עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sharon12435,

מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…

2. שלום.! מה אתם אומרים על המפרט הזה למחשב נייד לצורכי בית(אינטרנט,משחקים קטנים)ולסטודנט:מעבד Intel 714 P-M 1.5Ghz/2MB cache מסך: 15.1" TFT 1024x769 זיכרון 256MB (266Mhz) עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כ.מסך Intel Extreme Graphics כונן - DVD/CDRW Combo קבוע משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך:32-64MB Intel Ext 2 sharedות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחשב עולה 999$=4400ש''ח מהדיוטי פרי

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  3. למעלה משבועיים אני מנסה לבנות לעצמי מפרט מחשב שיתאים לתקציב שלי,מחשב אשר יוכל להריץ משחקים די כבדים(לא מדבר עם ביושוק וכאלה) באיכות סבירה ומשחקים כבדים על איכות נמוכה יותר,בקיצור-מחשב שיריץ משחקים בצורה הכי טובה יחסית לתקציב תוך התחשבות במעבד+ צפייה בסרטים באיכות טובה.. נעזרתי בלא מעט אנשים שדי מבינים בעניין והמחלוקת העיקרית היתה על הכרטיס מסך,והנה הדיעות: חלק טענו ש-8600gt יותר טוב מ-hd2600xt עבור משחקים אבל הכרטיס השני טוב יותר לסרטים כי הוא לוקח מהמעבד הרבה עומס בצפייה בסרטים.. הרוב טענו שעדיף בכל מקרה hd2600xt גם למשחקים(רובם) וגם לסרטים.. יש כאלה שהציעו לי לקנות את הכרטיס מסך x1950pro אבל כאן תתיכן חריגה תקציבית ואני גם לא יודע איך הוא בסרטים לעומת hd2600xt.. שא…

• 11 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by BeN-T,

ערב טוב ושלום לכולם. ברשותי מחשב שהרכבתי לפני כמה שנים טובות, (2008-2009). המחשב שימש לגיימינג ולכל המסביב,עד היום ללא תקלות וכל משחק שחשקתי בו הותקן ללא בעיה. אבל היום זה היום שבו הקש שבר את גב הגמל. לאחר התקנה של call of duty:ghost המחשב ככה הקפיץ לי הודעה יפה שאין מספיק זכרון\ לא תואם למינימום דרישות המשחק. השאלה שלי זה אם לשפר את המחשב הקיים או רק להוסיף זכרון וסאלמתק.? כמובן שבימים הקרובים יותקן גם battlefield 4. מפרט המחשב: מעבד: 2.4 q6600intel core 2 quad לוח אם: gigabyte ep45-ds3. זכרון : 4GB ddr2 כרטיס מסך : radeon hd 4870. הספק הוא מצוין ומתאים אף ל cross fire. ארדיסקים למינהם יש ולא צריך,מארז של Tt סופרנורס. כמובן שאז הייתי עוד עם יד על הדופק,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. ללא מסך, ללא מקלדת עכבר רמקולים, ללא הארדיסק, ללא צורב. עברתי על המפרטים המומלצים באתר והתחלתי לנסות להרכיב ועלו לי כמה שאלות.. בנתיים הגעתי לשילוש הזה עם כ.מסך מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤ 1490 לוח אם : ASUS P5QL PRO ¤ 588 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤ 305 כרטיס מסך : LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX570 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 1017 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 3400 עכשיו אני צריך עזרה א. שכשנכניס לחישוב מארז\ספק נצטרך לעשות פשרה ונראה לי שיש בזבוז כסף בבחירת כ. מסך למרות שאני עושה תלת, יותר חשוב לי עיבוד ברינדורים. או שאולי כן להתפשר במעבד? ב. איזה ספק,מארז לקחת במידה ו…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני רוצה לקנות את המחשב HP TouchSmart 9300 Elite All-in-One PC ולא הבנתי אם אני יכול לחבר אותו למסך טלוויזיה, מצורף קישור למפרט המחשב. תודה לעוזרים. http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USSMBPublicStore-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=fqkQ7EN5dc8AAAEyPmlri_dI&CatalogCategoryID=GMEQ7EN5Lc8AAAEuA40V2RWI

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, מחפש מחשב חזק לעריכת וידאו ולאפטר בתקציב של כ-10K לא כולל מסך ומערכת הפעלה רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הנ"ל - מעבד i7-8700K קירור Noctua NH-D15S לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming זיכרון 32GB (2x16) DDR4 3000Mhz כרטיס מסך Gigabyte GTX1070Ti דיסק קשיח: 2* Samsung 860 evo 500Gb 1* WD Caviar purple 4TB ספק כוח Corsair 750W 80+ GOLD Modular מארז NZXT S340 קירור נוסף למארז האם זה סבבה, האם צריך שינויים, התאמות וכו תודה

9. [TABLE] [TR] [TD]כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]צורב LG GSA…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by Saikodan,

פעם הייתי קצת יותר בעניינים והיום קצת פחות. יש לי היום מחשב פנטיום 4, 3.0 GHZ לפני כמה חודשים הייתה לי איתו בעיה אז אבא שלי אירגן לי כמה חלקים במחירים זולים והמפרט שלי הוא כזה(קצת מוזר) מעבד: פנטיום 4 - 3.0 GHZ Geforce 8500 gt 2048 ddr ועוד 2 הארדיסקים של 160 הספק דיי מעפן, לא משהו רציני נראהלי איזה 350 או 400 בקיצור, משחקים עובדים סבבה(לא טוב, לרוב על ההגדרות הנמוכות) דברים כמו prototype וכאלה גם קצת מקרטעים אבל עוד סבבה אני רוצה מחשב חדש. יש לי מסך 19 רחב ומערכת קולנוע 5.1 שאני מחבר למחשב(זה משפיע על רכיבי המחשב?) אני רוצה מחשב למשחקים לא משהו מטורף, אני לא צריך את ה260 של ג'יפורס וכאלה אבל משהו טוב שאני אוכל להנות ממנו אני צריך נטו את המחשב, בלי מסך ומקלדת וכאלה. יש לי…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. שלום. לאחרונה המחשב הנייד שלי החליט שהוא שובק חיים והפסיק לעבוד במכה אחת, ועכשיו אני תקוע בלי מחשב. אז ככה: אני מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ' שיהיה טוב לפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכל מיני. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, עם חריגה קלה במקרה ו עד 4200 ש"ח. אני כבר ממזמן הפסקתי להתעדכן בעולם המחשבים ככה שכבר אין לי מושג מה שווה ומה לא, ככה שאין לי מושג מה כדאיפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכו'. בנוגע למערכת ההפעלה אני רוצה לנסות Windows 8 כי הבנתי שהוא די טוב ויש לו מלא דברים שאין ל-7. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. כמו שרשום בכותרת, מסך כבר יש לי (DELL 2007WFP) מהציוד ההיקפי אני צריך: רמקולים (לא צריך משהו משוגע מדי), ועכבר. יש לי הארד דיסק של WD5000AAKS 500GB SATA 2 השאלה היא האם כדאי לשמור אותו למחשב החדש או להשאיר אותו בישן (עוד לא הספקתי להשתמש בו)? אגב אני לא גיימר כבד ולא רוצה להתעסק עם OC פשוט צריך מחשב חזק לכמה שנים.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 16:55:57 אגב שמתי לב עכשיו שהולך לצאת מעבד חדש של אינטל, מה אומרים כדאי לבטל ולחכות קצת?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש לקנות מחשב נייד. משקל: לא משנה לי סוללה: הוא בעיקר לשימוש בייתי. אין צורך בסוללה שתחזיק הרבה זמן. ביצועים: שהמערכת הפעלה תעבוד חלק. כמה שיותר משחקים שיוכלו לרוץ זה בונוס אבל לא הכי קריטי. מה שבא ברוך הבא. מסך: כמה שיותר גדול שאפשר לתקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה או אופיס תודה לכולם על העזרה!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by sapir006,

אהלן, קודם כל תודה על התגובות וההצעות שקיבלתי פה מכמה אנשים,אבל אינ רוצה לשמוע עוד הצעות על מחשב חזק שיתאים לי לעבודה חזקה עם מאיה, אחד כזה שלא יעשה לי בעיות ושאני אוכל להפיק ממנו אחלה פרוייקטים התקציב שלי הוא עד עשרת אלפים שקל והיום קיבלתי מפרט ואני מאוד אשמח אם תגיבו לי עליו והאם לדעתכם צריך לשנות משהו או להוסיף מעבד intel core 2 quad Q6600 8MB לוח GA-EP45-DS3,DC,C2D,Quad intel P45 זכרון KINGSTON 1*4GB DR2 1066MH כונן קשיח- SEAGATE 500 GB 32 MB BUFFER SATA2 כונן אופטי- DRW-2014S1T מארז d3 aurora black s\p אלומיניום כרטיס מסך gv-n28-1gh-b gigabyte 512 bit 1 gb ddr D.DVI כרטיס קול c8 H D A כרטיס רשת- 2*1GB INTEL LANCARD המחיר שהציעו לי על המפרט הזה ה…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי נייד של HP דגם DV5000. נפל לי מקש [האות צ אם זה משנה] וגם התושבת [הפלסטיק הלבן הזה] נעלם. לקחתי את האות ממחשב נייד אחר של HP, האות מתאימה בול גם בצבע והכל אבל הפלסטיק התושבת לא מתאימה. ראיתי שיש אפשרות קניה אבל למקלדת שלמה רוצים 350. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג כזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GALITT2000,

אודה לעזרתכם. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-i3-X555LA-4GB-500GB/pi1OK5ID1IN8C04A8AVSML http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12368

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, הייתי צריך עזרה בקשר ללוח אם ומעבד (בפורום המתאים) וקצת חרגתי מהנושא אז אני אתחיל כאן מהתתחלה רק יותר קשור. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו' רק את המחשב עצמו, ואני לא יודע איזה רכיבים אני לא צריך הארדדיקס כי כבר יש לי ואני לא צריך כרטיס מסך כי גם אותו יש לי בקשר לכל השאר, כאן אני צריך את העזרה שלכם איזה רכיבים כדאי, אני לא מחפש מחשב על שיחזיק לי לכמה שנים טובות אני צריך מחשב שיחזיק לי שנה-שנה וחצי ושיפעיל משחקים בלי בעיות התקציב לכל זה הוא בסביבות ה2000-2500 שקל אני חוזר, אני לא צריך כרטיס מסך או הארדדיסק! תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כמה חלקי מחשב בשביל שדרוג המפרט הקיים שלי, כמו כן הפלטפורמה תוחלף גם כן כשיצאו מעבדי ה"בולדוזר", לכן אני עושה כמה הכנות לפני היציאה שלהם. מה דעתכם על השדרוג הבא ? Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD ONYX 32GB MLC 125/70, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1902 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + Led VJ400G1N2Z, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1097 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1127 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.i…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ravx,

הי כולם, ברשותי HP TX2520EJ עם חיבור של Epension port 3. אני מחפש לו תחנת עגינה נורמלית, בארץ מצאתי רק את ה BX3000/4000 של HP אבל אני משער שיש עוד חברות או דגמים לתחנות עגינה מסוג זה רק שאני לא מוצא אותן ! אני יודע שקיימים ניידים של NEC או GIGABYTE עם יציאה של EXPENSION PORT 3 , אבל לא מצאתי בשום מקום תחנת עגינה לחיבור זה. מישהו יכול לעזור/להמליץ/לכוון ?! תודה !

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  20. אז ככה, אני כבר 5-6 שנים עם אותו מחשב, כשקיבלתי אותו לא יכולתי להריץ שום משחקים בגלל שהיה לי כרטיס מסך נוראי,אחרי כמה זמן קניתי כרטיס מסך טוב והכל היה סבבה, זה היה לפני 5 שנים, לאחרונה גיליתי שהמעבד שלי ובעיקר הזיכרון (כרטיס RAM) נוראיים והבנתי למה עדיין הרבה משחקים לא יכולתי להריץ ומשחקים אהובים עליי כמו SKYRIM ו-DISHONORED רצו עם קצת בעיות של פריים רייטס (FPS). אז אני רוצה לקנות זיכרון ומעבד חדשים ואני לא ממש מבין בכל המה טוב ומה לא ומה מתחבר לי ללוח אם. אז בעצם אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על זיכרון ומעבדים חדשים שיתאימו לי ללוח אם והנה חלק מהנתונים של המחשב שלי: זיכרון- 2 GB מעבד- pentium ® dual-core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.52GHz לוח אם- את הלוח אם עשיתי לפי…

21. Started by dok1230,

יש לי מפרט שהרכבתי בעזרת אנשים פה בפורום והוא כזה: AMD Phenom 2 X3 720 Triple Core AM2 Tray, יחידות 1 ¤680 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤420 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=414 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤127 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ThermalTake M5 Black 120mm Fan, יחידות 1 ¤318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=78 FSP 500W 60APN, יחידות 1 ¤23…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. אני כרגע בתהליך להחזרת המחשב התקול שרכשתי, ומתלבטת על תחליף ראוי (ל DELL STUDIO 1558) *שימושים: גרפיקה ועריכה* אופציה ראשונה PC עד 7000K קריטריונים: 1. מסך15" איכותי בעל רזולוציה גבוהה (FULL HD עדיף) (אגב, המסך של DELL מסדרת הסטודיו-נקרא WHITE LED אמנם אך הנורות הן בצבע כחלכל, מה שנותן גוון כחול מעצבן לתמונה, הרזולוציה מדהימה אבל חוץ מלבן עומק צבעים לא משהו) 2. אפשרות להארד דיסק 7200RPM 3. כרטיס מסך חזק לגרפיקה 4. סוס עבודה! ONE THAT STAYS COOL גם תחת עומס (גוף אלומיניום כמדומני?) בקיצור אחד שאפשר לסמוך עליו levono thinkpad? toshiba? ASUS? אופציה שנייה היא כבר ללכת על הMACBOOK PRO שמן הסתם היה הבחירה הראשונה שלי אם יכולתי לעמוד בתקציב, ויהיה ברירת מחדל אם אי…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Eran Erel,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד שאהיה איתו בחו"ל, ובחדר לא יהיה לי וויפי אלא חיבור בקיר עם כבל רשת. בדקתי בבית לפני שאני נוסע, הורדתי תכנה בשם mhotspot, הגדרתי מה שצריך, אבל כשהסלולרי מתחבר לוויפי של הנייד (כיביתי את הוויפי של הראוטר בבית וחיברתי את הנייד עם כבל רשת ישירות לראוטר), הוא אמנם מתחבר, אבל אמור להיות בנייד (נקסוס) חיבור בצבע לבן, וזה בצבע צהוב - מה שאומר שאין גלישה ואין באמת אינטרנט. האם יש לכם פיתרון? הבנתי שיש פיתרון במחשב עצמו, בלי תכנה צד שלישי, אבל גם מקש ימני על החיבור רשת הרלוונטי ושתף - לא נותן בכלל למצוא דרך הסלולר את הנייד [ATTACH=CONFIG]6487[/ATTACH] לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד, i7, זיכרון 8G\6G, דיסק קשיח 1T, עם כרטיס מסך הכי טוב. גודל מסך 14 או 15.6 אינץ (עדיף 15.6) אני צריכה את הנייד ללימודים שלי + לעבודה. אני רוצה נייד חזק שאוכל להתקין עליו כמה תוכניות תכנות (מטלאב, C++ ..) + שכמה תוכניות ירוצו עליו ברקע במקביל. אחריות עד 3 שנים ! התקציב 5000 - 4000 שח. (* מה דעתכם על מחשב fujitsu? ועל השירות שהחברה נותנת?) אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים