ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL או LENOVO בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני יודע שישנם הרבה דיונים על מחשבים בטווח הזה אבל כולם לא מצאתי משהו ממוקד ובנוסף רציתי להעלות שאלה חשובה. בדקתי במספר חנויות והתמקדתי בשני דגמים: "15.4 Lenovo N500 4233-79G "15.6 Dell Inspiron 1545 T6400 שתי שאלות לי אליכם פורום יקר: 1) מהי דעתכם על המחשבים? ומה יותר עדיף מבינהם? 2) ראיתי שהמעבד במפרט הוא intel core 2 dual t6400, הבעיה שבדקתי במפרטים באתר של DELL והדגמים של Insprion לא נמכרים עם core 2 dual אלא dual core... שאני יודע שזה מעבדים שונים לחלוטין. האם החברה שבא בדקתי משקרים לגבי סוג המעבד? (הרי הם מקבלים אותם סגורים מDELL) אשמח לתשובתכם ועצתכם איזה עוד דברים כדאי לי לבדוק. תודה …
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מפרט המחשבroduct Highlights 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 4GB RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GT 540M GPU 15.6" LED Backlit Widescreen Display Integrated Webcam & Microphone Bluetooth 3.0+HS, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit) 5.7 lb קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Computer.html מחיר: 880$ שימושים: למשחקים כבדים הערות: אני גיימר רציני ורציתי לדעת שהוא טוב אני יכול לקנות רק מb&h אם אתם גיימרים ציינו איזה משחקים אתם רוצים לשחק ועל איזו איכות אני משחק בקריסיס 2 על הנייח על האיכות הכי גבוהה ולכאלה דברים אני רגיל.... תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה למצוא לאחי הקטן שמתחיל ללמוד עוד מעט מחשב נייד, הצרכים הם: * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים full HD 1080p (ראיתי מספיק מחשבים ניידים של חברים שנקנו בשנתיים האחרונות שנחנקים מסרטים באיכות הזו וגם כאלה שעמדו בסרטים של 8GB לא הצליחו להריץ בצורה תקינה סרטים של 20GB ומעלה). * גודל המסך: 15' ומעלה. * משקל רצוי: לא חשוב. * זמן סוללה: 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * נוחות שימוש: חשוב שתהיה מקלדת ומשטח מגע נוחים. מחיפוש קצר ראינו מבצע של BUG של המחשב הבא : Toshiba Satellite A665-1…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לאחותי לרכוש מחשב נייד חדש אך אין לי ידע בתחום אשמח לקבל את עזרתכם צורכי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית : אופיס , מיילים, אינטרנט צרכים נוספים הם: מוסיקה , צפייה בסרטים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (אפילו 3500 ש"ח ) צריך סוללה חזקה לא משנה של איזה חברה המחשב (כמו שציינתי אני לא מכיר את התחום טוב ולא יודע איזה חברות טובות ואיזה לא) לא יותר מ-3 ק"ג גודל מסך : אני לא כל כך מבין בזה אבל כולם אומרים לי 15.4 או 15.6 מה שזה לא אומר כונן קשיח עד 320 גיגה לא יותר תודה רבה מראש לכל העוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עיבוד תמונות (לא עם תוכנות כבדות), סברטים, אינטרנט ומשחקים........אני רוצה מסך 15' 17' אינץ'. המחשב ישמש אותי בצבא. תקציב 5K פתוח להרבה הצעות.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד כחודש נוסע לארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקרון לעבודה שלי (תכנות ובניית אתרים) אשמח להמלצות למחשבים ניידים בסביבות מחיר 750$~ ואם אתם מכירים חנויות טובות ב New york אשמח אם תמליצו. אני כרגע חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 או מחשב שראיתי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371262&type=product&id=1218093384107 אשמח אם תגידו מה דעתכם עליהם, הארד דיסק מעדיף 320GB ומעלה. זיכרון 3 ג'יגה ומעלה מסך 15.4" לפחות.. כל השאר מה שאתם ממליצים בתקציב הזה.. אפשרות לחריגה עד 800$ ד"א אחריות בינלאומית (שיהיה אחריות גם בארץ) חשוב ביותר!! (לפי מה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה... אני מחפש נייד שיתאים לי ללימודים אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים... אחרי חיפושים ושאילת הרבה שאלות התאפסתי על נייד של dell . הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם הכרטיס מסך של המחשב : ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB יוכל לעמוד במשחקים (אני מעדיף לא לקחת סיכון עם הפגומים של nvidia) אשמח אם תעזרו לי כי באמת אין לי מושג בכרטיסי מסך...
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעונין בקניית מחשב נייד שישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ולגלישה באינטרנט דרך רשת אלחוטית אז אני רוצה מחשב עם כרטיס מסך טוב ואנטנה מובנית מישהו יכול לעזור לי ? אני מוכן להשקיע עד 10000 ש"ח איזה דגם כדאי לי ואיזה חברה?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כל כך, הוא יהיה תמיד מחובר למטען (כמעט) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 200 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? כונן CD/DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, תחליף לשולחני. מעוניינת שאכן יהיה נייד ואוכל לקחת אותו איתי - על כן משקל רצוי עד 2 ק"ג, וכמה שפחות יותר טוב, ומבחינת גודל רצוי ''13.3 עד ''14. * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? ''13.3 עד ''14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? עדיף כונן, לא חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות ל-3 שנים חובה (מפחדת מתקלות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבטת בין מספר דגמים: Lenovo ThinkPad…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 גג גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס. עיקר ההתמקדות היא בתכנות WEB, אני עובד כרגע עם VS CODE , תוכנה די קלילה , לא כבד מידי. בונה אתרים פשוטים, בהמשך גם מסבוכים, אבל הבנתי שזה לא מכביד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מכיוון שאני מתכנת ג'וניור אז אני לא יודע בדיוק באיזה עוד תוכנות משתמשים בהמשך, אבל כרגע למיטב הבנתי בעיקר בVS CODE. אם משהו יודע שיש שימוש גם בתוכנות כבדות יות…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו'). אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173 ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר) תודה! טל :s05:
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?- תכנות בעיקר וצפייה בסרטים * גודל המסך?- 15.4 * משקל רצוי?- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי שיהיה HDMI ו\או DVI * בלוטות? רצוי אך לא משמעותי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM\LENOVO *זיכרון: 2-4GB *מעבד - אני מעוניין שהוא יתמוך לי בצד של סביבות הפיתוח והקומפיילרים על הצד הטוב ביותר ושלא יהיה כבד(אני לא יודע בדיוק איזה מעבד מתאים לפעולות האלה והייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי TXXX או PXXX- האם שניהם יחזיקו לי את סביבות הפיתוח כמו visual studio, וסביבות פיתוח של JAVA כמו שצריך ולא אצטרך לחכות זמן ממושך...) ועוד…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד שאמור להחליף את הנייח הישן שלי * מטרות המחשב- עבודות משרדיות ,צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך-15-17 * משקל רצוי-2.5קג * זמן סוללה ארוך- 4-6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח-500-750 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד שאני מתכנן לקנות מדובר בdell n4030 הנה המפרט בקצרה: מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 14´´ HD WLED זיכרון: 3GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD530 512MB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth מימדים: 244x340x32.8 מ"מ משקל: 2.23 ק"ג שאלתי היא כזאת: האם 3 ג'יגה פנימי מספיק? ויותר חשוב, הכונן הוא רק 5400, האם זה מספיק לשימושי מחשב רגילים כולל עבודה על cuebase? הבנתי שה7200 דווקא מתחמם מהר יותר... אשמח לעזרה ממי שיוכל, תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד ללימודים, בעיקר שימוש של תוכנות כגון Blue J. התקציב הוא עד 3500 ואפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב נייד התקציב הוא עד 2200 ש"ח. כמה דרישות שאני רוצה שיהיו במחשב: שיהיה מהיר,ביצועים טובים, יריץ באופן סביר+ משחקים כמו PES 2012 ופיפא, שיהיה נוח ועיצוב נחמד. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 הוא מתאים לדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב נייד עד סוף פבואר בסביבות ה 5000 ש"ח עכשיו המחשב צריך להכיל תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו אוטוקאד, מאיה, 3D סטודיו עזרה בבקשה תודה דורון
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 5k-6k אני מחפש מחשב שיכול להריץ גם משחקים אני יודע שבתקציב כזה זה בעייתי אבל אם יש משהו בכל זאת (משחקים בסגנון Command & Conquer 3 Tiberium Wars) ואם יש למישהו עצות כלליות לגבי הקנייה אז גם יעזור לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן לכווווווווווולם ... אני חדש בפורום הזה והוא נראה לי המקום הטוב ביותר לבקש עזרה... אז ככה... שמי זיו ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש טוב ואמין, הבעיה היחידה שאני לא כל כך מבין :s05:בחומרה הפנימית ..לכן.. אודה לכם אם תמליצו לי על חומרות שכדאי שיהיו במחשב ואפילו תמליצו על שמות של חברות מחשב ו/או דגמי מחשב... אם תוכלו גם להסביר לי בקצרה על החומרה שאתם ממליצים אודה לכם יותר.... ;D דרך אגב אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 7000 (לא הכי טוב ולא הפושטי) תודה רבה זיו. [glow=red,2,300][/glow]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-