עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yohna,

איך המפרט? מתכנן OC בינוני יש HD לא צריך. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Seasonic SS-400ET 400W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro תגיבו

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח 15.6אינץ. המחשב לצרכים כלליים, צפייה בסרטי HD, גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב כגון פיא 14 ומקלדת נוחה . משום מה אני מאוד אוהב את החברה LENOVO, כי מעברי עם HP המחשב ממש התחמם ולא היה אפשר להפעיל עליו משחקים כי הוא פשוט להט, חברות אחרות גם כן לא מוצאות חן בעיניי בגלל העיצוב הלא נוח של המקלדת . אז 1.אבקש שתמליצו לי על מחשב שלדעתכם יעשה את העבודה בצורה כמה שיותר טובה ובמחיר של עד 4000 2. האם LENOVO היא באמת חברה טובה ומתאימה למחשב שאינ צריך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. רגע לפני הקנייה התלבטות בין שלושה דגמים של מחשבי לנובו הי לכולם רגע לפני קנייה אני מתלבטת בין שלושת הניידים הבאים של לנובו . שימושים שלי אינטנרט ואופיס אבל חשוב לי מחשב עם נידות גבוהה אורך סוללה ארוך ובאופן כללי מחשב איכותי. שלושתם בתקציב שלי. האפשרויות 1 . לנובו SL300 מסך 13 שוקל 2.1 קג הנה סקירה שמצאתי עליו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599822,00.html 2. לנובו SL00 פה המסך יותר גדול שזה נחמד אבל שוקל 2.5 קג ואני חוששת שיכביד עלי כי אני רוצה נידות גבוהה /הנה קישור (לא אקנה משם רק בשביל לראות במה מדובר)/ מחיר בסדר מבחינתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2743_4ng 3 . מחשב מעולה מסך 14 שוקל רק 2.1 לנובו T400 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by Mr. Writer,

שלום אני מעוניין במפרט ב 4000 ללא אוברקלוקינג,ללא מסך וציוד היקפי למטרת משחקים וגלישה ברשת ראיתי שאפשר לדחוס את ה 1950פרו לתקציב הזה ושזה הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה נכון? עוד רציתי לדעת מה עדיף בלוחות אם אביט או הדגמים של אסוס? הכוונה למעבד אינטל חדש. אם אפשר שהמפרט יהיה מ skypc (שמתי לב שהם קצת יותר זולים מהמתחרים) בבבקשה אגב איך הם בתור חנות? מישהו קנה פה מהם?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני כבר יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות המפרט הוא HP Pavilion DM3-1040US 13.3-Inch 1.3GHz Intel Pentium SU4100 Processor (2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB) 4 GB DDR3 RAM (2 Dimm), Max supported 8 GB 320GB (7200RPM) SATA Hard Drive 13.3¿ Diagonal High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1366 x 768); Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD (shared) with up to 1.6 GB total available graphics memory Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit, *Up to 10 Hours of Battery Llfe השאלה שלי היא בעיקר לגבי המעבד שנראה חלש אני צריך אותו בעיקר ללימודים אינטרנט משחקים מישהו יכול להמליץ אל המעבד הזה? או המחשב עצמו?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by נוי123,

שיהיה DUAL CORE עם 1 ג'יגה זיכרון בקיצור זה מחשב למטרת עבודה שיהיה מהיר מאד עם הרהב זיכרון ואם אפשר להכניס כרטיס מסך טוב אבל זה בסוף

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. היי, לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר תודה רבה מקרב לב לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?

13. Started by The-StiG,

http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site אני רוצה דעה על המפרט של המחשב עצמו . לא על העיסקה ש012 מציעים אלה רק על המחשב שהם נ ותנים כאן והאם הוא מתאים לשימוש ביתי,גלישה ואולי אולי קצת משחקים .

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by kokoki,

שלום, ברצוני לדעת בכמה אפשר למכור כרטיס GIGABYTE GTX 560 TI , הכרטיס נקנה לפני קצת פחות משלוש שנים אולם לא נעשה בו שימוש מאסיבי, הוא מגיע עם האריזה המקורית. תודה.

15. צריך מפרט למחשב ב3500 ש"ח+/- שימושים כיום אינטרנט נטו לא עושה אוברקלוקינג הדרישות נובעות מהרצון להוסיף כ.מסך וזיכרון בעתיד כיום לא צריך כ.מסך לוח אם לא זבל עם יציאת audio דיגיטלית + כ.מסך מובנה (כיום אין לי צורך - לא משחק) רוצה כפול ליבה (805) ג'יגה זיכרון בסטיק אחד צורב DVD HARD DISK 160G מארז+ ספק פשוטים (כשאני אקנה כ.מסך הספק ישודרג) זאת ההמלצה במפרטים מומלצים - לשנות משהו? שוב - בגלל התוספות העתידיות. אולי עדיף ללכת על מחשב מבוסס AMD3200 החד ליבתי? מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 920 גוף קירור למעבד gLACIALTECH Igloo 5700 CPU Cooler for 775 200 לוח אם LGA775 Intel945G Gigabyte GA-8I945GMF Int…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. שלום לכולכם, ראשית המון תודה על המדריך לרכישת מחשב נייד, פשוט מעולה - שאפו !!! לאור המדריך אלו הנתונים הנדרשים עבורי: גודל מסך - סביב ה- 12'' מעבד כפול ליבה. זיכרון 2GB לפחות. רזולוציה של לפחות 800 X 1280 מסך LED דיסק קשיח - במהירות 5,400 סל"ד , זיכרון מטמון לפחות 8MB , עדיפות ל- 16MB כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת אלחוטי - 802.11n Draft (לא חובה) יציאת - HDMI כפי שניתן להבין אני משתמש ממוצע הרוצה ביצועים סבירים עד טובים אך יחד עם זמן עבודה ארוך ככל הניתן. מה דעתכם על המחשבים הנ"ל (כמובן שאשמח להצעות נוספות) Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz HP Compaq Mini 311c 1010EJ VJ597EA NetBook Asus Eee PC 1201N NetBook תודה רבה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך שתעזרו לי ב- מפרט של מחשב טוב ואמין. אני רוצה מחשב של אינטל, מעל 1 ג'יגה זיכרון ,אממ 160 ג''ב בוא נגיד, אמממ המחשב מיועד בעיקר להורדות סרטים מהאימיול והרבה הרבה להפעלת תוכנות . אני רוצה גם כרטיס מסך נחמד ,שיתמוך במשחקים חדשים אבל המחשב הוא לא כל כך למשחקים אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אממ ושוב התקציב שלי זה גג עד 2000 שקל למחשב. אמממ עוד משהו מה אתם אומרים על מחשבי DUAL CORE של אינטל עם הליבה הכפולה? שמעתי מכמה אנשים שמבינים פחות או יותר ושמעתי שעדיף לא להביא מחשב עם הליבה הכפולה... אממ מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. היי! הערה: השאלה הבאה התאימה גם לפורום "אמצעי אחסון" וגם לפורום "ניידים", כך שמי שמתעצבן על כך שהיא מופיעה כאן שייקח בחשבון שהיא מתאימה לשני הפורומים (וכמובן שפרסמתי רק באחד). קניתי הארד דיסק חדש לנייד (2.5 כמובן). עד עכשיו היה לי בנייד הארד דיסק אחד, ויש עוד מקום ריק לעוד הארד דיסק. ב"סלוט" שבו נמצא ההארד דיסק הראשון, יש מעטפת מתכת לכונן שמתחברת אליו עם ברגים וחיבור שמחבר את יציאות הכוח והמידע של ההכונן אל ההארד דיסק. בסלוט הריק אין את 2 הדברים הנ"ל. למישהו יש מושג איך קוראים לחיבוריםוהמעטפת הנ"ל ואיפה אפשר להשיג אותם? (אגב, לא נראה לי שזה משנה אבל המחשב הנייד הוא Toshiba Satellite A300 1MO) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ללא מסך עד 5000 ש"ח שהכי מתאים לפעילות חלקה עם כרטיס מסך ATI RADEON AII IN WANDER 8500 128MB אשמח לקבל גם יעוץ על ציוד מחשב נחוץ לקליטת שידורי לויין מהעולם דרך צלחת פרטית מקודדים וחופשיים בעזרת הכרטיס מסך הנ"ל בתודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Liran3331,

אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל את כל התקציב[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [ glow=red,2,300]לא ניתן 2. מה שימושי המחשב [glow=red,2,300] יצירת מוזיקה על תוכנות כבדות בעיקר על קיובייס אבלטון וכו...[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי . [glow=red,2,300]לא[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]6[/glow] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). [glow=red,2,300] usb 3[/glow] …

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  24. Started by adry,

שלומות אנשים! בעבר ניסית לרכוש בזמן את ה Lenovo T61P 6460DVU http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=6460DVU הבעיה היא שכבר לא ניתן להשיג אותו בחנויות אמינות בארה"ב כיוון שהוא כבר דגם מיושן. בארץ הוא עולה בסביבות ה 11,000 ש"ח, כמעט פי שניים במחיר. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי וזקוק לעבודה שותפת על Avid, After efects ו Photoshop. Avid דורשים מחשבים ספציפיים בכדי שיתמכו בתוכנה שלהם, אך בשל בדיקות ארוכות טווח ההמלצות שלהם בד"כ הם על דגמים ישנים ניתן לראות פה את ההמלצות שלהם: http://www.avid.com/resources/qualified/MediaComposer-NewsCutter-Qualified-PC-Workstations.pdf השאלה שלי היא אם משהו מכיר מחשב בעל אפיונים דומים אך מדגם חדש יותר, שניתן …

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 624 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤ 659 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 421 מארז : ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 918 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST250BA9S16 ¤ 398 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1064 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4084 המפרט נבנה בIQPC כרטיס מסך נקנה כבר בחו"ל שבוע הבא בארץ EVGA 8800GTS320 OC עלה 300$ = +/- 1200 ש"ח את המארז אני רוצה להחליף ל P182 (לא היה באתר יש בPanda) למרות שהתחלתי להתלבט לגבי הKandalf עם או בלי קירור נוזלי אם למישהו יש ניס…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.