עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by duplo2,

הי אני מתלבט אם לקנות את המחשב הבא שנראה בהנחה מעולה https://tms.co.il/sale?product_id=106174 לעומת הרכבת מחשב https://tms.co.il/builds/334633 עד כמה הסיפור amd לעומת אינטל הוא משמעותי ? מהשוואה לi7 היהי נראה שהוא בביצועים פחות טובים של 27% ? עד כמה ג'יגהבייט נחשבים טובים במוצר ובשירות שלהם ? עד כמה הכרטיס מסך הזה נחשב טוב ולאור זה שאין לי הבנה בצרכי גיימינג של ילדי ומה משחקים דורשים - לפי איזה פרמטר יודעים לאיזה משחקים בשוק הוא מתאים ? בתודה מראש

2. אהלן אני סטודנט אני מחפש לקנות נייד וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא (התחתון) http://img193.imageshack.us/img193/2397/lptpk.jp-g מעבר לשימוש בתוכנות שקשורות בלימודיםהייתי רוצה שתהייה לי האפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולצפות בסרטים 1080 האם המחשב ובמיוחד הכרטיס מסך יעשו את העבודה? איך המפרט בכלליות? תודה רבה!

3. אז ככה אני מוכן גם לעלות ל5000 שקל אם האיכות ממש עדיפה. אני יתחיל אם זה שיש לי מסך dell 2007wfp למחשב ומסך hitachi 32ld9000 כטלוויזיה, הייתי רוצה במיוחד להשקיע בכרטיס מסך שיביא תוצאות ראויות לשתי המסכים האלו, אם אפשר שיהיה בכרטיס מסך חיבור hdmi שאני יוכל לחבר את הטלוויזיה באיכות הטובה ביותר, ורציתי גם לשאול האם הhdmi יעביר לי בנוסף קול באיכות טובה ? או שכדאי להשקיע בכרטיס קול גם?. אם כל שאר הרכיבים אפשר לעשות כל מה שבא לכם. תודה לכל העוזרים,

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Spiritus,

- המחשב מיועד למוזיקה וסרטים. תצוגה איכותית של תמונה מאוד חשובה לי. - 2G זיכרון חובה! אין בעיה לקנות מחשב עם 1G ואז להרחיב. - FireWire למקרה שאקנא מצלמת וידאו - צורב DVD - 150G יספקו לי - לא קריטי אם אפילו פחות ושאלה ...איזו מערכת הפעלה תנצל טוב יותר ותפעל מהר יותר במחשב נישא חדיש - XP או VISTA ? תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by renne,

dell Inspiron 15 3000 3567 השימוש העיקרי זה סרטים,המחשב יספיק? full hd 1080×1920 כרטיס מסך 520 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by msean,

אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלות א. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ? ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום למומחי הפורום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש לשימוש ביתי ממוצע, אינטרנט, אופיס וכו', אבל גם חשוב שיציג סרטים וסרטי HD באיכות טובה. האם המפרט הזה טוב ומתאים לצרכים אלו? תודה על הסיוע ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4847287 האם המחשב הזה שווה את ה-1.5K שהוא עולה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  9. שלום חברים... אני צריך מפרט לחבר סטודנט המטרות והמפרט רשומים בכותרת..שאר הקריטריונים: 3. גודל המסך? לא רלוונטי 4. משקל רצוי? לא רלוונטי 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר 6. יציאות מיוחדות? סטנדרטי ללא יציאות מיוחדות (אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין) 7. בלוטות? אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB 9. צורב DVD? חשוב 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? חשוב 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? Lenovo

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. אני מעוניין במחשב נייד שישודך למסך HANS G בגודל 27 " ברזולציה 1080P. השימושים הם כללים : פוטושופ ,אינטרנט וגיימיניג (גם משחקים כבדים). אני טס שבוע הבא לארה"ב ואני מעוניין לרכוש שם את הרכיבים היקרים - כרטיס מסך,מעבד לוח קירור,זיכרונות ,כונן קשיח. אני משער שמארז כבר ארכוש כאן . מקריאה רחבה הבנתי שהכרטיס שאני צריך לכוון אליו הוא 7950 או 7870XT. 8GB RAM ואיזה SSD חמוד ל OS . אני מעוניין בכונן נוסף לDATA - 2 TB אודה לעצתכם בדחיפות

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. Sempron 3000+ (Socket AM2) --- 300 ASROCK ALiveNF6G-DVI AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E --- 350 DDR II 667 512MB TwinMOS --- 280 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II --- 330 LG DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige --- 170 HJA-70 MIDI Beige --- 135 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin --- 205 סה"כ 1770 שימושים: פוטושופ וקצת סרטים ב HD רזו' 720

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. במפרט האנגלית בחלק מהדגמים מופיע . אני מנסה ורוצהלקנות בארץ,ולא מופיע. אשמח לעזרה תודה איתן

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. אני סטודנט להנדסת אלק' בשנה השלישית ואני מתלבט האם לקנות את המחשב הבא : http://www.chip.co.il/product.asp?productid=618 דבר שמאוד מציק לי הוא העניין שלא קיימת יציאת VGA במחשב , כי שימוש די עיקרי של המחשב יהיה חיבור למסך הטלויזיה (אני לא מסתדר עם ה- s-video , אף פעם לא הצלחתי לראות טוב בנייד אחר שיש לי) בחנות הבטיחו לי שכן יש יציאת VGA למחשב , האם מישהו יכול לבדוק את העניין זהז??? ו...האם למישהו יש ביקורות על המחשב , אני מאוווד אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by ron1980,

שלום איך המפרט מחשב הבא למוסיקה עבודה משרדית משחקים קלים כגון : FIFA , RedAlert , call of dute וכו תודה מעבד INTEL DUAL CORE E7400 2.8GHz 1066MHZ לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך SAPPHIRE HD4350 512MB DDR2 מארז COMPUCASE 6C28 300W REAL איך לי מסך כרגע אבל פחות קריטי כרגע תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by josef19,

מה התקציב המקסימלי?4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים ואינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, אינטרנט, סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג, אני יקנה מסך חדש. 1280*1024 זה מה שיש לי כרגע, מסך כמעט בן 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף)? מסך, 20-22 עד 1000 שקל 1200 מקסימום. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים,מקלדת,עכבר. 5. במידה ואתם צריכים מ…

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by zvi8875,

שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by odedchoory,

שלום רב! אני עורך לחבר שלי בירור, לרגל כך שאשתו מתחילה לימודים וצריכה מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות גרפיקה. התוכנות שהוא עדכן אותי שיעשה בהם שימוש הם סקצ'אפ ואוטואט (השמות רשומים לא כ"כ ברור, אני מקווה שאלה השמות) הם חפצים במעבד לפחות I5. קיימת התלבטות לגבי, איזה חברה לקנות. אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא הזה. אנחנו במשפחה אוחזים כבר ב3 ניידים של חברת DELL ומרוצה מכל אחד מהם. מטרות המחשב? עיצוב גרפי * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי ו-HDMI אך לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 5…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. אפשר לראות בנושא שלי על מה חשבתי אבל אמרו מבוזבז וזה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359292.0 אני צריך אחלה ביצועים במשחקים כי אני אשכרה רוצה להנות בהם על פול גרפיקה 3: הבקשה היחידה שלי שאני דיי סגור על הכרטיס מסך הזה כי הוא בין הטובים כיום(תקנו אותי אם צריך) מסך 19 אינץ' וזהו 3:

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by אייל1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה עד 4000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עבודה עם אתרים ומצגות (לעיתים כבדות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 14'', רצוי כמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

20. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח. אני צלם בעל מצלמה canon 5d שעובד על קבצים גדולים מאוד. כמו כן אני גם מתעסק עם עריכה מסיבית של תמונות Photoshop cs5, lightroom(לפעמים התמונה מגיעה לגודל ג'יגה עם השכבות), וגם עורך וידאו אבל מבחינת עריכת וידאו זה פחות חשוב (אני עורך מעט) premiere cs5. יש לי כבר מסך מעולה, ואני מחפש לקנות מחשב חדש. עכשיו הקטצ' הוא שאני מקבל חינם את המעבד החדש של אינטל ואני צריך לבחור (i3,i5,i7) ואין לי שמץ של מושג מה לבחור. אשמח אם מישהו יכול ליעץ מה כדאי. תודה, טל

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by f16qwe,

היי אני צריך מחשב עריכה גרפית(סרטים עם זה משנה) עד 3K עם גלישה עד 3.5K חשוב שזה יהיה מחשב עריכה גרפית כמה שיותר חזק+הרבה מקום(500GB מינימום עדיף 1T) ללא אביזרים(אכבר מיקלד מסך וכו'...) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  22. בהמשך לת'רד הזה, גם אחי הקטן צריך מחשב חדש, אבל הדרישות שלו שונות: 1. תקציב: כ- 3000 ש"ח, לא יותר מ- 3200 ש"ח. 2. מטרות: גלישה, סרטים, הורדות, תכנות ומשחקים. צפוי מולטיטאסקינג אבל לא כבד כמו במפרט הקודם שביקשתי. 3. ציוד היקפי: לא צריך. 4. דברים שלא צריך: כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי במיוחד. 5. העדפה: אינטל, למרות שאפשר לערוק ל- AMD אם זה משלם מספיק. 6. עיצוב קירור ושקט: עיצוב לא חשוב. קירור חשוב במידה והוא יאריך את תוחלת חיי המחשב (לא צפוי OC). שקט די חשוב. 7. מערכת הפעלה: לא צריך. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: חשוב. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: זה לא הולך להיות השימוש המרכזי אבל רצויה יכולת טובה ככל האפשר במגבלות התקציב, לפחות כל עוד זה לא מערב פגיעה משמעותית בתפקו…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by JONathan144,

כמו שרשום זקוק למפרט למשחקים במחיר של4.5K למסך 22 אינצ אני רוצה שיהיה מבוסס cuad core של אינטל בבקשה. תודה רבה לכולם !!!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אני רוצה לקנות את רוב או כל המוצרים בחנות האחת מהאינטרנט, איזה חנות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by BSOF,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על השילוב: ASUS P5K DELUXE Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb Box kingston OCZ VALUES DUAL CHANNEL DDR2 667 1024X2MB תודה!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים