ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב מדיה\עבודה עבור אחותי. התכנון הוא מחשב שיהיה מחובר גם למסך בפינת עבודה וגם לטלוויזיה, וישלט ע"י מקלדת אלחוטית משותפת העיצוב של המארז מאוד חשוב, והוא צריך להיות קומפקטי ונקי, ושקט במידה הגיונית מבחינת ביצועים הוא צריך להיות מסוגל להריץ FHD ו-OFFICE. אם הגיוני ואפשרי מבחינת מחיר אז אפשרות לראות סרטי בלו ריי היא גם יתרון חשבתי גם על אלטרנטיבות של מחשבים בנויים כמו מאק מיני (יתרון - יפה, די חזק, חסרון - מחיר, אופיס ב-OSX, אין דיסק )או דל אינספריון (יתרון יפה, חסרון מעבד ישן) רכישה בארה"ב אפשרית http://www.dell.com/us/p/inspiron-560s/pd?oc=dddwca1&model_id=inspiron-560s& תודה רבה וסופ"ש נעים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח, גמיש …
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה, הצעות ותגובות בקשר למפרט הלא גמור שחיברתי. המחשב שאני רוצה ליקנות הוא עבור הורים של אישתי. שימושי המחשב שלהם יהיו: - אינטרנט - Office - עריכת תמונות וסרטים דיגיטליים - משחקים בסיסיים תקציב כללי עם מסך - בסביבות 5000 שח קראתי באתר שעדיף להתמקד במעבדי AMD ובכל זאת אני מבקש בשלב ראשון לקבל ביקןרת כאשר המעבד הוא Pentium. אז זהו המיפרט (הלא גמור) שהצלחתי ליבנות: מארז: Generic Midi Tower ATX ספק w300 - אשמח לקבל שם חברה במקום Generic מעבד: Pentium 4 - 1.8 או Pentium 4 - 1.7 לוח אם: Asus P4B266 עם תמיכה ב- USB 2 או P4B266-C ללא תמיכה - במה כדאי ליבחור ? כונן קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm זכרון: MB 256 DDR PC2100 MICRON 266MHz כרטיס …
-
שלום אני מחפש מחשב ב 3500 ש"ח. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט מוזיקה וידאו וקצת משחקים כמו כן על ההצעה לכלול מסך LCD 17 אינץ אני מעוניין שההצעה תכלול לפחות את רכיבי המינימום הדרושים להפעלת WINDOWS VISTA לכשיצא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים ועריכת וידיאו לדוגמא avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב לחבר, המחשב מיועד בעיקר לעריכה גרפית בפוטושופ, קצת תוכנות עריכה בתלת מימד, אינטרנט ויישומי אופיס למיניהם, וקצת משחקים (לדוגמא SC2) שרצוי שירוצו באיכויות גבוהות. מבחינת ציוד היקפי צריך רק מסך ומקלדת - אבל אני מאמין שמקלדת הוא יקנה כבר בנפרד. חשוב שיהיה שקט (נגיד 8/10), אמין, ויחזיק לאורך זמן. לא צריך צורב. הרכבתי את המפרט הבא: מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" 2333T 8ms DVI WIDE - PVA PANEL ₪947 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪472 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪471 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪811 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU -…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוננן להזמין מחשב למשחקים ושימוש תוכניות כמו פוטושום, אופיס, visual studio, ראיתי מפרט נחמד באתר וכנראה אני יזמין את המפרט: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 9155 AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 899.00 ¤ 1 899 ¤ 3 4982 CPU Cooler for AMD Athlon 64 48.00 ¤ 1 48 ¤ 4 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 375.00 ¤ 1 375 ¤ 5 6785 Microsoft BV3-00014 Wireless Optical Desktop 1000 260.00 ¤ 1 260 ¤ 6 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 …
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הבטחתי לידידה שלי שאני אעזור לה להרכיב מפרט, כמו שכתוב המחיר לא אמור לעבור את ה- 4500 שקלים יש כמה מגבלות ממש רציניות שמקשות עליי להרכיב את המפרט: הוא צריך להיות אינטל (כצוי שלא פחות מ- 3 ג'יגה) צריך להיות בו צורב DVD דיסק קשיח רחב והכי מאתגר: מסך דק ! ! ! המחשב ישמש אותה בעיקר לאינטרנט, הרבה אייסיקיו, מסנג'ר, אתרים, וגם משחקים אבל די פשוטים בבקשה תעזרו לי להרכיב, אין לה הרבה כסף אז היא לא יכולה להשתגע, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי החליטו שהם צריכים מחשב אז הסכמנו שאני מעביר להם את המחשב הנוכחי וקונה איתם בייחד מחשב שהיה לי אני ישתמש במחשב בעיקר למשחקים אינטרנט מזמן לא עקבתי אחרי כל ענייני החומרה במחשבים כי אני בצבא אז אני קצת חלוד ובגלל זה צריך עזרה של אנשים מבינים אחרי איזה שעתיים שחקרתי קצת מה הולך היום והסתכלתי במפרטים המומלצים באתר ( לא יודע כמה הם מעודכנים...) הגעתי למפרט הזה: _________________________________________________ מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB ש"ח 1290 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 ש"ח 670 ש"ח זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heat…
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן בפורום אבל זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם אז תודה מראש לכל העוזרים! ביצעתי כבר הזמנה ברשת המחשבים המושמצת (שלא בהכרח בצדק) "אייבורי". המחשב מיועד לאחותי הקטנה שלא דורשת יותר מדי עיבוד גראפי למשחקים (סימס למינהם), אבל אם קונים כבר מחשב אז למה לא. רק לשם הבהרה עבדתי שם כמה חודשים עד לפני שנה וקצת ואני לא מעודכן כל כך בחומרה... המפרט: מארז פשוט- מספיק גדול כך שלא יהיה חם מדי והוספתי מאוורר 12. מעבד- ATH'64 5600X2 D.C. AM2 קירור סטוק. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק גם ככה. השאלה היא אם עדיף לקחת מעבד אינטל באותו טווח מחיר שממש יותר טוב כי ידוע לי שסדרת הcore מוצלחת ממה שיש לamd להציע, אבל amd תמיד היו חזקים בתמורה למחיר. צורב- לא משנה. דיסק קשיח- א…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפני 6 שנים עזרתם לי מאוד להרכיב מפרט גיימינג די נהדר, למחשב נייח שהיה בשימוש עד לפני שנתיים בערך, לפני שנאלצתי להיפרד ממנו לתקופה. המפרט הוא כפי שנכתב כאן: בהבדלים קטנים: זיכרון של kingston וכרטיס מסך אחר בגלל בעיית תאימות: GIGABYTE GeForce GTX 460 (Fermi) DirectX 11 GV-N460OC-1GI 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card בגלל מעבר לחו"ל ומעבר חזרה לארץ, פירקתי את המחשב וחזרתי בלי המארז, רק עם חלקים ספציפיים: לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כח: SEASONIC S12II 520W BRONZE מעבד: AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W קירור: COOLERMAST…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תראו באתי היום עם דוד שלי לחנות מחשבים ישר אמרתי לו לקחת AMD המוכר כל הזמן אמר שamd מתחמם מהר והוא ישרף לנו כל יומיים ורק מי שיודע להתעסק עם כל הקטע של החומרה אז הוא צריך לקנות את זה כאילו מישהו שמבין במודינג וכל זה צריך לקנות מעבד כזה...ואז הוא הציע prescot ישר אמרתי לו שזה בכלל אין מה לדבר הדבר הזה הוא תנור חימום אז המוכר אמר שאני צודק אבל בגלל זה הוא מביא איתו מאוורר חזק מאוד ומארז קשיח שככה לא יהיה רעש של המאוור...מה אתם חושבים? לפני שאתם רואים את המפרט המחשב הוא בשביל דוד שלי ולבן שלו שהוא בן 8 ככה שלא צריך כרטיס מסך טוב במיוחד והמחשב הוא בעיקר למשחקים קטנים ולראות בו טלויזיה... וזה המפרט: מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שקט וקר חובה עיבוד הוידאו בחומרה, כולל MKV אם כרטיס מסך אז עם קירור פסיבי מקלדת אלחוטית תאימות ל WIN7 שתי אפשרויות שאני רואה 1. לוח ומעבד חדשים, ציפסט של HD על הלוח 2. לוח ומעבד ותיקים ומוכחים, כרטיס מסך נפרד באופציה הראשונה יש אפשרות עם קצת חריגה למפרט הבא Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪583 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1476 OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=905 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ₪408 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב LiteOn DH22A8S …
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט למעבד I7 870 ולוח אם DP55KG, החלקים הנ"ל כבר ברשותי ולא כלולים במחיר, התקציב הוא לכל מה שמסביב. המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים על מסך 19" (עם כוונה לשדרוג בעתיד ל22 או 24), את החלקים בכוונתי להזמין אך ורק מפנדאס בבאר-שבע בגלל נושא האחריות ומרחק נסיעה פיזי. הדגש הוא על אופציות שדרוג בשנים שיבואו, חלקים כמו המארז, ספק הכוח וכרטיס המסך רצוי שיהיו בעלי אפשרויות שדרוג כמו CF, ספק כוח מתאים ומארז שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה למשך שנים רבות. לא זקוק למסך ולציוד היקפי. התקציב הוא 4500 ש"ח אך תיתכן חריגה של +- 500 ש"ח. רב תודות מראש!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה עזרה עם מחשב לגיימר קל אבל שמשתמש בכמה תוכנות במקביל (תוכנות יחסית כבדות) באיזור ה 2700 שקל (ככה יצא לי מפרט עם E8400) הארד דיסק של 1 טרה בבקשה . תודה!
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מפרט עד 2.5K (אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר, למרות שקשה לי להאמין) למשחקים, גלישה והורדות בשביל ידידה. אני ניסיתי להרכיב מפרט ותכף אראה אותו אבל הוא לא משהו בכלל למשחקים אז חשבתי לבקש עזרה מהמומחים יותר במפרטים. קודם כל השאלון מהסטיקי- תקציב- 2.5K, אם אפשר בפחות זה טוב. מטרות המחשב- בעיקר משחקים, גלישה, הורדות. בקיצור רגיל כזה, אבל בעיקר משחקים. ציוד היקפי- רק רמקולים, עדיף של 2.1 האם יש דבר ספציפי שלא צריך- לא, שיהיה צורב DVD, אין צורך ביותר מעל. העדפה לחלק או חנות- מחשב מבוסס AMD, השאר סומך עליכם. האם נושא הקירור והעיצוב חשוב- שיהיה מקורר ברמה סבירה ולא יהפוך לתנור אחרי שעתיים משחק... מערכת הפעלה חוקית או הרכבה- לא, אני דואג לזה. צרכים מיוחדים- ל…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. אני הולך היום לרכוש מחשב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שלהלן. המחשב מיועד למשחקים דיי כבדים וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא גג 2000 ש"ח מעבד - COre 2 Duo E7400 1066MHz s775 3MB לוחות אם - ASUS P%KPL_CM s775 1333MHz Intel G31 DDRII 800 PCI_E HDAudion Value זכרונות - DDR II 800M 1GB Kingston Value דיסק קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR@ DX HDTV DVI PCI-E כרטיס קול - On Board 7.1 Channel Audio צורב - LG DVD+-RW GH22NS x22 Black SATA רשת - On Board 10100/1000 מארז - (HHJA-6000 MIDI Black (NO PSU ספק כוח - (Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin מקלדת - Teac TK-8060 HEb, Eng USB KeyBoard עכ…
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
עזרתכם במפרט מחשב AMD למשחקים ללא מסך. תקציב: 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת). תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב לחבר אם אפשר עזרה לפי השאלון שמילאתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים בעיקר סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)MATLAB orCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו חדש וכבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).42 fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר עזר לי להסתכל ולבחור פריטים למחשב חדש. אני רוצה מחשב גיימינג אשר בעיקר מתמקד על הרצה חלקה של משחקים כבדים גרפית. התקציב הוא על כ5 אלף ש"ח, והייתי שמח לדעת אם יש לכם שינויים או תוספות שאתם חושבים שצריך לעשות במפרט, בשביל לשפר את האיכות/מחיר שלו. (השתמשנו באתר של TMS כי משם הוא קנה את המחשב שלו) + האם אין באמת צוואר בקבוק? מארז - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W http://www.tms.co.il/product/12472 ₪825 - RAM corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 http://www.tms.co.il/product/12186 ₪381 מעבד - Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray http://www.tms.co.il/product/12799 ₪890 קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer i11 http://www.tms.co.il/product/13144 ₪1…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4,000 ש"ח בערך 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ואולי קצת אפטר אפקטס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא נראה לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה במקום שמוכר רק DELL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור חשוב, עיצוב לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה חזק ומהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל מעבד INTEL E8400 3GHZ/6M יח' זיכרון 2048MB 800MHZ יח' זיכרון 2048MB 800MHZ (4 ג'יגה..) דיסק קשיח 1TB צורב DVDRW +/- DE…
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה עם מפרט למחשב דיי חזק (המעבד והזיכרון משחקים תפקיד מרכזי) המחשב יריץ בעיקר סביבת פיתוח והרבה Virtual Machines אבל הוא גם יריץ משחקים OC כנראה לא בזמן הקרוב - ואין צורץ בציוד היקפי מסך גם לא כלול במחיר - למרות שאני אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי שאת המחשב החדש שלי אני קונה בחלקים ומרכיב לבד בנתים קניתי מקנדה את החלקים הבאים Motherboard ASUS Striker Extreme Memory Patriot 2x1GB DDR2 800 Headset Logitech Gaming Headset Hard Drive Seagate 1TB 3GB/S Mice Logitech MX REVOLUTION (הכל ביחד אחרי מיסים יצא לי 2,600 שקל+- ) עכשיו את שאר החלקים אני צריך לקנות בארץ כי אין לי איך להביא עוד חלקים הקניה הבאה שאני תיכננתי לקנות בארץ היא: Memory G.Skill 2x1GB DDR2 800 ב 570 שקל Case NZXT Trinity ב 343 שקל Scythe Ninja Plus Rev. B ב 200 שקל Pioneer DVR-212BK ב 210 שקל Thermaltake Dual UV athode light ב 70 שקל סה"כ 1,400 שקל +- ואחרי שהכל יגיע תיכננתי לקנות את זה: Processor Intel Q6600 שעולה כ- 1400 שקל …
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-