ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
זה מפרט המחשב שאני עומד לקנות: מסך מחשב 23.6 1920*1080 samsung מארז+ספק 600W GX300-600+600W Antec זיכרון RAM 8*2GB HyperX דיסק קשיח 1TB seagate כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1060 6GB מעבד 4.0 Ghz i7 6700K אס-אס-די intel ssd 600p m.2 256GB לוח M Gigabyte H170M-3DH-GSM אני מתגייס עוד 9 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מחשב , כי בזמן שאני יהיה בצבא אני בקושי ייגע בו. …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב גיימינג שכבר עבר זמנו(בן 7 עוד מעט) וחוץ ממסך הכול עדיין עובד אבל עושה בעיות מידי פעם. אחרי גיבוי של המחשב החלטתי שאני רוכש מחשב חדש. אז אשמח לעזרתכם לגבי קניית מחשב. התקציב כמובן כמה שפחות אבל מקסימום ואני לא רוצה להגיע לזה זה מחיר של 2500ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה באינטרנט בסרטים וסדרות,הוא גם יהיה מחובר לטלויזיה בעיקר ולא למסך. אז ככה שלגבי מסך אפשר להוריד מהתקציב.רצוי שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים חדשים.אם שכחתי משהו אני אשמח שתגידו לי. תודה על העזרה,
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי 4000 ש"ח, אני גר באזור חיפה, ואני מבקש עזרה בכמה דברים: 1. חנויות מומלצות 2. מפרטים מבוססי intel p4 ו amd
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, שמי עידו ואני מבקש את עזרתכם במציאת מפרט טוב למחשב החדש שלי. אני צריך כרטיס מסך חזק, משהו כמו redeon9700 / gforce ti 4600 כמו כן אני מעדיף מעבד של amd שיהיה במהירות של מינימום 2400 אני גם צריך הארד דרייב 80 ג'יגה. עכשיו, אל תתחילו לתת לי שמות מוזרים, אני לא אבין כלום. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!
-
- 31 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הבעיה שאני ממש מתלבט בכמה נושאים. המחשב אמור לשמש אותי גם למשחקים וגם לעבודה רגילה באינטרנט. התקציב שלי בסביבות ה- 600 ש"ח לגבי מעבד אני כבר יודע שאני רוצה לקחת AMD 3200+ 939 BOX לגבי לוח אם אני מתלבט בין שלושה msi k8n neo 4 platinum gigabyte k8nxp בלי sli כי אין לי צורך gigabyte nf-9 בנושא הלוח אם אני צריך את עזרתכם. עכשיו לגבי זכרונות, אני רוצה לקחת 1g כמובן שזה יהיה 2*512 חברה של הזכרונות ואיזה בדיוק אני בכלל לא מתמצא. בחנות המליצו לי על גייל השאלה איזה לקחת, ocz עולים יקר מאוד ואין תקציב בשביל זה. גם בנושא הזה אני צריך עזרה. לגבי הארדיסק אני רוצה לקחת 160g והשאלה שלי האם לקחת שניים של 80 או שזה מיותר? צורבי אני את של nec כרטיס מ…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס לי מהמחשב הישן שלי שהוא 2000 AND עם fx5200 ולוח אם ga-7n400, והחלטתי ללכת על מחשב חדש בתקציב של בקירוב 3000 ש"ח, עם מסך, כוננים, קונן קשיח ו 512 DDR שיש לי כרגע, המטרה: משחקי מחשב. אני בצבא וחוזר כל יום הביתה, אבל עדיין אין לי זמן או כוח להתחיל לבדוק מה קורה בעולם החומרה, אז אני מבקש את עזרכתם...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים(פרו אבולושן, GTA החדש וכדומה), אינטרנט, סרטים. התקציב הוא בסביבות ה-2500 ש"ח פחות או יותר. על איזה מפרט אתם ממליצים. אני לא מתכוון לשדרג אותו בשנתיים הקרובות לפחות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדי לי לקנות מחשב נייד בחו"ל אני עדיין לא יודע על שאר המפרט שלו או שעדיף לקנות כבר מחשב pc חדש. שני המחשבים יהיו עם ליבה כפולה ,זיכרון 1GB לפחות. התקציב שלי 5000-6000
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לביצוע פעולות כגון בורסה ואו צפיה באתרים מקצועיים באמצעות גלישה באינטרנט. צפיה ואו הורדה של סרטים ומוסיקה באינטרנט. צפיה בשידורי ספורט ישירים. המחשב ישמש כמחשב ראשי שאליו מחוברים בכרטיס רשת באמצעות "האב" 2 מחשבים נוספים. המחשב ישמש לשמיעה ולצפיה של דיסקים מוסיקה וסרטים חיצוניים הן מקוריים והן צרובים. כמו כן יש צורך שיחובר אל טלויזית lcd כך שניתן יהיה ליצפות בסרטים הן דרך המחשב והן דרך הטלויזיה. המחשב לא ישמש למשחקי מחשב. מהנתונים שסיפקתי ניתן להבין שאיני מיקצוען בתחום המחשבים וזה בלשון המעטה ולכן הייתי שמח אילו הייתם ממליצים לי כיצד ואילו רכיבי חומרה ושל איזה חברות לרכוש ואשר מתאימים לשימושים שציינתי. אין צורך ברכיבי חומרה למטרות חכמות אלא בסיסיות בלבד עם אופציות עתידיות …
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב וברוכים הנמצאים. בכוונתי לרכוש מחשב (למעשה שניים) חדש. טרם נרשמתי לפורום קראתי את המדריך לרכישת מחשב חדש וכן הצצתי במפרטים, ואני מודה ומתוודה שהבלבול רק החריף. אני זוכר שפעם, לפני אי-אילו שנים, זה היה כל כך פשוט... בכל מקרה אני אגדיר את הצרכים שלי - מחשב לעבודה באופיס + עבודה עם מצלמה דיגיטלית (הורדת תמונות, איחסון), שיתאים לסרטי DVD (ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי ''22). האמת שאני לא משחק במשחקים פרט -אולי - ל-FLIGHT SIMULATOR ואני לא יודע אם זה אומר שצריך להשקיע גם בכרטיס מסך. הייתי גם רוצה שהמחשב יתאים למערכת ההפעלה VISTA. נראה לי שזהו בגדול. עכשיו -אילו מהמפרטים מתאימים לי ? מישהו יכול להמליץ על חנות (באינטרנט או במציאות הקיומית) טובה? מה אתם יכולים להגיד על IVOR…
-
- 29 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עכשיו ורציתי שתמליצו לי על חנות שמעודכנת במחירים ושתהיה אמינה, הבנתי ש AMD וגם אינטל הורידו מחירים משמעותית... אזדקק למפרט של מחשב חזק שמיועד בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת פוטושופ (לא כולל כרטיס קול - את זה אני אקנה מחנות שמיועדת לכך) וחשוב שתמליצו לי מניסיון שלכם אם להתמקד בקניה שלי על AMD או אינטל. תודה מראש הוספתי קישורים בנוגע להורדת המחירים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281375,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282855,00.html#n
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני כבר שבועיים בהתלבטויות בקשר לקניית מחשב חדש.מצד אחד אני רוצה לקנות מערכת שהיא מיועדת לWindows Server 2008 Hyper-V אבל מצד שני אני אומר לעצמי שאם אני קונה מחשב חדש אז לפחות גם שיהיה גיימינג. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב מחשב שיהיה מספיק חזק גם לHyper-V וגם לגיימינג כבד. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 Hyper V וגיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למ…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ניתנת חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (For honor , FPS ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים (לא גדולים משתמש בעיקר באוזניות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב חלקית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מערכת הפעלה חלונות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. מה שאני מבקש זה שתעזרו לי לתכנן מפרט למחשב, בשווי של בין 3,000-4,000 ש"ח (אם תהיה חריגה קלה, זה גם תופס). בלי מסך, רמקולים זו בהחלט אופציה, ועדיפות לכרטיס מסך של nVidia. אם אתם גם מכירים מקום שכדאי לקנות בו, מה טוב. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, COD AW, ASSASSIN'S CREED UNITY, GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. הופנתי לכאן במטרה שאוכל לקבל מיכם עזרה בבחירת מחשב, שיותאם לי אישית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ובין היתר אני בודק מס' מחשבים. אחד מהם, שבדקתי הוא המחשב הבא: מחשב AMD 3000( 64-bit) לוח אם: ABIT KV8 Gigabit lan, Serial-ATA דיסק קשיח: 80GB SATA אם אפשרות לבחור בין: Seagate ל Hitachi. זכרון: 512MB DDR 4-- A-DATA כרטיס מסך: RADEON 9600 256 MB, DVI + TV תוצרת ABIT. מארז: 400W (יוצאות USB מלפנים ומאחור) + מייצב מתח אני מוכן להשקיע במחשב 3500 ומעלה, כך שהסכום ינוע בסביבות ה 4000 - 4500 - 5000 - 5500. המחשב צריך לשמש אותי: למשחקים - החדשים ביותר. אלו שיוצאים ויצאו בקרוב, משחקים בעלי דרישות חומרה גבוהות. אינטרנט - גלישה רגילה, תוכנות (כמו איסיקיו וכד') אינט…
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח בערך ואני לא יודעת מה אני צריכה לקנות איזה חלקים למחשב וגם אם משהוא יכול להציע לי חנות טובה שבה אפשר לקנות את המחשב ושהם עושים שם מחירים טובים ואם משהוא יודע אם יש win xp חדש??
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, שיתאים למשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, gta וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס עד גבוהות. (עדיף כמה שיותר גבוהות). 3. האם יש צ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה : אוקיי ביקרתי באתר NEWEGG והרכבתי מעין מפרט ורציתי חוות דעת מסויימת על המפרט. האם יש מקום לשיפור או הוזלה משמעותית בגבול המחיר שהגעתי אליו בהרכבת המפרט : מעבד : Intel Core i5-8600K Coffee Lake 6-Core 3.6 GHz (4.3 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I58600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 לוח אם : ASRock Z370 Killer SLI/ac LGA 1151 (300 Series) Intel Z370 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Intel Motherboard קירור למעבד : Corsair Hydro Series H80i V2 Water / Liquid CPU Cooler. 120mm CW-9060024-WW זכרונות : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 4000 (PC4 32000) Desktop Memory Model CMK16GX4M2E4000C19R כר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-