ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחשב לצורכי שיווק,אלוגריטים וסטטיסטיקות בשימוש רחב של אינטרנט זקוק למחשב מסך מאט (עבודה בחוץ) גודל לפחות 15.6 מעבד 5I ומעלה זכרון RAM 8 G כונן קשיח גדול או SSD חיבורי USB HDMI LAN אינטרנט: WIFI אבל גם אפשרות לחיבור קווי בבית חריץ הרחבה /קורא כרטיסים מצלמה סוללה חזקה עיקר העבודה בשטח בחוץ באינטרנט, צריך סוללה חזקה של 4-5 שעות יומיות ברשת המלצה על כרטיס מסך שלא יבוא על חשבון איכות הסוללה אם למישהו יש הערות או הארות לפורמט ,אשמח, סכום תקציב עד 5000, אפשר בהרבה פחות
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח עם תוכנות יחסית כבדות - VMWARE, VISUAL STUDIO, ANDROID STUDIO... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעדיף לא יותר מ1080P 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח בייעוץ לרכישות מחשב נייד רב תכליתי בתקציב 3500k-4000k. מעוניין במחשב חזק, איכותי ואמין. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (לא כבדים. שתהיה אופציה להריץ משחקים בצורה סבירה) צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה גבוה מהממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו ספציפי, אם כי אני לא אתנגד אם יהיו לי יציאות כאלה שייתכן שאשתמש בהן בעתיד. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא מבין בנושא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה עם לפטופים אמינים ואיכותיים. בברכה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד "מיני" לאישתי ואין לי מושג במחשבים ניידים... (רק ב- PC אני מבין קצת). אז התקציב הוא 2500 ש"ח והשימוש העיקרי יהיה אינטרנט ו- OFFICE ואולי קצת חיבור ל- LCD לצפייה בסרטים. אז הייתי שמח לקבל הצעות עם מפרט עשיר כמה שאפשר במסגרת התקציב הדל שיש לי. עדיף שזה יהיה נייד מסוג מיני לפטופ או נווטבוק או איך שלא מכנים את זה אבל לא חייב. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה על מסמכי אופיס וצפייה בטלויזיה וסרטים באמצעות האינטרנט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ??? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מערכת הפעלה בעברית, פחות חשוב הגרסה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 14-15.6. עדיפות למקלדת מלאה אבל לא על חשבון תכונות משמעותיות קצת קשה לי להחליט במה כדאי להתמקד ועל מה אפשר לוותר (מהירות, זיכרון וכד') ומה מתוך אלו נחשב מהיר/איטי, קריטי או פחות. אשמח לקבל עזרה וייעוץ! יש לי כמה אופציות שראיתי ברשת, אם זה עוזר: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750578 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750270 http://www.p1000.co.…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות בהם כדאי לרכוש את הנייד. לא יצא לי לקנות נייד עד עכשיו, אז אין לי כל כך מושג. אז ככה, המחשב מיועד קודם כל לעבודה משרדית. אני מישתמשת שנוטה להריץ בו זמנית הרבה תוכניות אז אני מניחה שבהתאם לזה צריך מספיק RAM ומעבד טוב, כדי שהמחשב לא ייתקע. לא צריך להגזים בנוגע למעבד ולהתמקד באחד שיש לו ביצועים ממש גבוהים אבל צורך הרבה חשמל. המחשב מיועד גם למשחקי מחשב. אני לא מבינה בכרטיסי מסך, אז אין לי מושג איזה משחקים כבדים ואיזה לא. אני מתכננת לשחק בcall of duty 4 במחשב החדש בתור התחלה. צריך כרטיס שמתאים להרבה משחקים. לא איכפת לי אם משחקים מסויימים לא ירוצו על HIGH או משהו כזה. אני גם רואה סרטים במחשב, אז פה גם באה לידי ביטוי היכולת של הכרטיס מס…
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחשב נייד: זיכרון שני ג'יגה לפחות. (רצוי עם לפחות 667MHZ, אבל יותר חשוב דגש על זמן CL קצר יותר) מעבד cure 2 dou לפחות. צורב DVD עם כל החיבורים (כמו לטלויזיה, או למקרן) bluetooth חריץ לSD סוללה - גם סוללות שמחזיקות 2-3 שעות זה בסדר. רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. שימוש סטודנטיאלי - אופיס, PDF'ים וכו'. שימוש באינטרנט (אקספלורר/פיירפוקס, מסנג'ר, ומידי פעם איזה אימיול או ביטורנט). כמו כן, המחשב צריך להיות מיועד לסרטים ב-DVD (עם קידודים שונים). כרטיס מסך שמיועד למשחקים כמו FIFA, NFS, ו-C&C. (לא מתקדם כל כך בשביל משחקים כמו GTA4, אני לא אתקין סגנון כזה). רשת אלחוטית ורשת קווית אין ממש חשיבות למשקל, בהנחה שאנחנו לא מדברים על מחשב של 4 קילו. גודל מסך - לא קריטי, בין 12 ל 15 (אבל…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אמי התחילה לימודי גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור וכו') והיא צריכה מחשב חדש וחזק. היא מתלבטת בין נייח לנייד מה שיתן תמורה יותר טובה לכסף התקציב הוא כ5000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה מאוד ~200 ש"ח. אשמח את עזרתכם בהרכבת המפרט או המלצה למחשב נייד בתקציב הנ"ל. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוטב שלא 2. מה שימושי המחשב - גיימינג - ממינקרפט, אנדרטל ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. את המחשב הקודם שלי רכשתי לאחר המלצה בפורום הזה לפני 11 שנים בדיוק, ועכשיו אני חוזר להמלצה נוספת ומקווה שהמחשב החדש יספיק לשנים רבות גם כן. המחשב לא מיועד לגיימינג, ככה שהצרכים שלי יחסית בסיסיים. עם זאת, אני מעוניין לרכוש מחשב איכותי וחזק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן שלם בסביבות בסביבות ה-3,000, אם כי מוכן לחרוג עבור מוצר איכותי. אני צריך גם מסך, מקלדת ועכבר, ככה שברור שזה עשוי להקפיץ את המחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב. הצרכים העיקריים הם אינטרנט, צפייה בסדרות וס…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…
-
- 0 תגובות
- 349 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח לעזרה קטנה איזה מחשב נייד יותר עדיף? מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5401 1035G18G51GL3OS או Dell Inspiron 14-3493 ה -vostro עולה 200 שקל יותר הצורך שלי הוא בסיסי לחלוטין. אולי להוריד תוכנה להקלטת שירים.. אשמח לעזרתכם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחק ASSETA CORSA וSQUAD מעוניין לחבר כרגע תמחשב לטלויזיה סמסונג Q90T, קצת עבודות בתוכנת אבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי,מסך ארכוש בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למארז An…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב למטרות משחקים (משקחים כבדים) ואני מעונין להוציא עד 8000 שקל כמו כן אני מעוניין שהמחשב יספיק לי לפחות ל3 שנים של משחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני הרכבתי מחשב אבל המחיר יצא בסביבות ה12000 שקל אז אם מישהו יכול לתת לי הצעה טובה ובמחיר סביר זה יעזור לי מאד תודה. זה המפרט שאני הרכבתי Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE מעבד K8N Pro SLI s939, 2x PCI-E, GBL, SATA II לוח אם 2Gb 400MHz Corsair (Value) CL2 זכרונות Radeon X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO ASUS כרטיס מסך 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח WD Thermaltake VA 9000SWA KANDALF מארז http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htm קישור לפרטים על המארז razer copperhead עכבר Steelpad S…
-
- 53 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה העניינים אנשים? אני ממש זקוק לעזרה שלכם! אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' שמבחינת ביצועים.. אני יכול לסכם את זה כך: וורד, אקסל, סקייפ ושלושה דפדפנים רצים במקביל והמחשב לא נתקע.. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל! (בסביבות ה-1.5-1.7 קילו) ולכן גם לא אכפת לי אם יהיה במחשב צורב או לא. הסוללה צריכה להחזיק כמות זמן נכבדת (6 שעות לפחות) כי אני הרבה מחוץ לבית ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב, שלא תהיה לי בעיה להתחבר לרשתות בלוטוט' אלחוטיות. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב הוא בסביבות ה-4K. חשבתי לקנות את ה-Asus Ul30 אבל הבנתי שכרטיס הרשת שלו לא משהו בכלל, וגם המצלמה שלו היא 0.3 מגה פיקסל (יש כזה הבדל מ-1.3??) הסתכלתי גם על ה-Dell Vostro V13.. אבל מבחינת רכיבים, הוא לא פחות טוב מהAsus? ???…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב (באילת) לקראת שנת הלימודים באוניברסיטה. מקריאה בפורום הבנתי שדגמי הU חלשים בהרבה מדגמי המעבדים האחרים. האם מעבד i5-4210U אמור להספיק לשימושים שלי או שאני צריך ללכת על מעבד יותר חזק (i7)? בעיקרון ההשוואה היא בין הדגמים הבאים: Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 : http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Dell New Inspiron 15 3000 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ההעדפה הכללית שלי היא ל- 2 lenovo flex, הוא יותר מתאים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של סביבות ה3,000. אני מאוד (מאוד) לא מבין בעניין ולכן אשמח לעזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה של סרטים/סדרות (לרוב העדפה תהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה, בHDMI) ובשנה הקרובה גם ללימודים (תוכנות אופיס למיניהם). חשוב לי שהמחשב יוכל לספוג, עד כמה שאפשר, שעות עבודה מרובות וחיי סוללה יחסית סבירים. משחקים וכד' לא ירוצו עליו, אך ורק מה שציינתי למעלה. גודל מסך מועדף בין 15.6 ל13. עד לא מזמן היה לי toshiba satellite c650-179, שבסה"כ הייתי מרוצה ממנו (חוץ מהיעדר יציאת HDMI) עד שהוא שבק חיים. אז אחרי כל החפירה- יש המלצה לדגם מועדף בסביבות התקציב הזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי את המחשב בארה"ב ואני כרגע עדיין פה... המטען כמובן לא מתאים לארץ. איפה אני מוצא מטען מקורי שיתאים לי ? ניתן למצוא בארה"ב אם כן מה בעצם אני אמור לחפש ? בארץ ניתן למצוא ? כי חשוב לי להשקיע במטען מקורי ושיהיה הכל סבבה. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, הילד רוצה לחבר את האקסבוקס למסך מחשב בחדר, אשמח להמלצה על מסך מתאים בתקציב של סביבות 700-900 ש"ח תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מסך מחשב לגיימינג, גודל 24 ומעלה יש לי כרטיס מסך msi gaming x 1070. אציין שאין לי כלכך ידע במסכים אני נוטה קצת לכיוון של המסך ultrawide 21:9 ספציפית lg 34uc79g-b במקרה שלו שמתי לך שהוא בא עם free sync לכרטיסי amd... רציתי לדעת עד כמה זה חשוב הפיצ'ר הזה האם עדיין שווה לקנות אותו למרות שהוא מיועד לכרטיסי amd האם בכלל הוא שווה את ההשקעה או אם יש מסך אחר שמומלץ האם המסך הקמור והיחס האולטרה רחב(21:9) באמת משפרים את החוויה באופן ניכר ובכללי אשמח לכמה כיוונים של מסכי גיימינג מומלצים תקציב לכל היותר 4k ואשמח לחסוך אם אפשר מתנצל מראש אם זה לא תואם את חוקי הפורם…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לשדרג מחשב צריכה בבקשה את עזרתכם תקציב רצוי 2500K עדיף ללא חריגה שמוש עיקרי : אופיס, תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בעיקר FIFA ו HEROESE לא מעוניינת בOC אין צורך בציוד היקפי יש ברשותי מסך בגודל 22 באיכות HD כרטיס מסך ATI HD 6850 ספק גם כן יש לא זוכרת דגם חשבתי על המפרט : מעבד intel core i53550 3.3ghz s1155 6mb או Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, זכרון Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-2 4 דיסק קשיח Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 או Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA…
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות משטח קירור למחשב נייד ? קניתי היום מחשב חדש , נראה לי מחשב מאוד טוב וחבר שלי המליץ עליו. איך עוזר בדיוק משטח קירור לשמור על המחשב ? תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-