ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, פוטושופ ועריכות ווידאו קלות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב לי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה כמה שיותר איכותי. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אולי 4-6 שעות, וב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הארדיסק רגיל. * כונן אופטי? אם אפשר אז למה לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כבר 2 מחשבים כרגע, אני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי כבר מחשב חזק, לעבודה שלי- מחשב "על"-משמש לעריכת וידאו בתור פרנסה,מחשב אינטל פנטיום 2.8, לוח ASUS p4c800e delux, כרטיס מסך asus radeon 9600XT עם המון חומרה נוספת,דיסקים קשיחים רבים וכרטיסי עריכה יקרים. (מחשב שעולה בערך 22 אלף שקל). אני רוצה לקנות אחד חדש במקום אחד שיש לי- את זה שאני רוצה להחליף - חלש יחסית, 866 עם 256 זיכרון. מטרות עיקריות- גלישה באינטרנט,סרטים, תוכנות הורדה, ישומים משרדיים, ואולי קצת משחקים. כמובן שאני מנסה להוזיל עלויות אבל גם לא לרדת לשפל המדרגה. אני זקוק ל : לוח אם- חשבתי על ASUS P4P800 כ.מסך- חשבתי על RADEON, אולי 9600 או טיפה פחות טוב. זכרונות- קינגטון נחשב טוב, לפחות 512. הארד דיסק- 60/80 י…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE ?ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra DDR 400 2Gb (1024X2) 400MHz A-DATA WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 7.1 channel audio-out S/PDIF DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) On Board 10/100/1000 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS Price of Pakage 8655 Total price 8655 ¤ for payments 12 X 787 ¤ נתנו לי את המפרט לפני חודשיים ככה ואני קונה עוד לא הרבה זמן את המחשב כדאי לי לחכות לקונרו או להשאר עם זה?..ואם אתם חושבים שיש משהו לשנות אז תגידו לי בבקשה התקציב נשאר עד 8500 ש"ח בלי מסך
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב אשר ישמש למטרות עיבוד תמונה בתוכנות כגון פוטושופ ואם אפשר אז גם קצת משחקים נקודות עליהם אני מבקש לשים דגש הם בנושאי הקירור והספק , המחשב האחרון שלי הלך בדיוק מסיבות אלה לכן אני מעוניין להשקיע יותר בנושאים האלה גם במחיר של ירידה בביצועיים. אינני "גיימר" כבד ואני לא מתכנן אוברקלוק למחשב תודה רבה לכל העוזרים ירון
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב HTPC ואני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המפרט שבניתי בעצמי. אם יש משהו לשפר אז תגידו בבקשה. מעבד Intel Core i3-550 Tray ₪507 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-550ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪394 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪297 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪176 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR מארז כולל ספק Enermax Laguna Black 300W ₪341 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LAGUNA קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 ₪79 כמות: 1 htt…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לאחר שנים ארוכות בלי נייח, מחפש לקנות מחשב כמה שיותר שקט, עם הרכבה וסידור איכותי מחפש מארז נקי וחלק, לא משהו מצועצע תודה מראש לעוזרים 🙏 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 +5% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה בעיקר, מעט משחקים שיש זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 🤫 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם, קניית המחשב האחרונה שלי הייתה לפני 9 שנים וגם בעזרת הפורום הזה ותודה לכולם על ההמלצה מוצלחת, ועכשיו הגיע העת לשדרג. אני לא מבין גדול, אבל מחיפושי בפורום ומהמלצות שניתנו כאן בתגובות ובמאמרים הגעתי לזה: השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman, Wolfenstein,WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1820x1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ג…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא סוללה כזאת? מחשב HP G6. לא הצלחתי למצוא בEBAY. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 , רק אם יש הצדקה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים(אינטרנט,סרטים,עבודה עם אופיס,מוזיקה,וכד'), גימיינג בינוני+. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספיציפי, גם לא כ"כ רלוונטי כי כ.מסך לא יוחלף במפרט הנוכחי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני+ 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעוד שלושה חודשים ייקנו לי אותו (כנראה יהיה 8900GTX אם יצא עד 23 ביוני.) לוח אם : Asus Striker Extreme מעב ד: Core 2 Extreme Quad QX6700 Box Intel זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Pine X FX כונן קשיח: Western Digital WD5000KS מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew ספק כח: Thermaltake 850W ThohghPower צורב: Sony - AW-G170AB2 כונן CD: ASUS - S520B כונן Floppy: Alps Floppy 1.44 המחשב הזה טוב? ??? מה לשנות? ??? תודה למי שמגיב
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד להרכיב מחשב ואני צריך מספר חלקים (כי חלק יש לי). אשמח לשמוע האם הייתם משנים אחד מהרכיבים או מה דעתכם על מה שנבחר אני מגיע עם: ספק כוח: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W כרטיס מסך: NVIDIA GTX560TI מארז: .Fractal Design Core 3000 המארז: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/discontinued-products/core-3000 מעבד: i7-4790K Quad core CPU החלקים שאני מעוניין לקנות בכדי להרכיב מחשב ממה שנרשם למעלה ומהם: לום אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-Z97-HD3 540 ש"ח דיסק SSD: סאנדיסק SD7SB6S-256G-1122 256GB 2.5 inch SATA3 7mm - Up to 530/470MB/s - X300 Series - 520/…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביקשו ממני לברכיב מחשב שלם, כולל מסך (רמקולים אני לא בטוח, אז לא צריך), עדיפות גבוהה למבוסס אינטל ב 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (ילדים עד גיל 7) ואינטרנט. מה אפשר להרכיב ???
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתבקשתי למסור חוו"ד אודות מפרט המחשב שלהלן. אשמח לקרוא את דעתכם! המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). תמונת מארז מצורפת. תודה רבה! מחשב: COMPAQ P4 Evo D310 Chassis: MICROTOWER Processors: PENTIUM 4 2.0 GHz (400MHz bus) Chipset: Intel 845G Chipset Memory Type: DDR Synch Dram PC2100 (266-MHz) Memory (2 slots) Memory: 256 MB (2GB maximum) Drive: 40 GB 7200 RPM Slots: 3 full-height, half-length slots, 1 AGP 4X, 1.5V Graphics: Integrated Intel Extreme AGP x4 NIC: Integrated Intel PRO/100 VM Network Connection Sound: Integrated AC97 Audio with Internal Speaker DVD TOSHIBA 16-48 IDE Interfaces: 4 USB , 1 serial, 1 parallel, 3 audio connectors (lin…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך את הדברים הבאים: מסך מקלדת עכבר רמקולים דגשים בשבילכם: יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנות שיתוף, SKYPE, מסנג'ר וזהו אני חושב.. הארד דיסק - בין 40 ל80 ג'יגה מעבד - אני לא יודע מה טוב יותר לעבודה משרדית.. אפשר לשים את מה שיותר זול אם מקבלים את אותם הביצועים. צורב רגיל - הכי זול שיש, איזה LG פשוט כונן דיסקטים לוח אם וכרטיס מסך כמובן - לא נראה לי שצריך משהו מיוחד. אני חושב שזהו.. אני צריך את זה דיי דחוף אז בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים. מחיר בין 2000 ל2500 ש"ח תודה טומי
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. הזמנתי היום מחשב מאתר האאוטלט של דל (מומלץ אגב): I7 720 8GB DDR3 13333 500GB HDD 7200RPM 15.6" FHD GPU 4650 FHD 1GB עם 3 שנים אחריות בינלאומית יצא 999 דולר אז מה אתם אומרים? שווה? (למי שמתכוון לקנות יש שם דגמים דומים מאוד בסביבות ה1050 דולר כרגע, אבל מנסיון זה לא ישאר שם יותר מיום יומיים)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם.. החלק הזה כבר לא רלוונטי אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב לעבודה שלו, לעסק שלו. צריך מחשב פשוט אבל שיהיה אמין, יפעיל בעיקר אינטרנט, אופיס ותוכנות פשוטות. לא צריך דיסק קשיח עם נפח רב.. משהו סימלי מספיק. עדיף לי להשקיע יותר נגיד בזיכרון על פני HD.. אין צורך בציוד היקפי בכלל. מעדיף לרכוש מסקיי.פי.סי. האם ריאלי שהמחשב יחזיק ויסטה? או שלבנות על אקס פי? מה אתם ממליצים? ותקציב כמובן - בסביבות 1K, אם זה קריטי אז ניתן לחרוג קצת.. ששוב, רצוי כמה שפחות כי באמת המטרה היא מחשב בסיסי (כרגע הוא עובד עם פנטיום 4 אני חושב שמחזיק מצויין הכל, אבל הוא איטי, זאת הבעיה העיקרית).. תודה רבה! סוף חלק לא רלוונטי עדכון - 27/11 21:00: דבר ראשון ממש תודה על כל התגובות א…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13400 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar G…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח עבור שיפור משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש עבור משחקים ועריכת וידאו א) תוכנות ספציפיות, למטרת פרנסה: * Premiere CS6 * AfterEffects CS6 * Photoshop CS6 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע כרגע, חשוב שיתמוך בכל המשחקים החדשים בצורה סבירה ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21", לא ידועה רזולוציה מקס' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה חודשים אבל מאז הכיוון שלי השתנה קצת, אז אשמח אם תעזרו לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת, 100–200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט, פיתוח לאינטרנט ושליטה בשרתים מרחוק. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות, לעתים רחוקות יהיה קצת עיצוב גרפי עם gimp. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מאומצת(בעיקר תהליכי עריכת וידאו) 85%, משחקים 15% א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 46" - 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-