עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nachum987,

שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by wolf46,

בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב ? גימינג חזק , ישמש גם ללימודי תואר הנדסת תוכנה עוד שנה +- . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dragon Age Inquisition Dark Souls 3 The Withcer 3 Crysis 3 GTA V וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. מחשב נייד לא צריך מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה …

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. שלום. אני מתלבט כבר כמה זמן בנוגע לאיזה לפטופ עדיף לי לקנות. התקציב שלי הוא במקס' עד 6800 אני אשתמש בלפטופ בעיקר למשחקים וכו' .. נכנסתי לכמה אתרים ובהתחלה ממש כיוונתי לalienwere m11x אבל אז הבנתי שאני יכול לקנות מחשב DELL עם ביצועים יותר טובים מן הAlienwere. בעקרון דגם הלפטופ שראיתי הוא : ‎Dell XPS L701x XPS17-7404NW7 יש כאלה שמכנים אותו בשם dell xps 17 (?) מפרט : CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (7200 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎17.3in HD+ WLED TRUE-LIFE (1600x900)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce GT 445M, (3GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎8X DVD+/-RW Drive‎ ‎…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש לפטופ שיהיה בעצם מחשב נוסף בבית (הניידות שלו בבית חשובה). לכן גם חשובה האמינות למשך כמה שנים. המחשב ישמש לצרכי גלישה, אופיס, סרטים ומוסיקה, פה ושם פוטושופ והרצה של ויז'ואל סטודיו. בקיצור, שימוש ביתי+. אני חייב לציין שיש לי פטיש להשאיר המון תוכנות פועלות במקביל. מכיוון שמרבית העבודה של המחשב תתבצע מהבית, אני מתפשר מעט על זמן סוללה על חשבון כוח עיבוד. אני גם רוצה להשאיר את האופציה להרצת משחקים פתוחה. התקציב שלי עומד על עד 5000 ש"ח. כרגע צמצמתי את הרשימה לדגמים הבאים: Toshiba Satellite L505-13Z http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8409&perur=2&t=1&c=339 את הדגם הזה הרגשתי בחנות, ומאוד הייתי מרוצה ממנו מבחינת נוחות. בינתיים הוא הפייבוריט של…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  7. שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aya zaken,

שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  9. Started by nivnuv123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Leage of Legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

שימוש- משחקים , סרטים, אינטרנט שיהיה עד 4000 שקל מחשב שלם כולל צג דק 17'' ושיהיה כרטיס טלויזיה ,ארדיסק 80 גיגה,צורב עדיף שיהיה דיוידי אבל אם לא אז רגיל עכבר+ מקלדת... זיכרון פנימי 512 כרטיס מסך זה בשביל מישהו.... הציעו לו את זה מעבד --- p-4 3 g 800 Ghz לוח ----- ASUS P4s800D-X זיכרון --- 512mb 400 DDR כונן דיסקטים -- 1.44 teac צורב --- LG 52x32x52 דיסק קשיח -- SATA WD 7200 8mb 80GB מארז -- ATX 500W מפואר +6 USB כרטיס קול --- 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך -- GFORCE 5 FX5200 128M DDR + TV OUT מקלדת -- מולטימדיה עכבר - אופטי כרטיס רשת 10/100 OB מסך - LCD LITON 8MS 17' כ. טלוויזיה - fly view מחיר: 4550 ש"ח

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by hellforce,

אהלן, כאמור אני מעונין במחשב שהתקציב שלו בסביבות 3600 - 4000 שקלים ללא מסך. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם ה Visual studio (יש צורך בכ.מסך ברמה הכי טובה שמתאפשרת , כי יש צורך בתכנות בDIRECTX ,open gl וכו') 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. נובע מהסעיף הקודם - כ.קול לא ONBOARD, אם יש למישהו הצעה לכ.קול טוב אני מוכן לשמוע, אני כרגע בעניין להכניס בעתיד כשהדבר יתאפשר כ.קול של M-Audio 5. לוח אם טוב שתומך ברוב הדברים + 4GB זיכרון 6.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה,צורב DVD ומארז נורמלי. עכשיו,לא מעניין אותי הנושא של אובר קלוקינג,אלא אם כן זה יכול ממש להביא שיפור בביצועים ולחסוך כספים,ולא לשרוף …

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  12. שלום חברים אז אני מתחיל עסק באינטרנט ו אני חייב מחשב חדש העסק שלי הולך לעסוק ב בפיתוח תוכנה אתרים תלת מימד ו גיימינג תקציב מקסימלי : 25000 הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD180XBCAEWOF - AMD - AMD RYZEN7 1800X - 8 Cores - 3.6Ghz Max Turbo Core Speed 4GHz - 95W TDP - Box Without Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 2534/2483 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 X370-XPOWER-GAMING-TITANIUM - MSI - X370 XPOWER GAMING TITANIUM With CPU Cooler CORE FROZR L - Socket AM4 - AMD X370 Chipset - 4x DDR4 up to 3200 MHz - 3 x PCIe 3.0 x16 slots - DisplayPort, HDMI video outp…

13. שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  15. 1. מה התקציב ? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהדור האחרון -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by luzonoran,

שלום קיבלתי מפרט מטכנאי שאני מכיר וסומך המחשב ישמש בעיקר למשחקים חדשים, עריכה ואחסון כמות מכובדת של מוזיקה ותמונות משחקים כמו: BF4, Uncharted 4, Dark Souls 3, Doom, Civilization VI ועוד רבים וטובים לוח h170 מעבד Core i7 זיכרון 8g DDR4 דיסק קשיח 1T 240G SSD כרטיס מסך GeForce GTX 970 רציתי לדעת אם זה באמת האפשרות האופטימלית בטווח מחירים שלי או שכדאי לי לשקול אלטרנטיבה לכרטיס מסך, למעבד או לכל דבר אחר? הצעות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by motie,

שלום לכולם לאחיין שלי יש בר מצווה, ואנחנו הדודים רוצים לקנות לו מתנה מחשב גיימינג. יש מגוון רחב של אפשרויות מלקנות מחשב מוכן או להרכיב לבד. טענית, אין לנו בעיה להרכיב לבד, אבל אנחנו לא סגורים על מה לשים דגש. תקציב - 5,000 ש"ח גג. אשמח אם מישהו יכול לסייע בהרכבת מחשב לדוגמא שמתאים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. הי, ראו מפרט מצ"ב. האם טוב? והאם ניתן להוזיל לכיוון 4000 שקלים. ולשמור על איכות. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26637 ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 שקלים, חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט ודומיו), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא …

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by iDolL,

היי, נכנסתי לאתר למצוא מפרט מחשב לגיימינג, ומצאתי ברשימת המחשבים המומלצים משהו (New Horizon) שמתאים לטווח ההוצאה שלי (6-7K) = קישור חבר שלי המליץ לי להכניס את המפרט באתר פלונטר ולראות אם אני יכול למצוא שמה הכל בהצעת מחיר קרובה למה שרשום באתר. ואכן, מצאתי את רוב המרכיבים, אך אני לא מבין בהרכבת מחשבים כל כך, ולא יודע עם פספסתי משהו או בחרתי משהו לא טוב = קישור למפרט בפלונטר בנוסף יש לי כמה שאלות על המפרט והמחשב עצמו. דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת עם המחשב יהיה רועש? המחשב שיש לי עכשיו שקט מאוד וטוב לי עם זה. דבר שני, אני משתמש בשני מסכים, ורוצה לדעת שיהיה לי חיבור לשניהם במחשב שבמפרט, אחד המסכים שלי הוא עם חיבור HDMI והשני הוא חיבור כזה - לא יודע איך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nov2005,

שלום, אני מעוניין במחשב נייד טווח מחירים 4000-4500,שימושים: סרטים,לימודים ומשחקים (לא ברמה מטורפת) המסך בגודל 14'', מעבד לפחות 2.0 ג'יגה, דיסק קשיח מעל 160 ג'יגה, כרטיס מסך ברמה טובה והכי חשוב אחריות!!!(לפחות שנתיים) הצעה שקיבלתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=24541 אני לא כל כך מבין במפרטים של מחשב נייד, אז כל עצה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by apolo1,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, משהו סביב ה 3000-3500 ש"ח + \ - אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים (יש ברשותי כ.מסך) מעבד PENTIUM 4 3 GHZ HT מעוניין בלוח מסוג גיגה בייט או אסוס (שתומך ב WI-FI, SATA) מעוניין ב 1 ג'יגה RAM (אין עדיפות ל DDR או DDR II) HD רצוי WD 80GB SATA 8 MB CACHE ספק מתח 500W מארז סטנדרטי צורב DVD double layer אם שכחתי משהו אני אשמח לשמוע, תודה !

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by ifs2003,

שלום, התקציב שלי הוא מקסימום 6000 ש"ח כך שמצאתי מספר מחשבים ואני מאוד מתלבט מה לקחת. הייעוד משחקים ו 3D MAX 9. DELL VOSTRO http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2697&products_id=19815 LG 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2545&products_id=19700 LG2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2545&products_id=20061 מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  23. שלום לכולם מחפש המלצות למחשב עד $1000- $1100 צרכים : לימודים ,סרטים ,עריכת וידאו (מעט) בגדול יחליף את הנייח מסך מתלבט בין 13.3 ל 14.1 נוטה יותר ל 14.1 המחשב יקנה בארה"ב אנא עזרתכם מתלבט כרגע בין DELL ל LENOVO T-400 או R-400 לבין HP DV4T אשמח גם לקבל לינק לאתר טוב של סקירות ניידים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  24. לקוח מ- http://www.isracomp.com/ 440 Case Compucase 6A19B-400 CPU Intel Socket 775 Core 2 Duo 1.86 GHz #E6300 1092 Memory DDR2 Corsair Value Select DDR2 1024 MB 667 MHz X2 1059 Mainboard Intel 775 Gigabyte GA-965P-DS3 693 Sum 3284 שאר הרכיבים כבר יש לי. אני צריך כרטיס מסך שיהיה עד 1000 שקל וחשבתי על x1950pro אבל אולי זה לא שווה כאשר יצאו עוד מעט כרטיסים חדשים תומכי DX 10 . מה אתם ממליצים לי לעשות בקשר לכרטיס מסך ? השימוש היומיומי במחשב יהיה אינטרנט, עבודה אולי בכל מיני תוכנותומשחקים כמובן . (אני כבר לא משחק הרבה , אז אולי לא שווה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס גרפי ..) בבקשה אל תביאו לי כל מיני הצעות מחיר מחנויות באינטרנט ,אני רוצה לקנות במקום קרוב אל…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …

דיונים חדשים בפורומים