עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mambabajamba,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד עם כונן ssd 16GB Ram i7 hq התקציב שלי הוא 5000-6000 ממה שראיתי רק אסוס ולנובו מוכרות את המפרט הזה בתקציב הזה ועל שתי החברות האלו קראיתי ביקורות ממש רעות על השירות לקוחות במקרה של תקלה במחשב השאלה אם יש איזשהי אלטרנטיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by רינת99,

שלום לכולם, אני תקליטנית לאירועים קטנים, אך לא מופיעה הרבה, בערך הופעה פעם בשבועיים. לפני 5 חודשים רכשתי מחשב נייד של nec 12" יד שניה והוא התקלקל לי באמצע הופעה. החלטתי לקנות מחשב חדש ולא לקחת סיכונים. אני זקוקה למחשב עם נתונים סבירים - לשירים, גלישה באינטרנט ומעבד תמלילים. נראה לי מעבד טוב של אינטל, 1g זכרון ו-80g נפח יספיקו לי, אך חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מאד ולא יתקע לי באמצע הופעה, שיהיה קל משקל ולא יקר (נאמר עד 3,500 ש"ח). חשבתי ללכת על מחשב מיני של אחת החברות הטובות, אולי של דל, מצ"ב קישורית http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-12.htm, אבל אני מסתפקת כי דיברתי עם טכנאי מחשבים שאמר לי שהמחשבי מיני לא כ"כ אמינים, ובסכום הזה זה לא כ"כ משנה איזה חברה אקנ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by istrik83,

אני התחיל ואומר שקראתי את רוב מה שרשמתם אך אני עדיין אשמח לקבל שמות ודגמים ולא הפניה למאמרי שיקולים או דברים מסוג זה אני מחפש מחשב שרוב עיסוקו או סטודנטיאלי (תכנות, וורד, אקסל..) כאשר שכמו כל מחשב ישמש גם לראות סרטים או משחק כזה או אחר יהיה המחשב הראשי שלי אין לי מחשב נייח חשוב לי שיהיה קטן אזור ה13 גג 15 אינץ שיהיה קל מכיוון שאני הסחוב אותו הרבה איתי עדיפוץ לאורך סוללה ארוך עד כמה שאפשר אני יודע שאין ערבויות בנושא הבאה אבל לנסות כמה שיותר שיחזיק לטווח השלוש ארבע שנים (לא רוצה להכנס לעוד הוצאה של מחשב לפני סיום התואר) כרגע אין הגבלת תקציב רוצה לראות את כל ההופציות ואז החליט מודה לכם מראש על העזרה וזמנכם יואב

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by danielblum,

תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by moranorani,

שלום רב, יש לי קופון בלאסט פרייס שאני רוצה לממש מחפש מחשב מעולה עד 6000 שח שימושים: אינטרנט, פוטושופ, פריימר - פחות למשחקים חשוב לי שזה יהיה מחשב יחסית קל שהמחשב לא יתחמם בחלק התחתון שלו אחרי כמות שעות מסך יחסית גדול חשוב לי אחריות גם להלן לינק לכלל המחשבים באתר: https://www.lastprice.co.il/c/85/%D7...93%D7%99%D7%9D ישנם כמה אופציות שחשבתי: https://www.lastprice.co.il/p/170322...op-3-PKH~00001 https://www.lastprice.co.il/p/522887...3-NX.GY0EC.005 https://www.lastprice.co.il/p/467091...e-Laptop-2-LQP https://www.lastprice.co.il/p/739126...5-NX.H3EEC.010 https://www.lastprice.co.il/p/977488...7-NX.GUJEC.003 https:/…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. Started by רימון ארד,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי הוא 3000-4000 שקלים היעוד של המחשב הוא ללימודים וגיימינג קל עד בינוני. אני יכול לקנות מאמזון אבל רק אם יש למחשב אחריות בינלאומית שתתפוס גם בארץ בינתיים חשבתי על המחשב הזה https://www.amazon.com/-/he/dp/B0865THZCL אשמח לעוד המלצות על מחשבים ואם למישהו יש את המחשב הנ"ל אשמח לחוות דעת תודה מראש!!!

7. Started by bsc,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. הצרכים שלי הם עבור עבודה בתוכנת גרפיות-עיצוב ואדריכלות. אני מחפש מחשב בגודל "15.6 בתקציב של 5000 ש"ח פלוס מינוס. כמו כן האם יש הבדל בצרכים שלי בין מעבד i5 או i7. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. אורח דניאל
    Started by אורח דניאל,

החלטתי לעבור למחשב נייד בכל מקרה הידע שלי במחשבים דיי אפסי ערכתי השוואה קטנה בזאפ והגעתי בעצם לשלושה מחשבים שמתאים לי בתקציב (סביבות ה 2500+-) ובאופן כללי בפרטים נשמעים טוב מצרפת קישורים לשמוע את דעתכם ואם יש לכם המלצות נוספות טושיבה / HP / אסוס תודה ושבוע טוב

9. Started by firebirdrc,

שלום, זקוק להמלצות למחשבים ניידים טובים בסכום של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה משרדית. הנייד יהווה המחשב היחיד בבית לכן כמה שיותר פיצרים לדוגמא דיוידי צורב וכו' ככה יותר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by amit2k3,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  11. אהלן, צריך עזרה בבקשה בקניית מחשב עד 3000 ש"ח (חריגה מקסימלית של 100 ש"ח אם זה באמת משפר). 1. מטרת המחשב - עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD של עד 15 ג'יגה - כולל אפשרות חיבור לטלויזיה HDMI. 2. גודל צג - 15.6". 3. זמן סוללה - פרמטר חשוב - כמה שיותר זמן יותר טוב. 4. כונן צורב DVD. 5. מערכת הפעולה - WIN 7 64. 6. נוחות - חשוב שזה יהיה מחשב שהמקלדת וה-touchpad שלו נוחים לשימוש. 7. מחשב שיוכל להחזיק לפחות 3-4 שנים ויעבוד חלק. 8. אין צורך בגיימינג בכלל! מחכה להצעות! תודה רבה, אסף.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lilshtig,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד... מה אתם אומרים על המפרט הבא: toshiba satellite L500-13t סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4570 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: HD מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound Sy…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yhotdog,

היי אני מעוניין לקנות נייד, ואני אשמח לעזרתכם: (זה הנייד הראשון שלי, אז יש דברים שאני לא כ"כ מבין בהם) * מטרות המחשב: תכנות (אני סטודנט למחשבים. דוגמא לתוכנות: visual studio, eclipse, IDA, python interpreter...), אינטרנט, סרטים. אין צורך בכלל במשחקים. אני מתכנן להשתמש בנייד גם בבית אבל גם הרבה בנסיעות באוטובוס, ולכן חשוב שיהיה נוח (למשל: עדיף שמסך לא יהיה מבריק, אבל זה לא חובה). * גודל המסך: לא קטן מידי (כדי שיהיה נוח לתכנת), אבל לא יותר מידי גדול (כדי שיהיה נוח להתנייד). (אני לא נותן מספרים מדויקים כי אני לא כ"כ מבין בזה.) * משקל רצוי: כמה שיותר קל. אני מניח שהגבול הוא 2-2.5 ק"ג (אבל שוב, אני לא כ"כ מבין בזה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן - לפחות 5 שעות. * כונן CD/DVD? …

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא עד4000-4500 שקל. אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב והמחשב ישמש בעיקר ללימודים. קיבלתי הצעות\המלצות על הדגמים הבאים: TOSHIBA SATELLITE L500-1EH TOSHIBA SATELLITE L500-12T HP PAVILION DM3-1010EJ (לא בטוח בגלל שהוא קצת יותר יקר אבל בכל זאת אני רושם) HP PAVILION DV6-1330EJ HP PROBOOK 4310S VC353EA COMPAQ PRESARIO CQ61-320EJ DELL VOSTRO 1320 מה אתם ממליצים מאלה שרשמתי פה? *מסיבה כלשהי אני נמשך לHP PROBOOK. אני פתוח לעוד הצעות: יש נטייה למחשבים עם מסכים של 13 אינץ' ולא 15. אבל זה לא אומר ש15 מחוץ לתמונה. בלוטות' וכרטיס רשת אלחוטית חובה (אני מאמין שלכל המחשבים החדשים יש את זה אוטומטית...). אחריות יותר ארוכה ושמכסה יותר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) מעוניין בגודל מסך 12 אינצ', אפשר גם בסביבה הקרובה. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. רצוי עם DVI גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 100 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע חג שמח

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  21. שלום, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד המתאים לי... כמו שכתבתי בנושא, הצרכים שלי הם בסך הכל אופיס וקצת אינטרנט. אולי גם איזה סרטון פעם בכמה שבועות, ככה שעדיף שהרמקולים לא יהיו באיכות מחפירה. אה, ושיגיע עם ווינדוס 7 . מה שכן, צריך שהוא לא יהיה ממש איטי. גודל המסך יכול להיות מאוד קטן - 10.1 בלבד. ואני גם צריך עוד מחשב דומה לזה רק עם מסך יותר גדול ( בערך 13 ) והדבר הקריטי ביותר הוא כמובן - המחיר.ץץ יש מצב למחשב כזה + סוללה כפולה ב- 1500? (ל- 10.1) מה אתם אומרים על קנייה באייבורי? הבנתי שהבעיה איתם היא רק בדברים פתוחים, למשל מחשב בהרכבה. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by ooxoo,

צריך עזרה לקניית מחשב 17' התקציב הוא 4000 ש"ח! המחשב יהיה בתוך הבית. ללא ניידות! אז משקל ואורך סוללה לא רלוונטים! תודה לעוזרים! השימוש אינטרנט וסרטים!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת צפייה ישירה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ranv9,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by eran256,

מסך:15.4 משקל: 3KG שימושים: משרדי=אינטרנט אופיס וכו. חשוב מאד אחריות רשמית וטובה...ושלא יהיו תקלות... כמובן שאני רוצה ערך מלא לכסף... מה אתם חושבים על TOSHIBA? ואיזה דגם שלהם הכי מומלץ? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים