עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ras81,

שלום, אני ממש צריך את עזרתכם בשדרוג המחשב שלי, לפי דעתי אני צריך מעבד, לוח אם וזכרונות, את השאר יש לי והם עובדים לא רע. אשמח לדעתכם והמלצתכם, התקציב שלי הוא בערך 2000 שח אבל אשמח לפחות להלן המפרט שלי כעת: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300 Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 4096 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by kidbob,

אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yuraxp,

אני יודע בתור משתמש ותיק פה שאני חוטא כשאני מתכוון לקנות מחשב מאתר מכירות,אבל אני צריך מחשב רק לאינטרנט מוסיקה והורדות בלי משחקים לכן בגלל שאני קונה XBOX360 למשחקים אני רוצה מחשב הכי זול לזה הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI925 אם יש משהו יותר טוב אנא המליצו אבל מקסימום אפשר להוסיף עוד 50 שקל

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by meirdor,

אני כידוע מחפש LAPTOP לסטודנט עם אפשרות לעתים לשחק במשחקים לא כבדים FIFA ןאןלי משחקים קצת ישנים .חשבתי על GIGABYTE שעולה ממש זול על TOSHIBA שעולה ממש יקר ועל DELL שגם עולה יקר נכנסתי לאייבורי וגיליתי תמחשב הזה של ASUS שלא רואה את כל החברות האלו ביחד עם נייד במשקל 2.4 מסך 14 מעבד T7500 וכרטיס שפחות או יותר שווה ל 8400GS שנקרא HD2400 שגם מסוגל להריץ משחקים עם מערכת הפעלה הכל..........מה הקאץ??הוא מחודש?הוא מעודפים?במקומות אחרים דגמים דומים עולים בין 6 ל 7 אלף www.ivory.co.il תכנסו שם לנייד asus z99sr

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. ערב טוב, המפרט הראשון- הוא מפרט גיימינג עד 2.8K, על מסך 22 (1680X1050) בהגדרות בינוניות-גבוהות, באסטרטגיה, ספורט ומדי פעם FPS, ללא OC או ציוד היקפי, מתוכנן להריץ WIN7, שקט ברמה סבירה. המפרט השני- אמור לשמש כמחשב ביתי לעבודה משרדית, להריץ WIN7, ללא ציוד היקפי,שקט ברמה סבירה-כלומר לא רועש. הרכבתי מפרט ברירת מחדל- לא מצאתי בTMS את הRAIDMAX APEX אשמח להצעות שיפור/ הוזלה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪387 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כוח: …

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. t61.,תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. היי חברים ! יש לי חבר שמתחיל בקרוב לימודי אנימציה. לאחר שהמחשב הקודם נותק מהמכשירים - מבקש להתחדש במשהו חזק. על המחשב להיות החזק ביותר בגבולות התקציב, עם ראיה קדימה לתקופה ארוכה. עליו לתת תמיכה טובה ביותר לתוכנות כמו מאיה ולייטווייב . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - אלא אם אין מצב להכניס במחיר כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ועריכה גראפית א) מיעוד לעבודה עם מאיה , לייטווייב - בשימוש כבד , עם אופציה לפרנסה עתידית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא גיימר, אבל דרושה יכולת…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  8. Started by bjnhv,

מישהו יודע ויכול להשוות בין שני הכטיסים לניידים האלו מבחינת ביצועים? חיפשתי הרבה בכל מיני פורומים בארץ וקצת בחו"ל ולא מצאתי השוואה רצינית

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by Batels,

מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. אהלן, אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך וכל שאר החומרה במחשב אז אני רוצה להתייעץ פה. יש לי עכשיו מחשב מאד מאד חלש ואני רוצה לשדרג ולהביא מחשב חדש עד 4 אלף שקל שיוכל להריץ את המשחקים של היום עלHigh לא צריך יותר מזה ב60 Fps. הבנתי כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך Gtx 1070 נכון? יכנס לי פה בטווח מחירים עם כל השאר הדברים שצריך? ומסך בנפרד עד 2000 שקל התקציב. אפשרי לבנות משהו כזה?

11. Started by sahar_shalom,

איך אני מפרסם את מפרט המחש שלי בצד כמו כולם? ואיל אני יודע מה המפרט המלא של המחשב שלי?(האם זה כתוב במחשב איפשהו?)

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by amielsd09,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by ortheking,

*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…

14. Started by The Victorious Hodler,

היי, בנו לי את המפרט הזה ורציתי חוות דעת. https://www.tms.co.il/15790

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by frozen_fire,

שלום אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים בצורה לא כבדה מאוד (אני חייל וזה בשביל לשחק עם יש זמן בסופ"ש בנוסף להורדות ומוסיקה) המחשב כנראה יעבור שידרוג בעוד כשנה ומשהו עד שנתיים - שכרטיסי dx10 יהיו נדרשי םיותר - בדור השני שלהם או השלישי בהתאם לכמה שאני ישתמש במחשב המחשב כנראה גם יריץ linux 64 bit אז כנראה לפחות בשלב הראשוני לא יהיה oc אבל אני רוצה לשמור את האופציה פתחוה להמשך אם אני ירצה לסחוט עוד ביצועים עם אני ישחק הרבה או בהמשל שהביצועים ידרשו חשבתי על e6300 965p s3 וx1950pro ושני גיגה זיכרון - קיים סיכוי סביר שהמחשב יפעיל vmware שיצטרך ביצועים נורמלים תודה - יש עדיפות לקניה מחנות באזור חיפה - זה נוח כי זה קרוב אבל אם ההפרש מחיר גדול אז חנות רחוקה יותר זה אופציה ציוד הקי…

16. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE GIGABYTE K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 (כפול 2 סה"כ 1 גיגה) WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL DVD Recorders LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Error Correction HEC Compucase CI-6A21 400W MS Internet + MS Mouse Optical 17'' 793 DF FLAT (אשמח לקבל המלצה על מסך "17 לא דק מוצלח יותר) total of: 5295 הערות יתקבלו בברכה. תודה.

17. Started by גאיוש,

אני רוצה לחבר מחשב נייד ASUS N10E למסך טלוויזיה שיש בו יציאות למחשב... כבר ניסיתי עם מחשב רגיל שהיה לי וזה עבד אבל עכשיו שאני מחברת מחשב נייד זה לא עובד... אמרו לי שצריך לשנות משהו ברזולוציה של המסך של המחשב אבל אין לי ממש מושג מה.... תעזרו לי (אני חדשה פה... )...

18. Started by doronix,

יש לי על הקנה שני ניידים: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949309 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3855&CatCode=315 ללכת על המותג הנחשב? או על המחשב הביצועיסט אולי בכלל שווה לי לשבור את מסגרת התקציב ולהשאר עם מעבד טוב בתוך מחשב ממותג. ד"א השימוש הוא ביתי משרדי, בעיקר בבית וחשוב לי שהוא ישרוד אצלי זמן רב.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. שלום לכל המומחים, האינספירון 1525 שלי מפרפר בין חיים למוות אחרי 3 שנים בלבד, הגיע הזמן להחליף אותו. המחשב משמש לגלישה, אופיס בסיסי וקצת סרטים, לא למשחקים כבדים. המאפיינים החשובים / לא חשובים לי: 1. מסך גדול 15.6'' הכרחי (מחליף מחשב ביתי) 2. אמינות - שלא ישבוק אחרי שנה / שנתיים. 3. לא חשוב לי כ"כ כמה זמן מחזיקה הסוללה. 4. (מגבלה קצת מוזרה) - פתחי אוורור עיליים / צידיים בלבד, נובע מהאופן בו אני משתמש במחשב (יושב על הספה, המחשב על הרגליים שלי ונלחץ כלפי מטה). 5. אחריות - רצוי 3 שנים. עלעלתי לא מעט בפורום פה וראיתי את ההמלצות של החבר'ה. התכנסתי לאחד מהבאים: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2977 או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by Ido18,

מתלבט בבחירת מחשב. אני צריך את המחשב למטרת לימודים בסיסית (וינדואוס אקסל וכו') , ריבוי כרטיסיות בכרום, נטפליקס ושיחזיק לי לפחות 4 שנים. כן רוצה שהמחשב יצליח להפעיל פוטושופ אך לא משתמש בתוכנה על בסיס יומיומי. קונה את המחשב באילת והתקציב שלי עד 3000~3100 בעיקרון מתלבט בין מחשב נייד Dell Vostro 5481 עם הi7 או i5 מחשב נייד Asus VivoBook Max X541UA-DM955D אסוס מחשב נייד Asus VivoBook Max X541UA-DM2323D אסוס מחשב נייד Dell Vostro 3568 V3568-5093 אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אשמח לשמוע בתודה לעונים

21. Started by xdye,

מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי עם עדיפות לXP. השימוש העיקרי במחשב הוא לעשיית סרטים, גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שרטוט. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. Started by drorgon,

שלום רב מחשב בן 5 שנים דורש שידרוג : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ( הרבה תוכנות ) ומספר מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כח של seasonic בן 5 נראה לי שעובד טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. Started by nadavkrv,

היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה כתחביב (פוטושופ 3DMAX )אינטרנט , מוזיקה, סרטים, משחקים לא הכי כבדים בעולם אבל בכל-זאת משחקים... אין צורך במערכת הפעלה, (יותקן עליו ווינדוס 7) יש לכלול עלות הרכבה, מארז לא צריך להיות מפואר, שקט מ1 עד 10 6-7 ניתן לחרוג\לחסוך ב100-200 ש"ח אם ממש שווה את ההשקעה\חיסכון. לא מבין באוברקלוק, אזור המרכז , יחובר כנראה גם לTV (לא יודע אם זה פרט חשוב אבל שיהיה...) וכמה שאלות : א: ברשותי צורב DVD מהמחשב הישן הוא לא משתמש בSATA האם הוא יעבוד במחשב החדש ? אם כן אז לא צריך חדש. ב: כמו כן ברשותי מסך ישן יחסית מדגם samsung syncmaster 151s במצב טוב האם הוא ינצל את הפוטנציאל של המחשב החדש (כרטיס גרפי למשל)או שאין קשר בין הדברים והאם בכלל כדי לי לשדרג את המסך (תקצ…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by Tstrul,

אהלן כולם הזמנתי לפני כמה ימים זכרון למחשב נייד של kingston. החנות "התבלבלה" ושלחה לי במקום זכרון של חברה לא מוכרת ramaxel. הזכרון הוא ddr2 667mhz. הם מוכנים לזכות אותי על ההפרש או לקחת את המוצר ולהחזיר לי את כל הכסף. השאלה שלי עד כמה זה מורגש השוני בין האיכויות של הזכרונות, והאם ramaxel זאת בכלל חברה ששווה משהו או לעזוב הכל להחזיר להם את המוצר ולקקנות במקום אחר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.