עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב ומהיר... גלישה באינטרנט ולכמה תוכנות ועבודה משרדית שיהיה משהו כמו 80GB תודה לעוזרים ,אופיר.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. הנייד מיועד לעבודות משרדיות. מצאתי בבאג מחשבים מחשב של HP שיכול להיות טוב ומתאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1249&main=1 מה אתם אומרים על הנייד הזה? אם יש לכם נייד טוב יותר ומתאים יותר במחיר שרשמתי אנא שימו פה לינק לנייד ושיהיה בלי חריגות תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. שלום מכיוון שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים אשמח אם תעזרו לי קצת הרבה בנושא.. אני צריך לקנות מחשב נייד חדש לשימוש משרדי בעיקר וללימודים התקציב הוא 4K+- המשקל די חשוב ככה שעדיף שלא יהיה כבד גודל המסך צריך להיות בסביבות ה15.4' ושיוכל להריץ WIN 7 וOFFICE בלי תקיעות כלשהן...תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. אהלן, אני אשמח לכמה המלצות לנייד בתקציב של עד 4 וחצי אלף ש"ח.. המחשב אמור יהיה לשמש ללימודים בעיקרון, אבל אני המחשב צריך להיות גם קצת חזק, שיסחוב משחקים ברמה בסיסית ,לפחות את COD4 המסך צריך להיות בגודל 15.4' והסביבה והארדיסק של 320 מינימום. המחשב אמור יהיה להריץ תוכנות כמו CAD וMATLAB ולכן צריך שיהיה מספיק חזק לסחוב את זה מבחינת זיכרון ומעבד... (אהממ אני לא מעוניין בהמלצות על MSI ) תודה יאן.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  5. שלום לחברה שלי יש יומולדת בעוד כחודש, עלה בראשי רעיון לקנות לה נטבוק או לפטופ.חברה שלי אוהבת לגלוש הרבה, פייסבוק, מיילים וכו'. עד עכשיו לא התעניינתי בשוק הניידים בכלל, אז הידע שלי די מצומצם, אבל מקריאות באינטרנט הגעתי לדגם הזה הAsus Eee PC 1005HA N280 המחיר שלו די מתאים עבורי ונראה שבכללי זהו דגם טוב. אני סטודנט לכן התקציב שלי הוא כ 2000 במקרה מסוים תיתכן חריגה(אם תהיה אפשרות לתשלומים ) הייתי די סגור על הדגם הזה, אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהנטבוקים הם מאוד חלשים ובעבודה עם כמה טאבים בדפדפן הם מתקשים לספק עבודה חלקה ובנוסף 10" זה מאוד קטן. האם 10" מספיק בשביל גלישה ואולי אופיס לפעמים? אני אשמח לחוות דעת על הAsus Eee PC 1005HA N280 או המלצה לדגם אחר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by elia_lan,

יש לי מחשב של DELL דגם INSPIRON N5040 והסוללה שלו לא נטענת אז אני רוצה לקנות סוללה חדשה (מקורית) הבנתי שיש לי סוללת 6 תאים האם יש סוללה יותר טובה שתתאים למחשב שלי? ומאיפה הכי כדאי וזול לקנות אותה? (אשמח אם תשימו לי לינק) תודה

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  7. Started by galit2ha,

היי, יש לי HP pavilion dv6 שנקנה בארהב לפני מספר שנים והסוללה שלו כבר לא עובדת. על הסוללה שלי כתוב 8400mAh ולכל הסוללות שאני מוצאת באינטרנט (שאמורות להתאים לדגם) כתוב 4400mAh או 8800mAh האם הם יעבדו? מה ההבדלים ומה עדיף? ואם זה לא הקריטריון שאני אמורה להסתכל עליו, אשמח להכוונה תודה רבה! גלית

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Aviad6,

שלום, אני מזמין lenovo y470 (מי שזוכר היה לי נושא בעניין) ואני רוצה לצרף לו סוללה נוספת ואולי אני יוסיף גם מטען. העניין זה שלא הבנתי למה יש כל כך הרבה דגמים למטענים..... אז שאלה א': מה ההבדל במטענים?, ניתן לראות תמטענים והסוללות פה http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:show-category-with-items?category-id=4364BD0F20B94413B5AD6E684D2848E9&menu-id=products&current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087 או בדף שממנו מזמינים את המחשב ושם יש קישורים ישירים http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/builder.workflow:Enter?mtm-item=%3A000000F3%3A00004496%3A שאלה ב': המחשב נקנה באמריקה, האם…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by haima23,

שלום! לפני כ 8-9 שנים קנינו מחשב לבית. בגדול זה המפרט: AMD Athleon X3 445 3.1 Ghz 64 bit Tripple Core לוח אם Gigabyte - MA770T-UD3 מארז - Thermaltake V3 Seasomic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm micron 4GB single stick DDR3 1333 CL9 Cooler for case 120 mm Samsung HDD 500GB SATA II 16 MB Sapphire ATi 5770`1024 GDDR5 Pci-e HDMI לפי מספר חודשים מערכת ההפעלה התריעה שהדיסק הקשיח בעייתי, ועלול להיהרס לגמרי. לאחר תקופה אכן המחשב הפסיק לפעול. חשבתי שזה קשור לדיסק הקשיח, וקניתי SSD על מנת להחליפו. היום התברר לי שזה לא קשור, המחשב לא עולה בכלל (מסך שחור) ניסיתי לנתק זכרונות, לאפס ביוס, לנקות מאבק, לא עוזר. לדעתי הלך הלוח או ה…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם בקניית שני מחשבי גיימינג שונים לי ולאחי. נתחיל בראשון לאחי אני עונה על השאלון בצורה הטובה ביותר שאני יכול כי זו הפתעה עבורו. המחשב הזה יקנה בארה"ב והתקציב שלו כ2000 דולר גמיש קצת אבל מיד מעדיף להוציא את המינימום :-) * מטרות המחשב? בניית מעבדות וירטואליות לדימוי חוות שרתים/רשתות וירטואליות, גיימינג לא יודע איזה משחקים, עריכת סרטים מגופרו. * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא יודע * משקל רצוי? לא קריטי ישמש כתחליף לדסקטופ רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לגופרו החדשה נרא לי שזה HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום SSD למערכת הפעלה (ר…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. טוב.. אני רוצה לקנות שני מחשבים. אחד לי ואחד לאח שלי. המחשב של אח שלי צריך להיות מיועד למשחקים בעיקר (קלים וכבדים). והמחשב שלי גם למשחקים (קלים וכבדים) אך שיהיה טוב ונוח לעיצוב גרפי ולצפייה בסרטים, שיהיה מתאים להורדות רבות. שיהיה שקט כמובן. ושיראה טוב - שהמארז יהיה יפה. אני לא כל כך מבין בחלקים למחשב, כי אני גם לא כל כך מתעניין בזה. התקציב הוא גבוה מאד כך שהחלקים שתציעו למחשבים יכולים להיות יקרים. אז ככה... המפרט שנראה לי הוא זה שמפורסם באגף הזה של המפרטים : http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לשנות או להחליף או להוסיף למחשב שלי ומה יתאים למחשב של אח שלי. אם הבנתם פחות או יותר מה אני מנסה להגיד תעזרו לי בבקשה כי אני קצ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חשוב מאוד שהשרת יהיה מאוד יציב השרת יריץ מערכת לינוקס יעודית לצורך מסוים, השרת יהיה מחובר לשני חיבורי רשת (אחת לגיבוי ) רוב העבודה שלו זה מול הרשת בעברת נתונים מהירה 24/7 אני גם מעונין שהיה RAID (אני לא בטוח איזה אבל זה לא בשביל שהיה יותר מהיר אלא בשביל שהיה גיבוי) פלוס כוננן נפרד בשביל מערכת הלינוקס. אין לי שמץ של מושג מה עדיף שרת עם מעבד יעודי לזה או מעבד רגיל שרת של IBM או לבנות מערכת משלי. והכי חשוב זה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע ליץ תודה רבה לכל מי שמגיב(אבל בבקשה לא סתם תגובות אלא רק של מי שמבין)

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by davis5,

אני חושב על לקנות dell b130 http://www1.us.dell.com/content/products/features.aspx/featured_basnb?c=us&cs=19&l=en&s=dhs האם משהוא מכיר את הדגם הזה ?

16. Started by mevolbal,

ראשית התחיל בזה שההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית ולכן אני פתוח לכל ההצעות מכל מי שמבין במחשבים יותר ממני (שאני מניח שזה כלל האנשים פה בפורום) המחשב אמור לשמש אותי ללימודים אבל מכיוון שהוא יהייה המחשב היחידי שיהייה בראשותי אני מתכוון להשתמש בו לעוד דברים כמו גלישה באינטרנט הפעלת ישומים (לא מורכבים ככלהנראה) בסרטים וכו'. אין רצון להפעת משחקים, בטח שלא כאלו שדורשים דרישות מערכת גבוהות. מה שכן איני רוצה להתפשר על מהירות פעילות המחשב. אני רוצה שיהייה באפשרותי להריץ המון חלונות במקביל, המון תוכנות במקביל ושהמחשב ירוץ בספיד. לכן חשבתי נגיד על זיכרות 3024 RAM. מבחינת פירמות איני מבין כל כך ולכן אני םפתוח לכל מה שאתם יודעים שהוא אמין. שמעתי שHP נגיד טובים אבל ממש אין לי דעה אמית…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את המחשב הזה Asus K55VD-SX421H המחשב בעל 4 ג'יגה זיכרון ובעתיד ארצה להגדיר ל8 ג'גה. זה אומר שצריך לקנות כרטיס בעל 4 ג'יגה ולהוסיף,או לקנות כרטיס בעל 8 ג'יגה? כמו כן,תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס לקנות ? וסליחה אם עברתי על חוקי הפורום או אם כתבתי במקום לא נכון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by אליה00,

היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  19. היי מה אתם אומרים על זה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKR580&cfm=8FA2E776 1. לגבי מערכת ההפעלה, המחשב הזה מגיע עם 3GB זיכרון ומערכת הפעלה 32bit. הבנתי שאם אני רוצה להרחיב ל-4GB אז זה לא ישנה כלום כי המערכת הפעלה לא תומכת וצריך לעבור ל 64bit. זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על ההשלכות של זה? תודה 2. מה לגבי samsung עצמם? הם טובים? 3. האם יש לכם המלצה על מחשב אחר? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by kop,

ערב טוב ושבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם.. ההבנה שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד לכן יכול להיות שאשאל שאלות בסיסיות כדי להבין ולעשות את הרכישה הטובה ביותר עבורי.. אני מעוניין במחשב בעיקר לשימושים בסיסיים כמו WORD, אינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים מוזיקה. אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ומספיק איכותי כדי שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים ברמה טובה ומהנה. הגודל הרצוי הוא סביב ה-13-14 אינ'צ משקל- כמובן שהייתי שמח שישקול כמה שפחות אבל אם זה משקל קטן יותר בצורה לא משמעותית מעלה בצורה משמעותית את המחיר אז אפשר להתפשר. קישוריות- אני צריך חיבור אינטרנט סביר, לא חייב משהו מדהים, משהו שיספיק לשימושים יומיומיים רגילים. כמובן שאחריות היא דבר חשוב ועליו אי אפשר …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by popy,

היי אנשים אני צריך מחשב בלא יותר 3500 . המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך דיסק קשיח ענק. הכרטיס מסך צריך להיות בסביבות הביצועים של 9600 ו512 רם יספיקו. במפרטים המומלצים באתר בתחום של ה3000-4000 ראיתי שממליצים על מעבדי סלרון D, אז אם אתם מצעים על המעבד הזה אשמח מאוד לקבל ביקורת מימשהו שיש לו את המעבד הנ"ל או ביקורת סתם ביקורת (לא באנגלית כי אומנם אני מסתדר איתה בסדר אבל 3 עמודים על השוואת מעבדים זה יותר מדי בשבילי...). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by zohare62,

אני מעונין לקנות מחשב לא לoc בעיקר לראות סרטים דרך הטלויזיה שלי . הרד דיסק יש לי כבר של wd 40 גיגה 7200 rpm צורב גם יש לי וגם כרטיס קול יש. בקיצור צריך מארז כולל ספק שיהיו בו 4 מקומות לcd *צורב*ו2 מגירות. +מעבד מהיר של אינטל 2.6 +לוח אם+זיכרון 512 +כונןcd +כרטיס רשת פשוט. תקציב 2800 שח אפשרי בפחות עדיף.והאם כדאי לקנות מאיבורי?או מאיפה כן כדאי?בתל אביב. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by EITAN4,

אצלי במשפחה כל הזמן טסים לארה"ב אני רוצה לקנות נייד של לנובו: מסידרה T60 מסך 14 או 15 לא משנה לי עדיפות למעבד חזק 2 ג'יגה זיכרון (אם קיימת אפשרות כזו מצידי שלא תיהייה עליו מערכת הפעלה ) 700$-800$ יש לי כתובת לשלוח אותו ללאס וואגס יש כרטיס אשראי של ארה"ב יביאו לי איתו כשיחזרו במטוס חשוב לי מאוד שזה יהייה דגם שנתמך באחריות בארץ ! מאיזה אתרים אפשר לקנות אם מישהו מתעסק בזה ומוכן לסייע בכך שישלח לי הודעה לפרטי בבקשה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by שלום2017,

אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by שלום2017,

אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים