ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג כאשר הרף עומד על עד 5K. קראתי ביקורות על הרכיבים וסך הכל זה נראה אחלה, ובכל זאת, הייתי שמח לקבל חוות דעת נוספת. חשוב לי לציין ש: 1. אני עובד על רזולוציה של 1680X1050 (מסך 21) ואין צפי לשדרוג מסך בתקופה הקרובה. 2. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אני מבין שלוח האם בסיסי מאוד אבל ממה שקראתי הוא יעשה את עבודה. 3. כונן SSD הוא בקשה שלי, אם לדעתכם מיותר, אשמח אם תאמרו. מה דעתכם? תודה [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Re…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכל חברי hwzone, אני זקוק למפרט מחשב שישרת אותי לשימוש בתוכנות הבאות: פרימייר (+ תוכנות עריכת וידאו נוספות) פוטושופ (אולי בהמשך גם אילוסטרייטור) אפטר אפקטס (בעתיד הקרוב) מאחר ואני עורך סרטוני וידאו המצולמים באיכות HD + הקלטות סאונד - אני מחפש מחשב שלא יתקע ולא יקרטע תוך כדי עבודה. ואגב, האם יש קשר בין יעוד המחשב לבין המעבדים החדשים של אינטל? מה מומלץ? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי, דרוש לי מחשב לעבודה משרדית ב 2000 ש"ח. פרטים נוספים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל שלא יעבור את ה 2000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים), לא משחקים וצפייה בסרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? פירוט למטה. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור VGA. מומלץ 4 חיבורי USB * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עקרונית לא, פירוט למטה. אני מנסה לעשות למישהו ברכישת מחשב. הוא מחפש מחשב כתחליף לנייח שהיה לו. המחשב יהיה רוב הזמן מחובר למקלדת עכבר ומסך חיצוניים, אך לפעמים גם ילקח ללימודים/מצגות וכו. איני יודע בנתיים מה בדיוק השימושים שלו במחשב. מבחינת המע…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תקציב? 5500 ש"ח גמיש מאוד. מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? 15 או 17. לא משנה לי. ושיהיה מסך איכותי שיראה תמונה טובה למשחקים. * משקל רצוי? לא משנה. * זמן סוללה? לא משנה. שיהיה סביר רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI שאוכל לחבר לטלויזיה לראות ממנו סרטים * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? משהו ברמה הנורמלית. שיהיה SSD * כונן אופטי? עדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. אולי ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המשחק מיועד למשחקים. אז דגש על ביצועים. מסך. וקירור. שאלות נוספות: 1. יש את המחשב הזה בKSP אילת יעלה שם 4300 במקום 5100 במרכז! אני יורד לאילת…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
המחשב הולך להחליף מחשב D2C מיושן שכבר לא עובד הכי טוב בלשון המעטה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100-200 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סרטים ובעיקר autocad map 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. אם יכנס בתקציב, אז רמקולים באיזור עד ה-100-150 ש"ח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז, אבל כן צריך ספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, כמובן עדיף שקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב לאנימציה וצריך עזרה, המחשב צריך להריץ ולרנדר 3ds max, maya, after effects ז"א מעבדת חזק, וכמות מכובדת של ראם וכרטיס מסך מכובד אני מעוניין להוציא בסביבות ה6-8 אלף שקל יש למישהו הצעה??
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 (ללא ציוד היקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/4, CRYSIS 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
דבר ראשון חג שמח ותודה מראש לעוזרים שתיים ברשותי מחשב כמשהו כמו 3-4 שנים הייתי מעוניין לדעת איך ואם עדיין אפשרי לשדרג את המחשב בעיקר בגזרת כרטיס המסך כמובן שעלתה על דעתי האופציה שייתכן ואצטרך להחליפו אך ביינתים הוא עושה את עבודתו נאמנה... בקיצור זהו המפרט הקיים .... התקציב אינו רלוונטי כל כך אך כמובן אני לא מאמין שאעבור את גבול ה 1200 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המיני נייד WIND אני יודעת שהוא מגיע עם חיבור VGA, למה הוא שימושי? הבנתי שזה חיבור אנלוגי שמאפשר לחבר את הנייד לטלויזיה. אבל רק את הווידאו. אבל מה אפשר לעשות אם רוצים גם לשמוע? (יש לי הרגשה שזאת שאלה טיפשית, אבל אין לי מושג בנושא) ועוד שאלה שקשורה למיני ניידים- הם מגיעים בלי כונן CD. ואני רוצה לקנות כונן CD נייד באייבורי אמרו לי שיש 2 דגמים, הראשון עולה 490 והוא מתחבר ל USB השני עולה 250 והוא צריך גם חשמל. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד..אני לא ממש חזק בתחום..זו הסיבה שאני מבקש עזרה אני מחפש לקנות מחשב..לא למשחקים, בעיקר לאיימלים..עבודות..וכו'..יותר עבודות משרדיות המחיר הוא בערך 2500-3500 משהו די חדיש כזה אמין.. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי החליט לקנות מחשב חדש (לצרכים משרדיים), הבעיה היא שהוא ננעל על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode בעקבות המון תלונות ששמעתי עליהם אני מוכן לעשות כמעט הכל כדי שהוא לא יקנה באייבורי, הבעיה היא שהוא לא מבין את זה ומבחינתו מחשב זה מחשב והם נותנים את המחיר הכי זול. בבקשה עיזרו לי למצוא מפרט דומה במחיר דומה או קצת טיפל'ה יותר יקר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי 1. הCORE I7 הוא לא יוצא גם לניידים? 2. האם הוא לא ישפיע על מחירי הניידים של הCORE 2 DUO ? 3. האם הולך לצאת טכנולוגיה חדשה בתחילת 2009 לניידים שאולי תוריד את המחירים הנוחכיים של הניידים? 4. האם שווה חכות לתחילת 2009 לקניית נייד? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כמה רכיבים שהצלחתי לגרד מהמחשב הקודם שלי והחלטתי לייצר מחשב HTPC חדש תוך שימוש בהם : להלן הירושה : כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600 Silent pipe 512MB ערכת לכידת וידאו Avermedia EZMAKER usb2.0 הרדיסק 250GB Samsung חשבתי על : CPU - intel Core 2 Duo E7200 באמת שאין צורך יותר מזה, אני לא גיימר אבל יש לי מסך Full HD Motherboard - Asus G31 - זהה לזה שיש לי במחשב הקודם - חזק, אמין ועם יציאת אודיו 5.1 אנלוגית שמספקת אותי זיכרון - 2GB (עדיפות לקינגסטון) צורב DVD סאטה שלט רחוק MCE - לא הצלחתי להבין בפורומים אם הוא יודע ללמוד את השלט של YES והטלויזיה או לא... פה נתקעתי בנושא המארז - אני רוצה מארז יפה וסלוני ולא שולחני אבל הכרטיס מסך מגביל אותי בגודל (גדו…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה המחיר הממוצע של מחשב נייד? (כמו שבמחשבים נייחים זה משהו כמו 3000-3500 אם אני זוכר נכון) ואיזה מן מחשב נייד זה במחיר הנ"ל? המחשב הנייח שלי כרגע Athlon 3000+ (מעבד אחד) ג'יגה ראם וכ"מ 8500GT (שקניתי רק כי נשרף לי ה-6600GT). זה פחות או יותר מספק אותי. אני רוצה מחשב נייד עם מעבד טוב, אם אפשר 2 ג'יגה זכרון והרבה מקום . כרטיס מסך בינוני- יספק אותי בהחלט. כמה עולה דבר כזה בערך?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תגידו לי איזה מפרט מבין הבאים הכי כדי לי לקנות המחשב יהיה לאינטרנט סרטים מוזיקה וגם הרצת משחקים כבדים וחדשים מאוד כמו Crysis Assains Creed וכל החדשים הכבדים מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤278 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤958 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD …
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים אלה יותר משחקים בסגנון של FIFA NBA GTA וכו' לכן אני חושב שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך יותר מ600 שקל ועדיף להשקיע יותר במעבד ,זיכרון, הארד דיסק וכדומה. שאר המטרות הן : אינטרנט, מוסיקה, סרטים עבודה משרדית (OFFICE) וכו'. OC לא יבוצע בשום פנים ואופן. יש לכלול בתקציב גם מסך. נ.ב חנות מאיזור המרכז.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול אתכם הבינים. האם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך המובנה intel x3100 בכרטיס מסך רציני? היכן מוכרים כרטיסים למחשבים ניידים והאם זה פשוט להתקין זאת? זה כמו להתקין כרטיס במחשב רגיל? תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
המפרט שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים(לכול יחידה) בלי מסך*. אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הצרכים שלי זה הורדות,סרטים וקצת משחקים המליצו לי על מעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT האם הוא מומלץ או שעדיף לרכוש אינטל? ואם כן אז איזה לוח אם ומערכת קירור מומלצת איתו תודה ומקווה שלא הסתבכתי בשאלה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני קונה מחשב , אספתי דרך אתר אינטרנט של החנות , ואני פוחד שהחלקים לא יתאימו , למשל הכרטיס ללוח אם , או הלוח אם למארז... אני לא רוצה שיהיו בעיות אח"כ, לכן רציתי לשאול פה אם זה בטוח לקחת את המחשב הנ"ל : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W תודה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג דל xps 1210 רכשתי אותו לפני כשנה וחצי עם שני סטיקים של 512 מגה ברצוני לשאול האם ניתן להחליף את הכרטיס של 512 שנמצא ליד הסוללה ולהחליפו באחד מ: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316 האם יש צורך בהתקנה מיוחדת או כרטיס רק של דל או שאחד פשוט יותר יעשה את העבודה? אני משער שיהיה שיפור ניכר בביצועים, אני צודק...? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-