עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vermise,

תקשיבו אני רוצה להחליף מחשב הוא די ישן ככה ככה תגידו לי עם המערכת של מה שיש לי עכשיו טובה BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 2593MB used, 1499MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) DWM DPI Scaling: Disabled DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 9400 GT DAC type: Integrated RAMDAC Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&amp…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. Started by yardeng96,

המחשב הבא ישומש בעיקר לגיימינג וצפייה בוידיאו באיכות FHD. בנוסף המחשב חייב להיות מהיר ברמה גבוהה. אין לחרוג מהתקציב. בנוסף לתקציב הייתי מעוניין בהמלצות למסך 22 אינץ'התומך ב FHD. ברצוני לשחק במשחקים באפשרויות מקסימליות. את רוב המפרט הכנתי באמצעות המפרטים המומלצים של האתר. איני מתכוון לעשות OC. בבקשה לא להוריד על מנת לחסוך. אשמח להצעות לשיפורים. תודה מראש Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1490 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Mugen 2 …

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by jj516,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי מעוניין בזה דווקה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1566733 מה אתם אומרים? האם הוא שווה את המחיר? ומה זה המעבד דוטן, לא יצא לי לדעת עליו יותר מדי, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shirh,

ערב טוב אני סטודנט שנה א לעיצוב תקשורת חזותית ואני מתלבט אם לקנוח מחשב נייח או נייד רציתי לדעת איזה מפרט למחשב נייד אתם מציעים שיכול לתמוך בכל התוכנות של אדובה ועוד... ומה מחירו תודה שיר

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג בכלל, אפשר עד 500 ש"ח אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית על פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך, עדיף בגודל 24 אינץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  6. עם אפשרות לחריגה ל 6000 ש"ח המחשב לא ישמש אותי למשחקים או תוכנות גרפיקה,זה יהיה לשימוש אינטרנט מיילים ומצגות,אני צריך שיהיה בגודל של 14 אינצ' (בערך) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. צריך מפרט ב 5000 שקל עם מעבד core 2 6600 כרטיס מסך 7600GS מעדיף 1024 MB 160 GB

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by coldplay,

שלום! אני מתחיל ללמוד באוקטובר ומחפש מחשב נייד עם תקציב בסביבות 4 עד 4 וחצי. על הכוונת כרגע זה ה DELL Vostro 3300 אבל יש כמה דברים שמפריעים לי: הבנתי שהרמקול שלו הוא לא ממש איכותי וכמו כן אין לו יציאת HDMI. אני מתכוון לשדרג בו את הדברים ההבאים: 4 ג'יגה זיכרון במקום 2 סוללת 8 תאים במקום 4 ואחריות ל5 שנים במקום 3 הסכום יוצא בערך לפי התקציב אבל השימושים העיקריים שלי במחשב חוץ מהשימוש ללימודים יהיו שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ולפי החסרונות שרשמתי שתי השימושים האלה יפגעו. תכונה חשובה במחשב היא שיש לו מסך מט והוא 13 אינץ' והבנתי שזה עדיף לסטודנטים. השאלה שלי היא האם כדאי לשלם 4 וחצי אלף ש"ח על מחשב שלא הכי תומך בכל השימושים שיעשו בו? לא נתקלתי במחשב עם מסך מט (בד"כ לשימוש עסקי)…

9. שלום, אני רוצה בבקשה עזרה לגבי מפרט למחשב לעבודה משרדית. הערכה צריך לכלול מסך דק, רמקולים פשוטים, מקלדת ועכבר. האם עדיף מעבד של אינטל או AMD? (רצוי DOUL-CORE) האם יש צרוך גם בכרטיס מסך פשוט התקציב הוא 3 עד 3וחצי , נא לא לחרוג תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by yonit,

אני מנסה להתחבר לראוטר ולא מצליחה. מחשב נייד של מישהו אחר שנמצא לידי כן מצליח להתחבר. כאשר אני נכנסת לפרטי ההתחברות אני רואה שרשום קישורית מוגבלת או חסרה מה זה לעזאזאל? ואיך אני פותרת את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב לצורכי משחקים והוא צריך להחליט בין שני מפרטים שההבדל היחיד בנייהם הוא המעבד והכרטיס מסך: 1) המפרט הראשון מכיל בתוכו מעבד i5 3470 עם כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4361#sp 2) והמפרט השני מכיל בתוכו מעבד i5 3570k אבל עם כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4360#ov מה לבחור מעבד "חלש" יותר עם כרטיס חזק יותר או להיפך? תודה!

12. Started by gjook,

מחפש מחשב נייד של dell ב4500 ש"ח. בגדול 13 אינצ'. תודה

13. שלום לכולם, לאחרונה, בעזרתכם, קניתי X61. המחשב מגיע ללא כונן דיסקים. איך ניתן לפרמט ולאחר מכן להתקין עליו מערכת הפעלה? כמדומני יש לו אפשרות לקרוא מUSB בזמן ההפעלה... כמו כן הגיע עם המחשב תיקית i386 - למיטב הבנתי תיקית חלונות. מישהו יודע מה מטרתה? (המחשב נקנה מי שניה). תודה רבה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם, צריכה את עזרתכם. יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g מזה מספר חודשים יש כמה תקלות מוזרות במחשב שלי. הבעיה היא שלמרות שהמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיעה למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% - כך שיוצא מצב שתמיד צריך להיות מחובר וזמין למטען. המחשב ברשותי מזה כשנתיים, פחות או יותר. בנוסף, המקלדת קשה מאוד! צריך ממש להתאבק לפעמים, ודבר זה פשוט מתסכל באמצע הקלדה מהירה באמצע שיעור (סטודנטית) יתרה מכך, קרה לי בחודשים האחרונים שפשוט חלונות נסגרים מעצמם, כאילו נלחץ משהו במקלדת ונסגר החלון (קרה בכרום - דפדפן, ולא פעם ב word 2010 - נמחקו לי כתוצאה מכך שיעורים שלמים....) אין סיכוי שמדובר במישהו שפרץ וכו' היות והמחשב עבר פירמוט וניקוי כולל, כמו כן קיים ESET Sma…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. אם טעיתי בפורום אשמח שהועבר על מנהלים למקום הנכון כי לא ידעתי היכן להעלות שאלתי זו. מחשב כדוגמת זה: https://www.amazon.com/ZOTAC-Skylake-i5-6400T-GeForce-ZBOX-EN1060-U/dp/B01M3062Z5/ref=pd_rhf_gw_p_img_1?_encoding=UTF8&refRID=3YQKNR8BDNTPFGP9SQPB&th=1 היכן החולשה שלו מול מחשב באותו רמת מחיר ובמפרט זהה אבל שולחני-רגיל עבור גיימר ? זה שהצליחו לדחוס אותו למארז קטקנטן זו עובדה !!! אבל היכן אני אתחיל לחוש מצוקה/צוואר בקבוק, אם בכלל ? (למרות שהמוצר הוא עובדה אני נדהם עד חוסר אמון למשל ביחס לספק כוח, במחשב שולחני רגיל הספק הוא ענק ! וזה לא סתם ופה במיני PC הוא מוזער תמיהתי חלה גם על שאר הרכיבים שבד"כ הם גדולים: לוח אם, כרטיס מסך או שמא כרטיסי…

16. Started by benyben,

שלום. מה משמעות הנתונים הבאים באשר לזכרון RAM: DDR3 1066 (PC3 8500) תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח להצעות למחשב נייד שיוכל להתמודד עם עריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור) בצורה חלקה, תקציב בסביבות 4K, המחשב יירכש באילת תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה מצוין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי (אילוסטריטור ופוטושופ) ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by ravenclock,

שלום לכולם צרכים: אני מעוניין במחשב נייד לצרכים של סטודנט אך בקרוב אני אטוס לתקופה ארוכה לחו"ל שם הוא ישמש אותי גם כמחשב בייתי לכל דבר המחשב יריץ אופיס וסרטים כאשר הרצון הוא שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל להריץ אותם בקלות ולא לחכות שעות עד שיטענו. גודל מסך: אני נוטה לקראת ה-15 אינץ' המשקל פחות מטריד אותי. אני צריך מסך שיהיה קל מאוד לקרוא ממנו ואני לא אצטרך להיות תקוע עם הראש בתוך המסך. הפחד העיקרי שלי ממסכים קטנים שיהיה לי קשה לקרוא מהם והם יהיו קטנים מדי. לכן אם למישהו יש נסיון עם מסכים יותר קטנים אני אשמח לשמוע הצעות! זמן סוללה- פחות משנה, בלאו הכי אני יום שלם בלימודים והמחשב לא יחזיק מעמד ללא שקע. גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 ג'יגה. חשוב מאוד אחריות לשלוש שנים בין לאו…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA 5 סטארקראפט 2 אני כנראה קונה מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי, לא חובה. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידיאו מקצעית שירציץ תוכנות כבדות של עריכה(אפטר אפקט וכו') אני מתבלט בין כמה חלקים: 1.‏איזה מעבד עדיף מבין השניים למטרה זו? Intel Core 2 Quad Q9550 ‏Intel Core i7 920, s1366, 8MB 2. מה אומר ה-IntelliPower בהרדיסקים של WD ? 3.איזה כרטיס מסך עדיף לרכוש סדרת ה - Quardo או אחד מאלה: ‏HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10 ‏GTX 275 896MB GDDR3 DX10 ‏GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV והאם ההפרש במחירים מוצדק? לבנתיים זה המחשב שהרכבתי אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by Eli Menashe,

איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. שלום לכם ;D אבא שלי רוצה לקנות מחשב טוב למשפחה, כאשר אחי הקטן (בן 12) ישתמש בו למשחקים (משחקים טובים יחסית - הדור הצעיר דורש הרבה), ושאר בני הבית לאינטרנט, WORD וכו'. בעיקר שהמחשב יהיה באיכות טובה, מחברות טובות שיאריכו ימים, ושכרטיס המסך יאפשר לאחי הקטן לעשות חיים. התקציב הוא 2500 שקל, כאשר המפרט יכלול מסך דק 22 אינצ' LCD, עכבר, מקלדת ורמקולים. בבקשה תעזרו לי ותנסו להכניס כמה שיותר במסגרת התקציב. תודה רבה.

23. Started by sam76,

שלום, מחפש נייד בתקציב של עד 2500 חדש ועד 1500 יד 2,לשימושי אינטרנט,אופיס ווידאו.מחליף את ה-PC יש למישהו המלצה או הצעה? תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. Started by TalG,

זה הגיע לי במייל הבוקר: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/compose-006c000000lx35riaa/29064638/.o9ng3r?utm_campaign=UserReferral&utm_medium=raf&RAF=RFO_CPY_USRCLK אני מחפש מחשב בסיסי מאוד לאמא שלי, גלישה ואופיס בסיסי. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box זיכרון 2 סטיקים Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס זיכרון: geforce 8800 gts 512 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זה המפרט שיש לי כרגע , הרבה זמן לא התעדכנתי במשחקים ודברים חדשים. עד כמה טוב הוא יפעיל משחקים של היום ? תודה. והזיכרון הוא 3 גי'יגה לא 2.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.