו הייתי סגור על ה- dell inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm עם שידרוג זיכרון ל1024 סה"כ 6750 ש"ח אבל לא נראה לי שיש לו מיקרופון מובנה וזה קצת מציק. האם יש למישהו הצעות? אשמח לקבל אותם, ותודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון ‎Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Static,

מחשב קומפלט - מבוסס AMD מדפסת מקלדת עכבר מסך 17" CRT צורב DVD ג'יגה זכרון כ. מסך לוח אם מעבד דיסק קשיח מארז+ספק המחשב מיועד בעיקר לעבודות+אינטרנט+קצת גרפיקה+ממש קצת משחקים נ.ב. חשוב שיהיה כרטיס מסך PCIE (משהו פשוט...) נא לציין מאיזה חנות עשיתם את המפרט שיהיה יותר קל לבצע הזמנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by yahavuna,

אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לעיצוב גרפי- Photoshop, במיוחד, כולל ציוד הקפי ומסך. תקציב, בערך 6000 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד. אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: ASROCK Z77 PRO4 + Intel Ivy Bridge Core i7 3770 בנדל מנצח, יחידות 1 ₪1979 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4453 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Transcend 8GB DDR3 1333Mhz 1.5v JM1333KLN-8G, יחידות 2 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3879 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 Samsung SSD 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 540/250 Sata3 7mm, יחידות…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. Started by bombam,

בקשה|ספק כוח למפרט הזה-תקציב 600 ש"ח Intel Core i5-4430 Box Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 OC 2GB GDDR5 Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX ( ולוח אם אם אפשר )

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. Started by betdalia,

אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם. מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by amitha73,

מעוניין לקנות מחשב גיימינג עד 5K ללא אביזרים משלימים ( מקלדת , עכבר, מסך וכו' ) בהנחה שיש את הרכיבים הבאים: MotherBoard : Gigabyte B365 m AORUYS ELITE Ram : 16G DDR4 CORSAIR CMK16GX4M1D3000C16 SSD 512GB M.2 INTEL 660P CASE: Cooler master k500L Cpu cooling: Antec a40 pro cpu cooler Power supply: CORSAIR CX650M 650W psu 80+ Bronze modular מתלבט האם לבחור במעבד אינטל I5 9400 וכרטיס מסך RTX2070 או מעבד I7-9700 וכרטיס מסך RTX 2060

20. שלום רב! דרוש מפרט בכ K1 - K1.5 למשחקים/גלישה נכנסתי למדור מפרטים אך אבקש עזרה מכיוון שהמחשב מיועד בעיקר לילד בגיל 8 ואולי תוכלו לכוון אותי יותר טוב. צריך עזרה בבניית המפרט הנ"ל למעבד ללא ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה של ילד בן 8 - משחקים לא ברמה גבוהה (בלשון המעטה) ושימוש של שאר בני הבית - גלישה באינטרנט בעיקר המחשב לא אמור לעבור שדרוג מסיבי בעתיד ולא מתוכנן אוברקלוקינג ללא חריגה בתקציב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12833 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12472 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12548

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by k22,

שלום אחיין שלי הביא לי לפטופ לההשים לו וינדוס 7 הבעיה היא שאין לו את הדיסק של הדריבירים של הלוח אם הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים זה מחשב דגם satellite a505 מישהו יכול להביא לי הורדה של הדריברים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. היי אני מתחילה לימודי אנימצית תלת מימד ואשמח לעזרה בהרכבה של מפרט מתאים. קיבלתי מהמכללה המלצות למפרט (צירפתי אותן) אבל הן מאוד מאוד כלליות. התוכנות עליהן אעבוד במהלך הלימודים הן: lightwave, photoshop, Zbrush, after effects ו- maya. רוצה להרכיב מחשב טוב באזור ה4,000-5,000 (ללא המסכים) תודה מראש לעוזרים המלצות לרכישת מחשב לצרכי אנימציה ועיצוב.docx

25. מדובר במחשב DV5 PAVILION HP 1179 מותקנים בו עכשיו שני סטיקים של DDR2 800 mhz 2+1 3 gb עכשיו לפי הסעיף הזה בEVEREST האם אני יוכל כבר מחר לקנות 2 סטיקים של DDR3 1066? זה נתמך תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.