עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oz Aviman,

מה אומרים על הדגם הזה? https://ksp.co.il/?uin=39987&select=.271..211..347. המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, צפיה בתמונות, אינטרנט, פייסבוק כל הדברים האלה. לא חייב SSD שיהיה 500 ג'יגה ו8 גי'גה זיכרון. עדיפות ל .I5 ושיהיה לו רמקולים סבבה. תודה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by Ruman,

* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. אחרי שעזרתם לי פה מאוד בבחירת המחשב נייד שלי ללימודים אני צריך עזרה בבחירת מחשב לאבא שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא נראה לי שכזה קריטי אבל רזולוציה שתהיה סבירה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? רוב השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום לכולם, לא מצליח להוסיף את הטופס קנייה אני מפרסם פשוט מהפלאפון. אני מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר עד 2500 או שווה עד 3000 מחפש לעבודה משרדית,לימודים,לימודי תכנות אפליקציות אולי בעתיד, תוכנת קודי, סרטי 3d. גודל מסך עדיפות מעל 14. מעדיף אם אפשר ארדיסק רגיל + ssd (אם אפשרי בתקציב) עדיפות על חנות כמו ivory,ksp,tms,א.א. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by alone66,

עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. מחשב מיועד להופעות בחוץ חשוב שיהיה לו יציאה לVGA וכונן דיוידי אין צורך בצורב... כמו כן עדיפות למסך קטן יותר מ15.4 ומחשב חזק מבחינת העמידות שלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by dirishkenny,

היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב עד 3250 ש"ח. * מטרות המחשב: צפייה בסרטים, משחקים קלים, מעט עריכת סרטים * גודל המסך 15.6'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים מצאתי את שני אלה האם הם מתאימים לי ומה יותר טוב? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15900&txt_search…

8. מחשב לשימוש ביתי,שיעבוד מהר,עם אינטרנט אלחוטי זריז שלא יעשה הרבה בעיות.. לשימוש בעיקר של אינטרנט

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by uriel5,

הודעה נשלחה בטעות...ההודעה במלואה נמצאת למעלה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by uriel5,

אז ככה אשמח להצעות למחשבים ניידים עד 3500 ש"ח מסך 15.6 עדיפות מעבד i5 . אני די מבולבל ולא יודע מה כדאי לי לקנות ככה שאשמח לעזרתכם. עד עכשיו שמתי עין על שני דגמים מחשב נייד HP ProBook 4530s Notebook XX984EA מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M אשמח לחוות דעת עליהם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אישי שלי. מרוב מחשבים ניידים בשוק כבר התבלבלתי לגמרי, יותר מידי דגמים.. אני חייב עזרה בבחירה. המחשב יהיה בעיקר לצורכי עבודה כמו אופיס, אינטרנט (גלישה, סקייפ ומסנג'ר), ושיעמוד בעבודה עם תוכנות אדובי - פוטושופ, דרימוויבר וכו'. חשוב לי גם יכולות מולטימדיה, שיהיו סבירים+, לניגון שירים וסרטים. משחקים לא ממש משנה לי (בשביל זה קניתי מחשב נייח חזק ). בנוסף, חשוב לי הניידות שלו - משקל סביר עד 2.5 ק"ג ושלא יהיה עבה. גודל מסך מועדף 15 אינץ', אך גם 13.3 אינץ' זה בסדר. שהמקלדת תהיה מורכבת מנורות לעבודה בחושך (אפרופו, איך אפשר לדעת את הפרט הזה לפני קניית המחשב? מציינים את זה איפשהו?) סוללה חזקה יחסית, 3 שעות עבודה לפחות. התקציב שלי …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by sabarula,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, בעיקר למטרה של העברת מידע (USB 3) וצפייה ב-HD, עם חיבור לטלויזיה. אני רוצה מעבד i5, וחשבתי לשדרג אותו. הבעיה שאני מתקשה להבין באיזה רכיבים שווה להשקיע, ובמה אני לא ממש אשתמש. רציתי לשאול לגבי: כונן קשיח, זכרון, המעבד וכרטיס מסך. כונן קשיח לאיזה שימוש כדאי לקנות כונן 7200? האם זה משפר משמעותית את הביצועים? אולי עדיף לקנות SSD 5400 באותה מידה? זיכרון ה- 4GB הסטנדרטי מספיק? או שיש טעם להוסיף בתקווה שזה יגרום למערכת הפעלה להיתקע לעיתים יותר רחוקות? מעבד מה שבאמת בלבל אותי יותר מהכל זה שקראתי פה בפורום שמישהי כתבה בתגובה ל-3 המלצות שכללו מעבד i5: "הייתי מעדיפה דווקא מחשב עם מעבד מהדור החדש..." שאלה ראשונה איך אני יכול בכלל לבדוק אם המעבד הוא …

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by Rockout,

* מטרות המחשב? עריכה גרפית, שימוש כללי (כולל הרצת משחקים בינוניים) כעיקרון המחשב הוא לצבא כדי שאוכל להמשיך לערוך מוזיקה ווידאו אל גם להעברת הזמן כמובן. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא הכי משנה, עדיפות לכמה שיותר קל אבל זו לא מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות וכמה שיותר יציאות USB יועילו. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אל אני מעדיף חברה מוכרת עם תמיכה טובה. תודה הרבה לעוזרים! ;D כמו כן מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://www.…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי תקציב של 4500 שח לקניית נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים אינטרנט וסרטים. אין לי צורך במחשב חזק למשחקים למרות שאני רוצה מחשב מהיר שלא יזחל. בבקשה תמליצו לי על מחשב טוב שאפשר לסמוך על השירות והאחריות שלו. תודה מראש GATITITO

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 5000 ש"ח. אני צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה, ולכן אני צריך שהבטריה שלו תחזיק משהו כמו 3-4 שעות. מיועדלהרת ווינדוס ואופיס בלבד, אני לא מריץ משחקים אבל חשוב לי שהוא לא יהיה איטי מדי ושיהיה לו בטריה חזקה. בבקשה לא ניידים של HP!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by R3gM4n,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים עד בינוניים... למרות שבתקציב הנתון, יהיה נחמד גם לקבל ביצועים מספיקים למשחקים חדישים יותר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6" עד 17"... עדיפות ל-17". * בלוטות'? עדיף שכן. לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב... * כונן Bluray? לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף מאוד שכן. אציין שצפיתי בנושא ובעזרה שניתנה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535311.0 ;D ראיתי את ההמלצות על: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm מאוד קרץ לי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by AriA2,

* מטרות המחשב? לימודים (תוכנות בסיסיות לא עריכה), סרטים (מאוד חשוב שיוכל להריץ סרטי HD) ואולי טיפה משחקים (קלים). * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא קריטי, לא בא לי טנק אבל 300 גרם לפה ולשם לא יהרגו אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נגיד 5 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI רצוי אבל לא על חשבון שאר המפרט. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי מאוד שיהיה מינימום מעבד i5 ושהמחשב יעבוד מהר בלי תקיעות כשאני פותח כמה …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by rubiliani,

שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים ועבודה משרדית אינטנסיבית. מה אתם ממליצים? שמעתי משו שלא שווה HP בגלל אחריות?! בכל מקרה צריך שזה יהיה מחשב שיחזיק כמו שנים טובות. ועם אחריות כמובן.. תודה רבה!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

אני רוצה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בטריה שלא נגמרת אחרי שעתיים משחק. ושיריץ היטב משחקים עתירי גרפיקה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Mr King,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 7000 שקל.. שאני אוכל להריץ עליו משחקיםושאני אוכל להנות מהם. שמתי עין על שתי מחשבים אם יש הצעות אחרות אשמח אם תפנו את צומת ליבי *מחשב 1 : ‎Dell Studio 1535 V9300‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two ch…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. קודם כל, המחשב הוא לאחותי, סטודנטית. חשוב לה המראה של הנייד, שיהיה 12/13 אינצ', אינטרנט אלחוטי וקל. שוקלת לקנות LG LW25 BGHE או MacBook 13" 1.83GHz LG - http://zap.co.il/model.asp?model_id=472831 apple - http://www.yeda.co.il/macbook/macbook.html מה כדאי, והאם יש מחשב טוב יותר באותו סגנון ומחיר. עוד שאלה, אם אפשר לשים על ה-APPLE ווינדוס XP??? דור לוי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by technionst,

שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב שישלב בין ניידות לביצועים לא רעים. אני ממש מתלבט בין : http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2672 לבין: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=576 LG: ה-LG תומך בFINGERPRINT, יש לו כרטיס מסך לא רע, וגם מקלדת שכוללת את כפתורי הNUM. מצד שני יש לו רק 512 RAM, מסך WIDE GLARE (לא מתאים למישהו שיושב רוב היום מול המסך), אני לא יודע מהם זמני הסוללה שלו והם בטח לא משהו. HP: 1GB RAM , WIN XP PRO , זמן סוללה של כ 4.5 שעות... אז הוא די מושלם בשבילי חוץ מכרטיס מסך גרוע (רק חשוב לי להפעיל WARCRAFT וHEROES V) תוכלו בבקשה להכריע בשבילי או להציע עוד משהו. נ.ב כל מי שלא ACER IBM HP LG FUJITSU נפסל כי הוא או יקר מדי (SONY ASUS ) או אני לא סומך …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אני יורד יום חמישי הזה לאילת ורציתי לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בינוני ראיתי שיש בניידים כרטיסי GTX1050 2GB וGTX1060 6GB בGTX1060 ראיתי שאין CD וב GTX1050 יש ועוד חיסרון הזולים באים עם 8גיגה ראם ולא 16 כמו היקרים יותר איזה חברה עדיפה או דגם שיודעים שהוא איכותי מאוד ??? כל מי שיכול לתת המלצה אשמח תודה מאור...

24. 1) מסך מט 2) עדיף מסכי LED 3) משקל מקסימלי 3 קילו 4) מהירות כונן כשיח 7200 סל"ד וזיכרון מטמון לפחות 8 מגה 5) כרטיס שווה 6) כרטיס רשת אלחוטית תקן ה- n Draft 802.11. 9) צורב DVD 10) מעבד ליבה כפולה core 2 do עם מהירות גבוהה של לפחות 2 גיגה 11) זיכרון 4 ג'יגה מסוג DDR3 חשוב לדעת אם אפשר לשדרג 12) סוללת 3-4 שעות 13) אחריות אמינה לשלוש שנים עם שירות טוב 14) נפח כונן קשיח ( 500-1000) 15) אפשרות לחיבור HDMI ו DVI 16) - Windows 7 64 ביט עברית 18) לא מתחמם 19) DELLאו hp 20) מסך עם רזולציית HD 21) רמקוליםו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by OMRI2010,

אז שלום לכולם אחרי שעזרתם לי בקניית מחשב נייח עזרתם לי מאד =] כרגע אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש ממש מינמלי של לימודים והרצת מצגות, הכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול אבל בכל זאת משו מובנה שיעשה עבודה אני לא הולך להריץ עליו משחקים כבדים אבל שישאר לי המחשב לכמה שנים טובות. דרך אגב איך המחשב הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 אני גר ברחובות אז בייחס למקום הקנייה הוא רחובות והסביבה ( רחובות ראשון לציון וכו') עריכה: הנייוד חשוב לי הוא הולך למצגות והמסך גם חשוב עדייף שיהיה גדול

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים